Peter de senior (deel 3 Peter & Richard )

Peter de senior (deel 3 Peter & Richard )
Een verhaallijn over Peter een mijn uit mijn Utrechtse stamkroeg en mij. De verhalen zijn ook apart te lezen. Aan het einde van deel twee zit ik met Peter in een afgesloten zaaltje boven een kroeg als er plotseling iemand binnen komt. Geschrokken kijken zowel Peter als ik naar de persoon die net is binnen gekomen. Peter zit op het bankje en ik sta voor hem, Peter heeft mijn nog altijd stijve lul stevig in zijn hand. In de deuropening staat Richard, Richard is een man die af en toe in de kroeg komt. Zelf ken ik hem verder niet maar hij heeft een reputatie een vieze ouwe vent te zijn. Hij is lang en slungelig met een onverzorgde grijze paardenstaart. Hij draagt een oud pak en draait een shaggie terwijl hij de deur sluit.

Geschrokken kijk ik naar Peter, die heeft mijn pik los gelaten en kijkt emotieloos naar Richard. Snel rits ik mijn broek dicht en doe een stap achteruit. “Hey Richard, wat doe jij hier?” vraagt Peter terloops. Richard loopt rustig onze kant op en steekt zijn shaggie aan, “Ik wilde even kijken wat je nu weer verovert hebt Peter?”. Richard loopt op mij af en streelt langs mijn gezicht. Ik ben nog steeds overdonderd en weet niet hoe ik er op moet reageren. De sfeer in de kamer is omgeslagen en het is duidelijk dat Richard de alpha man is. “Onze deal is niet veranderd Richard, en deze heeft er wel zin in gok ik.” Ik kijk Peter verbaasd aan en vraag mij af wat voor deal hij bedoeld. Peter staat op en loopt mijn kant op. Hij gaat naast Richard staan en legt zijn hand op mijn schouder. “Ga maar even op je knieën zitten jongen.” Peter zijn toon is zorgzaam maar ook dwingend. Ik weet niet hoe ik moet reageren maar durf tegen Peter geen nee te zeggen. Ik neem plaats op mijn Knieën en houd direct mijn mond open voor Peter zijn pik. Hij ritst direct zijn broek open en ondanks dat hij net nog is klaargekomen zie ik dat hij alweer redelijk stijf is geworden. Op het moment dat ik zijn onderbroek uit wil trekken krijg ik een zachte tik tegen mijn achterhoofd, “zonder handen” bijt Richard mij toe. Ik kijk Peter geschrokken aan maar die reageert verder niet. Met mijn tanden trek ik zijn onderbroek naar beneden en zijn pik springt fier omhoog. Gulzig neem ik zijn half harde pik in mijn mond. Omdat hij nog niet helemaal stijf is kan ik gemakkelijk helemaal naar binnen zuigen. Peter zijn schaamhaar komt tegen mijn neus aan terwijl ik zijn pik in mond stijf voel worden. Ik hoor Peter kreunen en zie in mijn ooghoek dat Richard zijn broek open ritst. Richard zijn pik is niet heel lang maar wel heel dik. Peter legt zijn handen op mijn achterhoofd en begint mij hard in mijn keel te neuken. Ik heb telkens het idee dat ik moet kotsen totdat zijn pik helemaal in mijn keel verdwijnt.

Opdat moment trekt hij in 1 keer zijn pik uit mijn keel en doet een stap opzij. Iets wat verdwaasd zit ik bij te komen terwijl het slijm en het Peter zijn voorvocht aan mijn lippen hangt. Voor dat ik wat kan zeggen grijpt Richard mij bij mijn haar en ramt zijn korte dikke pik naar in mijn mond. Stevig neukt hij mijn mondje, op het moment dat ik met mijn handen hem af wil remmen merk ik dat Peter deze achter mijn rug vast heeft gebonden. “Rustig maar, het komt allemaal goed jonge.” fluisterde Peter bemoedigend in mijn oor. Ik vertrouwde hem volledig. Richard zijn pik werd helemaal in stijf in mijn mond. Na Peter zijn woorden begon Richard steeds gulziger te pijpen. Zijn pik smaakte alsof hij al enkele dagen niet gedoucht had, maar dat maakte mij niks uit. Hij gaf me langzaam wat meer vrijheid waardoor ik zijn schacht en eikel met mijn tong kon verwennen. “mmm goed zo, pijp me maar lekker sletje.” ik was niet gewend dat iemand zo tegen mij sprak, maar ik werd er alleen maar geiler van. ”

Het gekreun van Richard werd steeds harder en ik voelde zijn voorvocht over mijn tong druipen. Ik naam alleen zijn eikel in mijn mond om het tot het laatste druppeltje eruit te zuigen. “mmmm jaaah, ik ben er klaar voor Peter” ik kijk verbaasd op, angstig over wat er ging gebeuren. Voor dat ik wat kon zeggen pakte Peter mij bij mijn armen beet en tilde me omhoog. Zonder iets te zeggen leidde hij mij naar de pooltafel die iets verderop stond en boog mij er over heen, Hij maakte mijn broek los en trok deze uit. Terwijl voorover gebogen stond over de tafel stond Richard aan de andere kant van de tafel weer een shaggie te rollen. Ondertussen spuugde Peter op mijn kontje en begon met zijn tong mijn sterretje nat te maken. Kreunend lag ik te genieten van Peter die mij heerlijk aan het rimmen was. “Mond dicht, sletje” snauwde Richard die direct mijn onderbroek in mijn mond stopte zodat ik niks meer kon zeggen. Ik proefde mijn eigen voorvocht wat in mijn boxer was gelopen en mijn pik stond op ontploffen van geilheid. Voorzichtig verdween de eerste vinger van Peter in mijn kont, na even vingeren de tweede en niet veel later de derde. Ik lag van pure geilheid te kreunen en kronkelen op de tafel.

Al snel voelde ik hoe Peter zijn lul tegen mijn kontje aanzetten en rustig naar binnen duwde. Mijn kontje was al wat meer aan hem gewend wat al snel kon hij mij vrijwel pijnloos hard neuken. Hij legde zijn handen op mijn billen en neukte mij hard in mijn kontje. Ik werd er zo geil van dat ik het gevoel had op een andere planeet te zijn. Na enkele minuten hard neuken haalde hij zijn pik uit mijn kont. Even later voelde ik weer wat tegen mijn kontje duwen, ditmaal was het Richard die zijn pik naar binnen duwde. Hij deed niet voorzichtig en begon mij direct volgas te neuken. Doordat zijn pik zo dik was deed het aan het begin pijn maar al snel maakte de pijn plaats voor genot. Terwijl Richard mij aan neuken raakte ik helemaal van de wereld van het genot. Peter stond naast mij en haalde zijn hand door mijn haar terwijl ik zelf klaar kwam boven op de pooltafel.

Ik lag bewegensloos op de tafel bij te komen terwijl Richard mij bleef neuken, al vrij snel daarna kwam hij klaar en spoot mijn hele kontje vol. Hij kwam voor mij staan en haalde mijn onderbroek uit mijn mond. Hij presenteerde zijn lul welke ik uit automatisme in mijn mond nam om schoon te likken. De smaak van zijn zaad en mijn kontje was hemels. Ik dacht niet eens meer na terwijl ik hem schoon likte, ik wilde alleen maar pik. Terwijl ik Richard zijn pik in mijn mond had ging Peter weer achter mij staan. In 1 beweging duwde hij zijn grote lul naar binnen en begon mij hard te neuken. Mijn eigen pik stond te klappen van geilheid terwijl Peter in mijn kont zat en Richard weer rustig mijn mond begon te neuken. Enkele minuten neukte Peter mij stevig door tot hij mij plotseling op de grond trok.

Daar zat ik dan op mijn knieën, met twee mannen (die allebei mijn opa zouden kunnen zijn ) met een stijve pik voor mij, terwijl Richards zaad nog uit mijn kontje liep. Omstebeurt begon ik ze te pijpen Richard zijn pik was ondertussen weer helemaal stijf terwijl Peter op het punt stond om klaar te komen. Al vrij snel legde hij zijn handen in mijn nek en voelde ik zijn pik in mijn mond kloppen. Niet veel later kwam Peter klaar en voelde ik hoe hij vijf a zes dikke stralen zaad in mijn keel spoot. Hij haalde zijn pik uit mijn mond terwijl er nog draden zaad en slijm aan hingen. Voordat ik de kans om zijn pik schoon te likken ramde Richard zijn pik alweer in mijn mond. Hij begon al snel mijn mond hard te neuken waardoor moeilijk adem kon halen. “Ahh goed zo sletje, zuig me maar helemaal leeg.” kreunde Richard uit terwijl hij mij volgas in mijn mond neukte. Ik was nog nooit zo aangesproken of ruw geneukt maar stiekem vond ik het geweldig. Na enkele minuten greep hij mij bij mijn achterhoofd en duwde zijn pik volledig naar binnen en spoot mijn hele mond vol.

Hij liet mij los waarna ik op de grond viel en uit lag te hijgen. Daar lag ik dan op de grond, zonder broek met mijn handen vastgebonden achter mijn rug en mijn kont en mond vol met zaad. In mijn ooghoek zag ik Richard Peter bedanken en vijftig euro geven. Nadat Richard was weg gelopen zette Peter mij op een stoel en maakte mijn handen los. Na een glas water wat Peter had gehaald maakte hij mijn gezicht schoon en gaf mijn kleren terug. Snel trok ik mijn kleren aan waarna Peter mij naar beneden begeleide. Het was vrij druk in de kroeg en met wat gebaren namen wij afscheid van iedereen. Snel liepen wij naar buiten en leidde Peter mij naar zijn huis. Die avond heb ik de hele nacht in zijn armen geslapen. En ondanks dat ik mij eerst misbruikt voelde, voelde ik mij nu veiliger en gelukkiger dan ooit en wist ik zeker dat ik voor Peter door vuur zou gaan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir