Sexipedia: uitleg mannenhoeren

Ass

Sexipedia: uitleg mannenhoeren
Uit: SEXIPEDIA

Mannen hoertjes.

Dit zijn mannen die de hoer spelen, en sex hebben met zowel andere mannen (homosex) als ook met vrouwen (gigolo).
Deze mannen laten met hun lul spelen, aan hun ballen trekken, en ook de anus wordt gebruikt. In dit zogenaamde mannenkutje worden andere lullen gestoken, vingers of dildo’s. Belangrijk voor mannenhoertjes is dat hun pik lange tijd hard is en hun kontgat ruim en makkelijk te penetreren.
In de actieve rol zuigen ze aan andere lullen, soms tot aan het zaadspuiten, likken aan kontgaatjes en kutjes en penetreren andere mannen in hun kont. Bij vrouwen kunnen ze hem in kut of kont steken, al naar gelang de wens van de klant.

Als mannenhoertje zorg je voor een kaalgeschoren lul en aars. Er zijn ook mannen die zich als travistiet verkleden en zich laten gebruiken. Dan zijn het letterlijk mannenhoertjes omdat de kledingkeuze bijna altijd hoerig en sletterig is, met zwaar opgemaakte ogen en gelakte rode of knalroze nagels. Daarnaast zijn zwarte gladde kousen, al dan niet met open kruis, een zacht klein satijnen slipje waar de lul bijna niet inpast en naaldhakken het belangrijkste.
Mannenhoertjes moeten goed op naaldhakken kunnen lopen; aangezien ze vaak grotere voeten hebben zijn hooggehakte muiltjes veruit favoriet. Deze muiltjes klikken op stenen en parket en zorgen voor aandacht. Ze kunnen makkelijk van de voet worden geschoven maar juist door de sexuele lading vindt sex meestal plaats met de hakken aan. Ook kunnen deze muiltjes over de penis worden geschoven voor masturbatie of de hak anaal inbrengen als dildo.

Gespoten zaad in het gezicht of in de mond, ook wel cum of mannenpap genoemd, dient allemaal doorgeslikt te worden. Er zijn ook mannenhoeren die gelekt zaad uit hun darmkanaal weer gretig oplikken. Met name de geur en vermenging met poep schijnt erg opwindind te zijn. Vaak worden homohoertjes gedwongen om tussen de anale penetratie door de stijve penis van hun indringer af te zuigen. Het effect van de sexstaaf die vanuit het kontgat rechtstreeks de mond ingaat heeft een sterk erotisch en sexueel effect; een sterke penetrante poepgeur geeft vaak extra opwinding.

Om als mannenhoer te leven en werken, is geilheid erg belangrijk. Ze zijn vaak bovenmatig sexueel opgewonden, gefascineerd door hoerige vrouwenkleding, exhibitionistich om hun stijve lul te tonen en voelen en willen gewillig gepenetreerd worden. Behalve een stijve lul en pijpmond is een ruime flexibele kont belangrijk voor penetratie. Een goede hoer zal regelmatig met behulp van een dildo of kunstpenis zijn kontgat op rekken. Het beste is om gedurende een aantal uren per dag met een zg. buttplug rond te lopen. Deze buttplug (ofwel kontschroef) is een korte dikke of juist lange plug die strak in een kont zit en de kringspieren soepel maakt.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir