helen

helen
Hellu oli nukkumassa kun kuski tuli hakemaan hänet nyt jusuf herätti hellun ja sanoi että kyytisi odottaa? Joten taluttivat nussitun hellun autoon ja tämä veikin hellun kotiinsa. Hellu ihmetteli missä hän on ja tämä äijä sanoi että hän ottaa aina maksut luonnossa, joten mennääpäs sisälle? Oli hämärä jo joten hellu ei tiennyt missä oikeastaan oli joten pakko totella äijää että pääsis joskus kotiinkin? Hellu käveli sisälle ja tämä äijä pisti oven takana säppiin. Ja käski riisua vaatteet pois sekä mennä sohvalle hän tulee hetken kuluttua? Hellu meni sohvalle istumaan ja odotti peloissaan kunnes se kuski tuli siihen alasti myöskin ja tuppi mulkku sekä todella isot kivekset heiluen jalkojen välissä tarrasi hellua hiuksista käskien imeä munaansa . Hellu totteli heti ja alkoi nuolemaan sekä antoi äijän munan liukua suuhunsa imeä lutkutti sitä venytteli munaa imulla suussaan mutta äijän mulkku ei kovettunut ollenkaan, hellu ajatteli jo että tästä pääseekin helpolla eroon mutta kuinka väärässä hellu sitten olikaan tämä kuski nautti kun munaa lutkutti nainen suussaan nyt viljo nautti hellun suu työskentelystä huohottaen käski hellua lopettamaan ja kääntymään kontilleen sekä pyllistämään syvään jotta nussittu vittusi tulee esille kunnolla. Haluan katsella sitä nyt levitä pakaroitasi huora! Hellu levitteli itseään penalle parhaansa mukaan! Viljo nousi ja käski hellun pitää pää paikallaan kun viljo laittoi silmä hupun ja sitoi sen kiinni takaa hellu ei nähnyt enään mitään kaikki oli muiden aistien varassa nyt! Hellu kuunteli kun hänen takaa kuului ähinää sitten tunsi kädet lanteillaan viljo käski kumartua kunnolla ja levittämään vittuaan hänelle nyt hellu pyllisti ja levitti käsillään pakaroita. Naama sohvan istuin osassa perse pystyssä hellu tunsi pillua vasten jotain kovaa joka pakoitti reikää auki ja työntyi sisälle viljon pitäessä kädellä hellun lanteilta kiinni ja ohjasi toisella kädellä sisälle itseään. Sisään tunkeutuva mulkku oli tosi kovana kun viljon vatsa tuntui persettä vasten mulkku pillussa ei sykkinyt vaan oli kova kuin dildo?? Viljo aloitti veteleen edestakaisin munaansa pillussa hellu tunsi joka työnnöllä että jotain erikoista tässä viljon kyrvässä on? Viljo rynkytti liki puoltuntia eikä laukaemisen oireita ollut ollenkaan.. viljo vetäisi munansa ulos hellusta sanoen että pysy paikallasi hän tulee kohta takaisin? Kuului kolinaa ym ja kuului askeleita lähestyvästä viljosta joka oli jälleen hellun takana sovitellen taas munaansa pillu aukolla,lupsautti jälleen sisälle ja alkoi heti työntämään sisään sitä hellu alkoi voihkia sekä itkemään,koska viljon työskentely aukolla oli rajumpaa sekä jostain syystä tämä tuntui repivän pillua auki todenteolla? Viljo survoi penistään hellun sisälle rajusti litinää kuului pillusta työntejen tahdissa. Viljo oli jo pitkän ajan survonut munaa pilluun ja hellukin enään voihkaisi silloin kun viljo junttasi pillun pohjaan asti, hellusta tuntui että hän on auki kuin ladon ovi että miten iso sillä viljolla on oikein? Mutta se selvisi hellulle kohta kun viljo veti ulos ja käski siirtyä sohvalle istumaan perse reunalle tyrkylle hellu kääntyi ja levitti itseään viljolle käskystä! Viljo meni polvilleen hellun jalkojen väliin sekä alkoi runnoa jälleen kyrpää sisälle tässä asennossa se tuntui vieläkin pahemmalta hellussa sen levittäessä alaspäin pillua ja virtsa rakko oli kovilla myöskin joka kerta pohjaan mennessä tuntui kurkussa asti niinkuin junttapaalutus olisi pillun pohjalla.. jossain vaiheessa viljo otti siteen silmiltä pois ja käski katsoa alas pilluunsa? Nyt hellu näki millä viljo sitä nussi, se oli impotenssi tuki johon sai näköjään vaihdettua erilaisia kyrvän mallisia peniksiä nyt viljolla oli käytössä 25cm ×7cm käyrä penis jota sanotaan myöskin ryhmy sauva. Hellu oli pyörtyä nyt kun näki millä viljo häntä nussii ja se vielä järkytti lisää kun viljo hamusi rasvapurkkia käteensä hellu tiesi tässä vaiheessa että perse saa myöskin omansa tuosta patukasta!!pillu oli vaan kyllä sitä mieltä että lisää munaa vaan hellu alkoi kiihottua tämänlaiselle pervoilulle myöskin jo. Viljo vetäisi teko mulkun hellusta ulos ja käski hellua vetämään jalat ylös ja leveällä hän rasvaa persereiän nyt sulta sekä jo sovitteli mulkkuaan hellun paljon nussittuun perseeseen reikä vastusti isoa tunkeutumista jo viljo otti lanteilta kiinni ja runnoo hellun suoleen teko mulkkua hellu rääkäisi ja alkoi itkemään rajut otteet ottaa veroaan aukoista jo mutta silti hellua himottaa. Viljo painautuu syvälle persereikään se uppoaa kokonaan sisälle hellun haukkoessa henkeään kun mulkku avaa hänet takaakin auki,viljo ei malta kauaa odotella vaan alkaa runnoa edestakaisin suolessa mulkkua reikä venyy mukana ulos vetäessä sekä painautuu sisään työntäessä viljo nussii persettä ainakin tunnin kunnes kyllästyy toteaa että kyyti on huora maksettu tällä erää? Sekä vetää mulkun ulos hellun jäädessä voihkimaan persereikä ammollaan hellun laskee jalat alas ja nousee istumaan mutta takapuoli ei kestä painetta ollenkaan pillu sekä perse on nussittu nyt perinpohjin kipeäksi! Viljo meni pukemaan ja käski hellun pukea myöskin hellu yritti parhaansa pukea todeten että on parempi laittaa vain pitkä takki päälle muut vaatteet taskuun,viljo tuli siihen otti munansa ulos käskien hellun imeä sitä vielä! Hellu imi ja imi kunnes viljo sanoi jaa a lähdetääs viemään lutka aviomiehenne luokse välillä. Hellu meinasi mennä taakse mutta viljo käskikin eteen hänet?? Siellä viljo käski imeä jälleen munaa matkan ajan perille saakka! Hellu lutkutti koko matkan ajan viljon löysää munaa muutamaa kilometriä ennen viljo pysähtyi metsä tien päähän ja käski hellun ulos sekä avaan takin ja menemään kyykkyyn viljo alkoi kusta hellun tisseille siitä kusi valui vatsalle ,pilluun sitten tippui maahan,tämän jälkeen imeen jälleen munaa perille asti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir