Hard en Lekker (homo)

Hard en Lekker (homo)
Ik werd gebeld op mn mobiel,ik zag dat het john was, een geile man met wie ik vaak cam sex had.
Ik werd al geil toen ik opnam.. Hij zei: ik ben in de buurt voor werk met mn auto heb je zin om een stukje mee te rijden? Ik was dol blij en we spreekte erggens aan de rand van de weg af waar hij mij op zou pikken.
ik had me eerst heerlijk gedoucht en helemaal goed geschoren ik was klaar voor een heerlijke beurt want john had een gigantisch mooie lul!
ik stapte in en we begonnen meteen al aan elkaar te zitten het was voor het eerst dat ik hem in het echt zag maar dat maakte niks uit.
hij zei dat hij zo,n zin had dat we wel even naar zijn huis gingen.
we reden een half uur en ik had al lekker aan zn lul getrokken en hij was lekker hard geworden, net als ik!
We kwamen aan, hij had een mooi huis, hij had ook een vriend maar die was er niet, die wist niks van ons en zou het ook niet leuk vinden maar dat maakte ons niks uit.
John had een sauna in zn huis en daar begonnen we elkaar te pijpen.
daarna heerlijk in bad en we gingen lekker door, we vingerde elkaar en likte elkaar, ik kon niet van zn lul afblijven en zuigte hem zo lekker hij genoot en zoog ook aan mijn dikke lul, ik heerlijk hard en genoot echt, we droogde ons af en gingen naakt even wat drinken, ik ging op het aanrecht zitten met mn kontje naar hem toe, hij twijfelde geen moment en begon eerst even te likken en daarna schoof hij die heerlijke grote lul naar binnen.
het leeftijds verschil tussen ons was een jaar of 20 en dat maakte het extra geil, ik was net 19 geworden en hij vond dat zo geil, john was een ervaren man en dat was te voelen!
het was heerlijke sex en we liepen naar de slaapkamer, er stond een foto van hem en zn man maar die gooide hij weg en zei dat hij alleen nog maar mij wilde neuken, ik genoot.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir