Zomerlicht deel 2

Handjob

Na school meefietsen
Op het moment dat dit verhaal gebeurde was ik een jaar of 18. Karin, een meisje die bij mij op school zat was 18. Eigenlijk kende ik haar helemaal niet zo goed. We zaten in de pauzes weleens bij elkaar, zij hoorde bij een groepje meisjes en ik bij een groepje jongens. Ik vond haar wel aardig en ze zag er ook nog eens heel goed uit. Ze was vrij lang, slank en ze had een lekker kontje die niet te groot maar ook niet te klein was. Bovendien hield ze er schijnbaar van om strakke kleren te dragen, want dat deed ze nogal vaak. Op een dag na school kwamen we elkaar tegen bij het fietsenhok.

Omdat we een stuk dezelfde kant op moesten fietsen besloot ik een stukje met haar mee te rijden. Zij woonde in een dorpje vlakbij, dus zij moest na een tijdje alleen verder. Het was eigenlijk heel gezellig en we konden goed met elkaar lachen. Ik besloot om maar wat verder met haar mee te fietsen, ik had tenslotte die middag toch niks te doen en zij vond het wel leuk. Hoe verder we fietsten, des te meer begonnen we over meer persoonlijke dingen te praten. Ze vertelde mij dat ze maar één keer met een jongen had gezoend. Ze vertelde ook dat ze weleens masturbeerde, en dat ze daarbij weleens een trilpen gebruikte. Ze durfde die nog niet in haar kutje te steken omdat ze dat eng vond. Ze deed er nogal lacherig over en ik nam het allemaal niet te serieus. Na een half uurtje fietsen kwamen we aan bij haar huis.

Het was nog vrij vroeg, ongeveer half drie. Ze vroeg of ik nog even wat kwam drinken binnen. “Ja”, zei ik, ik vond het wel goed en het was gezellig. Ze liet me kort het huis zien, haar ouders waren aan het werken en zouden pas om een uur of zes thuis komen. Ze gaf me wat drinken en vroeg of ik haar kamer wilde zien. Dat vond ik wel goed, en we gingen via de hal met de trap omhoog. Haar kamer was niet heel groot, maar wel leuk en gezellig ingericht. Er lag mooi lichtbruin parket op de vloer en ze had lichtgroen behang. Ze had ene hoogslaper met daaronder een bureau voor haar huiswerk. Naast de deur stond een lekker zachte bank met wat kussens erop. Er zaten vrij veel ramen in de kamer, maar voor bijna allemaal zat er een gordijn voor. Het was er behoorlijk warm, blijkbaar had de verwarming de hele dag al aangestaan. We zetten ons drinken op het bureau en gingen op de bank zitten. Hij zat lekker, ze zakte er een eindje in weg. Karin stapte van de bank en deed een la van haar bureau open, ze haalde er een dunne roze pen uit. Ze drukte op een knopje onderaan en hij begon zachtjes te trillen. Het idee dat ze dat aan mij liet zien maakte me warm van binnen. Ze zag er goed uit in haar strakke spijkerbroek en haar truitje die iets te kort was waardoor ik net haar navel kon zien. Ze kwam naar me toe en gaf me de pen. Ze vroeg wat ik ervan vond. Ik vond hem wel grappig, ik wist niet dat er ook zulke dunnen waren, de enige trilpennen die ik had gezien waren bovenaan heel dik.

“Ik heb het warm”, zei ze, “vind je het erg als ik mijn truitje uit doe?”. Natuurlijk vond ik dat niet erg, hoewel ik nog wel een beetje verlegen was. “Dat is goed”, zei ik dan maar. Ze deed haar truitje langzaam uit, en ik zag dat ze een mooie zwarte bh aan had. Haar borsten waren niet heel groot, maar ze zagen er wel goed uit. Ik zag dat haar tepeltjes ondanks de warmte een beetje stijf waren geworden. “Toe, doe jij ook wat uit” zei ze. Ik deed ook mij trui en t-shirt uit, waardoor ik er nu in mijn blote buik bij zat. Ze kwam naast me zitten en deed haar broek uit. Ik zag dat ze een mooie donkergroene onderbroek aanhad. Ze zat nu in haar ondergoed naast me. Ze ging weer staan en deed haar bh en onderbroek snel uit. Ze liet me naar haar kijken. Ik werd er heel geil van en voelde mijn besneden penis in mijn broek langzaam groeien. Haar borsten staken fier vooruit, haar tepels waren stijf maar niet erg groot. Ze had een strakke buik en slanke benen. Ze had haar schaamlippen goed geschoren alsof ze was voorbereid op deze middag. Alleen een klein streepje van haar donkerbruine schaamhaar was nog te zien. Ze ging met haar benen een beetje uit elkaar staan en ik kon haar kleine schaamlippen een beetje tussen haar grote lippen vandaan zien komen, blijkbaar was ze al een beetje nat. Ze draaide zich om zodat ik naar haar kont kon kijken, die was erg stevig en mooi gevormd. Ze ging met haar armen langs haar dijen naar haar billen en deed die langzaam wat uit elkaar waardoor ik van achteren een goed zicht had op haar kutje, haar schaamlippen waren mooi glad en roze. Ik kon ook haar anusje zien, iets wat mij voor het eerst bij een meisje opwond. Ze kwam naar me toe en bukte vlak voor me. “Wil je me verwennen?”, vroeg ze. “Doe wel rustig aan want ik ben nog maagd en ik ben nog nooit klaargekomen”.

Ze ging op de bank zitten, haar benen bij elkaar. Ik ging van de bank af en bukte me voor de bank zodat ik haar goed kon zien. Ik had nog steeds mijn broek aan, maar dat maakte ons allebei niet uit. Ze deed langzaam haar benen uit elkaar, ik zag dat ze nat was. Ik kon de geur uit haar kutje ruiken, het maakte me heel geil. Ik besloot eerst naar haar borstjes te gaan, ik nam er één in mijn hand en likte rustig over haar tepel, er ging een schok door haar heen. Ze kreunde zacht. Ik nam de hele tepel nu in mijn mond en begon er zachtjes op te sabbelen, ze begon te schokken met haar buik. Ze was al vreselijk geil. Ik liet haar tepels voor wat ze waren en ging even anders zitten. Ze zakte wat onderuit op de bank en keek me vreselijk geil aan. Ik ging langzaam met mijn hand via haar borsten over haar mooie strakke buik naar beneden totdat ik bij haar schaamhaar was aangekomen. Ik streelde haar zachtjes over haar venusheuvel, haar schaamlipjes gingen wat uit elkaar staan. Ik gleed met mijn hand naar beneden, ik voelde dat ze warm en nat was. Ik deed voorzichtig haar schaamlippen uit elkaar, ze kreunde hevig. Ik wilde een vinger bij haar naar binnen schuiven maar besloot het niet te doen omdat ze nu heel geil was, ik wilde niet dat het haar misschien zeer zou doen. Ik streelde zachtjes over haar gladde en natte schaamlippen, ze hijgde ik mijn oor. Ik bewoog mijn hand langzaam naar de bovenkant van haar kutje. Toen ik daar was opende ik langzaam haar lipjes daar en ik zag dat haar klitje al hard was geworden, ik streelde er rustig omheen en ze begon met haar buik te schokken, ze zou zo klaarkomen. Ik bewoog mijn tong langzaam naar haar clitoris toe en toen ik er met mijn tong overheen ging kwam ze hevig klaar. Ze gilde kort en schokte met haar hele lichaam. Er vloeide wat geil uit haar. “Oooh, dat was heerlijk” zei ze. Ik liet haar even rustig liggen, maar ze wilde meer. Ze maakte snel mijn broek los en deed mijn sokken uit. Ze streelde me over mijn lichtbehaarde benen en over mijn buik. Ze sabbelde zachtjes aan mijn tepels. Ze bewoog haar hoofd over mijn buik naar mijn onderbroek. Mijn penis was al flink stijf geworden en maakte dat de onderbroek een beetje omhoog stond. Ze streelde met haar zachte hand over mijn onderbroek. Ze voelde mijn stijve penis en lachte lief. Langzaam trok ze mijn onderbroek uit. Ze keek naar mijn penis en gaf me een zoen op mijn mond. “Ga maar wat rechter op zitten, dan kun je zien wat ik doe”, zei ze.

Dat deed ik. Ze pakte zachtjes mijn ballen ik haar handen en streelde erover heen. Ze waren door de warmte heel zacht en gevoelig geworden. Ik begon te kreunen want het voelde heerlijk. Ze streelde zachtjes met één vinger aan de onderkant van mijn ballen. Ik was daar heel gevoelig, dus ik kreunde weer. Ze bewoog haar hand langzaam naar de bovenkant van mijn penis en streelde over mijn eikel. Ze nam mijn penis in één hand en voelde hoe stijf hij was. Ze hield hem aan de onderkant vast, wat een heel geil gevoel was. Mijn eikel was hard en rond geworden en hij glom een beetje. Ze streelde heel zachtjes over het topje van mijn penis, ik schokte even. Ik was er heel gevoelig. Ze kneep zachtjes in mijn eikel, wat me door mijn hele lichaam deed schokken. Ze kneep nog een keer voorzichtig maar hielp het nu vast en ze keek hoe mijn plasbuis een beetje wijder was geworden. Alsof ze wist dat ik ernaar verlangde nam ze nu mijn hele penis in haar handen en ging rustig op en neer. Ik begon hevig te kreunen want ze deed het echt heel lekker. Ze ging nu met één hand verder en streelde met de andere hand mijn ballen. Ik hield het nu echt niet lang meer. Ze schoof een beetje opzij, “kom maar op de rand van het bed zitten, dan kun je klaarkomen op het parket”. Dat deed ik en ik ging op de rand van het bed zitten. Mijn ballen hingen net over de rand, wat Karin ook zag. Ze hield even op met mij aftrekken en begonnen mijn ballen weer te strelen. Ze ging weer zachtjes met één vinger over de onderkant van mijn ballen wat me weer deed kreunen. “Dat wilde ik even horen” zei ze.

Ze nam mijn penis weer in haar hand en bewoog die weer op en neer. Ze begon heel rustig, terwijl ze ondertussen zachtjes in mijn eikel kneep. Ze nam mijn penis weer in twee handen en begon me nu sneller af te trekken. Ik begon hevig te kreunen, wat deed ze dat lekker en beheerst. Ze ging steeds sneller, vlak voordat ik klaarkwam begon ze snel met één hand mijn ballen te masseren. Toen hield ik het echt niet meer, “ja” schreeuwde ik. En een flinke lading wit sperma vloeide uit mijn penis op het parket. Het was een heerlijk gevoel. Karin hield mijn penis nog steeds in haar hand. Toen hij langzaam wat slappen begon te worden likte ze het kleine beetje sperma dat er nog op zat af. “Het smaakt best lekker” zei ze. Nu wilde zij weer.

Ze klom op de bank en ging met haar kont naar achter erop zitten. Ze deed haar benen uit elkaar en een drupje geil viel op de bank. Het was een heerlijk geile houding. Ik wilde eerst bijkomen van mijn orgasme, maar ze gunde het me niet. Ze wilde weer verwend worden. Ik bukte vlak achter haar en ik had een prachtig uitzicht op haar schaamlippen. Ze waren behoorlijk vochtig en stonden uit elkaar. Ze deed haar benen nog iets verder uit elkaar. Ik zag dat haar klitje flink hard was geworden. Ik pakte haar billen in mijn handen en bewoog mijn handen langzaam naar haar vagina toe. Ze kreunde hevig. Ik wilde niet dat ze weer zo snel klaarkwam, dus ik concentreerde me eerst op haar anus. Ik streelde er zachtjes overheen. Ze had dit niet verwacht want ze keek kort om, maar ze toonde me een glimlach dus ze vond het goed. Ik streelde er zachtjes overheen en ik voelde dat hij was wijder begon te staan. Ze kreunde al hevig. Ik bewoog één vinger richting haar anus en wilde die erin steken, het ging heel moeilijk. Langzaam gleed hij erin. Ze was even stil omdat het misschien pijn deed, maar toen mijn vinger er een eind in was en ik hem stilhield kreunde ze flink. “Dat is een lekker gevoel” zei ze. Ik hield mijn vinger stil in haar anus en streelde met mijn andere hand haar borsten. Ik gleed nu met mijn hand tussen haar benen naar haar kutje. Toen ik bij haar klitje kwam, slaakte ze een korte gil. Ik streelde zachtjes haar schaamlippen. Ze begon nu echt hevig te kreunen en te schokken. Ik bewoog nu ook mijn vinger in haar anus langzaam heen en weer. Ze schokte met haar hele lichaam. Toen ik zachtjes met mijn vinger over haar clitoris gleed gilde ze hard, ik ging toch even door en ik voelde dat ze een hevig orgasme kreeg. Ik ging door met mijn vinger in haar anus en ik gleed nog steeds over haar harde klitje. Ze hield het nu echt niet lang meer. Na een paar seconden krijste ze dat ze kwam, ik voelde haar kutje samenkrampen en haar anus krampte samen, ik haalde snel mijn vinger eruit en ik gleed nog één keer over haar klitje, nu hield ze het echt niet meer, ze kwam hevig schokkend klaar. Mijn hand werd helemaal nat omdat ze het geil liet lopen. Ze gilde weer en ze zakte toen voldaan op de bank.

“Dat was echt heerlijk!”, zei ze. “Ga eens weer liggen” zei ze. Het was al flink later geworden inmiddels. Maar ik besloot nog even te blijven. Mijn penis was inmiddels weer stijf geworden wat zij ook had gezien, en ik vond het tot nu toe heerlijk, dus ik bleef nog even. “Ga eens met je benen wijd op de bank liggen”, zei ze. Ik deed het, ze wilde dat ik mijn benen wat optrok en me achteruit liet zakken. Ze had nu een goed zicht op mijn ballen en mijn anus. Ze wond er geen doekjes om en gaf me een kort likje op mijn anus. Daarna stak ze snel en hard haar vinger erin. Ik had het niet verwacht en ik voelde een kleine scheut pijn in mijn anus maar toch voelde het lekker. Ze ging rustig met haar vinger in en uit. Ik schokte zachtjes. Ondertussen streelde ze met haar andere hand de zachte huid tussen mijn anus en mijn ballen. Ik vond het echt een heerlijk gevoel. Ze deed het heel rustig waardoor ik lekker onderuitgezakt kon genieten en kreunen. Ze masseerde langzaam mijn ballen, wat een heerlijk gevoel was. Ze ging nu langzaam met haar hand naar boven en streelde de onderkant van mijn penis. Langzaam streelde ze mijn schaamhaar. Ineens nam ze mijn hele penis in haar hand, terwijl ze nog steeds haar vinger in mijn anus had. Ze begon me snel af te trekken. “Ik wil je zaad proeven, zei ze, het smaakt heerlijk geil”. Ik veranderde mijn houding een beetje. Ze nam mijn eikel in haar mond en gleed er langzaam met haar tong over. “Ik kom bijna” zei ik. Het voelde echt heerlijk. Ze ging nu met haar vinger nog wat dieper in mijn anus waardoor ik het echt bijna niet meer hield. Ze ging snel met haar hand op en neer over mijn penis, terwijl ze met haar tong over mijn eikel likte en haar vinger in mijn anus hield. Ik begon te schokken, dit hield ik niet langer meer. Vlak voordat ik klaarkwam trok ze snel haar vinger uit mijn anus en steelde over mijn ballen. Een heftig orgasme brak in mij los, ik begon hevig te zweten en toen ze met haar lippen zachtjes in mijn eikel kneep kwam ik klaar in haar mond. Ik had het gevoel dat er heel veel uit mijn penis kwam, voor mijn gevoel spoot het sperma uit mijn penis. Het was echt een heerlijk gevoel. Ze slikte alles door. “Het is echt heerlijk!” zei ze. Ze streelde rustig en zachtjes door totdat het orgasme uit mijn lichaam was gevloeid en mijn penis weer slap was geworden. Het was tijd om naar huis te gaan. Ik deed mijn kleren aan. Zij deed alleen een broek aan met een shirt en liet me uit. Misschien ging ze daarna weer naar haar kamer om zichzelf met die pen te masturberen, ze kon nu tenslotte klaarkomen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir