sex sa stricem-cetvorka

sex sa stricem-cetvorka
Poceli smo se gledati sa stricem preko video poziva, moj ljubavnik i ja bi se sevili u zg,a stric bi nas gledao i lagano drkao. Nekad bi i mi gledali njih kako se jebu,a nekad bi gledali jedni d**ge.Bilo je nekako uzbudljivo gledati strica kako jebe svog mladog ljubavnika,dok istovremeno i sam primam kitu od svog ljubavnika.
I tako dogovorili se moj ljubavnik i stric da za vikend dodemo do st i provedemo jedan vikend sva cetvorica zajedno. Sjeli smo u auto u zaputili se u st,jednim dijelom puta sam mu poceo milovati kitu,odmah mu se ukrutio,pitao sam ga da li zeli da mu ga lagano pusim dok vozi,ali vec sam mu ga izvadio iz hlaca i spustio glavu dole i uzeo ga u usta. Cuo sam mmmm ,malo sam mu ga pusio,osjetio sam da je smanjio brzinu i poceo uzivati. Kratko sam mu ga pusio i onda sam ga ispustio i naslonio se natrag u sjedalo. Pogledao me upitno,a ja sam se osmijehnuo i rekao mu da pazi na cestu. Kad smo stigli do strica i usli u kucu,strasno sam se poljubio sa stricom koji me uhvatio za guzove i stiskao. Nakon strica sam se poljubio i sa njegovim ljubavnikom. Stric i moj ljubavnik su se pozdravili i sluzbeno upoznao mog i svog ljubavnika. Moj dragi je pomilovao po licu stricevog decka i lagano ga poljubio u usta. Tad sam osjetio striceve ruke od straga na guzi pa na tijelu,stric me okrenuo sebi i poceo me ljubiti i sk**ati,zelio me jebati.Za nekoliko trenutaka bili smo goli svo cetvero. Pogledao sam njih kako moj jebac ljubi i sk**a stricevog decka,bilo mi je jako uzbudljivo vidjeti njegovu zelju da ga pojebe. Uskoro sam lezao na ledima skupljenih nogu a stric je vec usao u mene. Ajme kako sam zivao osjetiti njegov kurac u sebi. Uskoro se samo culo stenjanje,uzdisanje i skripa kreveta. Svrsili su oba vrlo brzo,ali su bili oba jako uzbudeni tako da je d**ga runda pocela skoro odmah nakon prve. Jebali se nas cas od zada,cas od sprijeda ne znam ni sam vise,samo znam da sam uzivao. U nekom trenu sam lezao na ledima sa nogama na stricevim ramenima,a njih dva u istom polozaju sa d**ge strane kreveta. Tako da samo stricev decko i ja bili glavama jako blizu. Slusao sam njegove uzdahe dok je moj dragi busio njegovu guzu,a i sam sam primao strica u svoju. Pozvao sam ga da me poljubi u usta,okrenuo je glavu prema meni i nekako smo se spojili usnama. Kad smo se nas dva poljubili dok su nas njih dva jebali,taj prizor je nekako djelovao na obojicu da su nas poceli nabijati svojim kitama jos jace i ubrzo svrsili opet u nama.
Nakon malo odmora ja i stricev decko smo se otisli otusirati,a poslije i njih dva. Nas dvojica smo ih cekali u sobi,legli smo na bok ljubili se i lagano drkali jedan d**gome. Kad su njih dvojica usla u sobu i vidjeli nas kako lezimo jedan uz d**goga i lagano drkamo jedan d**gome uz poljubce,odmah su im se digli kurcevi. Dosli su i legli stric uz mene ,a moj dragi uz striceva decka. Osjetio sam strica kako se pripio uz mene i ljubio me po vratu,rukom mi prelazio po tijelu. Osjecao sam njegov topli dignuti kurac uz guzu,a za tren sam ga osjetio na ulazu u guzu,pa u guzi. Nas dva smo i dalje drkali lagano jedan d**gome,dok su nas s boka nijh dva jebali. Bilo je bozanstveno,primam ga lagano u guzu,dok mi on drka,a tako je bilo i njemu. Poceo je duboko disati i osjetio sam da mu se kita pocinje trzati u mojoj ruci i za cas sam osjetio toplu spermu na sebi, mali je svrsio. Dok je svrsavao stao mi je drkati ali mi je kita stala jako cvrsto u njegovoj ruci. Oni su nas nastavili jebati,ja sam pustio njegovu kitu,a on je nastavio drkati moju. Uskoro sam i sam svrsio. Nakon sto sam svrsio stric se izvukao iz mene i polegao me na prsa i usao u mene. Jebavao me snaznim udarcima,rastapao sam se od uzitka,tako da nisam ni primjetio da je moj dragi okrenuo momka na leda i digao mu noge sebi na ramena i nabijao ga zestoko. Uskoro su oba svrsila u nasim guzama. To je bio samo pocetak lijepog vikenda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir