Orientaals genot

Orientaals genot
Ik kwam Aytül voor het eerst tegen tijdens een klassiek concert tijdens een festival in Groningen. Ze zag er fantastisch uit. En ik had al snel het gevoel dat ze mij ook in de gaten had.
Na een tijdje kwamen we met elkaar in gesprek en kwamen er achter dat we elkaar muzikaal wel wat te bieden konden hebben. Ze speelt piano en ik ben gitarist.
Ze nodigde me uit om bij haar langs te komen het volgende weekend.

Ze woont wat landelijk in een vrijstaand huisje en het interieur doet wat orientaals aan. Ze zegt dat ze van oorsprong uit Istanbul komt en dat ze op jonge leeftijd naar Nederland is gekomen. Ze is erg nerveus en het lijkt er ook op dat ze bang is dat ze te veel aantrekkingskracht heeft. Ze probeert er zo onaantrekkelijk mogelijk over te komen. Na een uurtje of drie is ze al veel relaxter en we maken een nieuwe afspraak.
De eerste paar maanden komen we geregeld bij elkaar en ik merk dat ze er steeds sexier uitziet. Ook is ze steeds meer ontspannen.
Iets wat ze in het begin niet was. Ook ik voel me steeds meer op mijn gemak. Gesprekken worden ook dieper en ze vertelt dat ze oorspronkelijk in zuid Nederland woonde. Ze was daar op haar 15e weggevlucht nadat er op school naaktfoto’s waren verspreid van haar die door schoolgenoten van haar waren gemaakt in het douchegedeelte.
Ze kwam op kamers te wonen in Groningen.

Op een avond hadden weer een diep gesprek. Zij lag op de leren bank, ik zat op een heerlijke leren stoel. Tijdens het gesprek, haalde ik wat koffie en thee en ging bij haar op de bank zitten. Ze rook zo heerlijk, ze had een mooie strakke jurk aan, zo strak dat ik wel zeker wist dat ze geen bh en slipje aan had. Ze lag direct achter mij langs op de bank en ze begon mijn rug wat te strelen. Voor mij een teken om ook wat van mijn schroom af te gooien. Het serieuze gesprek veranderde al gauw in erotischer getinte onderwerpen. Zo zei ik dat het me opgevallen was dat in het begin zij onopvallend was gekleed en naar mate we vaker bij elkaar kwamen haar kleding steeds strakker en sexier werd en dat haar borsten steeds prominenter naar voren kwamen.
Ze glimlachte wat en ze zei dat dat ook de bedoeling was.
Ik vroeg: “Zal ik bij je komen liggen?”, waarna ze instemmend knikte. Ik ging naast haar liggen en ze kroop vrijwel direct half op me. Haar mooie borsten hingen in haar strakke jurk die het amper konden dragen. Ze duwde een van haar benen tussen mijn benen en duwde haar bovenbeen tegen mijn paal dat al een tijd keihard was.
Ik voelde mijn geilheid snel opkomen en haar ogen spraken ook boekdelen. Overtuigd dat ik was, dat we als we alle remmen er af zouden gooien dat er niets van onze kleren over zouden blijven, probeerde ik het een beetje in goede banen te leiden.
Niet dat dat veel hielp. We waren bloedgeil en we wilden maar één ding: sex.
We kusten eerst wat, wat snel over ging in tongen. Ik liet mijn handen over haar goddelijke lichaam glijden om daarna er 100% van overtuigd te zijn dat ze alleen maar het zwarte mini-jurkje aan had. Haar volle F cup borsten duwden op mijn borst.
Ze kirde wat en zei dat ze kon voelen dat ik een stijve paal had. Goh, je meent het zei ik. Ze legde haar hand op mijn paal en begon er zachtjes over te wrijven. “Zal ik hem bevrijden?”, vroeg ze. Ik zei: “ja”. Ze deed mijn gulp open en pakte mijn fallus in haar hand na het uit mijn onderbroek te hebben gehaald.
Ze trok de voorhuid naar achteren en zei dat ze het een lekkere paal vond. Ze vroeg of ik ook heel nieuwsgierig was naar haar jongens. “Daar ben ik al een paar maand over aan het fantaseren!”. Ze glimlachte en vroeg of ik vaak over haar fantaseerde. Elke dag zei ik.
Ze kwam omhoog op haar knieën en trok haar jurkje van onder naar boven uit.
God, wat is ze mooi. Mijn paal stond op ontploffen. Haar prachtige gezicht, haar volle borsten, prachtige buik, glad poesje en heerlijke benen.
Ze stond op en zei kleed je uit en kom naar mijn slaapkamer. Ik ga je lekker verwennen. Jij verdient het om lekker te genieten en klaar te komen. Ze liep naar de slaapkamer en ik volgde haar na al mijn kleren te hebben uitgetrokken.

Ze lag al naakt in het oriëntaals uitziende bed. Zo’n bed waar de mijne helemaal in het niet valt. Tja, heb zo’n pre-ikea bed dat na 30 jaar bijna uit elkaar valt.
Het bed is ook nog een waterbed.. oh, yeah. Eén keer stoten twee keer nastuiteren.

Wat ziet ze er verrukkelijk uit. Haar 40 jaartjes hebben nog niet veel vat op haar gehad. Terwijl ik op het bed klim, spreidt ze haar benen en ik zie dat ze al lekker nat is. Ik kruip tussen haar benen en kus haar onderbuik. Mijn handen laat ik langs haar torso glijden en zoeken later haar borsten die heel makkelijk worden gevonden. Haar navel likkende laat ik mijn vingers cirkeltjes draaien om haar tepels die langzaam stijf worden. Aytül laat haar handen door mijn haar glijden en houdt mijn hoofd vast.
Ze komt omhoog en dat is voor mij het teken om ook omhoog te komen. Ze neemt mijn paal in haar linkerhand en begint het langzaam te masseren. We tongen een tijdje en ze voelt dat ze niet al te lang moet doorgaan met het masseren.
“Ga lekker op je buik liggen”, zegt ze. En nadat ik ga liggen gaat ze op me zitten en begint mijn rug, nek en billen te masseren. Niet echt erotisch maar wel heel ontspannend. “Je bent behoorlijk gespannen, dat moet er uit”, aldus Aytül en ze kwijt zich goed van haar taak.
Na een minuut of 10-15 duwt ze mijn benen uit elkaar en pakt met een hand mijn ballen. God, dat heeft een effect om mijn erectie!!! Het maakt me gruwelijk geil.
“Draai je om”, zegt ze en ik draai me om. Ze gaat tussen mijn benen liggen en neemt de eikel van mijn fallus in haar warme mond. Plagend gaat haar tong om mijn eikel. Hier is een pro bezig denk ik.
Ze is zo goed in het verwennen van mijn pik, dat ik het na een tijdje het niet meer hou. Na aangeven dat ik op het punt sta om klaar te komen, kijkt ze naar me terwijl ze mijn eikel in de mond houdt. Ik zie haar glimlachen en ze gaat door. Minder dan een half minuutje later spuit ik mijn zaad in haar mond. Ze blijft doorpijpen terwijl ik zwaar kreunend klaarkom. Ze laat mijn fallus los komt op me liggen en laat heel duidelijk vlak bij mijn oor horen dat ze het zaad doorslikt. GVD..
Je hebt gewoon een moment in je leven dat al het geluk samen komt. Een mooie baan, opleiding… zo’n dag dat je maar een keer in je leven meemaakt.
Dit was voor mij die dag.

Ze bleeft lekker in mijn armen liggen, terwijl ik mijn accu weer moest opladen. Zwaar verrot dat je al je geilheid vrijwel volledig ziet verdampen nadat je klaarkomt.
Daar is ooit wel een zware fout gemaakt bij het in elkaar knutselen van ons DNA.
Gelukkig heeft ze daar ook ervaring mee dus geeft ze me de tijd om weer opgewonden te raken. We hebben een lange nacht zegt ze, dus dat belooft wat. Ze houdt wel van lekker knuffelen en zoenen. En ze gebruikt haar borsten om het nog knusser te maken. Wat een heerlijke jongens zijn het! VIJFENNEGENTIG F!! Dat schijnt groot te zijn. Nou ja, ik kan het checken want ik zie een stel borsten die ik in dit formaat nog niet eerder heb gezien in deze positie. Ik neem een van haar heerlijke tepels in de mond en begin zachtjes te zuigen en likken aan haar tepel. Hmm, het lijkt alsof er wat melk uit komt! Verrek! Dat is geil!
Ik ‘test’ ook haar andere tepel en ook daar komt wat melk uit. Ze kreunt wat en ik zie ook dat ze het leuk vindt dat ik wat verbaast ben dat ze melk geeft.
Ik leg haar op haar rug en ga naast haar liggen. Nu wil ik haar even echt laten genieten. Ik leg mijn linker hand achter haar hoofd, masseer haar borsten met de ander en ik zoek mijn mijn tong haar tong. Tongen kan ik als een van de besten en ze geniet er met volle teugen van. Ik laat mijn rechterhand naar beneden glijden en voel het gebied tussen haar benen. Dezen gaan al gouw verder uit elkaar. Ze is kleddernat. Ik heb haar clitje al gauw gevonden en laat vervolgens mijn vingers door haar hele spleetje glijden. En terwijl ik haar tongzoen, laat ik mijn vingers van haar clitje naar haar neukgaatje en terug gaan. Aytül geniet enorm en begint steeds steviger en sneller te ademen. Ik merk dat ze richting haar orgasme snelt. Vlak voor haar orgasme stop ik met tongen en kijk haar diep in de ogen aan en fluister haar toe “Kom maar, kom maar lekker. Laat alles los en kom maar lekker klaar”. Even later voel ik haar schokken en een paar diepe kreunen komen uit haar keel.
Wow. Je ziet vaak vrouwen “klaarkomen” op pornosites, maar de real thing meemaken vind ik gewoon veel toffer. Iemand waarop je stapelgek bent, het ultieme genot geven.
Het duurt heel even en ze komt weer bij haar positieven. Ze kruipt lekker tegen me aan en ik pak de dekens en sla deze over ons heen. Even een stukje rust.
De uren erna vrijen we door met verschillende tussenpozen. Wat een gelukzaligheid is het met haar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir