Twee generaties – 4

Twee generaties – 4
Twee generaties – 4
“Luister”?, probeerde ik krampachtig, “ik denk niet dat we dit moeten doen. Ik ben al zo’n ongelofelijke zak geweest om in de valkuil van Betty te lopen, maar ik kon haar met geen mogelijkheid weerstaan”?.
“En ik zal zorgen dat het bij mij net zo is”?, was het snelle antwoord.
“Hannie, luister, ik moet ook aan Mark denken, dit gaat mij te ver”?.
Het was tegen dovemansoren gezegd. Haar boodschap was duidelijk: je bent nu ook van mij en ik heb meer troeven in handen dan je denkt.
“Weet je wat? Bel me morgenmiddag even, zo rond een uur of drie. Hans (haar echtgenoot) gaat voor twee dagen naar Madrid, dus wie weet”?.
Ze stapte uit de auto en liep kordaat naar haar eigen auto. Ook al liet de situatie het niet toe, toch moest ik glimlachen. Het was een stevig, lekker wijf. Maar tegelijkertijd realiseerde ik ook dat ik een behoorlijk probleem had. Zij kon (en zou) bepalen wat er gebeurde, en ik had maar te volgen.
De volgende middag belde ik – zoals zij had “geeist’- en ik werd inderdaad verwacht. In niet mis te verstane bewoordingen vertelde ze dat “ze erg naar mij verlangde, dus kom maar snel…nou ja, niet te snel, als je begrijpt wat ik bedoeld”?…
Ik vertelde Sonja, mijn assistente, dat ik mij al een paar uur niet lekker voelde en dat ik naar huis ging. Vroeg naar bed en een aspirine zou wel goed zijn. Bij het huis van Mark aangekomen keek ik onrustig om mij heen. Mark’s auto stond er niet, die van zijn vader evenmin. Ik parkeerde mijn wagen een eindje verder in de straat en liep terug naar het huis. Ik belde aan en de deur ging open maar ik zag verder niemand staan.
Ik stapte naar binnen en direct werd de deur achter mij dichtgedaan.
Ik keek verrast om en achter de deur stond Hannie, licht hijgend, en helemaal naakt. Shit, wat een gezicht.
De volle borsten, geen haar op haar kut, een beetje mollig en een heerlijke reet. Mijn pik steigerde in mijn spijkerbroek. Daar stond ik in de gang met de moeder van mijn beste vriend, een geil wijf van 51. Haar handen kronkelden over mijn lijf en haar mond perste zich op mijn lippen. Haar tong werkte zich naar binnen. Ze keek mij geil aan en trok mij snel naar boven, de trap op en de slaapkamer in. Ze draaide zich om en trok mijn poloshirt uit en begon onbeheerst aan mijn spijkerbroek te sjorren.
“Laat mij maar even, “zei ik.
Snel trok ik mijn broek uit en voordat ik er erg in had was ze al bezig mijn boxershort over mijn stijve lul te halen. Voor het eerst zag ze mijn pik in z’n volle glorie. Haar handen grepen “m direct beet en ze begon mij zachtjes af te trekken. Beheerst legde ze mijn eikel bloot, zakte door haar knieen en nam ‘n eventjes in haar mond.
Ze liet zich achterover op het bed vallen en opende uitnodigend haar armen.
“Kom hier, Bert, speel met me, maak me geil en neuk me”?.
Vrijend gingen mijn handen op onderzoek uit. Jezus, wat was dit lekker. Wat rook ze lekker en wat voelde ze lekker zacht en geil aan. Bij elke aanraking kroelde ze onder mijn handen, haar rug omhoog, duwend met haar bekken.
Haar buik was lekker zacht en toen mijn handen haar venusheuvel raakte spreidde ze gewillig haar benen zo ver ze kon. Een kale kut is altijd een prachtig gezicht. Haar schaamlippen stonden wijd uiteen, haar klit behoorlijk gezwollen en je zag haar sappen glinsteren. Ze was verschrikkelijk geil.
Ze speelde zelf met haar linkerborst en kneedde de tepel. Ik begon haar kut te likken en proefde haar sap.
Ze steunde, ze kreunde en begon te schokken. “Oh God, ga door, stop je tong in mijn kut, lik me, Oh, ik kom klaar, Bert, geil ding van me”?.
Met een schreeuw van genot haar handen samenknijpend kwam ze klaar, het sap droop gewoon uit haar spleet en haar lichaam schokte en schokte. Dit was zo’n ongelofelijk geil gezicht. Dit neukdier, dit geile wijf was blijkbaar al een tijd niet in de zevende hemel geweest.
Ze draaide zich tegen mij aan en direct grepen haar handen mijn lul. Ze kwam traag overeind en bracht haar gezicht boven mijn paal. Even keek ze mij aan en concentreerde zich op mijn lul. Ze liet wat spuug uit haar mond op mijn eikel vallen en begon het langzaam op te likken. Ze pijpte lekker maar ze kon nog wel wat leren van haar moeder. Wel speelde ze heerlijk met mijn ballen en haar vingers streelden mijn zak en bilnaad.
Ik duwde haar zachtjes naar achteren, kuste haar vol op de mond en ging boven op haar liggen. Met mijn onderlijf begon ik druk uit te oefenen en haar benen gingen uiteen.
Ik kwam overeind, keek even naar beneden en zag haar kut nog steeds open staan. IK pakte mijn lul en hield “m voor haar kut die nat was van verlangen.
Langzaam liet ik mijn paal tussen haar lippen glijden en begon haar met een gelijkmatig ritme te neuken.
“Oh ja, ga door, Oh, dit is zo lekker… Ja, Bert, neuk me maar, spuit je geil maar in mijn grot, laat je zaad maar lopen, spuit je maar leeg”?.
Ze volgde in het ritme en kneep met haar kutspieren. Dit was meer dan dat ik kon weerstaan. Ik voelde het opkomen.
“Ik kom zo klaar, oh je neukt zo lekker, Hannie”?
Ze kwam iets omhoog en haar vingers gleden door mijn bilnaad en vonden mijn kontgaatje. Toen ze langzaam haar vinger in mijn reet duwde kon ik het niet meer houden. Ze voelde hoe mijn pik schokkend het geil in haar kut pompte. Met gesloten ogen, de mond half open en kreunend onderging ze mijn orgasme.
We lagen heerlijk naast elkaar, nog na te genieten toen haar handen weer over mijn buik naar mijn pik gleden.
Geraffineerd begon ze mijn pik te bewerken en het duurde niet lang of mijn lul stond weer stijf overeind.
“Heerlijke pik van me,”?zei ze zachtjes. “Ik wil je nog een keer voelen, maar nu van achteren, ik wil dat je me in mijn reet neukt, Bert. Daar word ik altijd zo geil van”?.
Ze pijpte mijn pik nog iets harder en maakte “m met spuug voldoende nat. Ze ging op haar handen en knieen voor mij zitten en spreidde haar benen en billen zo ver als ze kon.
Ik zag haar bruine kontgaatje. Voorzichtig bracht ik een vinger in haar kontje en dit had direct al effect. Langzaam begon ze haar dijen heen en weer te bewegen en zorgde zij voor het ritme. Haar handen knepen het kussen bijna fijn en met gesloten ogen genoot ze van alle aandacht.
Het leek wel of haar aars ook voor geil sap zorgde want mijn vinger gleed steeds soepeler in haar anus.
De tweede vinger ging dan ook gemakkelijk naar binnen en toen was het tijd dat mijn lul het werk overnam.
Langzaam haalde ik mijn vingers er uit en direct duwde ik mijn lul iets naar binnen.
Ze kreunde, ze voelde het verschil en haar handen grepen het kussen nog steviger vast.
Langzaam duwde ik mijn lul verder naar binnen. Ik wilde het niet te snel doen maar zij wilde duidelijk meer.
Ze duwde met kracht naar achteren waardoor mijn stijve paal diep haar anus inschoot. Haar lichaam schokte even maar toen kreeg het genot de overhand. Ze was compleet van de wereld, ze kreunde, steunde en een orgasme zou niet lang uitblijven.
“Oh geile Bert, met die lekkere neukstaaf in mijn reet,. Dit is zo lekker, ik kan je zo goed voelen, ga je me zo lekker vol spuiten met dat heerlijke witte geil van je?”?
Ik begon het tempo iets op te voeren en bij elke stoot sloeg mijn zak tegen haar kut aan. Ze schoof haar linkerarm onder haar buik en begon mijn zak te masseren.
Plotseling begon ze krampachtig te schokken.
“Oh God, Bert, ik kom klaar, duw je pik diep in mijn hol, spuit me vol”?
Ik bewoog iets sneller en voelde dat ik niet echt veel later klaar zou komen. Met een ongecontroleerde schreeuw en een diepe kreun kwam Hannie klaar. Haar ogen gesloten, haar mond half open, haar lichaam schokkend.
Dit was meer dan dat ik kon weerstaan. Ik duwde mijn pik diep in haar anus en hield haar dijen stevig vast.
Met schokgolven spoot in mijn zaad naar binnen, er leek geen eind aan te komen.
Uitgeput trok ik mijn lul uit haar kontgaatje en viel moe naast haar.
Het was duidelijk dat dit zich nog wel een paar keer zou gaan herhalen. En hoewel ik wist dat het niet klopte had ik er diep in mijn hart geen bezwaar tegen..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir