Saaie dag in het zwembad 3

Saaie dag in het zwembad 3
“Ok, ik wil je graag even verwennen,” zei ik tegen Anna, “maar dan moet je wel eerst even afdouchen. Svens zaad zit nog over je hele lichaam.”
Anna kwam langzaam overeind waardoor een straaltje sperma van tussen haar borsten over haar buikje sijpelde. Om te zorgen dat ze geen heel spoor van sperma achter zou laten als ze naar de douche liep, stond ik op en liep naar haar toe om haar op te tillen. Ik legde een arm onder haar knieën en een arm onder haar armen door en tilde haar op van de tafel. Het viel me op hoe licht ze eigenlijk was. Met het meisje liggend in m’n armen liep ik naar de andere kant van het kantoor, waar een deur toegang gaf tot de kleedruimte van het personeel. Daar waren ook de personeelsdouches. Met Anna in mijn armen liep ik de doucheruimte in en daar zette ik haar neer. Het was een geil gezicht om te zien hoe dat mooie, jonge meisje daar stond terwijl een paar staaltjes sperma over haar buik en benen omlaag sijpelden. Mijn t-shirt deed ik uit om te voorkomen dat dat helemaal nat zou worden, zodat ik nu in mijn zwemshort naast haar stond. Ik pakte de douchekop van het haakje en zette de kraan aan.
Het water was lekker warm en ik richtte de waterstraal op haar borsten. Het water spoelde haar helemaal af en met haar handen wreef ze haar hele lichaam schoon. Ze nam de douchekop van me over en stak haar hoofd ook onder de straal. Ze spoelde haar lange, bruine haren uit en liet de straal toen over haar lichaam omlaag zakken. Ze stelde de douchekop in op de massagestraal en liet de harde straal rond haar tepeltjes gaan. Ze draaide ermee rond haar borsten en ging verder omlaag. Met de massagestraal ging ze nu tussen haar benen en het water spatte hard tegen haar klitje.
Terwijl ze dit deed, keek ze me opgewonden aan. Mijn paal klopte inmiddels in mijn broek. Haar vrije hand gleed tussen haar benen en streelde over haar lipjes. Het was mij duidelijk dat dit meisje er wel klaar voor was, dus ik draaide de kraan dicht. Uit de kast in de kleedruimte pakte ik een schone handdoek en ik droogde haar mooie lichaam snel af. Daarbij besteedde ik wat extra tijd aan haar mooie borsten en haar lekkere kontje. Ook streelde ik wat langer met de zachte handdoek tussen haar benen, terwijl ik dicht achter haar stond. De handdoek streelde haar poesje en ze drukte haar kontje naar achter tegen mijn kruis aan. Ik gooide de handdoek opzij en trok haar aan haar hand mee terug naar het kantoor, waar Sven nog steeds uitgeput onderuit in de tuinstoel zat. Anna duwde me tegen de behandeltafel aan en viel op haar knieën voor me neer. Met ongeduldige vingers probeerde ze de knoop uit het touwtje van mijn zwemshort te halen. Ik hielp haar en direct trok ze mijn short omlaag. Mijn harde paal schoot gelijk rechtovereind nu hij eindelijk bevrijd was uit zijn benarde positie. Anna schrok even toen mijn lul bijna in haar gezicht sprong. Niet dat ik nou zo enorm groot geschapen ben, maar mij lul is wel vrij dik en toch ook wel een maatje groter dan die van een zestienjarige. Ongestoord ging ze echter verder en trok gelijk mijn short helemaal uit. Ze gooide hem opzij en met haar hand pakte ze mijn lul stevig vast. Ze trok de voorhuid wat verder naar achter en met haar hand om de basis van mijn lul hield ze me stevig vast. Haar andere hand sloot ze zachtjes om mijn zak en tergend langzaam kwam ze met haar tong in de richting van mijn eikel.
Toen ze dit deed, keek ze me recht in mijn ogen aan met die geile, blauwe oogjes van haar. Haar warme tong raakte het puntje van mijn eikel nu voor de eerste keer aan en ik voelde een druppeltje voorvocht ontsnappen uit mijn eikel. Anna had het niet eens in de gaten en likte met haar tong rond mijn eikel terwijl ze me aan bleef kijken. Mijn paal rustte nu op haar onderlip, terwijl mijn eikel een klein stukje in haar mond stak en haar tong driftig heen en weer bewoog. Langzaam sloot ze haar lippen en zoog mijn paal een stukje dieper in haar warme mondje. Achterover leunend tegen de tafel streelde ik haar door haar natte haren, terwijl Anna me langzaam begon te pijpen. Ze zoog aan mijn eikel en ze bewoog haar mond steeds sneller heen en weer over mijn lul. Dit meisje had echt talent en ze had ook goed naar de pornofilms van haar vader gekeken.
Als een ware prof maakte ze draaiende bewegingen met haar mond terwijl ze haar lippen heen en weer liet glijden. Ook haar tong cirkelde om mijn eikel heen en haar handje kneedde zachtjes mijn ballen. Nu begon ik te begrijpen dat Sven daarnet zo snel was klaargekomen.
Om te voorkomen dat mij hetzelfde zou gebeuren, duwde ik haar hoofdje weg en trok haar overeind. Ik tilde haar op de rand van de behandeltafel, zodat ze nu voor me op de tafel zat. Ik pakte haar onder haar knieën vast en trok haar benen uit elkaar en duwde haar knieën omhoog richting haar schouders. Anna begreep mijn bedoeling en hield nu zelf haar benen zo vast. Ik zakte op mijn knieën voor haar op de grond en bekeek haar mooie, frisse kutje dat nu open voor me lag. Met mijn vingers trok ik haar lipjes nog wat verder uit elkaar en liet toen mijn tong over haar lipjes naar haar klitje glijden. Haar kutsap glinsterde tussen haar schaamlipjes en ze proefde heerlijk zoet. Mijn tong liet ik over haar harde klitje heen en weer glijden en mijn wijsvinger liet ik in haar kutje naar binnen glijden. Ze was werkelijk drijfnat van binnen en mijn vinger werd als het ware in haar naar binnen gezogen. Snel duwde ik ook mijn middelvinger in haar gaatje naar binnen. Met twee vingers gleed ik nu snel en diep heen en weer in haar drijfnatte kut en mijn tong fliste over haar clitoris en schaalipjes heen en weer.
De pink van mijn andere hand maakte ik nat in mijn mond en liet ik zachtjes tussen haar billen door glijden. Door dat ze haar knieën zo ver naar haar schouders had getrokken, lag ze een beetje achterover en had ik ook een fraai uitzicht op haar stevige billen en haar kleine, strak gesloten kontgaatje. Met mijn natte pink streelde ik zachtjes rond haar kleinste gaatje. Ik voelde haar huiveren toen ik haar daar aanraakte. Haar kontje ontspande zich een beetje en haar gaatje was wat minder strak gesloten. Terwijl ik onverminderd verder ging met het vingeren en likken van haar lekkere kut, probeerde ik of ik mijn pink een stukje in haar kontje kon duwen. Ze protesteerde niet toen mijn pink over haar gaatje gleed, dus ging ik verder. Zachtjes drukte ik met mijn pink tegen haar kontgaatje en met enige moeite gleed het topje van mijn pink in haar kontje. Dit leek me voorlopig even voldoende en langzaam bewoog ik het topje van mijn pink in haar heen en weer. Blijkbaar vond ze dit erg prettig, want ze begon te kreunen en met haar heupen te draaien.
“Ooh, ik ga zo komen, alsjeblieft niet stoppen nou, ga door, alsjeblieft,” kreunde Anna. Uiteraard dacht ik er niet aan om te stoppen en ik deed zelfs extra mijn best om haar nog sneller te vingeren en te likken. Opeens voelde ik haar kontje en kut samenknijpen om mijn vingers. Ze schudde wild met haar hoofd en kreunde hard. Haar handen lieten haar benen los en ze sloeg haar dijen om mijn hoofd heen. Ik zat met mijn gezicht gevangen tussen haar benen, terwijl ze klaarkwam. Langzaam ontspande haar greep om mijn hoofd, terwijl ze met wat afwezig aankeek.
“Dank je wel,” fluisterde Anna zachtjes, “Wil je me nu neuken?”
Ze glimlachte lief naar me. Dit meisje had de smaak nu echt goed te pakken. Er was niets dat ik op dat moment liever wilde dan haar neuken, dus tilde ik haar van de tafel en zette haar voor me op de grond. Ik stond achter haar en bewonderde haar mooie billen. Ik draaide de schoonheid om en duwde haar zachtjes voorover. Ze steunde met haar handen op de rand van de tafel en maakte haar rug hol. Ze stond nu met lichtgespreide benen voor me met haar lekkere kontje omhoog. Mijn hand streelde over haar stevige billen en gleed tussen haar benen door. Mijn andere zorgde ervoor dat mijn inmiddels wat verslapte lul weer op oorlogssterkte kwam. Met dit prachtige meisje in deze positie voor me duurde dat niet lang. Ik streelde met mijn eikel tussen haar billen door omlaag over haar poesje. Haar zachte schaamhaartjes kietelden aan mijn lul. Het duurde Anna blijkbaar te lang, want ze pakte met haar hand tussen haar benen door mijn paal vast en stuurde hem richting haar kutje. Ze duwde mijn harde eikel tussen haar schaamlipjes. Ik besloot haar niet langer te plagen en trok met twee vingers haar lipjes wat verder open en duwde toen langzaam mijn eikel in haar spleetje naar binnen.
Het was duidelijk dat ze nog jong en onervaren was, want ze voelde nog heerlijk strak aan. Haar natte vagina sloot zich lekker nauw om mijn dikke en harde lul, maar ze kon het goed hebben. Terwijl Anna haar adem inhield, duwde ik mijn paal dieper in haar. Haar strakke, jonge kutje voelde zo warm en nat aan mijn lul dat ik echt botergeil van haar werd. Met mijn handen op haar heupen en billen begon ik nu stevig in haar te stoten. Aan Anna’s opgewonden gekreun hoorde ik dat zij het ook erg prettig vond. Steeds soepeler en dieper gleed mijn lul in haar naar binnen, tot ik zelfs het schaamhaar van haar poesje tegen mijn harde ballen voelde kriebelen. Helemaal tot aan mijn ballen zat ik in haar natte kut. Harder en harder neukte ik haar en steeds ving ze mijn stoten op door met haar heupen achteruit terug te stoten. Mijn ballen kletsten hierdoor bij elke stoot tegen haar klitje en haar poesje aan.
Ik bukte me voorover over haar rug en zoende Anna in haar nek. Mijn handen gleden vanaf haar heupen over haar buikje omhoog op zoek naar haar borsten, die heftig heen en weer deinden in het ritme waarin ik haar stond te neuken. Ik pakte haar grote borsten vast en masseerde ze stevig. Haar kleine, harde tepeltjes liet ik tussen mijn vingers rollen en ik trok er zachtjes aan. Hijgend en steunend wist Anna met moeite uit te brengen dat ze weer ging klaarkomen. Terwijl ik met een hand haar lekkere borsten bleef strelen, liet ik mijn andere hand terug omlaag glijden naar haar poesje. Even stak ik twee vingers in haar mondje en met deze twee natte vingers wreef ik vervolgens snel heen en weer over haar harde klitje. Mijn paal pompte nog steeds hard en diep in haar kut heen en weer. Anna’s vagina kneep samen en het voelde aan alsof ze me probeerde uit te melken. Ik moest veel moeite doen om niet klaar te komen. Met een langgerekte kreun kwam ze klaar. Ik voelde hoe een paar plakkerige druppeltjes van haar sap uit haar kutje lekten en over mijn ballen sijpelden.
Anna verslapte helemaal en zakte bijna in elkaar. Snel sloeg ik mijn armen om haar middel om haar overeind te houden. Mijn lul liet ik uit haar spleetje glijden, waarbij een klein straaltje van haar sap uit haar kutje op de grond liep. Ik tilde haar op de tafel en legde haar op haar rug, waar ze langzaam weer wat bijkwam.
“Hmm, als ik eerder had geweten dat sex zo lekker kan zijn, dan was ik er al veel eerder mee begonnen,” zei ze zachtjes met een tevreden glimlach op haar mond. “Maar jij bent nog steeds niet klaargekomen, hè?”
Ik schudde met mijn hoofd.
“Om je te bedanken voor dat geweldige orgasme, mag je nu met me doen wat jij lekker vindt, zodat jij ook klaar kunt komen,” zei ze, terwijl ze me geil aankeek.
Allerlei geile fantasieën schoten direct door mijn hoofd toen ik dat hoorde uit de mond van dat mooie meisje dat daar op haar rug naakt voor me op de behandeltafel lag. Even overwoog ik om haar te vragen of ik haar in haar kontje mocht neuken, maar daar vond ik haar toch nog wat te jong en onervaren voor. Tenslotte was ze een uur geleden nog een maagd die zelfs nog nooit een stijve pik had gezien. En bovendien wilde ik deze lekkere meid ook geen pijn doen en als ik haar voor de eerste keer anaal zou penetreren dan zou dat zeker niet pijnloos voor haar zijn. Die gedachte liet ik dus maar snel varen. In plaats daarvan vroeg ik haar of ik haar tussen haar mooie borsten mocht neuken en of ze me vervolgens wilde klaarpijpen.
“Ga je dan ook in mijn mond klaarkomen? Want volgens mij is sperma echt hartstikke vies,” zei Anna met een gezicht alsof ze net een hap zout had genomen.
“Hoe kun je dat nou weten? Je hebt het nog nooit geproefd. Geloof mij nou, het valt vast reuze mee,” probeerde ik haar te overtuigen.
Met een twijfelende blik in haar ogen stemde ze toe. Anna lag op haar rug op de zachte behandeltafel en ik ging op mijn knieën over haar buik heen zitten. Met mijn handen pakte ik haar mooie, volle borsten vast en kneedde ze stevig. Ik schoof iets naar voren en legde mijn nog altijd harde paal tussen haar borsten. Haar dikke tieten duwde ik tegen elkaar aan zodat mijn lul stevig beklemd zat tussen de warme, witte huid van haar zachte, jonge borsten. Langzaam begon ik nu mijn lul tussen haar tieten heen en weer te schuiven. Mijn voorhuid werd bij elke beweging over mijn eikel heen en weer geschoven. Anna legde haar zachte handen op mijn billen en trok me steeds harder naar voren toe, zodat mijn eikel aan de bovenkant tussen haar borsten te voorschijn kwam. Ze probeerde steeds met haar tong aan mijn natte eikel te likken, wat haar af en toe ook lukte. Sneller en sneller stootte ik mijn lul tussen haar fantastische borsten heen en weer tot ik voelde dat ik mijn orgasme niet lang meer kon uitstellen.
Ik liet Anna’s borsten los en schoof op mijn knieën wat naar achteren totdat ik boven haar benen zat. Ik pakte Anna’s handen vast en trok haar overeind, zodat ze rechtop kwam te zitten met haar benen gestrekt tussen mijn benen. Mijn harde lul zwaaide op enkele centimeters van haar gezicht heen en weer. Ze begreep wat de bedoeling was en dat het nu tijd was om haar afspraak na te gaan komen. Ze nam mijn lul in haar mond zonder haar handen te gebruiken en begon me direct in een hoog tempo te pijpen. Ze zoog hard aan mijn eikel en haar tongetje flitste heen en weer. Snel gleed mijn paal voor tweederde in haar mond naar binnen en terug naar buiten. Met haar hand hield ze mijn ballen nu stevig vast. Ik voelde dat ik klaar ging komen, maar besloot haar niet te waarschuwen, omdat ze dan misschien alsnog mijn lul uit haar mond zou halen. Ze had tenslotte beloofd dat ze me helemaal klaar zou pijpen, dus nu wilde ik het meemaken ook. Ik voelde hoe mijn ballen samentrokken in mijn zak en hoe mijn lul begon te schokken.
Het zaad leek wel vanuit mijn tenen te moeten komen. Een harde straal sperma spoot diep in haar keeltje en verraste haar volledig. Ze schrok en liet mijn paal uit haar mond schieten, waardoor een tweede straal zaad haar net onder haar oog op haar wang raakte. Ik pakte haar bij haar haren vast en duwde mijn spuitende lul diep in haar mondje terug. Ik hield haar tegenstribbelende hoofdje stevig vast met twee handen en stootte mijn paal diep en hard heen en weer in haar mond. Ze had het tenslotte beloofd, dus nu moest ze het waar maken ook, vond ik. Ik liet alle remmen los en neukte dit mooie meisje in haar mondje, terwijl de ene na de andere straal sperma in haar keeltje spoot. Ik merkte dat ze niet meer probeerde om haar hoofd weg te trekken, maar dat ze juist zuigende en pijpende bewegingen begon te maken. Mijn handen lieten haar hoofd nu los en ik streelde met mijn vingers door haar haren, terwijl ze op een fantastische manier de laatste druppels sperma uit mijn lul zoog.
Ze liet mijn verslappende pik met een smak uit haar zuigende mond glijden. Toen ze haar mond opendeed, droop een dikke straal van mijn witte sperma uit haar mond over haar kin. Een klodder zaad droop van haar kin af en landde op haar borsten. Ze keek me geil aan en deed haar mond wijd open en ik zag de enorme hoeveelheid zaad die ik in haar mond had gespoten op haar tong en tegen de binnenkant van haar wangen plakken. Terwijl ze me aan bleef kijken deed ze haar mond dicht en slikte een paar keer. Toen deed ze haar mond weer open en ik zag dat ze alles had doorgeslikt. Trots op zichzelf keek ze me lachend aan.
Het was zo’n geil gezicht dat ik een siddering door mijn ballen voelde gaan. Met haar vingers veegde ze ook haar tieten en haar gezichtje schoon en likte al mijn zaad van haar vingers af en slikte alles door. Vervolgens boog ze zich voorover en likte ook de laatste druppels van mijn inmiddels slappe pik af.
“Je had gelijk, het is eigenlijk best lekker,” zei Anna lachend tegen me.
In mijn ooghoek zag ik opeens dat Sven onderuitgezakt in de tuinstoel zichzelf driftig zat af te trekken. Blijkbaar hadden Anna en ik hem dusdanig opgewonden dat zijn lul ook weer tot leven was gekomen. Snel trok hij zijn voorhuid heen en weer over zijn eikel, terwijl hij naar Anna’s mooie lichaam zat te kijken.
“Als je nog meer van dat lekkere sperma wilt proeven dan denk ik dat hij straks ook nog wel wat voor je heeft,” zei ik tegen Anna terwijl ik naar Sven wees.
Anna keek op en zag nu ook hoe Sven zat te masturberen. Ze kreeg weer die geile blik in haar mooie ogen en wenkte Sven dat hij naar haar toe moest komen. Ze stapte zelf van de behandeltafel af en ook Sven stond op en kwam naar haar toe lopen. Ondertussen liet zijn hand zijn lul geen seconde met rust. Anna stond nu heel dicht tegen hem aan en duwde zijn hand weg. Ze pakte met haar hand zijn pik vast en trok hem langzaam af, terwijl ze zich op haar knieën voor hem op de grond liet zakken. Ze zoog zijn lul in haar mond en begon hem te pijpen. Binnen een halve minuut zag ik aan Svens gezicht dat hij ging klaarkomen. Hij kreunde en Anna liet zijn lul uit haar mond glijden. Ze hield haar mond wijd open en deed haar ogen dicht. Met haar handje trok ze Sven nu snel af met zijn lul op tien centimeter van haar opengesperde mond. Sven kon het niet langer tegenhouden en spoot zijn eerste straal sperma in Anna’s gretige mond. Door de wilde bewegingen van haar hand spoot hij zijn tweede straal midden op haar linkeroog dat ze gelukkig dicht had. Anna liet zich niet afleiden en trok driftig verder. Ook een derde en vierde klodder sperma kwamen naast haar mond op haar wang en kin terecht. Om toch nog iets van zijn zaad in haar mond te krijgen, nam ze zijn eikel terug tussen haar lippen en zoog de laatste druppels zaad uit zijn ballen in haar mond en slikte het gulzig door. Ook zijn lul likte ze zorgvuldig tot op de laatste druppel schoon, om vervolgens met haar vingers zoveel mogelijk van het zaad van haar met sperma besmeurde gezichtje in haar mond te brengen en door te slikken.
Anna zat nog steeds op haar knieën voor Sven en zat al weer met een hand tussen haar benen over haar kutje te wrijven. Dit geile, jonge ding had de smaak echt goed te pakken en had volgens mij nog uren verder willen gaan, maar ik vond dat het lang genoeg had geduurd. Het risico was me te groot dat er iemand binnen kwam lopen en mij zou betrappen terwijl ik met dat lekkere jonge ding aan het rotzooien was. Dat zou me zeker m’n baan kosten. Snel trok ik Anna en Sven mee onder de douche, want ik kon Anna moeilijk wegsturen met de klodders sperma nog in haar haren en op haar gezichtje en borsten. We spoelden ons snel schoon en droogden ons af. Anna deed haar badpak terug aan en Sven en ik deden onze shorts terug aan. Ik trok mijn t-shirt over mij hoofd en stuurde de twee de deur uit. Op het moment dat Anna de deur open wilde doen, trok een van mijn twee collega’s van die dag de deur al open. Anna en Sven liepen snel weg. Mijn collega vroeg waarom ze bij de ehbo-post waren geweest.
“Oh, niks bijzonders, ze was gevallen en had een schaafwondje op haar knie,” antwoorde ik. “Nou, ik ben blij dat ik vandaag geen ehbo-dienst heb,” zei mijn collega, “het is veel te mooi weer voor zulk saai werk. Hier, ik heb een ijsje voor je meegenomen.”
Ik heb hem maar niet verteld dat ik het prima naar m’n zin had gehad en dat het zeker niet saai was geweest die dag.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir