Eindelijk is Roosje’s kutje aan de beurt

Eindelijk is Roosje’s kutje aan de beurt
Eindelijk is Roosje’s kutje aan de beurt

Ik stond in het bijna rimpelloze water met mijn stijve pik in Roosje’s kont. Een anonieme pik met condoom was net – na gedane arbeid – uit mijn eigen kont geglipt. Ik voelde ik dat mijn orgasme ook steeds dichterbij kwam.

De man was inmiddels op zijn knieën naast me in het water komen zitten, klaar om met zijn tong mijn zaad uit Roosje’s onbeschermde kontje op te vangen. Met zo’n slurpactie van die kerel had ik geen probleem, anders zou het zaad toch alleen maar vreemde vissen aantrekken. En vreemde vogels waren er ook al genoeg hier …

Ik voelde dat ik in korte, heftige etappes spoot in Roosje’s kontgat, waarvan de strakke sluitspier – die niet echt strak meer leek, overigens – me nog een extra stimulans gaf. Ik bleef daarna nog even heerlijk doorpompen. Roosje was gelijktijdig ook klaargekomen omdat ze met een vinger haar klitje was blijven stimuleren en we schudden daarom simultaan na in het water.

Toen ik mijn pik uit haar kontje trok, was de man er als de kippen bij om zoveel mogelijk van mijn sperma op te slurpen. Een heerlijk toetje voor hem en er bleef maar weinig voor de vissen over, daar zorgde hij wel voor. Bijna maniakaal speelde hij de gulzige spermastofzuiger.

Gulzig likte hij de slierten uit Roosje’s strakke kontje naar binnen toe en hij gromde tevreden, terwijl hij instinctief aan zijn eigen leuter trok, alsof die naar zijn spaarstand moest worden getrokken. ‘Yummie, dat is voor het eerst dat ik dit spul uit het kontje van een vrouw mag opeten! Dat smaakt naar meer, zeg! Lekker sperma heb jij trouwens, Luna!’

Aan de kant, op het strandje, keken enkele mannen jaloers toe, rukkend aan hun stijve leuter. Of die van hun buurman, want er waren enkele duo’s ontstaan inmiddels. Het groepje van zes (exclusief Roosje) waartoe ik was toegelaten, zat te kletsen alsof er om hen heen niks aan de hand was. De geilende mannen fungeerden als behang in dit decor, of eerder ‘muzak’, gezien hun onbecommentarieerde gehijg in verschillende toonaarden.

De man die mij geneukt had, bleef aan Roosje’s poepertje likken, ook toen dat volgens mij al lang schoon was, dus ik trok hem bij haar weg. Roosje begon me toen uitgebreid te tongzoenen, ten teken dat die kerel moest oprotten omdat zijn werk erop zat. Hij begreep gelukkig de hint en liep onder de plastic ketting door, terug naar zijn handdoek. Waar alweer een rukkende geile beer hem stond op te wachten, zag ik uit een ooghoek …

Eigenlijk hadden Roosje en ik alle typjes van de herenliefde op het strandje in rep en roer gebracht. Zo rustig als de hyena’s lagen te loeren toen er in het water nog niks gebeurde, zo onrustig waren ze geworden door het opwindende geklots met Roosje en mij in de hoofdrol en die vreemde kontneuker op de bijwagen.

Roosje stopte met zoenen, ging op haar knieën zitten en begon me nog even heerlijk te pijpen. Wat kon dat kind een heerlijke blow-job geven, zeg! Toen ik besefte hoe jong ze nog was en wat ze op seksueel gebied uithaalde, kreeg ik prompt weer een stijve in haar mond.

‘Oow, Luna,’ zei ze, terwijl ze even naar adem had gehapt. ‘Je wordt wel erg snel heet van mij, zeg! Je bent vast erg benieuwd hoe het is om mijn geile kutje te neuken. Laten we naar het strand gaan, daar zijn vast condooms en kan ons groepje meegenieten. Want je krijgt hem nog makkelijk overeind, zie ik.’ Haar Haagse accent maakte me nog geiler …

Ze liep onder de plastic ketting door terwijl ik weer zicht had op haar jongensachtige kontje, en ze ging doelbewust op het groepje af, dat een eigen wereldje had op het door de zonnige weken wat geel uitgeslagen gras. Met thermoskannen en koektrommels, en gezellig gebabbel. Als je niet beter zou weten en er wat badkleding bij dacht, zou je jezelf op een gewoon Nederlands strandje wanen.

De dames waren hun grote tieten – die heel wat vierkante centimeters besloegen – weer eens aan het insmeren toen Roosje en ik gingen zitten op de handdoeken die leeg waren. Kees was vaderlijk benieuwd naar haar ervaringen in het water. ‘Zo, Roosje, hoe voelde die nieuwe paal in je kontje? Je sterretje moet nu wel wat minder pijn gaan doen, na vijf van die palen binnen een week.’

Wat, dacht ik, vijf palen binnen een week? In welke subcultuur was ik beland. Zo’n jong meisje dat zich vijf keer in korte tijd in haar reet liet neuken. Was ze nymfomaan? Dat moest haast wel. Blij dat het mijn dochter niet was. Ik moest toch eens met Kees praten hoe hij daarmee ‘dealde’.

‘Het was heerlijk, pa. En inderdaad, het doet steeds minder pijn.Hij heeft mijn kutje nog niet gedaan, omdat we geen condooms bij ons hadden. Maar die hebben we hier toch wel, hoop ik?’ Kees knikte en zei: ‘In mama’s tas zitten er een paar voor noodgevallen. Want hier in ons groepje gebruiken we geen condooms.’

Roosje graaide vooroverbuigend naar haar moeder’s tas, die dat niet eens merkte omdat ze druk met haar buurvrouw zat te kletsen. Ze had haar forse benen wijd en haar grote schaamlippen stonden uitnodigend uit elkaar en dat leidde me een beetje af, terwijl Roosje in de tas zocht. Mijn focus op Roosje’s kutje was enkele seconden wat minder scherp.

Al snel had ze een condoom te pakken en scheurde de verpakking met haar vingers en haar voortanden los. Ze haalde het rubberen ding eruit en kwam terug naar mij. Ik zat op de handdoek en liet mjn eikel gewillig inpakken door Roosje’s getrainde handgebaren.

(wordt vervolgd)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir