weer een date met rob….

Anal

weer een date met rob….
Eindelijk is het zover… ik heb weer een date met Rob, de man die me een echt lesje in de sm heeft gegeven. Hij belde dat ik om half twee klaar moest staan.
Dus hier sta ik nu lekker hoerig gekleed in een leren corset met twee gaatjes bij mijn tepels en een kruisloze panty met een kort rood leren rokje. Eronder hoge hakken en een lekker make upje op.
Daar is hij ! Blij lachend loop ik in de richting van de auto. Rob zit achter het stuur en ik kijk naar hem. Voor ik het in de gaten heb staan er twee mannen die me blinddoeken en ik word in de auto gezet. Voordat we op de weg rijden is mijn panty al aan flarden gescheurd en heb ik een paar klemmen op mijn tepels zitten. De mannen fluisteren in mijn oor dat ze ontzettend geil zijn geworden van de verhalen die ik op xham heb gezet en dat ik me nu maar eens waar moet gaan maken.
Rob vertelt me dat hij wat mensen heeft uitgenodigd en dat ik een hele zware middag ga krijgen…

Als ik begin te lachen krijg ik een klap in mijn gezicht…. zwijg slet wordt me toegesnauwd. Het lachen zal je vergaan…. Dan vraagt de man aan Rob of ik echt zo’n geile natte hoer ben als in die verhalen…. Voel maar lacht hij en ik voel een paar vingers in mijn kutje glijden. Glijden ja, want ik heb me wel even goed voorbereid natuurlijk…. Tering, moet je voelen zegt de man en ik voel nog een paar vingers naar binnen komen…. samen beginnen de mannen me heftig te vingeren en binnen no time kom ik klaar… Rob lacht…. hmmmm de hele auto ruikt naar die vuile slet… Na een uurtje rijden stopt de auto. Mijn handen worden geboeid op mijn rug gedaan en ik krijg een knevel in mijn mond. Aan de tepelklemmen zitten kettingen en aan de kettingen word ik mee naar binnen getrokken. De tranen springen in mijn ogen… Dit doet toch wel zeer. Rob loopt naast me en geeft me een klap in mijn gezicht… Janken??? ik zal je een reden geven om te janken.. en hij slaat in mijn gezicht…. knijpt keihard in mijn tepels en in mijn kutje……ondanks dat het zeer doet moet ik toch kreunen…. het is wel heel geil dit !!!

We gaan een deur in en ik voel dat er mensen zijn. Geen idee wie of wat maar ik voel allemaal ogen naar me staren… Rob vertelt dat ik Jolanda heet maar dat ik vandaag alleen naar slet, vuile hoer, teef e.d. luister. En dat hij degene is die bepaalt wat er gaat gebeuren. Ik hoor instemmend gemompel……
Hij maakt de handboeien los en mijn handen worden boven mijn hoofd vastgebonden. Ik sta wijdbeens, iets door mijn knieen gezakt en ook mijn enkels worden vastgebonden. Ik voel niets achter mijn rug en sta daar gewillig te wachten. Er klinkt een lekker opzwepend muziekje en ik hoor kleding ritselen.
Dan ineens uit het niets…. krijg ik een emmer koud water over me heen gegooid. Ik sta te rillen, heb overal kippenvel…..ijskoud en heb geen idee wat er gaat gebeuren…. De laatste kleding die ik aan heb wordt uitgetrokken.

Ineens voel ik dat er met een zweepje op mijn tieten word geslagen… mijn tepels zijn keihard van de kou dus dat komt hard aan. Ook mijn billen worden flink onderhanden genomen en zelfs mijn klitje krijgt ervan langs. Ik voel dat ik warmer word…. ik gloei nu op de plekken waar ik geslagen word en voel een druppel geil langs mijn benen lopen. Ik schud mijn hoofd wil dit eigenlijk niet ! Rob pakt me ruw bij mijn kin en geeft me een paar klappen in mijn gezicht…. Wat nee, sletje… bijt hij me toe en bijt hard in mijn zeer gevoelige tepels. Ik wil wel gillen maar aangezien ik een knevel heb kan ik alleen maar diep kreunen. Had ik gezegd dat ik je wilde horen??? en pats weer een paar klappen in mijn gezicht. De klemmen op mijn tepels worden losgemaakt en ik wil er wel even over strelen… maar dat kan niet… Ik probeer wat te bewegen maar ik zit stijf vastgebonden… Ik voel dat mijn kutje steeds natter word en nu echt begint te druipen.

Dan hoor ik vrouwen kreunen….ik zie niets maar hoor dat er flink geneukt word…. ooow… dat wil ik ook denk ik bij me zelf en begin mijn kutspieren aan te spannen en weer los te laten. Ik voel hoe er een trillende vibrator tegen mijn klitje aangeduwd wordt… Goed zo zegt Rob laat dat maar even zo… en als ik mijn bekken begin te bewegen krijg ik iets van een brede riem om.. ook weer vastgebonden zodat ik dat ook niet meer kan bewegen. De vibrator trilt hard door en ik voel dat ik bijna ga komen….. Ik hoor om me heen allerlei gekreun en gesteun en raak inmiddels aardig gefrustreerd. Rob staat nog steeds achter me en slaat me met de zweep op mijn kont…. het doet nu echt zeer maar ik durf me niet meer te bewegen. Net als ik ga klaarkomen duwt hij iets hards en diks mijn kont in…. Aaaauuuwwww…. daar was ik niet op voorbereid maar als de pijn wegtrekt kom ik heerlijk klaar. De vibrator blijft trillen…ik word gek… wil even bijkomen maar krijg de kans niet…. En zo kom ik in een vloedgolf van orgasmes…. Ik spuit alles nat, hoor het geil op de vloer kletteren en ik hoor een gejoel van mannen en vrouwen.
Dan maakt Rob me los….

De blinddoek gaat eindelijk af en ik zie een paar vrouwen en heel veel mannen.
Rob gebaart naar twee grote negers en die pakken me beet en duwen me in een sling. Ook daar word alles weer vastgebonden en ze draaien me een paar keer rond zodat ik flink duizelig ben. Rob loopt op me af en zet een paar klemmen op mijn schaamlippen. Hij trekt mijn kut wijdopen en ook de klemmen worden met touwen goed vastgezet. Mijn hoofd ligt wat naar achteren en hij haalt de knevel los. Hij komt bij me staan en ramt zijn enorme stijve lul achterin mijn keel. Ik stik zowat…. lig natuurlijk helemaal verkeerd met mijn hoofd achterover….. Hij bijt me toe dat ik me niet aan moet stellen, pijp me slet… en hij tikt weer met zijn zweep op mijn tepels en op mijn kutje.
Ik begin hem te pijpen of mijn leven ervan afhangt. Terwijl ik zo lig voel ik dat er iets ijskouds in mijn kut word geduwd…. het is een brok ijs… Eerst ben ik gloeiend heet en dan gloeit mijn kut van de kou….. Een heel apart gevoel maar oooow… wat word ik daar geil van…Ik lig te kronkelen met mijn onderlichaam en Rob geeft de vrouwen een teken. Ze beginnen me met zijn drietjes te likken, te beffen en maken we weer gek met de vibrator. Rob kan het niet meer houden en spuit mijn mond vol…. Voor ik alles door kan slikken trekt hij zich terug en ramt de volgende kerel mijn mond weer vol….. De vrouwen wrijven nu over mijn hele lijf met de stukken ijs…. Daarna pakken ze een zweepje maar in plaats van me te slaan strelen ze heel zachtjes mijn lijf…. kriebelen echt en ik lig te kronkelen van genot. Rob komt bij me staan… zo gore teef ben je al klaar voor een neukbeurt??? Gretig knik ik en hij lacht me uit…. Je bent nog lang niet aan de beurt…..

Ik word losgemaakt en in een stoel gezet. De drie vrouwen gaan op een bed liggen en krijgen de ene beurt na de andere… In allerlei standjes….dp, ze worden gevingerd, gebeft, ze pijpen…. en de hele kamer ruikt naar sex….
Ik zit gefrustreerd in de stoel…. geboeid…. en met de vibrator op mijn klitje krijg ik het ene orgasme na het andere…. niemand die naar me kijkt, niemand die me aandacht geeft… en ik wil zo ontzettend graag neuken !!!
De drie vrouwen hebben de middag van hun leven en ik kan alleen maar kijken.
Dan kijkt Rob naar me…. hij ziet hoe geil ik ben…. hoe ik het uit zou willen gillen….. Hij komt naar me toe en net als ik denk dat hij me los gaat maken zodat ik mee kan doen stapt hij weer naar achteren… Hij gebaart naar een paar mannen en die maken me los. Ze laten me voorover over een tafel hangen. Ik sta op mijn hoge hakken met mijn kont in de lucht. Ik kan niet zien wat er achter me gebeurt, ik zie alleen voor me dat de vrouwen nog steeds lekker verwend worden. Ik voel dat iemand achter me gaat staan…. Zou het dan toch??? Nee hoor, ik voel dat mijn billen uiteen worden getrokken en er word een dildo in mijn kont geschoven… Hij is lekker dik en zit goed diep…..
Dan worden mijn lippen uitelkaar getrokken en ik krijg een trillende vibrator in mijn kutje geduwd….. Iemand duwt stevig tegen de twee genotsstaven aan zodat ze flink diep in mijn kutje blijven zitten…. Zo slet… en nu mag je gillen… ik wil je horen klaarkomen, ik wil horen hoe geil je bent… Ik wil je horen smeken….. zegt rob tegen me…. Nou dat laat ik me geen twee keer zeggen en brullend kom ik klaar. Iedereen staat om me heen te kijken terwij de vrouwen lekker met al die stijve lullen spelen….. Ik brul het uit, blijf gillend klaarkomen… en ja na een poosje lig ik te smeken… Niet om meer… maar om te stoppen……. Stoppen??? vraagt Rob verbaast en hij geeft me een pak voor mijn billen….. Ik gil nu nog harder…. En hij vraagt wat ik wil….. Stoppen snik ik….. en hij slaat nog harder…. alsjeblieft…. smeek ik… stop eventjes maar… maar nee hoor, Rob gaat lekker door…
Na een poosje geeft hij een teken en word ik op het bed gegooid… zo mannen, ze is voor jullie zegt hij en genietend gaat hij zitten kijken hoe ik eindelijk eens lekker verwend word…. Ik lig in een plas sperma en mijn eigen kutgeil… de vrouwen komen bij me liggen en we zijn bezig met een mega orgie…..
Ik blijf klaarkomen, ben uitgeput en heb een hele beurse kut.
Rob komt overeind en loopt naar me toe…. zo slet… heb je nu je zin???
Lachend kijk ik hem aan, bedank hem voor de geile middag en hij lacht….
Jij dacht zeker dat je klaar was…

Hij kijkt naar de andere kant van de kamer en daar staan de twee negers…. Met twee enorme lange en dikke neuklatten. En ik heb altijd weleens met twee negers willen vrijen… Rob weet dat en geeft me een knipoog….
Iedereen gaat van het bed af en wij liggen daar met zijn drietjes….. De ene neger komt bij me zitten en ik begin hem gretig te pijpen… Pfff zelfs dat kost moeite, zo dik…. maar wat smaakt hij lekker. De andere neger is me aan het insmeren met massageolie…. Over heel mijn lichaam en ook mijn kut en kont vergeet hij niet… Ik gloei helemaal…. wauw die man kan toveren met zijn handen…. Ze beginnen me overal te strelen,te masseren en de een laat me alweer spuitend klaarkomen….hij slaat op mijn natte kutje… de spetters vliegen in het rond…. rondom het bed wordt het ook alweer een opgewonden bedoening en de vrouwen hebben het druk met de mannen verwennen. Alleen daarnaar kijken maakt alweer geil. Dan komt een van de negers tussen mijn benen zitten en langzaam duwt hij zijn enorme apparaat in mijn kutje…. ik kreun… mijn god wat is dit lekker…. Hij doet nog niets… het enorm volle gevoel zorgt al dat ik gillend klaarkom. Hij begint te bewegen… steeds harder, steeds dieper en het duurt niet lang of hij ligt me als een bezetene te neuken….. Dan gaat hij op zijn rug liggen en ik laat me gretig over die enorme neukstaaf heen glijden…. de andere man spuit wat glijmiddel in mijn kontje en begint mijn gaatje op te rekken… Eerst met zijn zijn vinger, dan met een dildo en na een poosje durft hij het aan om zijn apparaat voorzichtig naar binnen te duween…. Ik gil het uit, doet even heel erg zeer maar na een poosje voelt het een stuk lekkerder en begin ik voorzichtig te bewegen. Rob staat me aan te moedigen… hij vindt het geweldig dat mijn grootste droom nu uit komt…. Twee van die lekkere dikke zwarte neukstaven in mijn onderlichaam en lachend en schreeuwend kom ik weer heerlijk klaar….. De twee mannen gaan nu als bezetene tekeer tillen me op zodat ze nog dieper kunnen komen…. en na een hele poos komen ze brullend klaar… Ik voel het zaad mijn lichaam in schieten… en als ze zich terugtrekken blijven alletwee mijn gaten wijd open staan…. Rob kijkt met grote ogen naar al dat heerlijke zaad wat er langzaam utidruipt en hij kan het niet laten om me ook even te neuken….. als hij bijna komt ramt hij zijn lul in mijn mond en spuit zijn zaad in mijn keel….
Dan ben ik er helemaal klaar mee… ben kapot… al mijn gaten zijn doorgeneukt en ik voel me of er tien vrachtwagens over me heengereden zijn. De anderen gaan allemaal weg en Rob komt bij me liggen. En ik??? Ik val in een diepe slaap en ben alweer aan het dromen van ons volgende uitje…..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir