Betrapt

Betrapt
Het was een fantastische ochtend in Juli. Ik was net wakker geworden, het was 9 uur ‘s morgens en ik was verschrikkelijk geil.

Ik was al een kwartiertje aan het rukken toen ik een idee kreeg. Ik trok een onderbroek aan en liep naar de wc met mijn mobieltje. In de wc stond altijd een pak wc rollen met een paarse plastieken verpakking. Ik nam een wc rol en stak mijn mobieltje erin, net ver genoeg zodat de camera er nog net boven kwam. Ik legde de wc rol terug onderaan en maakte een klein gaatje in de verpakking. Ik hoorde iemand op de deur kloppen. Het was mijn zus Liesbet, die een mooi slank lichaam met prachtige volle vormen heeft. “Ben je bijna klaar?”, zei ze. “Ja, nog heel even.”. Ik zette de camera aan, spoelde het toilet door en keek of dat het mobieltje opviel.

“Mooi zo!”, dacht ik. Ik kwam het toilet uit en liep naar mijn kamer. Ik hoorde haar nog mompelen:”Eindelijk, dat werd tijd”.

Eenmaal in mijn kamer wachtte ik ongeduldig en toch ook bang af. Zou ze het door hebben? Vast niet, het viel toch echt niet op… Hij wachtte tot ze zou doorspoelen, maar dat gebeurde niet. In de plaats hoorde hij voetstappen naar zijn kamer. Vlug pakte hij een boek en begon wat te lezen. “Wat doet je mobieltje in het toilet? En waarom was hij verstopt in een wc rol en stond de camera op?”, vroeg ze. “Wilde je me bespioneren ofzo?”. Ze was kwaad, maar ik zag ook een fonkeling in haar ogen en wist dat ze dit eigenlijk best wel geil vond. Het leek of haar woede afnam en plaats maakte voor meer geilheid. Je vind dit precies wel leuk, zei ze en ze wees naar mijn boxershort. Ik keek en werd nog roder, mijn lul was weer helemaal stijf en de top stak boven mijn boxershort uit! Ze zei: “Ik zal je wat laten zien, maar dit is de enige keer dat ik dit doe! Je mag hierover niets aan niemand vertellen!” Ze glimlachte en trok na een lichte aarzeling haar strak T-shirtje uit. Alleen een wit kanten bh-tje was het enige tussen mij en haar volle C-cup. Vervolgens maakte ze het knopje van haar strakke jeans los, maakte de rits los en liet haar broek zakken. Ze had witte, kanten, half-doorschijnend slipje aan. Oorspronkelijk was het niet doorschijnend geweest, maar ze was ondertussen zo geil dat haar slipje helemaal nat was. Ze giechelde en vroeg:”Geniet je van wat je ziet?”, “Het is het mooiste dat ik ooit gezien heb…”, antwoordde ik. Ze maakte voorzichtig haar bh los en liet die op de grond vallen. Ze liet traag haar slipje zakken en het bleef nog heel even plakken aan haar kutje.

Ze liet haar vinger tussen haar schaamlippen glijden en zei:”Proef!”. Ik likte haar vinger schoon en zakte toen op mijn knieën en begon met mijn tong over haar clitoris, tussen haar schaamlippen te spelen. Even later duwde ik voorzichtig een vinger naar binnen, heel even spande ze zich op en kreunde ze en toen ontspande ze zich weer en ging ik verder. Daarna duwde ik een tweede vinger naar binnen. Terwijl ik haar steeds sneller begon te vingeren, kreunde zij steeds harder. Het pletsen van mijn vuist tegen haar klitvocht maakte een soppend geluid. Opeens gaf ze een harde kreun, spande helemaal op en kwam er een klein straaltje vocht uit haar kutje. Ik haalde mijn vingers eruit en zei:”Zo erg was dat nu toch ook niet?” en ik glimlachte. Ze keek me uitdagend aan, duwde me op mijn bed en bracht haar mond naar mijn lul, die nog nooit zo hard was geweest. Ze sloot haar lippen rond mijn staaf en begon me te pijpen. Ze zoog, trok en speelde met mijn ballen tegelijkertijd. Steeds sneller en sneller.

Ik waarschuwde haar dat ik ging komen en ze liet los. Ze trok me van het bed en haalde een condoom uit een zak van haar jeans. Ze deed hem om bij mij terwijl ze me geil aankeek en boog dan voorover over mijn bureau. Ze fluisterde: “Neem me!”. Ik spreidde haar kutje, bracht mijn lul er naartoe en duwde hem er voorzichtig in. “Hmmm, ja, neuk me!”, kreunde ze. Steeds sneller en sneller pompte ik mijn staaf naar binnen en naar buiten. Toen ik voelde dat ik ging komen haalde ik hem eruit en vroeg haar voor me te knielen op de grond. Dat deed ze en opnieuw begon ze me te pijpen. Ik deed haar lange bruine haren uit de weg om haar me te kunnen zien pijpen. Het duurde niet lang tegen ik klaarkwam en mijn zaad in en rond haar mond spoot. Ze slikte het door en likte me schoon. Dan stond ze recht, deed haar kleren weer aan, glimlachte en zei:” Ik neem mijn woorden terug, misschien laat ik je me nog wel eens verwennen.” Ze liep naar de deur en zei nog:”Kijk ook even op je mobieltje, er staat nog een verrassing op” en ze knipoogde. Ik keek en vond een filmpje waar ze het mobieltje vond, uit de wc rol haalde, lachte en haar klitje verwende. Op het einde zei ze:”Amuseer je!” en zette de camera uit.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir