De treinreis

De treinreis
Ik kan bijna niet geloven wat me overkomt. Nog maar een paar weken geleden heb ik je over mijn fantasie vertelt. Je leek niet echt over te lopen van enthousiasme. Ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Het is nogal een drempel die je over moet. Daarnaast, je bent een volwassen, zelfstandige vrouw, met een hoge functie in een plaatselijk bedrijf, keurig, net en door en door fatsoenlijk, volgens de buitenwereld dan. En al ben je heftig in bed, dit is nogal wat anders. Maar goed, ook zonder het uitvoeren van deze fantasie ben je spannend genoeg.

Het verbaast me dus nogal behoorlijk als ik je briefje vind:

“Hoi lieverd,

Neem de trein van 18:02 in Eindhoven naar Den Bosch. Die is niet te druk. Ik heb de auto daar al geparkeerd, dus je zult met de bus naar het station moeten. Ik zal zorgen dat ik tegelijk met je instap.

Dikke, geile kus.”

Voordat ik het briefje helemaal heb gelezen voel ik dat ik al een erectie heb. Welke man zou dat nou niet krijgen bij hetgeen ik in het vooruitzicht heb? Ik ga naar de badkamer om mezelf goed te verzorgen. Lekker in bad en ik scheer mezelf (overal). Neuriënd kleed ik me aan en doe een pantalon aan die lekker zit en goed valt, daarboven een net overhemd. Met een nieuwe aftershave op,ruik ik ook nog eens lekker. Ik ben op en top verzorgd, alsof ik gewoon een dag naar kantoor ga, wat niet kan op een zaterdag. Het enige probleem is mijn piemel, die maar fier rechtop blijft staan, omdat ik, ondanks al mijn zorgvuldige voorbereidingen, jou maar niet uit mijn gedachten kan bannen. Dit gaat zo’n lekker geile avond worden.

Ik zorg ervoor dat ik de bus niet mis, ik wil dit niet voor mezelf verpesten. Dat zou wel erg stom zijn. Ik moet om twee over zes de trein hebben. Al is het overdreven om hier al om half zes te zijn, ik heb liever het zekere voor het onzekere. Er zijn niet veel mensen op het perron. Een groepje opgeschoten jongens staat bij de roltrap en hun testosterongehalte voert de boventoon als ze brallerig tegen elkaar staan te schreeuwen. Een ouder echtpaar zit verderop, op een bankje en twee vrouwen komen uit de stationswinkel, waar ze net een kopje koffie hebben gekocht. Ik kijk om me heen. Jij bent er nog niet.

Ik probeer me voor te stellen wat jij zult dragen. Ongetwijfeld iets wat sexy is, uitdagend. Maar wat? Je spijkerrokje of het rokje met de schotse ruit, gecombineerd met je rode panty? En een lekker strak truitje, met een laag uitgesneden hals, zodat ik je borsten goed kan zien? Lekker wegdromend over je kleding voel ik hoe mijn pik, bijna pijnlijk, tegen mijn gulp aandrukt. Ik ben werkelijk vreselijk opgewonden.

Het wordt kwart voor zes en je bent er nog steeds niet. Er zijn wel twee jongens met lang donker haar bijgekomen, die zwijgend naast elkaar staan, terwijl ze allebei hun MP3-speler zo hard aan hebben staan dat ik van drie meter afstand de beat kan horen. Tien voor zes… vijf voor zes… je bent er nog steeds niet. Is de moed je toch in je schoenen gezakt en durf je niet meer. Ik zou het je niet kwalijk nemen, maar ik zou het erg jammer vinden. Mijn verlangen naar jou is nu zo heftig je, ik wil je zien, zoals je in mijn meest heftige fantasie bent. Ik hoop dat je je wilt onderwerpen aan mijn perverse grillen.

Zes uur. Het wordt deze tijd van het jaar snel donker. Ik zie in de verte de lichten van de intercity naar Den Bosch al aankomen. Je komt niet, ik weet het nu zeker. Misschien kan ik beter naar huis gaan. Het groepje jongens bovenaan de roltrap is opeens stiller geworden. Ze praten nog wel, maar rustiger. Een wanhopige poging van puberjongens die opeens volwassen over willen komen om indruk te maken op een vrouw. De twee vrouwen met hun koffie, die allang op is, fluisteren nu tegen elkaar, terwijl ze naar iets kijken. Ik volg hun blik en verslik me bijna.

Je hebt mijn fantasie niet alleen waargemaakt, je hebt hem zelfs overtroffen. Je hele verschijning lijkt te schreeuwen: “Neuk me! Nu!” Je mooie blonde haar is naar achteren gekamd en een simpele band houdt ze naar achter uit je gezicht. Je bent zwaar opgemaakt met donkere oogschaduw en lippenstift. Maar het is vooral je kleding die zo lekker uitdagend is. Je hebt laarzen aan, met geregen veters aan de voorkant. Ze komen tot net boven je knieën. In plaats van je rode panty draag je een zwarte netpanty, waar je een paar gaten in hebt gescheurd. Daarop draag je je korte minrokje, met de schotse ruit en boven de gordel wordt alles maar nauwelijks bedekt door een leren jackje, wat je waarschijnlijk speciaal voor deze gelegenheid hebt gekocht. Je kunt het jackje dichtritsen, maar dat heb je amper gedaan. Ik heb het idee dat ik de helft van je borsten in je de kanten BH kan zien.

“Wat een slet,” hoor ik de vrouwen naast me tegen elkaar zeggen. “Die vraagt er gewoon om.” Nou, eigenlijk heb ik erom gevraagd.
Je negeert de jongens die je nakijken en eentje durft zelfs te fluiten. Even kijk je om je heen, maar je speelt je rol goed. Je geeft geen teken van herkenning als je me ziet. Je straalt zoveel geilheid, maar ook arrogantie en zelfvertrouwen uit dat ook ik even bloos en ik durf niet te lang naar je te kijken. Maar je gaat echter wel in mijn buurt staan. Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe de oudere man een por krijgt van zijn vrouw. Hij verslindt je met zijn ogen.

Ik neem je lekker in me op, maar mijn fantasie wordt verstoord door het sissend tot stilstand komen van de trein. De deuren klappen open. Je stapt in. Ik moet me beheersen om je geen klap op je lekkere kont te geven, terwijl je instapt. Je loopt door en je gaat zitten in een lege coupé. Perfect. Het lot is ons goed gezind. Ik ga ook in de coupe zitten, zodat ik naar je kan kijken.

De trein zet zich schokkend weer in beweging. Je borsten schudden heen en weer. Ik kijk naar je terwijl je je hoofd tegen het raam vlijt. Je likt je lippen en sluit je ogen. Ik zit tegenover je en kijk naar je, waarbij ik probeer zoveel mogelijk van je te zien. Alleen wil ik niet dat je me betrapt. Je mag niet zien dat ik me verlekker aan je geile lijf. Ik ben een nette kantoorman, ik kan me toch niet zo laten opnaaien door iemand zoals jij?

Ik schuif ongemakkelijk op mijn bankje heen en weer om de druk op mijn erectie wat te verminderen. Het helpt nauwelijks. Ik zit nu wel wat rechter op. Als ik nu mijn rug strek heb ik een mooi zicht op je half ontblote borsten. Ze zien er heerlijk uit. Ik stel me voor dat ik ze in mijn handen heb, het zachte vlees kneedt en je tepels hard voel worden in mijn hand.
Station Best gaat ongemerkt voorbij. Je ademt rustig in en uit en je borsten gaan op en neer. Ik heb het gevoel dat ik er uren naar zou kunnen kijken. Je glijdt echter een klein stukje onderuit, waardoor je rokje wat omhoog kruipt en een groot gat in je panty onthult. Ik heb zelf het idee dat het hele kruis eruit gescheurd of weggeknipt is. Rechtop zitten is nu ineens geen optie meer. Ik zou eigenlijk juist onderuit moeten zakken, zodat ik onder je rokje kan kijken. Maar dat valt dan weer teveel op. Iets laten vallen? Dat is zo cliché…

Terwijl station Boxtel langs glijdt, peins ik over het grootste probleem ter wereld: Hoe kan ik een blik onder je rokje werpen. “Laat iets vallen en raap het op” schiet het voortdurend door mijn hoofd. Maar dan schiet opeens iets anders door mijn hoofd. Ik weet even niet meer of ik een kaartje heb gekocht. Als ik dat wel had, dan had ik het in mijn portemonnee gestopt. Mijn portemonnee zit in mijn kontzat en om die te pakken moet ik voorover buigen. Wellicht kan ik ietsje verder voorover buigen, zodat ik vrij spel heb.

Ik besluit dat te doen. Om de een of andere reden of op de een of andere manier heb ik het idee dat, als ik het te snel doe, je je ogen open zal doen en me zal betrappen, dat lijkt me nog eens gênant. Dus centimeter voor centimeter buig ik naar voren, terwijl jij nog steeds doet alsof je slaapt. Mijn ogen lijken al net zo langzaam mee te glijden, alsof het mijn handen zijn of mijn tong. Langs de welving van je borsten, over het leer van je jakje. Af en toe flitsen mijn ogen naar je benen. Ik zie steeds meer, maar niet genoeg.

De trein rijdt met wat geweld over een wissel. De wissel voor Den Bosch. Zijn we Vught al voorbij? Het zal wel. Deze wissel heeft mij behoorlijk in de problemen gebracht. Je bent er een tikkeltje door opgeschrikt, je zit weer rechtop en je ogen zijn open. Je kijkt me aan. Ik heb het eerst niet door, omdat ik gefixeerd bent op het stuk been dat ik zie. Maar als ik mijn ogen opsla zie ik dat je me aankijkt. Niet afkeurend. Ondeugend. Uitdagend. Niet te min, het schaamrood stijgt me naar de kaken.

Uit een zak van je jasje haal je een stuk papier en een pen. Je schrijft wat op. Ik durf geen poging te doen het te lezen. Vreemd gewoon hoe ik word meegezogen door de gebeurtenissen. Ik heb je al honderden keren naakt gezien, ik ken elke centimeter van je lijf, maar door dit spel lijkt het alsof je een volslagen vreemde bent die me midden in de trein zit op te geilen.

Een metalige stem verbreekt de stilte: “Den Bosch. Station Den Bosch.” De trein rijdt het station binnen. Ik denk eraan om je aan te spreken, je een compliment te geven, maar weet niet goed wat te zeggen.

Dan gebeurt er iets vervelends. Een groepje halfdronken studenten komt de coupé binnen. Jammer, zo’n moodkiller. Je staat op en loopt weg, voordat ze zelfs maar in de gaten hebben hoe je erbij loopt. Wat nu? Dan valt mijn oog op het briefje, wat jij hebt laten liggen. Het ligt dichtgevouwen op het tafeltje. Ik pak het op.

“Hoi lekker ding,

Ik heb je wel zien kijken. Je vreet me op met je ogen. Als jij hier net zo geil van wordt als ik, neem dan de trein terug naar Eindhoven, zodat we lekker door kunnen gaan.

Ik wacht op je.”

Terug naar Eindhoven? Ik moet haast maken, anders rijdt de trein door en zit jij alleen. En als je er zo uitziet zul je er geen probleem mee hebben iemand te vinden die het vuur in je kutje wil blussen. Ik haast me de trein uit. Waar ben jij? Ik zie je de roltrap van een ander perron net afgaan. Snel check ik de gele borden en inderdaad, daar zal binnen enkele minuten de trein naar Eindhoven komen. Sterker nog, als ik niet even een sprintje trek is er grote kans dat ik hem ga missen. Ik weet zeker dat je dit gepland hebt, het feit dat die studenten binnenkwamen was gewoon puur toeval.

Ik ren de trappen op, de loopbrug over en de trap weer af. De conducteur fluit al, ik spring nog net op tijd binnen. Ik heb je verderop zien instappen, dus ik zal de trein door moeten lopen om bij je te komen. Dat doe ik dus.
De trein naar Eindhoven is nog rustiger dan de trein naar Den Bosch. Bij elke bank kijk ik of jij er zit. Pas als ik bijna bij de kop van het treinstel ben, zie ik je zitten. Je bent zo mogelijk nog uitdagender dan dat je eerder al was. Ik zie de afvalcontainer onder het tafeltje. Een gescheurde panty hangt er half uit. Je lacht ondeugend naar me en knikt me toe, terwijl je op het bankje tegenover je wijst.

Ik ga zitten. Mijn pik schreeuwt in mijn broek om aandacht. Hij wil bevrijdt worden, hij wil je neuken, zoals jij ook non-verbaal schreeuwt om geneukt te worden. Hoe zou je reageren als ik je hier ter plekke in de trein besprong, je rokje omhoog schoof, mijn pik bij je naar binnen stootte en je lekker hard en diep zou nemen, hier midden in een trein? Als je net zo geil bent als ik ben maakt het je niet uit. Dan wil je hier en nu.

Volgens mij ben je dat. Je buigt je voorover, zodat ik een goed zicht heb op je borsten. Je rist staat een stukje verder open. Eigenlijk worden alleen je tepels nog maar bedekt door het leer, verder zit je hier gewoon in je blote tieten naar me te lonken. Ik steek mijn handen uit om ze beet te pakken, maar je duwt die zachtjes weg. Je leunt nu achterover en tilt even je rokje een stukje op. Ik kan kort een blik werpen op je kutje. Ik zie dat je je, net als ik, lekker geschoren hebt, en verbeeld me dat ik je kan zien glimmen van geilheid. Al mijn zintuigen willen je nu waarnemen. Ik wil je lijf zien, ik wil je lippen proeven, je huid voelen, je kut ruiken en je horen kreunen. Het lukt me niet meer om me in te houden.

Ik steek mijn handen weer uit en pak je bij je borsten beet en kneed ze ruw. Ruwer dan ik normaal zou doen, maar je lijkt het lekker te vinden. Jouw handen glijden over mijn pantalon en gaan op zoek naar mijn pik. Die staat zo stijf, voor mijn gevoel al urenlang, dat je hem zonder enige moeite kan voelen. En zo beginnen we elkaar lekker op te geilen. Onze handen glijden over elkaars lichaam, onze monden vinden elkaar en we zoenen; lang, geil en nat. Ik hijg, jij hijgt en je handen wurmen zich in mijn broek, zodat jij mijn harde pik in je handen kunt nemen. Lekker, zoals je me aftrekt. Ik steek een hand tussen je benen en voel hoe nat je bent. Mijn vingers worden als het ware naar binnen gezogen. God wat zijn we geil. Hoeveel jaar zijn we nu bij elkaar? Meer dan vijf, maar we zijn geiler dan we ooit zijn geweest. Het komt ook door die geweldige outfit, die zelfs mijn verwachtingen overtroffen heeft. Je borsten, die zo lekker te zien zijn, het korte rokje, die hoerige panty’s en dat in contrast met mijn keurige outfit. Het is Net alsof een zakenman een snolletje heeft opgepikt. Deze zakenman en deze snol horen al jaren bij elkaar, maar als je ons zo bezig zou zien zou je denken dat we elkaar pas enkele uren kennen en alleen maar bij elkaar zijn gekomen om de meest geile seks van ons leven te hebben.

De trein stopt. We zijn al in Eindhoven. Je neemt me bij de hand. “Kom mee, we gaan naar huis. Ik wil je pik heel lekker in me voelen. Snel!” God wat een metamorfose. Wat is er gebeurd met mijn hoogopgeleide vriendin, die de marketing van een groot bedrijf doet? Is dat hetzelfde wezen dat ik nu voor me zie, snakkend naar seks, de vrouw die me opgeilt, zoals nooit tevoren. Waarom staan we verdomme midden in een trein? Waarom kunnen we nu niet alleen zijn, zodat ik de kleren van je lijf kan rukken en je kan nemen? Dat is nu alles wat ik wil.

Half in een droom stap ik uit. Ik ben zo slim om mijn pik terug in mijn broek te stoppen, maar ik kan me ergens wel voorstellen hoe we erbij lopen. Je borsten vallen praktisch uit je vestje, je rokje zit gekreukeld, je haar door de war. Mijn hemd hangt uit mijn broek, mijn gulp staat open. Mensen kijken naar ons terwijl we de stationshal doorlopen. Ze weten wat we gaan doen.

Ik loop achter je aan. Jij weet waar de auto staat. Vlakbij op het parkeerterrein? Ik wil niet te lang hoeven wachten. Het is donker, misschien kunnen we het in de auto doen. Dat zou ook wel geil zijn. Wie kan ons betrappen?
Je loopt inderdaad naar het parkeerterrein waar ik vermoedde dat je de auto geparkeerd had. In een donkere hoek, ver van de lantaarpalen.

Ik zie alleen vaag je omtrek als je wat voorover bukt om de sleutel in het slot te doen om de auto te ontgrendelen. Het korte rokje laat de onderkant van je billen zien. Dat is me teveel. Mijn pik steigert in mijn boxer, ik wil je hier en nu. Het is donker om ons heen, maar als het dat niet was geweest, dan had het me nog niks uitgemaakt. Ik druk me tegen je aan, mijn pik wrijft door teveel lagen stof lekker tegen je billen. Je borsten zijn in een mum van tijd bevrijd en liggen zwaar en zacht in mijn handen.
Ik fluister: “Het spijt me schatje, ik kan niet meer wachten. Ik ben zo geil op je.”
Je rilt van geilheid en knijpt je billen samen om mijn pik. “Lieverd, wat een heerlijk hitsige fantasie. Ik ben zo geil nu. Steek hem in me.”

Hoewel het donker is heb ik het idee dat ik, in mijn geilheid, alles meekrijg van wat je doet. Je neemt wat afstand van de auto, zet je handen op het portier en bukt wat. Je billen komen tevoorschijn, mijn handen glijden er tussendoor naar beneden, naar maar je vochtige kut. Ik heb op de een of andere manier mijn pik tevoorschijn gehaald en in één stoot glijdt hij naar binnen. We kreunen allebei, hard en geil, niet lettend op wie ons kan horen. Al is het donker, zo laat is het nog niet. Ik begin te stoten. “Ooh ja, meisje. Eindelijk….oh wat lekker…”

Terwijl ik je achterlangs neuk, staande tegen de auto, kijk je naar me om. “Zeg het maar… zeg maar wat je me wil wilt zeggen. Ik wil het horen.”

“Lekker geil dier van me… wat ben je sletterig… hoerig… wie had dat gedacht van jou, lekkere ordi del.” Normaal ben ik niet zo ruw, ben ik beschaafder, maar je uitdagend gedrag heeft me over elke drempel heen geholpen en als ik voel dat je alleen maar natter wordt pak ik je heupen stevig beet en begin je harder, dieper en ruwer te neuken. We hijgen en kreunen allebei en opeens voel ik je kutje samentrekken rondom mijn pik. Het is zo heftig dat je mijn pik er bijna uitduwt, maar ik duw hem juist dieper in je, terwijl je klaarkomt. Ik voel je kut klaarkomen, ben in je, hoor je hijgen en kreunen… het is teveel voor me. Ook mijn orgasme laat zich niet meer laat tegenhouden. Diep in je kom ook ik klaar, mijn pik pulseert en spuit de stralen in je verlangende spleetje…

Nahijgend val ik op je rug, terwijl ik je kusjes in je nek geef. “Oh schatje… dat was echt lekker.”

Je hand reikt naar achter en streelt me. “Ik weet het… volgens mij moeten wij vaker wat fantasieën na gaan spelen.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir