Een middag in november.

Een middag in november.
.Na mijn werk ging ik met mijn auto naar de garage om mijn banden te laten vervangen.
Ze zijn nog niet echt aan vervanging toe maar ik wil altijd veilig en betrouwbaar de weg op. Misschien is het nogal suf van mij, maar als ik met pech sta dan sta ik ook echt stil want qua auto’s en scooters ben ik a-technisch.
Mijn vriend had de afspraak gemaakt bij deze dealer en heb ik me bij de receptiebalie aangemeld. Nieuwe banden, balanceren en uitlijnen was de opdracht die mijn vriend aan deze balie had doorgegeven.

Omdat ik er op kon wachten, ben ik naar de wachtruimte gelopen om koffie uit de automaat te tappen en ging ik aan de grote tafel zitten.
Het was geen weer om met een leenfiets weg te gaan en later weer terug te komen.
Gelukkig had ik de tijd en bovendien hebben ze wifi in het gebouw waarmee ik de wachttijd mooi uit kan zitten. Bovendien kan ik de outfit van de 2 vrouwen in het kantoortje uitgebreid bekijken.

Op tafel lag er een krant die ik inmiddels al 3x op school had gelezen en verder zijn er wat mannenbladen over techniek en auto’s.
Ietwat verveeld besloot ik maar op mijn kleine iPad te kijken.
Helaas kreeg ik de mededeling van een jong en lekker athletisch monteurtje dat ik wat later aan de beurt ben omdat mijn bandenmaat niet op voorraad was.
Ik stemde ermee in omdat ik geen zin had om daar later nog voor terug te komen.
Grrrr. De banden kunnen binnen een half uur komen zei hij met een schuldige blik op zijn gezicht.
Mmmm, wat zou ik graag met mijn natte doos op zijn mooie jonge gezicht willen zitten.
Ik keek hem nog na toen hij weer naar de werkplaats liep en daarbij zag ik een glimp van een jaloerse blik van een van de dames. Mwoah, ik voelde me als 50-Plussers erg gevleid.

Ietwat geërgerd pakte ik mijn grote iPad uit mijn tas om te kijken of er nog invalbeurten zijn want je weet het maar nooit met al die zieke leerkrachten waarvan er een aantal met burn-out thuis zitten.
Gelukkig, er zijn geen invalbeurten en ben ik de rest van de middag gewoon lekker vrij.

Ik zou daarna naar de Ikea kunnen gaan, de enige woonwinkel hier in groningen waar ik meestal in slaag om de dingen te kopen die ik niet nodig heb.
Al browsend op die kleine iPad viel het mij ineens op dat een van de beide mannen aan dezelfde tafel steeds mijn aandacht zoekt en dat hij ietwat onderuit zakkend naar mijn leren rijlaarzen zat te kijken.

“Mooie laarzen” fluisterde hij mij toe. “Dank je wel, misschien zijn het ook leuke laarzen voor je vrouw” zei ik en knipoogde naar hem.
Hij vroeg of ik er altijd hulp bij nodig had om ze uit te trekken.
Nou, dat was een erg brutale vraag en vroeg ik hem waar zijn belangstelling naar uit ging.
Hij vertelde mij dat hij als landbouwer een extra handel had in rubberen laarzen en vertelde dat sommige vrouwen met dikke kuiten veel moeite hadden om hun laarzen uit te trekken.
Tja, die boerinnen uit de regio zijn meestal van die stevige potige dames waar ik bij een worstelpartij met zo’n monster geen schijn van kans had. Mijn klein stadse koppie kan zo tussen die grote tieten verzuipen. Hihi…

Ik vroeg hem waarom hij niet meteen had gevraagd of hij mijn kuiten mocht zien. Hihi…. Hij glimlacht en keek me uitdagend aan.
Wat een rare man.
Helaas werd ons gesprek onderbroken door mijn vriend die me belde om langs de praxis bouwmarkt te gaan waar ik wat spullen moest halen. Tijdens het gesprek met mijn vriend bleef die man mij steeds aankijken en glimlachen.
Hij werd door een monteur geroepen om onder zijn grote personenbus te kijken en bleef ik steeds naar die rare man kijken.
Ik was zo geobsedeerd van die man dat het mij niet eens was opgevallen dat die andere man aan tafel weg was gegaan.
Enfin:”Ann, ff bij de les en laat jezelf niet verleiden” dacht ik bij mezelf.

Op een gegeven moment zag ik dat ze de wielen van mijn panda demonteerden en liep ik er naartoe om foto’s van de versleten banden te maken en vroeg ik naar de profieldiepte. Het is voor de statistiek waar mijn vriend nogal dol op is.
Naast de brug waar mijn auto staat waren ze met de bus van mijn charmeur bezig en vroeg ik hem of hij een groot gezin heeft want zo’n type gereformeerde of katholieke fokstier zou je hem wel kunnen noemen. “Gaat heen en vermenigvuldig u” heeft hij vast wekelijks in de kerk gehoord.

Hij vertelde dat hij een samengesteld gezin heeft met samen 6 kinderen. Op een christelijk manier vertelde hij dat hij een zoon en dochter had gezaaid en 4 dochters van de buurman erbij had geoogst. Huh….???
Met een grimmige grijns op mijn gezicht vroeg ik hem of hij per ongeluk op de akker van de buurman had gezaaid. Hihi…
Hij grijnst en zei dat ze met de buren ooit aan ruilverkaveling deden maar van ruilen kwam huilen.
Ik kon mijn lachen amper inhouden want ik was bang om dan in een lachkik uit te barsten. Hihi.
Ondanks zijn matige uiterlijk vond ik het een bijzondere maar aantrekkelijke man.

Inmiddels ben ik naar de receptie gegaan om de bon op te halen en ben ik daarna naar de bouwmarkt gereden want de rekening sturen ze meestal op.

Bij de bouwmarkt had ik wat kerstspullen meegenomen en liep ik daarna bij de ijzerwaren waar ik naar de benodigdheden zocht die door mijn vriend werd doorgebeld.
Op een gegeven moment werd ik op mijn schouder getikt en werd mij een paar laarzen voor mijn neus gehouden. “Dit is vast jouw schoenmaat” zei de man die ik in de garage sprak.
Eeks….ik raakte een beetje in de war en vroeg ik of hij mij ging stalken? Grrr…
Dat was niet het geval want hij had ook bouwmaterialen nodig.
We liepen ieder een andere kant op om nog wat rond te snuffelen en liep ik daarna naar de kassa.

Buiten aangekomen zag ik die grote FIAT bus naast mijn auto en terwijl ik bezig was met het inladen had ik niet eens in de gaten dat hij achter het stuur zat.
Nadat ik de boodschappenkar terug had gezet, zag ik ineens dat die man achter het stuur bezig was om aan zijn stijve lul te trekken. Daarbij keek hij steeds naar mij.
Ik glimlachte naar hem en keek door het raam. Hij draaide zijn raam naar beneden en vroeg of ik zijn zaad wou zien.
Ik liep naar de bestuurderskant en vroeg hem zijn raam te openen zodat ik zijn grote kaalgeschoren zaadstengel kon pakken.
Ghees… Ik voelde zijn hard kloppende boerenlul en begon ik er rustig aan te trekken. Na enkele rukken voelde ik hem harder worden en begon hij te schokken. Dat was voor mij het teken dat hij klaar gaat komen.
Ik richtte zijn harde lul op zijn gezicht maar helaas belandde het niet zo’n krachtige maar rijkelijke zaad op zijn ontblote behaarde buik. Ik liet hem de paar druppels sperma van mijn hand aflikken en namen we afscheid van elkaar. Zijn vraag om een kus had ik genegeerd.

Thuis aangekomen trok ik mijn kleren uit en begon ik met mijn speeltjes heftig te masturberen want ik was die middag bloedcel geworden. Heh, gelukkig hoorde ik na mijn 3e orgasme mijn vriend thuiskomen en rende ik van de trap af om hem te bespringen.
Beneden aan de trap zag ik ineens 2 verbaasde blikken van mijn vriend en zijn mooie vrouwelijke collega die bij ons kwam eten.

Oops, ik zei dat ik net wou douchen maar dat ik boven geen handdoeken meer had.
Met een omgeslagen handdoek uit de gasten badkamer ging ik snel douchen om me daarna lekker door mijn vriend te laten verwennen. Naast de lekkere sex die ik altijd met hem heb, staat hij op het culinair gebied ook zijn mannetje waarmee hij mij al jaren ook erg lekker kan bevredigen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir