Sotia si pustanii!!!

Babes

Sotia si pustanii!!!
Erai de cateva zile la mare cu sotia ta, sa ii zic Ela, si a inceput sa ti se para bizar ca ea iesea la plaja aranjata, putin machiata, cu cele mai mici costume de baie pe care le avea cu ea, cu toate ca a zis acasa ca le ia doar sa fie si, in fiecare zi aveati cam aceeasi vecini, 2 tipi, unul de vreo 24 ani si celalalt de vreo 21, inaltuti, unul cu burta de la atat bere, si care salivau in directia Elei. Ela statea pe sezlong foarte relaxata, isi potrivea chiloteii atat cat sa ii scoata in relief forma pizdei si a fundului bombat si cel mai tare ti-a dat de gandit cand, te-a pus sa o dai cu crema, si fara nicio rusine, cum nu mai facuse niciodata pana atunci, si-a dat sutienul jos si a zis ca vrea sa o dai si pe sani cu crema.
La auzul cerintei ai ramas blocat. Mainile iti ramasesera pline de crema pe gatul Elei. Ochii ti-au picat peste umarul ei si ai vazut ca prin reluare cum sutienul dispare si ies la iveala o pereche de sani masivi, rotunzi, putin lasati, cu aureole inchise la culoare si cu niste sfarcuri erecte ce se puteau vedea tocmai din hotel. Prima reactie a ta a fost sa te uiti in jur: cele mai atente persoane erau George si Ionut care au uitat de jocul de table si de berile ce le tineau in aer. Parca timpul se oprise in loc.
Ti-ai adus aminte de ei. Erau vecinii de la camera 102, de la parterul hotelului, cu care va intalneati pe hol, la micul dejun si care intotdeauna erau aproape de sezlongurile voastre. Atunci ti-a venit o idee.
Ela te scoase din starea de blocaj:
– Hei trebuie sa stau cu titele afara toata ziua?! Nu mi le mai dai cu crema?! Intrebase Elabcu putina stridenta in glas.
Tu, trezit ca din vis ai baiguit ca: Ba da, acu si ai inceput sa cobori cu crema de la umeri spre sanii ei mari. Sanii erau intariti, cu sfarcurile erecte si tu ai inceput sa ii mangai mai mult. Iti placea asa de mult cum se simteau cand erau cremuti si cum sfarcurile intarite intrau intre degete si puteau fi stranse, ciupite fara ca Ela sa protesteze. Dar,
– Tu chiar esti neindemanatic, veni replica Elei. Parca ai avea doua maini stangi in ghips. Uite la mine cum se face. Si nu termina bine de spus, ca lua tubul de crema, isi turna in mana si apoi incepu sa se dea singura pe sani, pe sub sani, pe sfarcuri si zona colorata de langa sfarcuri. Tu erau naucit. La fel erau si George cu Ionut. Uitasera de tot de bere si table. Aveau doar un scop nerusinat. Sa se uite la spectacol. Nu ii interesa ca nu e treaba lor, doar atat stiau ca trebuie sa vada. Le placea sanii Elei ce se revarsau de multe ori din sutienul mic luat intentionat si mai ales de bikinii aia ce intrau uneori intre labiile pizdei si o copiau toata. Era un spectacol ce nu putea fi ratat.
Erati toti trei in reluare, cu toate ca faza a durat mai putin de un minut, voi erati absorbiti si vi s-a parut o vesnicie.
George si Ionut urmareau si ei faza si nu le venea sa creada. Erau amandoi veniti pentru o saptamana de distractie la mare si aveau in gand sa futa tot ce le cade in plasa.
– Tipa asta grasa e prea de tot. Vrea fututa, bat pariu, a zis George.
– Garantat! A confirmat Ionut. Ai vazut cum isi unduie curul dimineata la micul dejun?! Ai vazut cum isi baga chilotii in pizda aia groasa? Parca anume face.
– Am vazut!! Dar e fain curul ala, nu ai ce zice!! As fute la el !! Sa nu mai zic de tite!!!
– Cred ca e curva daca ne-a aratat titele asa direct!
– Ba esti prost?! Ai vazut la barbat-su cum s-a blocat cand a vazut-o fara sutien?!
– Da!! Ha ha ha. Pare pampalau. Cred ca ar trebui sa incercam ceva la ea. Mamica asta grasa pare nefututa.
– Poate rezolvam noi problema!!
George era atletic, 21 ani, corpul lucrat, tuns scurt, nu iesea cu nimic in evidenta, doar cu pectoralii dati cu ulei. Ionut avea 24 ani, putin plinut, cu burta de la bere, era un tip comun, ce traia pe spatele parintilor.
Ela venise la mare cu un gand: sa se futa bine. O satisfacea sotul ei Andy, dar in unele discutii dintre ei apareau ceva aluzii din partea lui si pe ea au incantat-o. Stia ca e grasa, dar avea niste atuuri de care era constienta si cu fiecare ocazie le scotea in evidenta. Avea fundul mare si bombat. Arata demential in slipi de apa ce ii taiau bucile pe la jumatate. Mai avea si o pizda grasa ce iesea in evidenta in slip sau bikinii si cu putin ajutor acestia se mulau pe ea, intrau intre labii si arata foarte bine. Mai mare dragul pentru Andy sa o vada asa prin casa. I se scula instant cand o vedea cu bikinii in pizda, intotdeauna se apleca si ii facea cate un oral cand o gasea asa. Apoi, sanii, nici nu stia ce marime sunt, dar erau mari. Sutiene doar pe proba isi gasea si atunci cu greu. Erau mari, rotunzi, cu sfarcuri mari cand erau erecte. In ultima perioda cred ca se ingrasase putin si multe costume de baie nu ii mai acopereau sanii cum trebuie, dar ii pica de minune treaba asta. Ii placea sa iasa in evidenta si sa fie privita de barbatii de pe plaja cum sanii i se revarsa pente sutienul ramas mic. Mai ales ii placea sa ii tachineze pe cei doi baieti, vecini de palier la hotel. Tot timpul acestia se uitau cu coada ochiului la ea si Ela, de cate ori avea ocazia ii lasa sa ii fie admirat corpul. La masa isi indrepta picioarele spre ei, apoi isi punea picior peste picior. Pe hol cand se intalneau mergea mai sacadat pentru ca sanii sa ii joace mai tare. La plaja isi tragea mai jos sutienul pentru a se observa bustul si azi si-a facut curaj pentru a ramane fara sutien. Vazuse ea in filmele xxx cum se face la plaja. Ii placea de minune. A atras atentia celor doi masculi in calduri. Si masculul ei incepea sa se incalzeasca, dar ea era plictisita de el. Se gandea la ceva nou.
Andy buimac de faza cu sanii a intrebat-o:
– Draga ce ai patit? Vrei sa mi se scoale pula pe aici?! Vrei sex sau care e treaba?!
– Hei, nu te ambala, nu vezi ce soare e? Vrei sa imi plajesc titele?! Daca fac insolatie pe ele nu le mai prinzi la supt. Ha ha !!!
Andy inghiti raspunsul si cugeta in mintea lui: de cand am venit masculii aia doi nu se dezlipesc din preajma noastra. Cand intra Ela in apa, isi faceau si ei drum pe acolo, cand iesea ea, veneau si ei la sezlonguri, tot timpul aruncau priviri spre noi si Ela pare mai senzuala decat oricand. Oare nu se infiripa ceva?! Oare ea chiar pune in practica ce o intreb in serile de sex nebun cand sunt excitat la maxim daca i-ar placea sa reguleze si alta pula, mai mare decat 17 cm ai mei?! Si ea rade cu subinteles. Cred ca ea vrea pula si din cate vad vrea doua, nu una. Ce prost sunt! Chiar eu i-am zis ca daca i-ar face placere o las cu un mascul sa isi faca de cap si acu, cand sunt sanse sa se intample devin paranoic si gelos. Sunt nebun! De acu nu mai am ce face.
Incepeai sa intri in joc, iti placea acest lucru, te excita. Iti placea cum baietii ii dadeau ocheade Elei, cum isi asezau pula prin pantaloni si cum Ela isi dadea ochii peste cap cand era privita sau cum isi aranja slipii turcuaz.
Incepeai sa iti pui planul in aplicare. Te-ai dus pana in camera, apoi ai iesit pe balcon si ai studiat plaja. Perfect! Se putea vedea locul unde de obicei lua Ela sezlongurile.
A doua zi, dupa ocuparea sezlongurilor, servirea micului dejun, unde, bineinteles baietii erau cu ochii dupa Ela, tu ai spus ca nu te simti bine si ca vrei sa mergi sa stai in camera ca sa te linistesti. Ela nu a avut nicio reactie decat:
– Si pe mine cine ma da cu crema?
– Ma astepti pana vin eu mai spre amiaza….
– Pana atunci ma ard tot, hai te rog si ma da pe spate cu crema si apoi ma descurc eu…. Please….
– Ela, ma simt rau, gasesti tu pe cineva sa te dea pe spate, poate dna aia de ieri ce nu isi mai gasea stical de apa…
– Sau poate un baiat veni raspunsul Elei.
– Sau asa….. daca ti-ar face placere ..
– Hai draga nu te supara, ziceam asa de distractie… ha ha ha
– Si tot de distractie pe unde ai mai vrea sa te dea cu crema?! Pe tite? Pe cur?!
Ela nu se astepta la asa intrebare.
– Pai …. nu cred, dar cine stie chicoti ea.
– In cazul asta vezi vecinii de palier, ca tot stau ca niste catelusi dupa fundul tau mare, i-am vazut eu ca se uitau dupa tine…
– Stiu dragule, nu iti fa grija, eu am ochi doar pentru tine. Doar nu ar fi un pacat sa ma dea cu crema pe spate si umeri pana la urma nu?! Ha ha ha
– Bine draga, ma duc in camera ca imi este rau, te descurci tu ca esti fata mare, mare …
– Te pup, Pa. Imi scrii cum te simti.
– Ok.
Si Ela pleca spre plaja, iar tu, deabea ai asteptat sa ajungi in camera ca sa poti iesi pe balcon, de unde sa poti spiona din spatele vegetatiei fara sa fii observat de nevasta.
Ela isi ocupa locul pe sezlong si cauta in geanta creme pentru protectie solara. Baietii deja erau pe locurile lor si isi dadeau coate. Ela isi aranja slipul si isi trase putin sutienul in jos pentru a face mai vizibili sanii. Dupa ce gasi crema potrivita a inceput sa se dea pe picioare. Parca nu avea stare si nu mai termina de intins crema. Baietii erau tot mai atenti. La un moment dat Ela schimba cateva vorbe cu ei, iar unul dintre ei s-a apropiat. Anca s-a intins pe sezlong iar tipul a inceput sa o dea cu crema pe spate. Nu ii vedeai fata nevestei, dar dupa zambetul de pe fata tipului si schimbarile de privire ale lui cu celalalt tip iti dadea impresia ca Ela se simte bine. Ai inceput sa te exciti si sa iti cauti pula trezita din somn prin pantaloni. Era acolo, chiar semi erecta. Ti se indeplinea visul. Cineva iti atingea femeia ta cea grasa, voluptoasa cu tite mari si fund bombat. Era dorita si de altii, nu doar de tine, te excita cum vedeai ca e mangaiata de un alt barbat.
Deodata Ela se ridica, si ii facu semn tipuli sa o dea cu crema pe gat. Deja acu ii vedeai fata nevestei din pozitia in care statea. Zambea. Vorbea tot timpul. Chicotea. Si intre timp isi tot tragea sutienul mai in jos pana a ajuns cu buze de sus a sutienului pe sfarc. El se uita pe desupra ei si saliva. Ii facea cu ochiul prietenului lui ce statea la locul lui. Printre timp isi tot aranja pula prin pantaloni. Vedeai cum Ela se tot da inapoi si nu puteai face nimic. Doar te excita si atat. Ii atinse pula cu spatele. Ai vazut asta, a simtit si ea, s-a mis**t stanga dreapta, a zambit, si-a ridicat capul si a ras spre el oferindu-i o priveliste totala. Cu o miscare ferma, tipul a prins-o de gat cu o mana iar cu cealalta a ajuns la sani si a inceput sa ii mangaie. Anca a tresarit. Pentru un moment a inchis ochii, apoi s-a uitat spre hotel si si-a dus mana spre sani, peste a lui si i-a tras-o deoparte. Zambindu-i si sarutandu-i mana tipul s-a retras iar Ela s-a intins pe sezlong. Priveai naucit cu pula sculata. Ea, Ela, cea care se vedea grasa si ca nimeni nu o place, mangaiata de un alt tip decat barbatul ei, si ii priia din cate iti puteai da seama.
Ai mai stat putin si apoi ai mers pe plaja.
– Hei Ela, te-ai descurcat?! Ai gasit vreun mascul in calduri care sa te dea cu crema? Ha ha
– Doar nu crezi ca masculii ce ar da cu crema o grasa stau pe toate drumurile, chicoti ea ocolind raspunsul … M-am descurcat ca doar sunt fata mare, nu ai zis tu asa?! Ha ha.
Ai inghitit-o asa cum a spus-o Ela. Tu stiai adevarul si ai inceput sa fii cu ochii in patru. Tensiunea plutea in aer. Ela schimba priviri cu tipul ce isi scapase mana in decolteul ei. Vecinii de palier nu o mai scapau din ochi.
– Buna tare milfa asta grasa. Vreau sa o fut de sa o satur!! Sa vezi ce tite mari are!! Sa vezi ce fain se simt sfarcurile si cum vor mangaiate! Parca ma asteptau pe mine. Si sa vezi fundul ala gras ce futai o sa primeasca. Mi-am scapat mana si in slip si am prins-o de buca, nu a zia nimic milfa aia nesatula. Ela o cheama. Mi-a zis ea.
– Frate, promite-mi ca ma iei si pe mine la futut, sa o saturam amandoi!!
– Daca se ajunge la ceva ii propun si daca e curvulita cum pare o sa te chem si o futem amandoi! Sa vezi cum s-a dat cu spatele sa imi atinga pula. Si eu anume m-am apropiat si cand a simtit-o s-a frecat de ea. Sigur vrea fututa. Trebuie sa o urmarim.
– Si sa scap cumva de barbat-su. Nu vezi ca e geana pe ea?!
– Si eu as fi geana pe asa bucata!!
– Nu cred ca o satisface ca prea ii umbla ochii! Nu ai vazut cum isi trage slipii in pizda? Si cum isi trage sutienul ca sa ii iasa afara titele alea de milfa?! Sau la masa cum ne arata chilotii de sub fusta?! Asta rupe pulele noastre!!! Garantat!
– Sa o fut in cur de grasa nesatula!
– Eu vreau sa ii dau muie ca buzele alea carnoase sa fie in jurul capului pulii mele! Ahh!! Ce ar merge sa stea grasa in genunchi si sa mi-o suga!!
– Scuze…. Sa ne-o suga! Ai uitat!!??
– Nu, doar ca prima data i-as da eu muie si apoi te chem si pe tine. Ma sacrific eu ca sa ii fac pofta ha ha!!
– Cred si eu!! Ha ha. Ar trebui sa il legam pe barbat-su in camera si sa il punem aa se uite cum ii futem curvulita grasa. Ce zici?! Ha ha
– Ar merge sa vada cum pizda aia grasa e facuta praf, cum curul e bombardat si cum gura ii este plina de sperma noastra!
– Vedem…. Hai in apa!
– Hai !
– Andy ma duc in apa putin, apoi dupa ce ma usuc mergem la masa. Bine?
– Ok. Poate atipesc pana te intorci.
Raspunsul era doar pentru a o linisti pe Ela. In schimb tu incepeai sa fii atent la toate miscarile ei. Ai observat ca tipii plecasera in apa de cateva minute. Simteai ca ceva e pe cale sa se intample. Ti-ai pus ocharii de soare si o urmareai pe Ela pas cu pas. Aparent nu a fost nimic anormal, doar un val mai mare o puse pe Ela la pamant, iar masculul ce o daduse cu crema ii sarise in ajutor. Chiar de a avut o mana pe fundul ei cand o ridicase si ea se apropie cam mult de el la ridicare, nu ti se paru nimic neobisnuit. A fost chiar frumos gestul lui de a ii sari in ajutor. De apreciat.
Dupa ce Ema iesi din apa, vazand ca e amiaza ati plecat la masa.
La masa nimic neobisnuit. Tipii aia doi erau la o masa alaturata ca de obicei, Ema statea picior peste picior si le oferea o priveliste totala asupra picioarelor ei. Tipii isi dadeau coate si doar spre ea se uitau.
– Uite la grasa ce priveliste ne ofera, de fata cu barbat’su!
– Ce bulane are!! Merge inghenuncheata si umpluta de sperma pe tatele alea mari si pe fata aia draguta. E o milfa grasa si nesatula. Vrea pula! Stii ce mi-a zis cand am ridicat-o din apa?!
– Ce?
– Dupa masa de pranz ma asteapta in camera la 109!
– Serios? Esti nebun?
– Serios! Astept sa vad ce face si dupa ce mancam ma duc sa vad care e treaba. Tu mergi pe plaja si stai cu ochii pe barbat’su.
– Poate nu uiti ce am vorbit ca ii dam muie amandoi?!
– Nu am uitat. Dupa ce ii dau eu primul muie, ii propun sa ii dam amandoinsi te chem. Ok?
– Sper sa nu uiti! Am chef de futut o grasa maritata. Sa ii fut gura si tatele. Si sa ii dau sperma pe fata.
– Uite ca se ridica amandoi de la masa.
In trecere spre iesirea din restaurant Ema iti spusese ca ii este putin rau si sa o sa mearga sa ia ceva pastile din camera, apoi sa se intinda putin.
– Sigur esti ok? Ai intrebat-o? Nu vrei sa vin sa stau cu tine?!
– Nuuuu!! Stai linistit. E doar de la mancate. Mergi pe plaja si ne auzim la telefon. Imediat o sa vin si eu.
Neconvins si cu gandul la altele ai acceptat, fiind totusi atent la reactia celor dointipi ce stateau geana pe Ema ta. Aveai presimtirea ca se va intampla ceva. Toate simturile iti spuneau asta.
Ai mers linistit spre plaja uitandu-te inapoi spre hotel. Ceva nu iti dadea pace. Te-ai asezat pe sezlong si cu privirea erai la iesirea din hotel ca sa vezi cand vin tipii de la masa. Ei intarziau. Asta te enerva si te facea agitat. Cand deodata apare pe plaja doar tipul cel mai slabut si mai inalt. Inima ti-o lua la galop. Ceva se intampla si nu aveai ce face. Erai pazit. Si tipul ti se parea agitat, se uita tot timpul la telefon de parca astepta ceva. Ti-ai pus ochelarii de soare si te-ai intins pe sezlong prefacandu-te ca dormi. Asa puteai spiona fara sa fii vazut.
Dupa vreo 10 minute tipul primeste un sms. Dupa ce il citeste, raspunde si privirea cazu pe tine. Parca te-a fript privirea lui. El se ridica si pleca spre hotel. Cand disparu in hotel, te-ai ridicat si din cativa pasi ocoliti ai fost langa balconul camerei tale. Fara galagie l-ai escaladat, fiind la parter era usor si in urmatorul moment priveai in canera ta de hotel.
Perdelel de noapte erau trase dar era o portiune la imbinarea lor pe unde se putea vedea o parte din camera. Geamul era rabatat si se putea auzi foarte bine din camera toate zgomotele.
Cand te-ai apropiat de geam ai inghetat de priveliste. Sangele a inceput sa iti depaseasca limita legala de viteza. Capul iti vajaia iar pula incepea sa ti se scoale, nu stiai cum sa reactionezi.
Ema ta, statea in genunchi, fara sutien, doar in slipii de plaja si sugea pula tipului cu burta ce o ajutase in apa. Avea o pula misto si se vedea placerea pe fata Emei. El era gol, cu o mana o mangaia pe cap si cu una mangaia un san. Ema radia de fericire. Si pula ta la fel. Iti doreai de multa vreme sa fie fututa de alt barbat si azi, ti se implinea dorinta. Erai excitat la maxim.
Un zgomot te trezi la realitate. Din baie, proaspat dusat iesise celalalt tip care te pazise pe plaja. Era gol. Avea o pula subtite si lunga. Ema tresarise si ea. Prima ocheada a ei a fost spre pula lui. El veni zambind spre ea si intinse mana:
– Sunt Ionut, colegul de camera al lui George. Incantat de cunostinta.
– Ema aici. Incantat sa ma las pe mainile voastre!!! Spusese cu ochii sclipind de dorinta.
– Si noi suntem foarte incantati, au spus in cor baietii.
Ema, fara alte introduceri, il lua pula lui Ionut in gura in timp ce ii freca pula lui George cu mana. Ei fiecare aveau cate un san de-al Emei in mana si ii rasuceau sfarcurile, fapt ce o facea pe Ema sa geama. Altera pulele la supt si la frecat. Ionut o prinse de gat si ii trase capul in sus, apoi incepu sa o sarute pe gura. Ema se lasa la voia lor. Ii accepta limba in gura si se lasa dusa de val. Ema uitase si de frecat pulele, George era cu mana in slipii ei pe buci, Ioniut avea limba bagata in gura ei. Imaginea era de vis pentru tine. Doi tipi necunoscuti dadeau muie nevestei tale. Si ea era incantat. Se vedea pe fata ei placerea. Gemea.
Parca trezita ca dintr-un somn, Ema se ridica in picioare si prelua controlul. Scapase din maini pulele erecte si ii conduse pe baieti spre sanii ei. Le dadu sfarcurile la supt. Ei o asctau fara sa obiecteze nimic. Era culmea placerii pentru Ema. Doi tipi ii sugeau sfarcurile, ea era cu ochii inchisi si cu capul pe spate savurand momentul. Gemea usor la fiecare mus**tura de sfarc. George iis facu loc in slipii ei spre pizda si incepuse sa o mangaie, fapt ce o excita pe Ema. Era in culmea fericirii. Ea conducea actiunea. Isi ridica piciorul pe pat pentru ca George sa aiba loc de actiune. Era deja degerul lui in pizda Emei. O futea cu degetul. Ea ii trase capul de la san si ii baga toata limba in gura lui. Era un peisaj de vis. Ema intre doi tipi. Unul ii sugea sanul iar celalalt avea o mana in spilii Emei, o futea cu degetul si se saruta cu Ema.
Pula iti zvacnea. O calmai frecand-o prin pantalonii scurti cu care erai imbracat.
Ionut se slabi din stransoarea Emei si urca cu saruturile spre gat. O saruta si ii lingea zona de sub ureche. De placere Ema uita de ea si de faptul ca se mozolea cu George. George se lasa cu saruturile apre cealalta ureche a Emei. Ema era aproape de orgasm. Tremura. Era un triunghi amoros perfect. Mana lui George se misca din ce in ce mai repede in slipul Emei. Ema, cu capul pe spate, cu ochii inchisi, gemea si tremura. O mana ii era in slip si il ajuta pe George. El o futea cu degetul si ea isi freca partea superioara a pizdei. George ii lingea urechea iar Ionut gatul si cu mana ii intorcea sfarcul spre o placere dureroasa.
Era aproape de orgasm. O cunoasteai. Stiai ca ii place in momente de astea sa ii fie linsa in cur. Asteptai sa vezi daca are curaj sa ii puna pe baieti la treaba.
Deodata Ema sari ca arsa. Isi dadu slipii jos, se putea vedea cat de uda este. Sucul eliberat de pisza ei se intinseae pe slipi si pe piciorul ei. Era uda toata.
– Baieti, le spusese ea, vreau sa ma satusfaceti cum vreau eu si atat. Eu am fanteziile mele si vreau sa mi le indeplinesc.
Fara sa astepte acceptul lor, se puse capra pe pat si il duse pe George cu capul spre fesele ei si ii spunse ca vrea sa fie linsa acolo. George si Ionut schimbau priviri nedumerite. Au venit sa futa o milfa anosta si cand colo erau ei ce trebuiau sa faca ce li se spune si nu invers.
In secunda urmatoare, George era langa pat in genunchi si cu fata bagata intre fesele Emei. Ii dadea limbi in cur. Cu mana ii tinea fesele grase despartite si cu limba isi facea treaba. Ionut se pusese in genunchi pe pat si o servea pe Ema cu pula asezonata cu coaie. O tinea de gat si ii limita cantitatea de aer. O indopa cu pula pana in gat. Ea nu obiecta. George isi facea treaba si el. Cand era intre fese, cand covora la pizda. Acolo intalnea si mana Emai care isi masturba pizda umflata de atata placere.
Din camera auzeai zgomotele placerii, a miscarilor umede si a pulilor frecate. Pula iti iesea din pantalonii scurti o frecai usor. Era protejat de vegetatia din juril balconului. Nu te vedea nimeni. Era momentul tau de placere. Ema era fututa de doi straini. Ema era in culmea placerii. Era capra, linsa in cur si fututa in gura. Era nevasta curva perfecta.
Pentru Ema era un joc. Isi baga degerul in pizda si cand il scotea il dadea lui George sa il linga. El lingea ascutator ca un sclav. Ionut era rebel. Ii baga pula in gat pana ramanea Ema fara aer. Apoi o strangea de gat, scotea pula ca sa o bage si mai adanc. Ii strangea sanul in mana si ii rotea sfarcul. O plesnea peste fese si peste sani. Ii oferea o durere placuta. Ema nu obiecta. Statea la plesnit si ii lua toata pula in gura fara sa se opuna chiar daca ii dadeau lacrimile.
Era o imagine demna de filmele porno. Iti parea rau ca nu ai telefonul la tine ca sa imortalizezi scena. Nevasta curva, milfa perfecta, satisfacuta se doi tipi intalniti pe plaja. Chiar in camera ta de hotel. Ce sa vrei mai mult?
Ema se ridica in genunchi. Il trase pe Ionut spre ea, ii lua lobul urechii in gura si ii soptise ca il vrea si pe el cu limba intre fesele ei umede. In timpul cat Ema a stat ridicata George o penetra cu degetul. Din Ema curgeau rauri de placeri neimplinite. Fara sa obiecteze Ionut spuse:
– George! E randul meu sa stau umil la fundul doamnei.
– Hai si da-i limbi in funduletul asta dulce, timp in care o plezni peste buci pe Ema. Ema femu de placere, in timp ce se uita peste umar la George. Era foarte sexi in pozitia asta. In genunchi pe pat. Cu sanii mari proieminenti liberi, cu doi masculi langa ea si cu sfarcurile ei care stateau erecte fara nicio rusine. La auzul cuvantului dulce Ema isi gudura fundul mare in fata lui Ionut, care, fara sa ezite ii trase o palma peste el. Fundul tremura ca gelatina sub presiunea loviturii. Ionut isi bagase capul intre fese si dadea limbi curului Emei. Cu o mana despartea bucule iar cu cealalta isi freca incetisor pula.
Ema era in extaz.
– Ce bine e!!! Continua!!! Gemea Ema. Apoi mana Emei ajunse pe capul lui Ionut si incepu a-l ghida spre cele mai erogene locuri ce o faceau sa geama de placere. Ionut se conforma. George statea si privea spectacolul cu pula in mana.
– Ce buna esti Ema, baigui el! Vreau sa te futem de sa ne tii minte si sa ne mai cauti!
– Si eu vreau sa fiu fututa pana la epuizare. Am si uitat cum este. Ma fute bine al meu dar parca e monotona treaba. Vreau furuta fara mila.
– Esti sigura? Lui George nu ii venea sa creada ce aude.
– Da!! Fara mila si fara jena. Va las sa faceti ce vreti cu mine. Fantezia mea a fost sa fiu linsa in cur de doi barbati. Fara ca barbatul meu sa stie ceva. M-ar omora se ar afla.
– Stai linistita ca nu afla nimeni. Doar noi stim.
– Vreau sa ma futi pui, ii spunea lui George. Exact: pui. Cum iti zicea si tie in dormitor. Ti se ridica parul pe sira spunarii.
– Pui, te voi fute, dar mai intai trebuie sa te bat putin.
– Ma las pe mana voastra!!
Nici nu termina Ema de vorbit ca si primi o palma de la George, apoi primi in gura toata pula lui erecta sub o ploaie de palme. Ionut, incurajat incepu si el sa ii palmuiasca fundul.
Ema mai apuca sa spuna:
– Fara urme!!!
Si atat. Pula lui George nu ii mai dadu ragaz sa spuna ceva. Ii pompa gatul si o lasa fara aer. Lacrimile i se prelingeau pe obraz.
Ema era o jucarie sexuala pentru cei doi nazdravani cu pulele mari. George ii baga pula pana in gat, iar Ionut o lingea in cur, in cate o pauza ii aplica palme pe bucile ce tremurau ca raciturile. Auzeai perfect tot ce se intampla. Erai constient ca Ema era excitata la maxim. Ai vazut cum isi duse mana la pizda si cum a inceput sa si-o frece frenetic. Era intrata in transa. Gura ii era plina, curul lins, iar ea isi masturba pizda. Stiai ca ca nu mai rezista mult fara ca macar o pula sa fie in ea. Pula ta era afara cu totul din slip. Ti-o frecai incet. Erai contrariat dar iti placea ce vezi. Milfa ta grasa, puiul tau, era pe cale sa die futut de doi tipi cunoscuti in vacanta la mare.
Ionut a vazut mana Emei si cat de uda era. Lichidul se prelingea pe piciorul ei pana la genunchi. Pe mana ei trece de incheietura. Era lichidul placerii si al desfraului. Era lichidul unei milfe nesatisfacute. Sfarcurile, aratau si ele nivelul de placere. Puteau lejer sa iti intre in ochi de la distanta, asa de erecte si mari erau.
Ionut intreba in gura mare:
– Ema, cu prezervativ sau fara?
Te-a strans in spate intrebarea. Sperai din tot sufletul sa fie sex protejat. Nu voiai surprize.
– Cu prezervativ Ionut. Sunt in noptiera ceva prezervative. Adu mai multe de acolo.
Ionut aduse din noptiera cutia fu prezervative. Isi potrivi unul pe pula si ii preda Emai pula lui erecta. Ea se juca cu pula pe suprafata pizdei pentru a umezi prezervativul si pentru a intra mai usor. Ii plimba pula printre labiile ei mari. Labiile eu cuprindeau o parte din pula lui Ionut.
Nerabdator, Ionut isi trase pula din mana Emei si o potrivi bine, apoi penetrase pizda Emei cu toata pula lui lunga. Se auzi un geamat inabusit al Emei, ce nu se putea exterioriza sonor din cauza pulii lui George ce ii futea gura intr-un ritm nebunesc. Lucrurile scapasera de sub control. George o tinea pe Ema cu mainile de gat, o strangea putin, iar cu madularul o futea in gura fara sa ii dea repaus. Ionut futea si el pizda Emei, la inceput mai lent, apoi cand vazu ca este larga si poate primi toata pula lui lunga incepu sa pompeze ca nebunul. O futea, ii pleznea fesele, uneori ii mangaia spatele sau ii despartea fesele pentru o penetrare mai adanca. Curios din fire, Ionut o controla anal cu degetul si vazand ca Ema nu protesteaza ii pusese gand ‘rau’ acelei gauri anale.
George isi scoase pula din gura Emei, apoi tot cu mana in gatul ei, o ridica si incepusera sa faca schimb de limbi. Ionut avea acum in fata lui un spate arcuit de care profita pentru a-l mangaia si pentru a lua in maini titele Emai ce ii erau acum accesibile. Mainile lui Ionut nu putea acoperi sanii mari ai Emei. Ema gemea sub ploaia de saruturi a lui George, sub ritmul impus de Ionut si de mainile ce ii strangeau titele pana la o durere placuta. La randul lui, gemea si George sub mana Emei ce ii freca pula libera. Ionut gemea de ritmul infernal ce il adoptase.
Era de vis ce vedeai. Sotia ta draga, grasuta, invizibila pentru multi masculi, acum era fututa de doi tipi. Si iti dadeai seama ca o futeau bine. Ii placea si gemea de placere. O stiai ahtiata dupa sex stiai ca vrea multa pula de calibru mare, dar nu ti-ai fi inchipuit niciodata o asa scena ce se derula acum in fata ta.
Ionut, isi scoase pula din pizda Emei. Era uda si se prelingea de pe ea placerea din interiorul vaginui larg ce il penetrase cu atata sete. Apoi, cu miscari de dute vino incepu sa ii caute Emei gaura funduletului ala durdului pentru a o penetra anal.
– Ce zici Ema?! Incercam?! Rase sarcastic Ionut.
– Sigur ca da, raspunde George razand, cu toate ca intrebatea nu ii fusese lui adresata.
– Mmmha se auzi si Ema. Incercam dar nu in pozitia asta. Imi place sa fiu intinsa pe burta cand primesc anal. Ma excita mai tare.
– Pui, facem cum vrei tu ca sa te simti bine, spuse Ionut, in timp ce tipii o lasara sa se intindanpe burta.
– Pffff ce buna esti Ema, completa si George. Daca stiam ce se ascunde in spatele acestei fete nevinovate te contactam din prima zi de cand te-am vazut.
– O sa ne mai vedem pana plecam, spuse sagalnic Ema, in timp ce intinsa fiind isi ridica putin fundul pentru ca Ionut sa o poata penetra.
– Esti tare buna de futut!!! Exclama George frecandu-si pula. Norocos barbat ai, sa futa asa milfa dorita de sex, cu asa tite mare si fund bombat.
– Norocos el, dar sa vezi ce prieten norocos are. Are un prieten foarte dotat care ma fute din cand in cand. Are 23 cm.
– Deci noi suntem mici copii… suspina George.
– Nu dragilor, sunteti ok, si in echipa faceti o treaba foarte buna.
– Pai si cum ai ajuns sa te futi cu prietenul sotului tau?
– La niste petreceri am facut cateva poze impreuna in care el s-a lipit de mine si i-am simtit madularul semi erect. Era imens. Apoi mi-am lipit si eu titele de el sa vad ce zice. I-a placut si prima data am facut-o in baia de la clubul cu petrecerea. A fost senzatie. Eram si ametita. Si-a facut treaba cu brio. Apoi cam o data pe luna ma fute bine. O data m-a futut cat era in vizita la noi si eu m-am dus sa fac dus fara sa incui usa si el a intrat peste mine in baie. Al meu era la Tv iar el imi dadea muie in baie si ma regula. Ha ha.
Ai ramas socat de informatia auzita. Ai mai vazut cum Ionut o futea anal, Ema incepuse sa se masturbeze si sa geama, iar George cauta un prezervativ pentru a intra si el in joc. Apoi ti-ai adus aminte cum era prietenul tau la tine, Ema era sumar imbracata prin casa si pe tine te excita sa vezi cum ochii prietenului stateau pe tricoul mulat al Emei si te gandeai ca nu are el parte de asa ceva. Nu avea sutien pe sub tricou si se vedeau titele mari cu sfarcurile prin tricou de te faceau sa salivezi. Si pantalonii scurti, larguti, purtati fara chilotei, cand se aseza si nu era ate ta se vedea o parte din pizda proaspat rasa. Erai excitat ca Ema ta era putin exhibitionista. Nu ti-ai imaginat niciodata ca atunci cand a mers la baie si a stat 10 minute sub pretextul ca ii este rau la stomac, el defapt ti-a futut nevasta. Pe loc ai facut-o curva in gandul tau. Voiai sa o futi acum ca sa ii platesti polita.
Cand te-ai trezit din amintiri, Ema era prinsa intre cei doi masculi. Ionut era sub Ema si o penetra in pizda, iar George pe la spate o futea anal. Ema gemea din toate incheieturile.
– Ahhh ahhhh ahhh, atat mai putea intona Ema.
Baietii isi faceau treaba cu brio. George o pleznea peste fese, Ionut ii sugea limba, iar ea gemea sacadat in acelasi ritm cu care primea pulele celor doi in ea.
– Ce milfa grasa si buna esti Ema! Spuse George.
– Si ce limba fina si umada ai! Completa Ionut.
– Si ce cur stramt ai pe langa bucile astea bombate, bun pentru futut.
– Mi-ar fi placut sa ma vada sotul, gemu Ema. Sa vada si el specatcolul.
– Te vad pui, ii raspunsei in gand, privind scena incantat si in timp ce iti frecai pula.
Ema il opri pe George, si se ridica deasupra lui Ionut. Incepea sa se lase singura in pula lui. Se vedea ca ii ajunge unde trebuie. Ema avea ochii inchisi, capul pe spate, genea incet, si avea acel joc de dute-vino regulat. Ionut, transpirat, ii privea titele ce la fiecare miscare saltau, i le mangaia, ii rasucea sfarcurile intr-o placere dureroasa, apoi i le pleznea spre placerea Emei ce incepea sa geama si mai tare asupra loviturilor primite.
George, in picioare pe pat avea posedata pula de mana Emei, ce i-o freca neregulat, iar el o tinea de gat intr-o stransoare ce abia elibera sunetele scoase de acel obiect sexual numit femeie.
Pentru cei doi tipi, Ema era un obiect sexual, pentru Ema cei doi tipi erau obiectele sexuale ce se contopeau intr-o placere comuna, carnala si vulgara. Acea inclestare vulgara te excita si te facea sa o vezi pe Ema ca pe sotia curva care nu ii scapa niciodata sansa de a regula o pula. Acu aveai dovada. Milfa, grasa, curva, perversa, Ema, era a ta si te incanta.
Ema se elibera din stransoare si se insinse pe spate. Il trase pe George peste ea si il pusese la treaba.
– Baieti, sunt aproape sa ma termin, va rog sa dati pe rand tot ce puteti ca sa ma aduceti pe culmile…. ahhh ahhh George, asa puiul meu….ahhhh dai dai dai ahhhhh
– Da-te George sa dau si eu !!!
Ionut lua locul lui George. Era putin mai odihnit. O pompa ca un nebun. Ema era intrata in transa. Tremura toata. Se incorda. Ionut deabea o tine in pozitia aia. Ema nici nu simti cand George isi dadu drumul pe fata ei. Ema isi strangea titele cu mainile. Nu o mai interesa ce e in jur. Deodara sari ca arsa din pula lui Ionut si se facu covrig tremurand toata. Isi duseana la pizda ca sa o tina si sa nu plece pe culmile placerii. Era uda pana la genunchi. Ionut iti elibera pula din prezervativ si ejacula si el pe fata Emei. Ema, plina de sperma si uda toata statea acum linistita. Baietii se intinsesera si ei pe pat langa ea. Tu te terminasei pe geamul usii de la balcon.
Nimeni nu spunea nimic. Toti erau sfarsiti de placere. Doar tu ai ramas cu placerea manuala, baietii au avut placere reala cu Ema, nevasta curva a ta ce statea intre doi golani cu pulele slobozite pe fata ei….
Din cateva sarituri ai fost inapoi pe sejlong, asteptand sa vina Ema, in timp ce gandurile iti fugeau departe la o dulce razbunare destrabalata….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir