Fantasie deel 6

Fantasie deel 6
Fantasie deel 6

Je kijkt mij verbaasd aan. En als we naar buiten lopen vraag je mij wat zou ze gezien hebben. Ik weet het niet. Aangekomen bij de bungalow, vraag je wat we vanavond gaan doen. Ik zeg nou een hapje eten in het restaurant en dan zien we wel. Goed zeg jij dan ga ik mij lekker opfrissen en omkleden.

Als je na geruime tijd de kamer inloopt, heb je de nieuwe rok en truitje weer aan. Wat ik niet kan zien is, wat je eronder aan hebt. Ik sta op en loop naar de slaapkamer. Neem de panty zonder kruis uit de verstopplaats, en neem hem mee. Als ik in de kamer kom, zeg ik schat je ziet er geweldig uit, maar ik zou graag zien dat je deze panty aandoet, zonder slip als je durft. Je kijkt mij lachend aan, en zegt nou dat is niet echt spannend, een panty zonder slip eronder. Had dan de kousen genomen. Ik kijk je lachend aan, en zeg toe nu maar aan. Je gaat naar de slaapkamer en als je even later terug komt, heb je een redelijk rood kleurtje en zeg je jij ondeugend mannetje.

We lopen naar het restaurant, en je fluistert mij in een oor dat je het best wel geil vind. In het restaurant aangekomen zoeken we een leuk tafeltje aan het raam. Even verder zit de vrouw uit het zwembad ook weer. Als jij naar het toilet gaat, staat ze op en komt zij naar mij toelopen. Goedenavond, ik ben Paula, en heb genoten van jullie in het zwembad. Ik zeg aangenaam Paula, ik ben John en vind het fijn dat je hebt genoten, al was het eigenlijk niet de bedoeling. Nou zegt Paula, ik zou graag eens met jullie mee willen doen. Ik bedenk me geen moment, en zeg nou morgenavond wil ik wat speciaals plannen, daar zou je wel in passen. Als je mij je mobile nummer geeft, dan zal ik je morgen op de hoogte brengen. Paula geeft haar telefoon nummer en stemt toe. Ze geeft mij een knipoog en loopt terug naar haar tafeltje. Als je terug komt, komt de kelner de bestelling opnemen. We eten ons eten lekker op, en gaan dan nog naar het café voor een drankje.

We nemen plaats aan de bar, en jij kijkt het hele café rond. In een hoekje zit een jonge man van rond de 20 jaar, je kijkt mij aan, en fluister in mijn oor die zou ik wel eens in mij willen voelen. Ik zeg nou dan zorg dat je hem mee krijgt, dan kunnen we je lekker met zijn tweeën verwennen. Maar hoe moet ik dat doen ? zeg je. Ik zeg dat is jou probleem. Als jij hem wilt, dan moet je hem ook maar versieren. Ik heb het nog niet gezegd, of je draait je om in de richting van de jonge man. Als je oog contact met hem hebt, doe je iets wat ik eigenlijk niet van je verwacht had. Je doet je benen uit elkaar, en door de lengte van het rokje, moet hij wel een mooi uitzicht hebben.

De jonge man kleurt rood, en probeert weg te kijken, maar zijn ogen keren elke keer weer terug. Met je hand wenk je hem om naar ons toe te komen. Je wacht niet af wat hij doet, maar draait je meteen om. Even later neemt de jonge man plaats aan de Bar naast jou. Jij stelt je voor, en hij zegt aangenaam kennis te maken, ik ben Wim. Nou Wim, zeg jij wil je wat drinken. Ehm graag een pilsje zegt Wim. We bestellen en nemen zelf ook nog wat. Nou Wim, zeg jij vertel eens hoe vond je het uitzicht. Eh zegt Wim, wel mooi eigenlijk. Nou zeg jij, als je met ons mee gaat, mag je ook eens proeven. Ehm zegt Wim , hoe bedoelt u. Je begint te lachen, en zegt nou kom maar met ons mee, dan merk je het van zelf. Wij rekenen af en lopen gezamenlijk naar de bungalow.

Daar aangekomen, ga jij op de bank zitten, en zegt nou Wim, kom maar eens op je knieën voor mij zitten. Wim twijfelt, maar na nog een aansporing, doet hij toch wat je vraagt. Je spreid je benen, en doet je rokje omhoog. Nou Wim, laat maar eens zien hoe goed dat je met je tong bent. Wim gaat met zijn gezicht tussen je benen, en begint je heel voorzichtig te likken. Ik kom naast je zitten op mijn knieën, en haal je borsten een voor een uit je truitje, en begin lekker aan je tepels te likken. Al snel staan je tepels helemaal stijf. Wim heeft de smaak te pakken, en is je aan het ikken en het vingeren. Na een tijdje zeg je kom, dan gaan we naar de slaapkamer, ik wil nu wel zo’n lekker pik in mij voelen. Je loopt de slaapkamer in, doet je rok uit, truitje verdwijnt ook, en de bh moet er ook aan geloven. Je kijkt ons aan, en zegt waar wachten jullie op, kom op ik wil jullie pikken, dus uit met die kleren.

We kleden ons razendsnel uit, en jij gaat op handen en knieën op het bed zitten. Je kijkt naar Wim, en zegt Wim, stop die lul van jou maar eens lekker in mijn poes. Wim denkt niet lang, en stopt zijn lul in je poes en begint je rustig maar diep te neuken. Ik kom voor je zitten, en stop mijn lul in je mond, en begin je lekker in je mond te neuken. Na een tijdje zeg ze, en nu wil ik de lul van Wim proeven. Wim en ik wisselen van positie, en jij begint Wim als een bezetenen te pijpen. De arme jongen houd het niet lang vol, en spuit zijn lading vol in je mond, en zoals gewoonlijk slik je alles door. Je kijkt hem aan, niet slecht voor een jonge man als jij. Wim glimlacht, maar voelt zich niet echt op zijn gemak. Je kijkt hem aan, nou bedankt voor je dienst je weet de weg wel naar huis wel alleen he. Wim kijkt, en stamelt eh ja mevrouw. Hij graait zijn kleren bij elkaar, en verdwijnt.

Even later horen we de deur dicht gaan. Ik kijk je aan, en zeg moest dat nu zo op die manier. Je had toch wel netjes afscheid van hem kunnen nemen. Nee zeg jij zo heb ik het in mijn fantasie al diverse keren beleefd, en nu kon het. Maar genoeg gepraat, zeg je, want ik ben nog niet klaar gekomen. Dus neuk mij nu maar eens lekker hard. Jij gaat liggen, en ik begin je hard en diep te neuken. Even later kom je spuitend klaar, mijn god kreun je wat is dit lekker. Ik ga over je heen zitten, en trek mij af. Steeds harder en sneller, en dan hou ik het niet meer ik spuit je borsten helemaal onder. Hm zeg jij wat kun jij dat toch lekker.

We gaan lekker samen douchen, en hebben nog maar eens lekker geneukt in de douche. Nadat we lekker in bed liggen, kijk je mij aan. Jammer zeg je morgen is al onze laatste dag. Ik zeg nou wacht maar eens af, daar gaan we nog een hele mooie, geile dag van maken.

Wordt vervolgd.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir