De zomer van 1978: langs het spoor.

Big Tits

De zomer van 1978: langs het spoor.
Het was de zomer van 1978. Ik was geslaagd voor mijn eindexamen Havo. Na de zomer zou ik beginnen aan een HBO-opleiding, maar eerst had ik een paar maanden vakantie…

Het was warm weer vandaag. Vanochtend had ik boodschappen gedaan en omdat mijn ouders nog steeds met vakantie waren had ik ook het huis een beetje opgeruimd. Na de lunch besloot ik een eindje te gaan fietsen. Ik bedacht dat ik wel een badlaken mee kon nemen. Aan de rand van het bedrijventerrein net buiten de stad lag een oud rangeerterrein. Het lag een beetje verstopt achter de weg met veel groen er om heen. Het werd niet vaak gebruikt. Als het mooi weer was fietste ik er wel eens naar toe. Ik kleedde me dan stiekem uit om lekker naakt in de zon te kunnen liggen en een beetje met mezelf te spelen. Tussen de bosjes had ik wel eens wat gebruikte condooms en tissues zien liggen. Ik was dus niet de enige die dit plekje kende.
Toen ik eenmaal de stad uit was fietste ik als vanzelf naar het rangeerterrein. Ik kende het gebied hier op mijn duimpje. Ik reed het fietspad af, tilde mijn fiets over de rails en reed naar de bosjes iets verderop. Via een smal paadje kwam ik bij een open plek die helemaal uit het zicht lag. Ik zette mijn fiets tegen een boom, legde het badlaken op het halfhoge gras, kleedde me uit en ging liggen. Het was echt heerlijk weer. Ik vouwde mijn armen onder mijn nek en begon langzaam een beetje in te dutten. Na een half uurtje of zo schrok ik wakker, ik hoorde stemmen. Ik kwam snel overeind, trok gehaast mijn gympen aan, en mijn sportbroekje en mijn T-shirt. Meer had ik ook niet aan gehad toen ik hier heen fietste. De stemmen kwamen van de andere kant van het bosje maar ze kwamen niet dichterbij. Ik propte het badlaken in mijn fietstas en liep met de fiets aan de hand over het paadje om de bosjes heen. Zo, nu was ik gewoon een fietser die hier even aan het rondkijken was. Ik vond het eigenlijk wel spannend. Iets verderop lag nog een open plek en daar kwamen de stemmen vandaan. Toen ik dichterbij kwam zag ik het: er lagen twee mannen, in het gras. Net als ik hadden ze een badlaken mee genomen. En ze waren naakt. Eén van hen zag mij en stootte de ander aan. Toen stak hij een arm omhoog. “Hallo, ben je een beetje aan het rondkijken hier? Je mag er wel even bij komen liggen hoor, er is hier nog wel plek.” Ik bleef even staan. Beide kerels leken mij in de zestig. Ze lagen naast elkaar op een breed badlaken. Hun kleren lagen er vlak naast, op een stapeltje. Ook zag ik een koeltas staan en tegen de bosjes stonden twee fietsen. “Nee joh,” hoorde ik de ander zeggen. “dat durft die knul toch niet, laat hem rustig verder lopen, dan hebben wij het ook rustig hier.” Hoezo zou ik niet durven? Ik liep verder in hun richting tot ik naast ze stond. Beiden keken me nu aan, met een gretige blik in hun ogen. De kerel die me als eerste aangesproken had, had kort, grijs haar. De tweede had donker haar en droeg een bril. Hij zag er best wel goed uit en had een behoorlijk forse penis tussen zijn benen hangen. De penis van de kerel die me aangesproken had was iets kleiner maar stond recht overeind. “Tjonge,”zei ik, “jullie liggen er lekker bij.” “Vind je?” vroeg die grijze. Hij keek zijn vriend aan. “Wat denk je, is er nog plek voor deze jonge vriend?”. De donkere lachte en keek me aan. “Jij bent niet verlegen hè?” ”Nee hoor,”antwoordde ik en wees naar de bosjes waar ik net vandaan kwam “ik lag daar ook net te zonnen en hoorde jullie stemmen, dus ik dacht, ik ga eens kijken…” ”Zo, jij lag ook te zonnen, maar dan wel met je kleren aan, toch?” “Eeh, nee, maar jullie ook niet, toch?” Nu moesten ze allebei lachen. Ik zag dat de penis van die donkere kerel nu ook stijf begon te worden. Het begon me behoorlijk op te winden. “Nou, als je wilt mag je er wel even bij komen hoor.” Ik aarzelde geen moment meer. Ik zette mijn fiets tegen de bosjes en trok mijn gympen en mijn T-shirt uit. Ik pakte mijn badlaken uit mijn fietstas en legde die tegen dat van hen aan. Eerst wilde ik er op gaan liggen maar ik bedacht me en ging tussen hen in zitten. “Zo,” zei die grijze vent, “zal ik je broekje dan maar even uittrekken?”. Ik knikte en ging liggen. Hij boog zich voorover, trok mijn sportbroekje over mijn benen en voeten heen en gooide het op het gras. Daar lag ik. Naakt. Tussen twee oudere naakte, kerels. Op een paar badlakens in de zon op het gras. De donkere legde een hand op mijn dij en begon me langzaam te strelen. De grijze boog zijn gezicht naar me toe en drukte zijn lippen op die van mij. Hij had zijn mond wat open dus kon ik mijn tong zo naar binnen laten glijden. Terwijl we tongden pakte hij mijn lul en begon me langzaam te trekken. Ik voelde wat om me heen en kreeg de forse paal van die donkere te pakken. Mijn andere hand gleed naar beneden en even later had ik ook de penis van die grijze vent vast. Ik lag te tongen en twee mannen tegelijk te trekken. Dit was heerlijk! Ik voelde hoe die donkere wat opschoof. Hij draaide zich en nam mijn lul in zijn mond. Ondertussen lag ik nog steeds zijn vriend te tongen. Zo lagen we een tijdje te vrijen. Ik had het idee dat ik ieder moment klaar kon komen toen er plotseling een stem klonk. “Nou, nou, jullie zijn lekker bezig!” We keken alle drie tegelijk op. We waren inderdaad lekker bezig en hadden dus de kerel niet aan horen komen die nu grijzend bij ons stond. Het was een forse vent van in de veertig. Terwijl hij naar ons keek streelde hij met één hand over de bobbel in zijn trainingsbroek. “Ik mag er wel even bij komen zitten, toch?” Hij wachtte het antwoord niet af, ging op het badlaken zitten en trok meteen zijn shirt uit. Ik keek mijn twee kameraden aan. Die schenen het niet erg te vinden. Ik twijfelde nog een beetje. Onze nieuwe gast schoof ondertussen brutaal een hand onder mijn billen en begon ze te strelen terwijl hij me lachend aankeek. “Ben je wel voorzichtig met onze jonge vriend?” zei de donkere, “we willen het wel gezellig houden hier.” Terwijl hij dat zei legde hij een hand in mijn nek en begon mijn haar te strelen. Dat stelde me gerust. Om mijn dankbaarheid te tonen boog pakte ik met één hand zijn penis vast en begon met de ander zijn ballen te strelen. Toen boog ik me naar hem voorover en drukte een kus op zijn eikel. Ik had dit nog nooit gedaan, maar zijn natte eikel glom in de zon en zijn grote stijve paal zag er zo lekker uit… Ik liet mijn lippen over zijn eikel glijden en toen nam ik zijn penis helemaal in mijn mond. Ik ging zachtjes heen en weer en begon hem te likken met mijn tong. Hij kreunde. Niemand zei nog iets. Onze nieuwe gast bleef mijn billen strelen en even later voelde ik twee natte vingers in mijn spleetje glijden. Ook werd mijn penis weer vastgepakt. Ik keek even opzij en zag hoe mijn grijze vriend mijn lul in zijn mond nam. Nog even later voelde ik hoe een tong mijn billen begon te likken en toen in mijn spleetje gleed. Het was een gewone doordeweekse middag in de zomer. Ik lag in het gras op een badlaken op een rustig plekje net buiten de stad een man te pijpen terwijl ik zelf gepijpt werd en ook mijn kontje werd heerlijk verwend door een derde kerel. Iemand streelde de binnenkant van mijn dijen. Toen spoot ik. Terwijl ik van alle kanten gepakt en gestreeld werd kwam ik klaar in de mond van een oude grijze kerel. “Zo,” hoorde ik die donkere kerel vragen, “lekker?” Ik kreunde bevestigend en draaide me op mijn rug. Mijn twee oudere vrienden keken me lachend aan en begonnen bijna tegelijk mijn tepels te strelen. Ondertussen zag ik hoe onze nieuwe vriend naar die grijze kerel kroop en hem begon hem te pijpen. Ik sloot mijn ogen, de zon scheen op mijn naakte lichaam en ik liet mijn vrienden nog even lekker hun gang gaan. Na een tijdje opende ik mijn ogen weer, kwam overeind en stond op. “Nou,” zei ik, “ik wens jullie nog veel plezier verder, ik ga nog een eindje fietsen.” Ik pakte mijn badlaken, liep naar mijn fiets en in een paar tellen was ik weer aangekleed en stond met mijn fiets aan de hand naast het badlaken van mijn vrienden, waarop die grijze nog steeds gepijpt werd. De donkere kerel stond op, pakte me bij mijn schouders en drukte een kus op mijn mond. “Dat was lekker joh,” zei hij, “kom je nog een keer langs hier? We liggen hier bijna iedere dag…” Ik lachte: “ja hoor, ik denk dat je me nog wel eens zult zien hier, ik heb nog de hele zomer vrij.” Ik gaf hem ook een kus, keek nog even naar de twee kerels die op het badlaken lagen te vrijen en liep toen naar het paadje iets verderop. Een minuut of wat later tilde ik mijn fiets over het spoor en stond weer op het fietspad. Er fietste net een groep jongens langs. Ik liet ze passeren, stapte toen op en reed ze even later voorbij. Ik keek nog een keer opzij naar het rangeerterrein. Ha, die knullen moesten eens weten wat er daar achter de bosjes allemaal gebeuren kon… Ik fietste verder, de stad in. Als het morgen ook nog zulk mooi weer was wist ik het wel. Misschien dat ik dan zelfs ’s ochtends al op pad kon gaan. Dan nam ik gewoon brood en wat te drinken mee, dan kon ik me daar de hele dag laten verwennen. En niet alleen morgen trouwens, de zomer duurde nog lang.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir