Inwonend bij Henk 2

Breeding

Inwonend bij Henk 2
Ik ging aan de keukentafel zitten en was al een beetje bang naar welke kant dit gesprek toe zou trekken. Ik liet niks blijken en wachtte af totdat Henk het woord zou nemen.

‘Erik we moeten praten.’ Sprak Henk met vaste stem. Ik kon niet anders dan knikken en liet Henk verder gaan. ‘Allereerst moet ik mijn excuses maken voor het niet respecteren van je privacy vanochtend , maar je wekker stond best hard en je deed je deur niet open dus ik moest wel.’ Ik kon bijna een zucht van opluchting niet onderdrukken en dacht damn daar kom ik goed weg, hij heeft vast niks gezien.

Henk moet de opluchting op m’n gezicht gezien hebben want nadat ik hem vertelde dat het niet uitmaakte en dat het mijn eigen schuld was glimlachte hij en zei dat er nog iets was. De opluchting was opslag verdwenen en een lichte paniek begon vanuit mijn buik naar de rest van mijn lichaam op te bouwen.

Henk zei niets maar pakte zijn iphone en scrolde er even doorheen tot hij gevonden had wat hij zocht. ‘Komt dit je bekend voor ?’ Vroeg hij. En hij liet me een foto zien van mij slapen in bed met de dekens op de grond met niet meer aan dan die rode kanten string die van zijn vrouw is geweest. Ik werd bijna net zo rood als de string en begon stotterend mijn excuses aan te bieden en te vertellen wat er gebeurd was. Henk zei me dat ik stil moest zijn en eens goed naar hem moest luisteren. Ik bemerkte een boze ondertoon in zijn stem.

‘Ik zou je eigenlijk gelijk het huis uit moeten schoppen, je hebt met je poten van de kleding van m’n vrouw af te blijven.’ Ik kon niet anders dan mijn excuses maken en bijna smekend vroeg ik of ik het op een of andere manier goed kon maken. Blijkbaar had Henk hier al een beetje opgehoopt want van het eene op het andere moment veranderde de boze uitdrukking op zijn gezicht naar een meer ondeugende uitdrukking en ik zag een glimlach ontstaan op zijn gezicht. ‘Ik kan wel wat verzinnen hoe je het goed kan maken.’ Begon Henk bijna op fluistertoon. ‘Ik moet toegeven dat je kontje goed uitkomt in die string, bijna net zo goed als het bij m’n vrouw stond.’ Ik was nu wel opgelucht dat Henk niet meer zo boos was en moest eigenlijk wel een beetje blozen van het compliment wat ik net had gekregen. ‘Ik ben eigenlijk wel benieuwd geworden naar hoe de rest van haar kleding je staat, ik stel voor dat je naar je kamer gaat en daar een leuk setje samenstelt. Je weet wel panty’s , lingerie en een mooi jurkje dat gaat je vast wel lukken toch?’ Ik schrok een beetje van de strenge toon die Henk aansloeg en ik stond eigenlijk als vanzelf al op Henk zijn opdracht uit te voeren. Terug naar huis kon ik niet , hoe ga ik daar uitleggen dat ik er al na 1 dag uit ben geschopt. ‘Wel een beetje sexy graag en schiet op want ik heb vandaag nog meer te doen!’ Hoorde ik Henk nog na roepen van uit de keuken.

Op mij kamer aangekomen pakte ik maar wat dozen uit om te kijken wat er in zou zitten. Ik kleedde me uit en trok als eerste de rode string aan die ik afgelopen nacht aan had gehad. Ik maakte de doos met jurkjes open en zag boven op een zwart nauwsluitend jurkje liggen , dit leek me wel een aardige. In de doos met lingerie vond ik de BH die bij de string paste voor de eerste keer een BH aandoen kostte wel enige moeite en na een hoop gestoei met de sluiting aan de achterkant zat hij vast. De cups waren veel te groot voor mijn kleine manboobs, ik dacht dat ik dit wel iets moest opvullen en pakte een paar tissues en na wat proppen zat het al wat beter. In de doos met panty’s vond ik een zwarte doorschijnende panty en trok deze voorzichtig aan, ik had wel eens gehoord dat je snel ladders kon maken in panty’s. Het voelde toch wel erg lekker die gladde stof van de panty en mijn piemeltje begon zich al een beetje te roeren en tot mijn verbazing werd ik zowaar geil van die verkleedpartijtje. Ik legde mijn pik goed en begon het jurkje aan te trekken. Deze bleek strakker en korter dan ik dacht en een erg open rug te hebben waardoor de BH band goed zichtbaar was. Ik liep naar de grote kast en opende de deur om in de spiegel te kijken.
Het verbaasde me dat mijn vormen erg vrouwelijk overkwamen en ik werd gewoon geil van mijn eigen aanblik. Ik stond een beetje weg te dromen tot ik Henk zijn harde stem hoorde vanuit de woonkamer. ‘Ben je nou al klaar , ik zei toch dat ik niet de hele dag de tijd heb.’ Ik schrok op en bekeek mezelf nog een keer in de spiegel en dacht dat ik nog schoenen nodig had. Na snel rondkijkend in de kamer zag ik onder het bed een doos staan met schoenen er in. Allemaal (hoog)gehakte schoenen lagen daar. Pumps , laarzen, zelfs laarzen die tot aan de bovenbenen kwamen. Ik koos voor de pumps met de laagste hak en tot mijn verbazing was het maar een halve maat kleiner dan mijn maat ( ik heb 42,5 ) en ja hoor door de dunne stof van de panty paste mijn voeten er perfect in. Ik stond op en probeerde zo goed en zo kwaad te lopen , wat wat onwennig ging door de hakken. Ik nam eens diep adem en opende de deur van mn kamer en liep door de gang naar de woonkamer.

Ik maakte de deur van de woonkamer open en zag daar tot mijn schrik Henk met alleen zijn boxershort nog aan op de bank zitten. Hij keek me met een steelse glimlach en ik liep naar binnen. ‘Dat ziet er goed uit hoor, draai eens een rondje voor me.’ Ik gehoorzaamde Henk in de hoop dat ik er snel af zou zijn. Henk floot en ik bloosde weer. ‘Is het goed zo ?’ vroeg ik Henk met een klein stemmetje. Hij begon te lachen en vertelde me dat ik er niet zo gemakkelijk vanaf kwam. Hij zei me dat ik me wat meer met passie en vrouwelijkheid moest bewegen en om deze nieuwe opdracht kracht bij te zetten , drukte hij op de knop van de cd speler en er begon zwoele muziek te spelen. Ik stond verstijfd van angst en durfde niet te bewegen. Totdat Henk mij streng te verstaan gaf ik gewoon door moest gaan en maar eens een dansje moest opvoeren en dat ik best wat meer van m’n lichaam mocht laten zien. Zo begon ik langzaam te bewegen op de maat van de muziek en zag dat er bij Henk iets begon te groeien in zijn boxershort. Dit maakte me stiekem toch wel wat geil dat ik een zo’n grote vent geil kon krijgen door een beetje dansen. Ik deed er een schepje bovenop en draaide m’n kontje naar hem toe en begon deze heupwiegend heen en weer te bewegen. Ik hoorde Henk zachtjes mompelen dat ik het goed deed. Zo begon ik met mijn rug naar hem toe het jurkje rustig aan open te ritsen. Tot deze helemaal open was liet ik deze op de grond vallen. Toen ik me omdraaide zag ik dat er een behoorlijke tent in de onderbroek van Henk was ontstaan. De muziek stopte en ik zag Henk verlekkerd kijken naar mijn in panty gehulde benen en m’n bolle vrouwelijke kontje in de het rode stringetje. Daarna gingen zijn ogen naar de opgevulde BH en zag ik in zijn boxer het een en ander bewegen. Ik had verwacht dat ik nu wel klaar zou zijn en ik wilde het jurkje pakken en weer naar m’n kamer gaan om me weer om te kleden. Toen ik weg wilde lopen hoorde ik achter mij. ‘Waar denk jij naar toe te gaan, moet je niet afmaken waar je aan begonnen bent?!’ Ik schrok van de strenge toon die Henk tegen me aansloeg en draaide me om. Ik zag dat Henk zijn boxershort had uitgetrokken en daar zag ik de grote lul van Henk fier omhoog steken. Ik schatte hem op rond de 19 a 20 cm en behoorlijk dik ook. Henk zat er zachtjes aan te trekken. Hij gebood me om naar hem toe te komen en zei me dat ik mijn werk nog moest afmaken. Enigszins twijfelend maar met toch een geil gevoel in mijn buik liep ik richting de bank waar hij zat. Hij zag de twijfel in mijn ogen , en vroeg me waar ik op stond te wachten. ‘Ik weet niet wat ik moet doen , ik heb nog nooit wat met een man gedaan.’ Kwam er stotterend uit mijn mond. ‘Je weet toch hoe het bij jezelf moet?’ En Henk klopte op de bank naast hem. Ik ging zitten en met trillende hand pakte ik de grote dikke lul van henk beet. Ik begon langzame trek bewegingen te maken en hoorde aan de ademhaling van Henk dat hij wel lekker vond. Ik voelde na een tijdje de hand van Henk op m’n rug en deze begon langzaam aan richting mijn nek te gaan. Toen zijn hand mijn hoofd had bereikt, begon hij langzaam druk uit te oefenen en duwde zo mijn hoofd naar zijn grote geslacht. Ik had nu wel door wat hij wilde en de remmen waren bij mij nu ook wel los. En terwijl ik door bleef trekken kwam ik steeds dichter bij de grote pik van Henk. Ik kon hem al ruiken en toen ik dichtbij genoeg was opende ik mijn mond. En zo voelde ik voor het eerst in mijn leven een pik in mijn mond. Henk had nog steeds zijn hand op mijn hoofd en duwde centimeter voor centimeter zijn pik dieper in mij mond. Zo ging het een paar minuten door, mijn kleine pikkie begon zich ook behoorlijk te roeren en ik voelde dat er al wat voorvocht uit begon te lekken waardoor er een nat plekje in de string ontstond.

Na een tijdje kreeg ik wat kramp in mijn zij en gleed van de bank af. Ik ging op mijn knieeen voor Henk op de grond zitten gooide alle schroom van me af en begon hem als een bezetene te pijpen. Hij hoefde niet eens meer zijn hand op mn hoofd te houden om hem lekker diep in mij mond te krijgen. Hij begon steeds harder te hijgen en te kreunen. En precies op het moment dat ik zijn zak samen voelde knijpen en ik zijn orgasme op voelde komen pakte Henk mijn hoofd weer vast en hield mijn mond over zijn nu spuitende pik. Ik voelde zijn zaad met stralen in mijn keel spuiten en het leek wel alsof hij in weken niet was klaargekomen zoveel leek het. Nadat Henk hijgend achterover was gevallen liet hij mijn hoofd los. Zijn zaad liep langs mijn mondhoeken over mijn kin naar beneden. Henk hijgde nog een beetje na en zei me dat het goed was en ik mocht me weer omkleden. Ik stond op pakte het jurkje van de bank en liep met wiegende heupen terug naar mijn kamer. Hier aangekomen deed ik de deur dicht en kon mezelf niet meer inhouden. Ik haalde mijn pikkie uit de string en na een paar korte rukjes kwam ik al hevig schokkend klaar. Grote stralen wit zaad spoot ik over de vloer. Net toen ik het op wilde ruimen ging de deur open en zag ik de nog steeds naakte Henk in de deur opening staan. ‘Is dat de manier waarop sletjes hun rommeltje opruimen ?’ Ik keek hem vragend aan en Henk wees naar de stralen sperma op de grond en het enige wat hij zei was. ‘Oplikken slet!’ Aan de toon van zijn stem te horen kon ik niet anders dan gehoorzamen en ik zakte op mijn knieeen en begon mijn eigen zaad van de vloer te likken.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir