Mijn stiefdochter Pien. Deel 2

Ass

Mijn stiefdochter Pien. Deel 2
Mijn stiefdochter Pien. Deel 2
Pien kwam thuis en vertelde enthousiast over de proefexamens die ze die dag op school gemaakt had en de goede cijfers die ze behaald had, ze kon met veel vertrouwen aan de examens beginnen volgende week. Nadat ze was uitgesproken was het mijn beurt, ik viel meteen met de deur in huis en ze kleurde van schaamte en durfde mij niet goed aan te kijken. Voordat ze iets kon uitbrengen zei ik kom we gaan naar de woonkamer, ik plofte op de bank en zei haar naast me te komen zitten, ik trok haar tegen me aan en ze legde haar hoofd op mijn borst zoals ze wel vaker deed als we gezellig samen TV kijken. Ik vroeg haar hoe ze aan de sleutel van de kamer gekomen was en wat ze daar dacht aan te treffen, ze wist niet anders dan dat het mijn werkkamer was. Ze begon te snikken en vertelde dat ze nieuwsgierig was geworden, waarom zou een werkkamer afgesloten zijn, wat was daar zo speciaal aan die kamer. De sleutel had ze uit de sleutelkast bij de voordeur het was de enige sleutel met een label die ze niet thuis kon brengen, er stond berging op maar ze hadden geen berging in huis.

Slim bedacht zei ik, maar ga verder. De eerste keer heb ik alleen de deur van het slot gedaan, maar toen hoorde ik je thuiskomen, ja zei ik dat heb ik gezien, ze schoot omhoog, hoezo gezien de beveiligingscamera’s lieverd. Met bevende stem vroeg ze of er in de kamer ook een camera hing toen ik dat bevestigde barstte ze in huilen uit, maar dan heb je me gezien snikte ze. Klopt zei ik rustig en wat is daar mis mee, ze keek me aan en zei ben je niet boos op mij, waarom zou ik boos op je zijn, wat ik er mis met een meisje die haar seksualiteit ontdekt. Ze gaf me een kus en zei wat ben jij een lieverd, mamma zou ontzettend boos geworden zijn, dat weet ik meisje daarom gaan we er ook niets over zeggen je moeder snapt ook helemaal niets van die kamer.

Hoe bedoel je zei Pien, je moeder is van de recht op en neer seks en al het andere is vies en vreemd, dus daarom zijn jullie niet meer bij elkaar, dat is wel een belangrijke reden ja, zei ik. Toen nam Pien het woord, ze vertelde dat al haar vriendjes alleen maar snel klaar wilden komen en niet wilden experimenteren terwijl Pien dit wel graag wilde, de seks met deze jongens bevredigde haar dan ook niet en ze had zich al afgevraagd wat er mis was met haar. Ik legde haar uit dat er niets vreemds aan haar was, ze begon te glimlachen en gaf me weer en zoen, maar deze keer vol op de mond. Ze was even stil en vroeg toen met gebogen hoofd of ik haar wilde inwijden in deze voor haar nieuwe vorm van seks.

Ik zweeg en ze begon me vertwijfeld aan te kijken na haar 3 minuten in onzekerheid gelaten te hebben pakte ik haar hoofd en kuste haar vol op de mond en duwde mijn tong bij haar naar binnen, als antwoord retourneerde ze haar tong en we verloren ons in een innige tongzoen. Kom we gaan eerst eten en dan zien we verder, we kookten en snelle hap en een half uur later zaten we weer op de bank. Terugkomend op je vraag van voor het eten, realiseer jij je wel dat deze vorm van erotiek soms ook pijn en afzien betekent en dat al je gaatjes daarbij gebruikt gaan worden, ze keek me aan en zei ik denk het wel Jaap, ik ga je van nu af aan Jaap noemen en niet meer Pap zoals ik de laatste jaren heb gedaan. Prima dat voelt voor mij ook beter, want ik voelde me vanmiddag best schuldig toen ik me had afgetrokken op de beelden van mijn stiefdochter.

Maar Jaap zei Pien voel je maar niet schuldig, alle jongens in mijn klas rukken ook met mijn in gedachten. OK hoe wil je dit doen vroeg ik aan Pien, ze moest even nadenken en zei toen, wil je mij de speelkamer laten zien en het een en ander uitleggen, vannacht wil ik met een ervaren man seks hebben en morgen wil ik de hele dag in de speelkamer zijn. De eerste 2 dingen is geen probleem, voor wat betreft je derde verzoek denk ik niet dat je beseft wat je zegt, maar we zullen zien. Goed we gaan naar de speelkamer, haal de sleutel maar je weet waar die hangt, ze gaf me een glimlach en liep weg.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir