Vakantie

Vakantie
Ben al weken aan het skypen met een lekkere Milf die ik hier Xhamster ben tegen gekomen. Ze woont in de buurt maar ondanks de vele geile gesprekken is het nog niet tot een afspraak gekomen.
Dan breekt de vakantie aan en ik ga met de auto naar Italie, als ik daar bij een graatje of 35 aan het zwembad met wifi lig begin ik weer te skypen met er. En ze geeft aan dat ze ook wel op vakantie wil. Spontaan zeg ik dan kom je toch hier heen. Er komt geen reactie. Enkele dagen later zitten we weer te skypen, en het gaat weer over haar vakantie en dat ze naar de zon wil. Ik bied het weer aan.
Nu vraagt ze door en vertel haar dat ik haar op het vliegveld kom halen en afhankelijk hoe lang ze blijft met mij mee terug kan rijden. Het wordt even stil en dan meld ze dat ze gaat kijken voor 1 ticket. De communicatie blijft via skype lopen en live hebben we elkaar nog niet gezien. De zelfde avond zit ik weer op skype en krijg een berichtje, ze heeft een ticket gevonden en wil over 2 dagen komen. We skypen en dan komt het bericht dat ze een ticket heeft geboekt en of haar op het vliegveld van Pisa op kan halen.
2 dagen later is het zover ze land om 12.oo uur en ik ga naar het vliegveld. Ze zij dat ze zich altijd hoerig kleedde dus verwachte wel dat haar kon herkennen. Ik was knap zenuwachtig en dan ook al om 11 uur op het vliegveld. Aan de ene kant opgewonden en aan de andere kant twijfelde ik. Zou ze echt komen. Het vliegtuig uit Weese lande op tijd en werd nog meer gespannen.
Ik wachtte en het leek wel uren, maar het bleek niet voor niets. Ze kwam door de deur en ondanks de warmte had ze een open hangend bloesje aan waar ik zo in kon kijken een heel kort geil rokje en kousen en schoenen met hakken. Ze rook lekker en riep haar. We gaven elkaar een hand en drie zoenen waarbij de laatste op de mond was. Even een kort gesprekje en een kop koffie op het vliegveld en we liepen naar de auto. En kletste er lekker op los. Ik was goed geil mede door haar kleding en uitstraling en alle gesprekken. En zij was er ook niet vies van.
In de auto zaten we lekker te kletsen met de zon in de auto en de airco aan. Onderweg keek ik naar haar benen en ze rolde het rokje nog iets verder omhoog. Mijn hand kon ik niet meer van haar been af houden en legde hem op haar been. Ze zakte wat onderuit en mijn hand ging richting haar kruis. En voelde een heerlijk nat slipje. Onder het rijden duwde ik deze opzij en begon haar drijfnatte kutje te vingeren. Haar hand gleed over mijn been naar mijn gulp nadat ze had geprobeerd via de pijp naar binnen te komen. De maakte mijn broek open waar ik wel blij mee was want er stond veel spanning op. Mijn pik sprong uit mijn broek en ze speelde er even mee. Even later haalde ze mijn hand bij haar weg een kwam met haar mond naar mijn pik en begon me heerlijk te pijpen. We reden nog steeds op de snelweg en ik hield het bijna niet meer.
Gelukkig schoten we op en haalde haar hooft weg ze keek me aan en lachte, wat is er ik zij dat we van de snelweg af moesten en een berg weg op moesten nog even en dan zijn we er. Ze stopte en reden snel door naar het huisje. Wat helemaal vrij stond op een camping. Toen we aankwamen zijn we naar binnen gegaan waar we een heerlijke vrij partij hebben gehad. Ze bleef nog 1 week en hadden het geweldig samen door de vrijheid konden we gewoon buiten tekeer gaan maar ook onderweg in de mooie rustige bossen van Italie.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir