In het bos

In het bos
We hadden via hotmail afgesproken. Ditmaal niet in een cafeetje ofzo, nee, op een parkeerplaats van een bos waar veel wordt gewandeld. Via de mail hadden we afgesproken er geen doekjes om te winden. Jij wilde sex, en ik ook. Ik had gemaild hoe mijn auto er uitzag zodat je me zou herkennen. En verder zouden we wel zien.

Dus daar zat ik dan in mijn auto. Buiten was het warm. In de auto ook. Ik zat daar in mijn spijkerbroek en t-shirt, dat wel een beetje aan mijn lijf kleefde van de warmte. Mijn jeans spande straks rond mijn kruis. Want alleen al de wetenschap dat jij straks naast me zou zitten, wond me enorm op.

Na vijf minuten wachten, kwam er een andere auto het terrein op. Ik zag de contouren van een vrouw die nog even in haar binnenspiegel keek en haar lippenstift bijwerkte en toen ging het portier open. Ik zag een glad been naar buiten stappen. Net toen ik dacht dat je helemaal niks aan had, zag ik dat je billen nog net werden bedekt door een sexy rokje. Zo’n rokje van een mantelpakje, dat er altijd keurig netjes uitziet en tegelijkertijd supersexy is.

Je stapte uit en bukte nog even voorover om een tasje van de passagiersstoel te pakken. Jezus, wat een uitzicht had ik. Wat een billen. Voorzichtig kneep ik door mijn spijkerbroek heen in mijn inmdiddels flinke erectie.

Toen draaide je je om, keek mijn richting uit, glimlachte en kwam heupwiegend richting mijn auto gelopen.

Snel opende ik de bijrijdersdeur. Even keek je om je heen en stapte in, waarbij je rokje verleidelijk omhoog schoof. We stelden elkaar voor en de spanning was te snijden. Er hing sex in de lucht, maar hoe moesten we beginnen? Te veel woorden zouden de sfeer kunnen bederven, dus ik besloot op mijn gevoel af te gaan. Ik boog naar je toe en kuste je zonder meer op je mond, die je bereidwillig opende. meteen flitsten onze tongel geil langs elkaar. We proefden elkaar, sabbelden op elkaar terwijl onze adem hortend en stotend onze neuzen verliet.

Dat ging goed.

Terwijl we heet aan het tongen waren, legde ik mijn hand op de binnekant van je dij. Je kreunde diep en spreidde je benen wat verder. Tot mijn verrassing – of eigenlijk ook weer niet – droeg je geen slipje. Het duurde niet lang of mijn vingers glibberden tussen je schaamlipjes. Toen ik je klitje bereikte, stokte je adem en je fluisterde: ‘voorzichtig, ik ben zo gevoelig.’

Meteen daarom voelde ik je warme hand door mijn spijkerbroek heenbranden. Mijn pik deed bijna pijn in zijn strakke beknelling en ikzelf opende de knoopjes van mijn gulp waardoor ik iets meer ruimte kreeg. Britaal peipte mijn glanzende eikel naar buiten.

We maakten ons los uit onze omstrengeling. Ik deed je stoel naar achteren en boog me voorover naar je gespreide benen. Ik beet zachtjes aan de binnenkant van je dijen. Je tilde je billen op waardoor ik makkelijker overal bij kon. Het duurde niet lang of ik was je heerlijk aan het beffen. Doordat je je billen omhoog hield, kon ik af en toe ook net met mijn tiong bij je poepgaatje.

Intussen probeerde jij mijn pik uit mijn broek te bevrijden. Maar omdat het in de auto toch ook weer niet zo heel ruim bemeten was, lukte dat niet echt. Dus stopte ik met beffen, stapte snel uit de auto en stond niet veel later bij jou aan de passagierskant. Je had de deur al open. Nu had je alle ruimte om te doen waar ik al lang naar verlangde. Je trok mijn broek naar beneden en storte je vol overgave op mijn dikke pik, waar het voorvocht nun wel heel rijkelijk uit stroomde.

Of het door het broeierige weer kwam, of omdat we allebei simpelweg te geil waren, weet ik niet. Maar je had me niet eens zo erg lang gepijpt toen je mijn pik met een geil plopje uit je mond liet glippen en kreunend fluisterde: ‘Neuk me.’

Ik deed een stap terug. Je kwam uit de auto en ik zag je heerlijke borsten voor mijn ogen dansen – ik had niet eens gezien dat je je blouse had losgemaakt. In de verte klonk het gelach van een paar kinderen die zo tegen de schemering verstoppertje speelde in het bos, jij draaide je om e stak je kont naar achteren en toen stootte ik toe. Ik reeg je zomaar aan mijn enorme lul en begon te neuken. Ik reikte met beide handen naar voren om je borsten te pakken. Ik nam de tepels tussen mijn vingers en kneep er in. Bij iedere stoot van mij, bracht jij je kont naar achteren en toen, toen kwam het.

Ik voelde je kutje pulseren en je ademhaling vesrnellen en dat was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. Letterlijk. Ik spoot mijn sperma ik dikke stralen bij je naar binnen. Ik klauwde in je borsten en gromde. Dit orgasme leek echt oneindig lang te duren. Maar uiteindelijk kwam er toch een eind aan. Volkomen leeg, voelde ik mijn glibberige pik uit je natte pruim floepen. Jij draaide je om en ging half op de autostoel zitten en nam mijn pik in je mond om hem schoon te zuigen.

Wat ik niet zo snel had verwacht, gebeurde toen toch. Langzaam maar zeker richte mijn pik zich weer op totdat ik weer een erectie van formaat had. Jij keek er tevreden naar en vervolgens keek je omhoog. ‘Kom,’ zei je. ‘Ik weet verderop nog een intiem en discreet plekje.’

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir