De moeder van mijn huisgenote deel 3 (slot).

De moeder van mijn huisgenote deel 3 (slot).
De afgelopen weken waren heftig geweest. Claire, de moeder van mijn huisgenote Eva, heeft me verleid tot geile sex waarna Eva, toen ze er achter kwam, haar boos wegstuurde. Een week later heb ik Eva zelf geneukt en sindsdien meerdere keren, en nu zag ik tot mijn verbazing Claire bij ons in de woonkamer zitten, terwijl ik dacht dat Eva haar voorlopig niet wilde zien.

Een paar uur later zit ik op mijn kamer te genieten van een verdiend biertje als Eva binnen loopt. Ze gaat bij me op schoot zitten en geeft me een lange tongzoen. “Wat een verrassing dat je moeder hier is. Is alles weer goed tussen jullie?” “Nou nog niet helemaal, maar ik wilde dat ze langs kwam zodat we daar aan kunnen werken. Kom jij straks nog langs om wat te drinken, over een half uurtje.”
Even twijfel ik, aangezien het best een vervelende situatie kan worden met moeder, dochter en ik zelf in een kamer. Eva ziet mijn twijfel en brengt haar handen naar haar blouse. Twee knoopjes worden snel losgemaakt waardoor ik een mooi zicht krijg op haar tieten. Eva brengt haar hand naar de bobbel in mijn broek en wrijft er over. Dan geeft ze me weer een tongzoen. “Ik zie je over een half uurtje, geil mannetje,” zegt ze terwijl ze mij haar rug toe draait en mijn kamer uit loopt.

Een half uur later klop ik met tegenzin op de deur bij Eva. Eigenlijk heb ik helemaal geen zin in de confrontatie, maar ik ben wel benieuwd naar de plannen van Eva. Ze heeft me geil gemaakt en ik vraag me dan ook af of ze daar een reden voor heeft. Ik krijg een kopje koffie voorgeschoteld. Met zijn drieën zitten we wat ongemakkelijk aan tafel. “Ben je nog lekker uitgeweest gister, Tim?” vraagt Claire. Als ik naar haar kijk zie ik weer de flirtende blik in haar ogen die me eerder in de problemen heeft gebracht. Ik wil eigenlijk net op staan met de mededeling dat ik liever ga, als Eva zelf op staat. Daarbij tikt ze per ongeluk haar koffie kopje van tafel, de inhoud belandt op de blouse van haar moeder, die haar stoel in een reflex naar achter schuift. Eva staat meteen op. “Blijf zitten mam en trek snel je blouse uit, ik heb wel een ander voor je.” Claire trekt haar blouse inderdaad snel uit, waarop er een mooie blauwe bh te voorschijn komt, die zorgt dat ik even moet slikken. De situatie is er niet echt gemakkelijker op geworden. Claire kijkt me aan en geeft me een knipoog, maar kijkt snel weer weg als Eva weer terug komt.
“Oh mam, je arm is helemaal rood van de hete koffie. Kom eens..” zegt ze terwijl ze Claire’s armen pakt. Ik hoor een metalen klik en direct daarna Claire: “Eva, wat is dat, wat doe je?”

Ik zie Claire op de stoel zitten, haar armen achter de stoel, haar borsten vooruit in de weinig verhullende bh. Eva heeft haar vastgebonden, maar waarom? Het is wel duidelijk dat het een vooropgezet plan is en dat de koffie niet per ongeluk over haar moeder heen ging. Eva loopt om de stoel heen en maakt de knoop van haar moeders spijkerbroek open. Daarna begint ze te sjorren aan de broek, terwijl Claire tegenstribbelt. “Wat is dit, maak me los! Wat doe je Eva? Ik wil dit niet.”
Met de nodige moeite heeft Eva de schoenen en broek van Claire uitgekregen. Met open mond sta ik te kijken naar het vreemde schouwspel dat zich voor mijn ogen voltrekt. “Eva, wat doe je precies?” probeer ik om een antwoord op mijn vragen te krijgen. Eva reageert niet en loopt naar haar bureau. Ze komt terug met een schaar en knipt haar moeder bh en string kapot, waardoor ze nu volledig naakt op de stoel zit. Ze spartelt wat met haar benen, maar zit goed vast. Eva gooit het ondergoed van haar moeder naar een hoek van de kamer en gaat dan voor haar moeder staan.

“Je wist dat ik Tim leuk vind en toch neuk je hem. En zelfs nu nog flirt je met hem, slet! Nu mag je toekijken hoe hij mij gaat nemen en dan mag je weer lekker oprotten naar papa en je 50 andere vriendjes.” Dat is dus haar plan. Het idee van sex met Eva terwijl haar moeder toekijkt, het is vreemd, maar ergens ook heel erg geil.
“Eva, ik.. Laat me nou gewoon gaan alsjeblieft. Ik heb papa alleen bedrogen met Tim, verder nooit. Het spijt me, maar laat me gewoon gaan, please!”

Dan schiet het been van Claire naar voren, Eva wordt geraakt op haar bovenbeen en deinst achterover. Ze herpakt zich snel, doet weer een stap naar voren en slaat haar moeder in het gezicht. Claire schrikt en kijkt haar dochter woedend aan. Ik zelf bevind me in een nog ongemakkelijker situatie dan eerst en sta afzijdig te wachten op wat er komen gaat. Eva draait zich naar me toe. Op haar gezicht lees ik een mengeling van woede, spanning en geilheid. Ze loopt op me af en zoent me op mijn lippen. Haar lippen wijken van elkaar en onze tongen voeren een passioneel gevecht. Waar ik net nog twijfelde, domineert pure geilheid mijn gevoelens nu. Eva wrijft over de bult in mijn broek en fluistert dan in mijn oor: “Ik wist wel dat je hiervoor te vinden zou zijn. Ik wil dat je me heerlijk neukt terwijl die hoer machteloos moet toekijken.” Haar geile woorden maken me gek. Met één hand lukt het me om de knoopjes van haar blouse los te maken terwijl de andere haar broek open knoopt. Zo snel zal het me nooit meer lukken, maar gedreven door een waanzinnig geil gevoel staat Eva binnen een halve minuut in een mooi donkerblauw setje voor me. Ik trek mijn shirt over mijn hoofd en schop mijn schoenen uit. Mijn broek wordt losgemaakt gemaakt door Eva. Ze trekt hem tegelijk met mijn onderbroek naar beneden. Mijn lul springt de vrijheid tegemoet, dikker dan ooit, harder kloppend dan hij ooit zal doen.

Eva draait me een kwartslag, zodat haar moeder van opzij op mijn lul kan kijken. Dan kijkt ze me in mijn ogen en neemt mijn lul in haar mond. Bij het gevoel van haar warme lippen om mijn eikel krijg ik meteen weer een euforisch gevoel. Ik zoek steun tegen de muur naast me met mijn ene hand en leg de andere achter Eva’s hoofd. Ze neemt het tempo dat ik aangeef meteen over, mij zo een nog geiler gevoel bezorgend. Ik sluit mijn ogen, voel mijn lichaam tintelen bij de ongekend geile sensatie. Als ik mijn ogen open kijk ik opzij naar Claire. Haar tepels staan keihard naar voren, haar blik is strak gericht op mijn pik en het pijpmondje van haar dochter. Onrustig beweegt ze op de stoel, haar bekken schuift heen en weer alsof ze een lul aan het berijden is. Ongelooflijk hoe geil dat mens is, bedenk ik me. Zelfs in deze situatie is ze opgewonden. Eva’s borsten schudden op het snelle ritme waarin ze mijn lul in en uit haar mond laat glijden. Ik buig iets naar voren en maak haar bh sluiting los, haar prachtige borsten vertonen geile, stijve tepels. Met een plop geluid laat Eva mijn lul uit haar mond glijden. Ze loopt om de tafel heen en gaat er vervolgens wijdbeens opzitten, recht voor haar moeder. Ik zie Claire met een mengeling van geile en boze gevoelens naar het kutje van haar eigen dochter kijken.
Ik ga op mijn knieën voor Eva zitten. De zoete, geile geur van haar kutje prikkelt mijn neus. Eva laat haar hand door mijn haar glijden en met zachte dwang brengt ze mijn hoofd dichterbij. Haar lipjes glinsteren van het vocht en staan een stukje open. Ik zie haar clitje duwen tegen het dakje dat hem beschermt. Met uitgestoken tong kom ik dichterbij. De eerste lik die ik over haar clitje geef doet haar meteen sidderen. De greep op mijn hoofd verslapt en haar handen zoeken steun achter haar lichaam. Met mijn vingers spreid ik haar lipjes nog wat meer, en laat mijn tong tergend langzaam door haar kutje glijden. Mijn vingers penetreren haar. Als ik met twee vingers over haar g-spot glijd, verstijft haar lichaam, waarna ze vervolgens onder luid gekreun al haar spieren weer ontspant.

Zachtjes duwt Eva me bij haar natte kutje weg. Ze staat op, loopt om de tafel heen en buigt voorover. Claire en ik hebben vol zicht op haar dochters mooie borsten. Eva’s ogen vertellen me dat ze ongelooflijk geil is. Ik loop ook om de tafel heen en ga achter haar staan. Weer draait Eva geil met haar kontje. Ze spreidt haar benen en kijkt over haar schouder met een blik in haar ogen die me vertelt dat ze niet kan wachten. Gelukkig wil ik ook helemaal niet wachten en pak mijn harde lul vast. Ik laat hem voorzichtig door haar natte lipjes glijden en duw hem dan in een keer tot de stam naar binnen. Een luid “Aaaaahh!” komt uit de mond van mijn geile meisje. Als ik mijn lul een stukje terug trek komt haar kontje al weer naar achter om hem weer diep in haar kutje te laten glijden. Eva leunt op haar armen om mijn stoten op te kunnen vangen. Mijn ballen kletsen tegen haar benen en kutje aan, steeds wanneer ik met veel kracht op haar in stoot. Ik vouw mijn handen om haar borsten heen en kneed ze zachtjes terwijl ik ongenadig hard op haar in neuk. “Ow Tim je neukt me zo lekker, ik ga komen!” Terwijl ik in het zelfde tempo blijf neuken voel ik Eva trillen. Hevig komt ze klaar, mijn pik masserend, het gevoel voor mij zo intens makend. Ik blijf haar neuken alsof mijn leven er vanaf hangt. Als ik over haar schouder kijk zie ik Claire nog steeds verwoed heen en weer schuiven over de stoel. Haar gezicht is verhit en geil. Dit is voor mij ook de druppel en ik voel mijn orgasme aankomen. Met een luide schreeuw spuit ik mijn zaad in het glibberig natte kutje van Eva.

Ik laat mijn lul uit Eva glijden. Eva komt overeind en loopt naar haar bed. Claire schuift nog altijd heen en weer over de stoel. Haar gezicht is rood en een gesmoord gekreun komt uit haar mond bij elke beweging die ze maakt. Eva loopt sensueel en nog steeds naakt naar haar moeder toe. Ze duwt haar moeders knieën uit elkaar en haalt haar hand door het natte kutje van Claire. Ze fluistert in haar moeders oor. “Vind je het geil om te zien hoe je eigen dochter genaaid wordt? Je bent een vuile slet en zo hoor je ook behandeld te worden.” Dan zie ik de grote, zwarte dildo in Eva’s handen. Haar moeders ogen gaan zo mogelijk nog geiler staan, maar op het moment dat Eva met al haar kracht de dildo in haar moeders kut ramt volgt een luide schreeuw en biggelen de tranen over haar wangen.
Ondanks het ongekend wrede tempo waarin Eva de dildo in en uit haar moeders kut ramt begint Claire al snel geil te kreunen en mee te bewegen. “Ow meisje, neuk me, jaaa, neuk me!” De borsten van Claire schudden mee op haar ongecontroleerde ademhaling en het ritme van het in en uit schuiven van de dildo. Haar tepels zijn groter dan ik ze tot dan toe gezien heb. Haar voeten schuiven over de vloer. Eva komt overeind en neemt haar moeders tepel in haar mond. Dan hoor ik een kreun van pijn, als Eva in haar moeders tepel bijt. Nog geen 5 seconde later begint Claire te trillen en giert haar orgasme onmiskenbaar door haar lichaam. Met een luide plop schiet de dildo uit haar kutje.

Eva trekt de stoel waar Claire op zit dichter bij de tafel en gaat dan wijdbeens voor haar moeder zitten. Met zachte dwang brengt ze haar moeders mond bij haar kut. “Je wil zijn zaad? Nou lik het dan maar uit mijn kut, sletje.” Als door een wesp gestoken begint Claire het kutje van haar dochter te likken. Ik voel mijn pik al weer verstijven door deze geile aanblik.

Niet veel later lig ik met Eva in mijn armen in haar bed. Haar moeder is al weer vertrokken, hoewel het lopen haar niet makkelijk af ging. De spannende gebeurtenissen van vandaag hebben ons uitgeput en voldaan vallen we in slaap.

Dit was het laatste deel. Graag reacties na het lezen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir