De totale onderwerping. Hfst.12. Een droom?

Ass

De totale onderwerping. Hfst.12. Een droom?
12. Een droom?

Ik weet niet hoe laat het is maar ik wordt wakker en het licht is aan, naast mij staat de in latex gehulde french maid met haar hand op mijn schouder. Als ze ziet dat ik wakker ben houd ze een groot glas met wat lijkt op een smoothie voor mijn mond. Ik heb dorst en laat mij de smoothie smaken. Het is lastig en pijnlijk drinken met de ring door mijn lip. De smoothie is goed koud wat mijn opgezwollen en pijnlijke tong goed doet. Ik heb overal pijn mijn spieren zijn verkrampt en alle plaatsen waar piercings zitten kloppen met een zeurende pijn. Als ik naar mijn opgesloten pik kijk en de grote ring door mijn eikel zie wordt ik ineens weer licht in mijn hoofd en wordt het mij zwart voor de ogen. Als ik weer bij kom ligt er iets kouds op mijn voorhoofd en staat de maid nog steeds naast mij ze kijkt bezorgt uit haar ogen, mooie donkere ogen net zoals die van…..meesteres Monique!? Ze ziet me kijken en voor dat ik wat kan zeggen legt ze een vinger op mijn lippen en pakt het glas met de smoothie weer. Als ik het glas leeg heb aait ze mij over mijn hoofd en loopt weg. “Monique” roep ik haar met slispelend door het ijzerwek in mijn mond na maar ze draait zich niet meer om. Het licht gaat uit. Ik realiseer mij dat wat ik eerst dacht dat maximaal vijf dagen zou duren wel eens heel anders uit zou kunnen pakken? Na vijf dagen gaat iemand mij echt wel missen en dan komen ze mij wel zoeken! Echt dit komt tot een einde, dit moet ooit stoppen!
Ik wordt wakker omdat er aan mijn stoel gerammeld wordt. Als ik mijn ogen open, kijk ik in het van geilheid verwrongen gezicht van meesteres Davina dat met kleine schokken naar mij toe komt. Achter haar staat een grote donkere man, die haar stevig bij de heupen vast houd en zijn onderlichaam hard tegen het hare stoot. Ik kan het niet zien maar weet precies wat ze aan het doen zijn. Meesteres Davina lacht gemeen “ooh, ik ben zo opgewonden geraakt van het…. ooooh…. idee dat jou kleine pikkie nu helemaal onder mijn controle is!” Ik sluit mijn ogen weer maar kan mijn oren helaas niet sluiten. Ik probeer niet te horen waar ze mij allemaal voor uit maakt! Als ik een harde kreun hoor weet ik dat het nu wel snel voorbij zal zijn en ik weer kan gaan slapen. Ik houd mijn ogen stijf dicht en voel hoe een glibberige hand iets in mijn gezicht wrijft. Hahaha slaap zacht sissy de tranen lopen uit mijn gesloten ogen als ik hun weg hoor lopen. Mijn gezicht plakt van het geil en het is het enige wat ik nog kan ruiken het maakt me misselijk.

Ik heb totaal geen gevoel voor de tijd als ik van een helse pijn wakker wordt! Ik open mijn ogen maar het is nog steeds donker. Ik zie niets maar voel duidelijk waar de pijn vandaan komt. Mijn pik klopt en drukt hard tegen de spijlen van het kooitje aan! Au, au, snel probeer ik aan iets te denken wat mij af kan leiden. Dan hoor ik dat de audio track van gisteren avond weer aan staat, ze heeft hem uitgebreid:

“Jij bent Ricky Gerards en je bent lichamelijk en geestelijk het bezit van jou enige en echte goddelijke meesteres Davina. Je zal alles wat in je macht ligt doen om jou enige en echte goddelijke meestere Davina te plezieren. Jou kleine opgesloten pikkie speelt hier in geen rol. Je bent niets zonder je enige en echte goddelijke meesteres Davina. Je kan niet zonder jou enige en echte goddelijke meesteres Davina zij is jou wereld voor nu en de rest van je leven”

Ik schrik van het verhaal maar hoe langer dat ik er naar luister des te belachelijker vind ik het. Oeh, de heks probeerd me te hypnotiseren hahaha door dit intermezzo is mijn pik wel weer klein geworden. Ik val opnieuw in slaap terwijl de audio track door blijft draaien:

”zij is je wereld voor nu en de rest van je leven………………..”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir