Uit schaamte aan spel Deel 03

Bdsm

Uit schaamte aan spel Deel 03
Uit schaamte aan speel

Door: V. I. Profferi
Deel 03

Ik gehoorzaam trok verder in de donkere bovenste balkon gang met mei. Zij plaatste zich op een zodanige wijze dat ze kon blijven kijken en luisteren naar de hoererij volwassenen op de snookertafel. Met behulp van haar uitgekleed rok als een kussen, en later als een moffel, mei hief haar achterkant alleen maar genoeg voor mijn penis om haar anus te bereiken. Ik boog mijn hoofd naar haar verbreding meisjesachtig romp en begon te likken, zoenen, en haar anus te zuigen. Ik hield haar wangen uit elkaar en deed wat mij werd verteld met mijn gezicht begraven in haar staart. Met een geoefende hand mijn zus bereikt rug en begon heftig te masturberen. Als de geur van haar sappige vulva groeide begon ik te zwaar kwijlen als ik altijd deed bij het geven van cunnilingus. Het maakte geen verschil op het moment dat ik de smaak van haar kont had in mijn mond. Ik speeksel en gesmeerd haar gerimpeld achter passage en ontdekte al snel dat mijn tong herhaaldelijk en gemakkelijker inzendingen. May had gekregen me hard rock weer en ik wist precies wat ze te wachten. Ik heb ingelast eerste, gevolgd door twee, dan drie cijfers in haar rectum. Snel vond ik de beknelde sluitspier was veranderd in een open bloem. Alles wat het nodig had, was ik mijn slurf te voegen aan de wensen van mijn zus betoverende, mei te bereiken. Inmiddels had ik overwonnen door mijn opwinding. Ik stortte in haar kleine strakke kontje en sloeg haar rug zoals ik had geleerd blij haar. Mijn zakken sloeg haar gezwollen schaamlippen en ik voelde haar hele lichaam strak ballen en dan ontspannen. Met elke stoke mei gebalde harder. Ik wist nu waarom Tante Hed was grommend zo’n grote deal. Haar jankt was niet precies gedempt door de lul Constable Lewis, ondanks zijn indrukwekkende omvang.

Toen mei en ik had teruggetrokken in onze kamer om detectie, toen de partij eindigde vermijden, mei kon haar extase niet bevatten in de ervaring. “Je gaat te moeten dat opnieuw doen om mijn kont vanavond … en zo vaak mogelijk.” Mei was peinzende voor een paar minuten, terwijl zette ze zich in positie voor meer diepe anale penetratie neergestreken op de rand van haar bed, die we deelden . “Ik ga om te betalen tante een bezoek met een kont vol met je zaad. Zij zal haten wat moet ik haar vertellen, maar ze zal de manier waarop ik proef wel liefde. “Ze grinnikten ongelooflijk en blafte naar me:” Zet het in, ik heb een deal te doen en geen tijd te verliezen. “Het duurde slechts me een paar minuten van hard anaal pompen te luisteren naar haar slurpen sluitspier en ruiken haar spuitende kut sappen tot een enorme prop zaad opblazen haar pooper. Zodra de belasting werd afgezet mei was weg door de gang in haar nachtjapon om haar lading te leveren aan de vrouw des huizes, tante Hed. Ik heb geprobeerd om vanuit onze kamer te luisteren voor een tijdje, maar ik kon alleen horen een gesmoorde gil, dat klonk als horror en dan alleen maar stilte. Ik lag onder de dekens en viel in slaap snel in afwachting van mei. Het was etenstijd voor mei werd ik wakker. Mei was niet alleen toen ze wakker werd me wel. Tante Hed was daar, geknield naast het bed. Ik zag een klein spoor van kleverige sperma op haar neus en op de hoeken van haar mond. Alle Tante Hed zei was: “Ik Chinese levering voor het diner besteld,” en ze nam mijn pik en begon te zuigen als een vrouw bezeten. Met haar brede lippen grote mond ze zoog hard als mei had nog nooit gedaan, en ze likte mijn zak en de hele weg naar mijn kont gat. Zodra Tante Hed had me hard kreeg met een pulserende rode eikel dat gedribbeld pre-come kreeg ze boven op me en zonk mijn pik in haar soppende natte fanny. Ze rook naar oud zweet, sperma en seks feromonen. Haar heupen waren een volledig 48 inch en haar 40 C borsten waren rond als meloenen met een enorme roze tepels die vele tinten rood gespoeld als de warmte in haar rees en daalde in cycli. Haar fanny was meestal geschoren en haar lange benen, omringd mijn in een bankschroef greep die mijn pik en ballen duwde de top van mijn dijen.

Toen Tante Hed me kuste, kon ik proef mijn eigen sappen in haar mond vermengd met die van mei als ze zoog mijn sperma uit de kont mei, toen haar tong gleed mijn keel. De meeste van de tijd haar borsten zou enveloppe mijn gezicht en ik zou hebben gevoeld claustrofobisch als ze niet voortdurend schommelen. Toen ik eindelijk een kans om te zien voorbij enorme kannen Tante Hed had zag ik mei had onze videocamera filmen vanaf een statief en werd het nemen van foto’s met de digitale camera het dragen van een strap-on zwarte dildo. Ik had nooit verwacht dat zij de kans om mijn hete en sexy rood hoofd peetmoeder neuken, maar daar heb ik zweette opgespeld onder haar met mijn pik begraven in haar. Haar kut zou periodiek spurt kut sap op mij en ik voelde de nattigheid lopen over mijn benen en verzamelen in een zwembad op de matras onder mijn strakke billen jongen. Ik hoorde mei zeg Tante Hed om te draaien en me een beetje zuigen, alvorens haar neef pik in haar onverbeterlijke sletterig kont toen de deurbel sloeg. Aunty gleed behendig, gekleed haar badjas en op weg in de gang met een skip in haar stap. Ze kwam terug na een paar minuten, het verlaten van het eten opwarmen in de oven om door te gaan, waar ze was gebleven, mijn lul zuigen, terwijl ik toekeek mei, achter de brede kont Tante Hed’s. Mijn tante’s lichaam gebald en ontspannen boven op me, terwijl haar gezicht werd geduwd in mijn lies, waardoor mijn lul in de achterkant van haar keel bij het ervaren mei stak de dildo diep in haar mooie vrouwelijke kont. Kunnen geneukt onze lieve tante totdat ze had me mijn prop schiet in haar hongerige mond. Tante liet haar sneeuwbal naar de camera, veegde wat had gemorst van haar kin in haar mond en slikte met een brede glimlach. “Wow, Geoffrey’s crème goed smaakt mei, dat was een heerlijk voorgerecht, ‘zei mijn tante. “Wat dacht je van een beetje eten dan.” We stonden op, smerig, bedekt met elkaars vloeistoffen, en naakt naar beneden te gaan naar de keuken voor het diner. Mag nam niet eens van haar dildo.

Deel 04 komen binnenkort.
Haal alle e-boeken en korte verhalen op: www.viprofferi.co.uk
Koop uw officiële exemplaar bij: http://www.a1adultebooks.com/site.php?aut=525

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir