als travestiet met hoerenmuiltjes voor het eerst m

als travestiet met hoerenmuiltjes voor het eerst m
Al jaren fantaseerde ik om een andere piemel in mijn hand te houden, er aan te ruiken, te likken en de voorhuid af te trekken. En dan de eikel in mijn mond en tegen mijn gezicht aanslaan. Behalve penetratie in mijn kont, mijn mannenkutje, wil ik een spray van warm zaad over mijn gezicht voelen.

Eindelijk had ik na jaren zoeken, wikken en wegen de moed om naar een parenclub te gaan tijdens een travestietenavond. Op internet geil ik op trannies, travestieten, crossdressers, mannen en jongens die met zwarte nylons, hooggehakte muiltjes en babydoll, geil en met hoerig opgemaakte gezichten en al dan niet met echte tieten van hormoonbehandelingen, zich sexueel vermaken.

Onwennig stapte ik binnen en na het betalen van een hoge entreeprijs kon ik me uitkleden en verkleden. Ik had niet veel bij me want ik kwam “uit mijn werk”. Wel had ik mijn eigen hoerige stiletto naaldhak muiltjes bij, mijn pik goed kaal geschoren, een zwarte string en een rood fluwelen stretchjurkje. Ik liep de donkere zalen door, wankelend op mijn hoerige hakken. En voor het eerst zag ik voor mijn ogen live andere mensen neuken, pijpen, likken en zich geil exhibitioneren. Mijn lul stond direct strak in mijn stretchjurkje en iedereen kon het zien. Ik voelde al een onbekende hand over de bult gaan maar was nog te veel bezig met wat ik allemaal zag. Als een automatisme wendde ik me af als ik oogcontact had met neukende mensen maar keek toch snel weer wat ik zag. Niemand vond het erg of was met mijn aanwezigheid bezig. Ik zag inderdaad jonge en oude mannen die zich als travestiet hadden verkleed, compleet met pruiken. Ik zag lullen en kutten aan me voorbij trekken. Met een cola aan de bar was ik me opeens bewust dat ik nu was op een plaats die ik alleen van internet kende, van verhalen, fotos en fantasieen maar nu echt was.

Ik zag een jongen, ik schatte rond de 26-30 jaar, rondlopen op stripper stiletto sandaaltjes, witte kousen en jarretels en een doorzichtig t-shirt. Ik liep hem achterna en samen stonden we te kijken naar een neukend echtpaar waar de man als travestiteit in zijn kont gevingerd werd door haar. De jongen naast me keek me aan, legde brutaal zijn hand om mijn bult en begon zo mijn lul te kneden. Zonder verder meer na te willen denken gaf ik me over en stroopte mijn jurkje omhoog, mijn string opzij en daar stond mijn harde lul. Ik zag zijn hand erom heen schuiven, voelde dat ik nu voor het eerst door een man werd afgetrokken; hij knielde en pijpte direct diep mijn lul in zijn mond. Mijn vrouw had nog nooit mijn lul zo diep naar binnen gezogen. Ik stootte in zijn mond, maakte neukbewegingen en voelde me vrij. Ik trok hem omhoog want wilde nu eindelijk ook een mannenlul in mijn handen voelen. Ik pakte zijn pik, bestuurde de helm, het pikvel en hapte toe. Een lul in mijn mond, een jongenspiemel om aan te zuigen. Niets gecompliceerd, gewoon een stijve lul in mijn mond. Ik voelde me echt hoerig worden, geil van genot, mijn staaf trilde, het leek wel of het zaad al uit mijn eikel lekte. Hij kuste mijn gezicht en stak zijn tong in mijn mond. Likte aan mijn oorlel en kuste mijn nek.

En toen sprak hij de woorden die nog altijd nadreunen in mijn hoofd: “Zullen we neuken, ik heb zin in je”. Het voelde of mijn lul nog harder werd. Hij kende blijkbaar de weg, had zijn hand om mijn staaf en trok me naar een matras in een kamer. Ik volgde wat hij deed en wist niet wat precies ging gebeuren. Ik ging op mijn rug liggen, mijn harde pik bloot onder de rode stretchjurk uit. Ik deed mijn string uit, hij pakte mijn benen en duwde die in de lucht. Mijn stiletto muiltjes bungelden aan mijn voeten hoog in de lucht. Ik was nu kwetsbaar en beschikbaar, ik voelde mij een hoerige teef die met een blote mannenkut lag te wachten op de penetratie die ongetwijfeld zou gaan plaatsvinden. Want dat begreep ik heel goed, deze stijve lul ging in mijn reet, ik zou voor het eerst geneukt worden in mijn kont, geen dildos en vibrators meer maar een echte warme harde piemel ging erin. Hij stroopte gelukkig een condoom om zijn paal, pakte een tube glijcreme en smeerde ook mijn aars in. Toen vertelde ik hem het eerst voorzichtig en rustig te doen want ik was nog “maagd” in mijn mannenkut. Ik merkte dat hem dat extra geil maakte dat hij een volwassen vent kon ontmaagden, een geile bi-boy die eindelijk een lul in zijn reet toeliet. Hij begon zwaar te ademen, trok nog een paar keer extra aan zijn staaf en zette zijn lul voor de ingang van mijn konttunnel. Wonderwel gleed hij rustig maar in een vloeiende beweging mijn darmen in, het voelde heerlijk voor me, opgevuld te zijn met een warme lul. Geen pijn, geen steken, mijn kringspier was bijzonder soepel. Had het oefenen thuis gelukkig geholpen. Ik voelde gewoon dat hij er tot zijn wortel inzat en zijn ballen tikkelden tegen mijn kont. Nu ging hij los, hij begon als een hitsige hengst zijn merrie, zijn teef te berijden. Hij probeerde ondertussen aan mijn lul te trekken maar het was makkelijk dat ik dat zelf deed. Ik voelde me echt zijn bezit, zijn onderdanige hoerenjongen. Hij was teder en lief maar tegelijk voelde ik een beest in hem ontwaken.
Hij sprak nu ook geile, ordinaire taal, over “een smerige hoerenjongen, een hoerenslet op naaldhakken” en “dat hij me helemaal ging uitwonen en mijn kont zou volpompen met warm zaad”. Ik ving de wilde stoten goed op, hoorde een lange kreun en toen liep hij leeg. Ik voelde het warme zaad in het condoom vollopen. Hij trok zich terug en ik zag een half slappe lul met een goed gevuld wit reservoir aan cum, lekkere mannenpap.

Maar mijn lul stond nog hard omhoog. Zonder poespas ging hij nu liggen, deed zijn benen wijd en had ik zicht op zijn poepgaatje, klaar om te penetreren. Hij wees waar de condooms lagen en met wat gepruts was mijn staaf in latex gehuld. Hij spuugde in zijn hand, die ging om mijn lul en vervolgens was hij klaar. Ik richtte mijn eikel voor zijn gat en gleed heel eenvoudig naar binnen. Deze aars was ongetwijfeld al heel vaak uitgewoond en dus opgerekt. Maar zijn reactie was niet minder. Hij werd wild van verlangen en maakte mij ook hitsig. Ik lag nu een jongen te neuken, een droom en gevoel dat ik al lang had. Eigenlijk voelde het gewoon net als of ik mijn vrouw in haar kont neukte alleen hier bungelde een lekkere lul aan de voorkant. Hij trok zijn eikel bloot en zag nog wat restjes zaad uit zijn pisbuis komen. Ik neukte ook niet meer voorzichtig zoals mijn vrouw altijd aangaf maar ramde hard ik zijn kont. Yeah, kontneuken, mijn pik in een jongen steken, zijn mannenkut oprekken. Ik kwam voor mijn gevoel veel te snel, ik had nog lang willen doorgaan maar liep van geilheid gewoon leeg. Ik voelde een intens klaarkomen, mijn ballen werden echt leeggetrokken. Alsof er liters zaad kwamen. Zijn kontgat bleef goed openstaan toen ik terugtrok, hij stak direct 3 vingers erin en begon te rukken. Snel daarna kwam hij weer klaar over zijn eigen buik. Ik stroopte het condoom af en hij durfde mijn zaadlul schoon te likken. Gretig stortte hij zich op mijn pikstaaf en kneedde zachtjes mijn ballen. Ik voelde dat hij mijn aars vingerde, het kietelde lekker. En opeens was het voorbij, hij stond op, zei “tot ziens en bedankt voor je hoerenkut” en liep weg. Een naam wist ik niet. Ik werd als het ware wakker uit een roes en zag dat er wel 10 mannen en een paar vrouwen om ons heen stonden. Zij hadden blijkbaar meegekeken en rukten nu massa hun staaf leeg en vingerden hun scheur.

Een man zei dat hij graag wilde dat zijn hoerige teven vrouw van mij een beurt zou krijgen. Ze stond naast hem en zag er lekker uit. Inderdaad een hoerige vrouw, als je haar op straat zou tegenkomen zou je ingedachten haar willen neuken maar niets durven zeggen, zo ordinair gekleed en opgemaakt. En hier stond er nu 1 die door haar man werd aangeboden. Hij wilde kijken als ik met mijn travestietenlijf bovenop haar lag. Hij geilde als zijn vrouw geneukt werd. Ze vond het allemaal best leek het. Haar grote hangtieten met forse donkerbruine tepelvlekken keken me aan. Ik was nu wat meer gewend in ‘the scene’ en durfde haar brutaal aan te kijken en te keuren. Ik commandeerde haar pooiervent haar om te draaien liet haar met haar rood gelakte nagels haar billen van elkaar te trekken. Een vlezige behaarde kut kwam tevoorschijn. Om mij te bewijzen hoe gewillig en hoerig ze was drukte hij zijn complete hand in haar kut, ze kreunde even maar gaf verder geen krimp. Ze wist ongetwijfeld wat haar te wachten stond als ze tegenstribbelde. Ongelooflijk, ik zat er met mijn neus bovenop hoe een man zijn vrouw zat te fistfucken. Hij vroeg ook doodgewoon of ik het ook wilde proberen. Ik kwam weer in een roes van niet nadenken in welke scene ik was beland, kreeg wat glijmiddel op mijn hand en gleed in 1 beweging in haar warme kut. Haar vlezige schaamlippen omklemden mijn hand. Wat een heerlijke kutlellen waren het. Ze reed tegen mijn hand op, hij vingerde haar klit even en met een pisstraal over mijn onderarm kwam ze gillend klaar. “Gaaf he” zei hij trots. Maar hij was teleurgesteld dat het hem, of eigenlijk haar, maar niet lukte haar kont ook goed te laten fistfucken. Dus legde hij mij uit dat ze thuis een dagelijkse anustraining kreeg om soepel te worden. Kontneuken met een dikke pik zou verder geen probleem zijn.

Mijn pik stond van dit alles weer super strak, enorm veel gevoel zat er in mijn eikelrand en helm. Ik begon haar tussen de benen te likken, hij trok flink aan haar tepels en ik merkte dat haar kut begon te pulseren, ze reageerde via haar kut op het getrek aan haar tepels. Ik nam ook een dikke tepel in mijn hand en trok ongenadig hard alsof ik het van haar tiet wilde afscheuren. Hij moedigde mij aan, gaf mij complimenten dat ik goed in de gaten had wat die slet nodig had. Ze schokte en liet een paar scheten van opwinding als een half orgasme. Opeens voelde ik zijn hand om mijn lul en 1 vinger in mijn kont. Terwijl ik zijn hoerenvrouw weer begon te beffen liet ik hem lekker trekken aan mijn lul. Niet lang daarna begon hij mij te pijpen en kwam de aap uit de mouw. Niet alleen vond hij het geil zijn eigen hoerenteef onderhanden genomen te worden maar was hijzelf ook opgewonden van een bi-hoerenjongen met kousen en muiltjes aan. Hij pijpte goed en diep, liet het aan zijn vrouw zien dat hij mij pijpte. Hij pakte een condoom, schoof het om mijn staaf en vertelde wat ik moest doen. “Neuk haar reet eens goed door, laat die teef voelen dat er een vreemde travestieten mannenlul in haar kontgat zit”. Haar dikke tieten schudden goed van mijn stoten. Ik voelde zijn hand om mijn ballen en een paar vingers bij mijn poepert. Toen trok hij mijn pik uit de kont van zijn vrouw en stak deze direct in zijn bek. Recht uit haar reet likte hij mijn condomenpik en snoof opvallend de geur in zijn neus. Ik voelde een dwingende macht over me heen komen, ik lag hier een onderdanige amateur hoerenslet te neuken in haar reet met goedkeuring van haar eigen pooierechtgenoot terwijl ik mijn heerlijke stiletto hoerenmuiltjes aan had en heerlijk kon geilen. Ik ramde haar echt goed en in een opwelling sloeg in met vlakke hand een paar keer hard in haar gezicht en vertelde dat ze “echte geile onderdanige hoerenteef was. Een vuil stuk neukvlees dat met een hoerige geil opgemaakte hoerenkop zich vol zou laten pompen met veel mannenzaad”. Ze gaf geen krimp, en hem deed het blijkbaar niets dat ik haar sloeg. Ik ging nu kijken hoever ik met ze zou komen, het werd een psychologisch spel voor mij.

Ik pakte hem plotseling bij zijn haren, trok hem naar mijn pik die uit haar reet kwam en, ook al had hij eerder blijk gegeven het lekker te vinden mijn pik direct uit haar kont af te likken, ik was nu de baas die besliste wanneer en hoe lang. Hij leek het te accepteren dat ik nu de koers bepaalde. Nu zal ik je hebben dacht ik, de hele avond is voor mij al zo’n enorme trip in sexualiteit, ik ga verder. Ik trok zijn mond van mijn pik, zette hem op zijn knieen, deed snel wat glijcreme uit een tube over het rubber en stootte direct in zijn reet. Hij schreeuwde van de messteken in zijn aars maar ik sloeg mijn armen om zijn heupen en liet niet los. Ik ramde mijn lul hard, diep en snel op en neer in zijn kont. En ik vertelde hem dat hij “een hoerenjong is, een stille geiler op mannenpikken, die zelf eens goed geneukt moet worden in zijn darmen”. Zijn sletterige onderdange hoerenvrouw vond het prachtig dat hij geneukt werd en stevig aan mij vast zat. Ze durfde niet te lachen, bang om klappen te krijgen, maar ik zag dat ze het zijn verdiende loon vond. Dit was nog niet eerder gebeurd. Nu had ik zowel hem als haar als slecht gekleede travestiet in mijn macht. Ik vroeg me hardop af of “hij wel in zijn mannenkut gefistfucked zou kunnen worden”. Of “zijn kringspier genoeg open zou staan”. “Nee!!!!!!” riep hij bang. Ik liet het er maar bij want nu voelde ik mijn zaad echt in mijn pisbuis zitten. Ik trok me uit hem terug, stroopte het condoom van mijn paal af en bracht hun 2 gezichten bij elkaar. Haar rode vingernagels zette ik voor mijn aars, zijn hand om mijn lul en stevig rukkend liep ik leeg in hun gezichten. Ze likten het bij elkaar van het gezicht af. Nu stond ik op, moe van de inspanning en indrukken van deze geile sexavond, bedankte hun voor zoveel sexueel genot en liep terug naar de lockers. Mijn pikvel was helemaal rauw van het getrek en mijn ballen leeggemolken. Voldaan en met een onbeschrijfelijke nieuwe ervaring rijker reed ik naar huis. In bed lag mijn saaie, trouwe maar fletse vrouw al te slapen. Ik kon nog lang de slaap niet vatten en mijn pik zwol weer van alle beelden die voorbij flistsen. Maar aftrekken kon ik niet meer doen, mijn pikvel was helemaal gaar. De volgende dag vroeg ze of de vergadering resultaat had opgeleverd en of het laat was geworden……………….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir