Carola deel 1

Carola deel 1
Ik heb op het werk een speciale band met Carola. We praten appen veel, is een enorme steun voor me. Carola is 42 jaar en heeft een prachtig lichaam. Ik kan dat goed zien in de zomer, dan heeft ze mooie zomer jurken aan, met een diepe decolleté, haar tieten zijn prachtig, zoveel ik kan zien. Ik heb heel wat sperma verspeeld, denkend aan haar. Maar op een dag belt ze me, hoor meteen aan haar stem dat er wat aan scheelt.´ Kan je naar het strand komen, moet met je praten’, ( Carola woont in een dorp vlak bij het strand). Ik stap in de auto en rijd naar de afgesproken plek op het strand.

Ik zie haar staan, mooi als altijd. ‘Wat is er Carola’? ze antwoord ‘ik kan er niet meer tegen, ´Rob negeert me, raak me al maanden niet meer aan’, zegt ze overstuur. Ik omhels haar, voel haar warme lichaam. ‘Ik denk dat hij vreemd gaat Gino, hij gaat bijna elke week naar de kapper, koopt nieuwe kleding en gebruikt deodorant zonder dat ik het vraag’.”Kom we gaan stukje lopen waar het rustig is” antwoord ik en sla mijn arm om haar heen. We lopen langs de vloedlijn en ze vraagt aan mij hoe ik er overdenk. Ik antwoord eerlijk, ‘ik denk het ook Car. Ze begint te snikken en ik kus haar wang en streel door haar haren, we draaien naar elkaar toe en ik troost haar. ‘komt goed meisje je bent sterk genoeg, ik snap dat je vernederd voelt, maar je bent een prachtige lieve vrouw, mooi van binnen en buiten’. Kus haar voorhoofd en streel door haar haren. ‘Dit is zolang geleden dat ik zo liefdevol ben gestreeld, je lieve woorden’, zegt ze zacht. Ze kust me onverwacht op mijn mond en sluit haar armen om mijn nek. Ik kus terug en streel haar nek rug en haren, we tongen voorzichtig , liefdevol, onderzoekend.

Plotseling stopt ze en kijkt me aan. Zie haar denken, dan pakt ze mijn hand en neemt me mee richting de kleine strandhuisjes die je op het strand aan de duinen ziet staan. ‘Wat gaan we doen Carola” vraag ik verbaast. Ze zegt niets en pakt een sleutel en doet 1 van de huisjes open. Ze haalt windschermen en andere spullen uit het hokje, ik help haar zwijgend. Ze doet de twee TL lampjes op batterijen aan en wenkt me naar binnen, Het is heel klein en we staan dicht tegen elkaar aan, Ze doet deur dicht en we draaien schuifelend van plaats. Geen woord valt, we horen alleen onze ademhaling. Ze duwt me op een klein krukje en kijkt naar beneden naar mijn gezicht, Het felle licht valt op haar lichaam. Dan trek ze haar jurk uit over haar hoofd, haar fantastische Tieten verschijnen. mooier als ik had gehoopt. Een string is het enigste wat zo nog aan heeft. Mijn adem stokt, ”Carola’ is het enige wat uit mijn mond komt en kijk gebiologeerd naar mijn droom tieten. Ze pakt mijn kin, ”hier zijn mijn ogen Gino’ en ze begint me te tongen, vlijt zich over mijn been heen en begint op mijn rechter been te rijden. Ik pak haar tieten en kneed ze langzaam, met zorg. Ze kreunt en haar tong is overal, ze gaat harder rijdend over mijn been. Ik voel haar hand mijn broek losmaken en mijn gulp open zich. Ze pakt mijn stijve en slaagt een kreet, kijkt vol ontzag naar mijn 20 cm, “”Gino’ hijgend,; oh ik wil je voelen”’.

Ze zet zich van mijn been en pakt mijn stijve, duwt mijn eikel tegen haar natte lipjes, ik kreun, ”rustig lieverd, neem je tijd”, fluister ik,. Ze laat zich langzaam zakken, ik ondersteun haar heupen, je kreunt, ik zie haar ogen vochtig worden in het heldere TL licht, Voel mijn eikel haar kutje binnen dringen, lipjes sluiten zich om mijn grote eikel,ik voel dat ze nat is. Ze kreunt en kijkt me aan, onzeker, ‘Doe voorzichtig Gino” ‘Ja lieverd’ antwoord ik. ‘” Je voelt zo lekker, zo strak”‘.complimenteer ik haar. Ik laat haar zakken, langzaam,dan ze begint ze me kreunend te berijden, voel haar kutje overal. Mijn handen houden strak haar heupen vast. Ze jammert, ”zo groot’, oh mijn god’ .We tongen en ze rijd me halverwege op mijn Pik, haar kutje begint zich aan te passen, ik voel dat ze natter en natter word, ze kreunt,haar pijn word verdreven door genot. Ik laat haar heupen los en ik pak haar tieten stevig, kneed ze, en verwen haar tepels met mijn mond. Ze valt over mijn heen, haar handen strelen mijn hoofd, die voorover haar tepels verwent. Ze gaat dieper over mijn pik, neukend, steeds dieper, ze hapt naar adem, Heel langzaam tempo, voorzichtig beweegt ze naar beneden, tot wortel ben ik in haar. Ze stopt en trekt mijn hoofd omhoog, tepel plopt uit mijn mond.

”Ik wil dat je me hard neemt Gino, zonder liefde, alleen jou genot telt. Ik kijk haar verbaasd aan en ik knik.’ Draai je om’ zeg ik streng, Ze probeert te draaien op mijn pik, ze zit zo strak om mijn pik dat het niet gaat. ”Omhoog ‘ zeg met ernstige ondertoon dat ze angstig naar mij kijkt, Ze pelt zich langzaam van mijn Pik en draait zicht om. Ik zie haar mooie billen, stevig en rond in het witte licht Ik duw haar tegen een zijwand. Ik pak mijn stijve natte Pil en wrijf tussen haar bilspleet met mijn Eikel. Ik ga door mijn knieën en duw haar benen uit elkaar. Duw dan mijn Pik tegen haar kutje, pak haar middel en duw mijn Pik in haar zaligheid, voel haar natte strakke gaatje, alleen mijn eikel zit in haar, geschroefd door haar lipjes, ze kreunt, legt haar hoofd achterover. Ze kijkt me aan, als ik mijn arm om haar nek leg, als een houdgreep. Ze schrikt van mijn harde spieren de tegen haar keeltje drukken. Ik trek haar hoofd verder achterover en ram mijn Pik zo diep mogelijk in haar kutje, aahhhhhhh, voel haar verstijven van schrik. ´Oh mijn god´, brengt ze uit. ´Waar is mijn Pik´ fluister ik in haar oor.’ In mijn kut Gino´ Antwoord ze angstig. Geef haar nog een stoot en ik ben tot de wortel tegen haar zachte billen nu. ‘Aauhg; brengt ze uit. Mijn arm schroeft zich harder om haar hals, ze zit gevangen. Trek harder aan haar haren. ‘Van wie is het kutje, waar ik in zit”, vraag ik haar.’ Van U Gino”, stamelt ze angstig’. Ik haal mijn Pik naar achteren, net zo ver dat mijn Eikel in haar kut blijft. Jij wilt hard, toch lieverd; ‘Ja Gino fluistert ze onzeker. Dan ram ik haar, mijn buik slaat tegen haar kont, maar een kletsend geluid bij elke stoot, mijn stieren ballen zwaaien tegen haar klitje. Ik beuk haar, ze piept als een Japans pornosterretje. Volkomen verdwaasd door mijn geweld van stoten. Genadeloos beuk ik haar, ze zit in mijn houdgreep, ze hoeft niets te doen, alleen mijn stoten te ontvangen. Verdwaasd ondergaat ze mijn stoten, Piepend, dan weer jammerend. Ik hou haar omhoog. Mijn bezit fluister ik in haar oor, dan komt bij haar positieven, begint te kreunen en mijn arm te strelen. Jou Sletje ben ik brengt ze stotterend uit, door het geweld van mijn stoten, oh ze is zo lekker voel haar over al. Geniet van haar geluidjes, de macht, genot. Ik voel dat haar Kutje zwellen,, ze kreunt ”spuit me vol.” ik voel mijn zaad komen, ga sneller met korte stoten, blijf zo diep mogelijk in haar, ze reageert, meteen met haar kut spieren, die melken me zalig. Mijn eikel en pik zwellen, ze begint hijgen, steunen, grommen, haar spieren verkrampen, ‘ohhhhh’ haar kutje knijpt en zuigt aan mijn Pik, ik stoot tot wortel en spuit hard mijn harde hete stralen tegen haar baarmoeder, ik geef haar een 2de een heviger orgasme, ze hijgt, kreunt, schud en krijgt stuiptrekkingen, ze maakt geen geluid meer en word slap, totaal uitgeput hangt ze in mijn arm en steunt op mijn Pik.

We hangen zo een tijdje tegen elkaar, mijn half stijve in haar. Ze begint mijn arm te strelen en kijkt me dankbaar aan.
Ik ga uit haar en ze draait me om, ‘ oh zo lekker schat, fluistert ze en kust me hele gezicht. Ik heb me nog nooit zo vrouwelijk gevoeld, zo intens’, ze kijkt me dankbaar aan.
Ik wil dat je me pijpt lieverd, kijk haar indringend aan. ”Ja Gino” fluistert ze, ‘ doe alles voor je”. ”Ga op het kruk je zitten” antwoord ik, Ze neemt plaats en kijkt me onderzoekend aan, ze voelt mijn dominantie.

Ik sta voor haar, mijn half stijve voor haar mond. Ze neemt me nog gevoelige Eikel in haar mond, zie haar lippen erover heen glijden, ik kreun hard en maak een ongecontroleerde beweging. Ze kijkt me aan, onderdanige blik in haar ogen en begint me zalig te pijpen. Ik geniet van het aangezicht, haar mond glijdend over mijn schacht, steeds dieper, haar tong spelend met onderkant van mijn eikel en stam. Ze pakt mijn billen en ze ineens zet haar nagels in mijn billen, ohhh pijn en genot, ze kijkt me vragend aan en ik knik, dan voel haar vinger over mijn anus drukken. Ze stopt met pijpen en begin me te trekken, tegelijk haar vinger top verdwijnend in mijn gaatje. Pak hard bij haar haren. ´Wil dat je mijn zaad opvangt Slet´ Ik kreun hard, ze trek harder en harder, ze neemt mijn eikel in haar mond, haar tong is overal. Mijn Pik zwelt en op dat moment ramt ze haar vinger in mijn kont.´ohhh ik komt hard en spuit hete spërma in haar mond. Ze kijkt angstig omhoog, met mijn eikel in haar in mond. ´´Het is zalig lieverd´´ Ik laat haar omhoog komen, haar vinger plopt uit mijn anus. Ik kus haar en proef mijn zoete zaad, ze drukt zich stevig tegen mijn aan.´Het zo is geil, je met mijn mond en vingers te verwennen` fluistert ze. ´´Je bent geweldig Carola´´ Ze kijkt me aan, en zegt “”ik moet gaan lieverd”´. Ik knik en we kleden ons aan en ruimen het hokje op.,

Als alles is afgesloten, lopen we weer naar de strandopgang. ´Gino je weet dat ik van Rob hou´. Ik hou ook van je Gino, maar dat is anders, ik hou van je als een vriend, begrijp je dat’? Ja Carlola ‘wij zijn vrienden met benefits.” Ja je begrijpt het’ zegt ze opgelucht. Ik wil je niet missen, vooral je lekker pik niet. zegt ze lachend. Ik lach terug’. Ik ben ook opgelucht, want vind haar geweldig. Maar ik hou van Katja, die me nu negeert, nadat we toch zalig hadden geneukt. Ze heeft ze me nooit vergeven dat ik Marjon heb geneukt. (zie mijn post Katja en Marjonhttps://nl.xhamster.com/stories/katja-en-marjon-843518 ).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir