Thuis 1

Anal

Thuis 1
Sinds een aantal jaren leef ik samen met twee andere slavinnen op de woonboerderij van mijn meester. Wij zijn niet alleen zijn eigendom, maar ook bron van inkomsten. Wij werken in normale beroepen. Ons salaris staan wij volledig aan hem af. In ruil daarvoor worden wij naar mijn menig goed verzorgd. Iedereen heeft een eigen kamer die ’s nachts wordt afgesloten. In de kamer hangt een camera, zodat hij via de tv kan zien wat zijn vrouwen doen.

Ik werk 4 dagen in de week. Op woensdag heb ik vrij en ben dan alleen met mijn meester thuis. Deze dag wordt gebruikt voor intensieve sessies, waarbij hij steeds weer mijn grenzen verlegd. De wensen van mijn meester worden naar behoren uitgevoerd en toch merkt hij iedere keer weer als ik iets verafschuw. De daaropvolgende sessies zullen daardoor alleen maar zwaarder worden.

Het is al tegen 10 uur als ik hoor hoe de deur wordt ontgrendeld. Mijn meester heeft mij de vorige avond naakt in de kooi onder het bed opgesloten. Door het tralies schuift hij een bordje met havermout. Gewillig eet ik het leeg onder het goedkeurde oog van mijn eigenaar. Hij opent het deurtje en op handen en knieën kruip ik naar buiten. Ik wacht op het bevel op te mogen staan. Ik wacht vergeefs. Mijn meester pakt mijn hand- en voetboeien en brengt die aan. Daarna volgt mijn halsband en word ik aangelijnd.
“Goede morgen Anna”. Pas nu mag ik ook spreken.
“Goede morgen meester”.
“We gaan er een leuk dagje van maken, we krijgen bezoek vandaag”.
Nog steeds volgt het bevel dat ik mag staan niet en zo kruip ik op handen en knieën achter mijn meester aan naar de woonkamer. In het midden van de kamer staat de bok op de laagste stand. Ik vraag me af wat er gaat gebeuren.
“Ga er maar op liggen”.
Terwijl ik ga liggen worden mijn boeien aan de poten vast gemaakt. Mijn meester neemt plaats in de stoel tegenover de bok en geniet tot de bel gaat. Mijn meester doet open. In de gang hoor ik een mannenstem. Even later komen ze samen binnen.
“Dus dat is ze”, hoor ik de man zeggen. Ik probeer onopvallend een blik op de man te werpen. Hij is groot, dik en niet alleen. Aan de lijn houdt hij een gigantische hond. Ik herken het ras, een Rhodesian Ridgeback. Het is een mannetje. Nieuwsgierig loopt hij om de bok heen.
“Hij lijkt er zin in te hebben”, hoor ik mijn meester zeggen. Langzaam daagt het mij. Hij zou toch niet willen dat ik me door dat beest laat bespringen?
“Het is een prachtig teefje, heeft ze ervaring met dekken?”
“Nee, het wordt haar ontmaagding in die zin”.
Dus toch. Dit wil ik niet. De zenuwen gieren door mijn keel. Ik durf niets te zeggen, ik wil mijn meester niet tegenspreken of erger nog te kijk zetten.
“Bruno is ervaren, dus aan hem zal het niet liggen. Ik stel voor dat we eerst eens kijken hoe willig het teefje is”.
Mijn kut is kurkdroog van angst. De man pakt mijn kut vast en trekt mijn schaamlippen uit elkaar. Met zijn andere hand begint hij mijn kut af te tasten.

“Droog”. Constateert hij nuchter. “Maar daar kunnen we wel wat aan doen. Ik stel voor ze wordt eerst door een van ons geneukt, dat Is ook ideaal om Bruno te motiveren om het teefje te dekken”.
“Ze is helemaal van jou. Jouw hond, jouw sessie. Ik geniet van het tafereel”.
De man doet zijn kleren uit. Onder zijn dikke buik hangt een grote pik. De man houdt een half stijve piemel voor mijn gezicht en duwt die langzaam in mijn mond. Ik begin hem stijf te zuigen. Ondertussen controleert mijn meester of mijn kut langzaam vochtig wordt. Ik geniet van het moment en verdring even dat dit tot mijn a****le ontmaagding gaat leiden. Mijn meester kinkt tevreden en gaat tegenover mij zitten. “Je kunt haar nu wel neuken”.
De harde pik wordt uit mijn mond getrokken. De man staat op en loopt om de bok heen. Hij gaat op zijn knieën achter de bok zitten en drukt zijn eikel in mijn kutje. Zijn harde paal duwt hij in een keer door. Ik kreun.
“Anna, kijk me aan als je geneukt wordt”.
“Ja meester”.
Met diepe stoten ramt de man in mijn kut. Nieuwsgierig loopt Bruno om ons heen. Bruno weet blijkbaar, dat wanneer het baasje neukt hij ook mag dekken. Een glimmende rode penis komt langzaam uit zijn harige voorhuid.
“Je hond is er helemaal klaar voor als ik dat zo zie”. Mijn meester geniet duidelijk van wat hij ziet.
“Een beetje te snel voor mijn gevoel. Ze is heerlijk te neuken”. De man brengt zichzelf snel naar een hoogtepunt en spuit zijn ballen in mijn kut leeg. Onmiddellijk trekt hij zich terug.

Nog steeds kijk ik mijn meester aan. Mijn ogen smeken dat ik niet verder wil. Mijn meester is gefixeerd op Bruno dit nu achter mij staat. Ik voel zijn natte neus tegen mijn schaamlippen aandrukken. Dan volgt een ruige tong die het uitlopende sperma gulzig aflikt. Ik geef een gilletje, maar de ervaren reu gaat onverstoorbaar door met likken.
“Hij gaat er zo op”, hoor ik de man zeggen. Mijn meester kijkt mij aan. Wil mijn reactie zien op het moment dat ik de hondenlul in mijn kut krijg. Bruno springt en maakt eerste stotende bewegingen. Ik verkramp en voel een tik op mijn billen. Ik krijg het bevel te ontspannen. Opnieuw springt de grote reu. Nu helpt de man de hondenpik in mijn kut te brengen. De reu begint heftig te dekken. Met grote ogen kijk ik mijn meester aan.

“Prima”. Hoor ik hem zeggen, terwijl hij opstaat om de a****le neukbeurt van dichterbij te bekijken. De Rhodesian Ridgeback ligt met zijn volle gewicht op mijn rug. Zijn poten hangen links en rechts van mijn lichaam. Met volle kracht vanuit zijn achterpoten stoot hij keer op keer naar binnen. Ik voel hoe zijn pik in mij aanzwelt.
“Het is een prima teefje om te dekken”. Hoor ik de man tegen mijn meester zeggen. “Daarvoor dat dit een ontmaagding is, lijkt ze het gemakkelijk te accepteren”.
“Een kwestie van goede training, net als met jouw reu”.

De mannen genieten van het tafereel. Bruno spuit zijn zaad in mijn kut. Het is een heerlijk gevoel. Zijn pik zit strak in mij. “Die zit vast”, zegt de man. Hij houdt Bruno tegen totdat zijn penis naar buiten glipt. Meteen voel ik hoe het sperma van de hond uit mijn kut druipt. Opnieuw likt de reu het zaad van mijn kut. Ik geniet intens van de grote tong en hoop vaker gedekt te worden. Bezoek ook eens

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir