Aardig in de knoop – Deel 1

College

Aardig in de knoop – Deel 1
Vermoeid na een lange, stressvolle dag stapt Bas zijn auto in. Het liefst zou hij direct zijn bed in gaan maar hij had zijn vriendin die ochtend beloofd dat hij zich toch minstens even zou vertonen op de barbecue met haar huisgenoten. Helaas voor hem was het ondertussen al bijna negen uur dus zou er waarschijnlijk van het vlees nog maar weinig over zijn. Hij zucht. Met tegenzin en een rammelende maag start hij zijn auto en verlaat de parkeerplek. Gelukkig is de reis slechts twintig minuutjes dus hij zou het niet laat hoeven maken. Hij opent de ramen, draait het volume van zijn autoradio wat hoger en gaat op weg.

Aangekomen bij het gebouw parkeert hij zijn auto op een kleine parkeerplaats achter de tuin. Zodra de motor wordt stilgelegd hoort hij de stem van zijn vriendin boven het gelach van de andere uit. ‘Die heeft het in ieder geval naar haar zin,’ denkt hij en sluit de auto.

Met een zwaai opent hij de deur naar de tuin. Direct komen er 3 van de huisgenoten zijn kant op. “Kom! Snel! Ze heeft al zolang staan wachten,” geinen ze terwijl hij richting Lotte wordt gesleept. Nonchalant tikt hij haar op de schouder. Ze draait zich ruw om. “Lieffie!” krijst ze overenthousiast en vliegt hem hardhandig om zijn nek. Over haar schouder kijkt Bas naar de hangtafel. Wijnglazen, lege wijnflessen. Ah, dat verklaard een hoop. Hij ontvangt een vluchtige kus waarna hij zich naast haar aan de tafel wurmt. Direct verschijnt er een bord met vlees en een glas drinken voor zijn neus. “Speciaal voor jou bewaard,” lacht Lotte. De heerlijke geur van het gegrilde vlees doet zijn slechte humeur direct verdwijnen.

Al etend en drinkend mengt hij zich in de al gaande gesprekken aan de tafel. Hij voelt hoe Lotte speels zijn rug streelt. Hij kijkt haar even aan en ontvangt een stoute glimlach. Hij gniffelt een keer en vervolgt zijn gesprek aan de andere kant.
“Even naar de WC. Ben zo terug,” hoort hij achter zich. De hand op zijn rug verdwijnt en in zijn ooghoek ziet hij Lotte het gebouw in gaan.

Niet veel later verschijnt ze, omgekleed en wel, weer in de tuin. “Het werd fris. Dus ach! Ik was toch boven,” verklaard ze aan Bas om vervolgens weer naast hem plaats te nemen.

Dan voelt hij kleine tikjes op zijn boven been. Hij negeert ze maar ze worden steeds feller. Geïrriteerd draait Bas zich om. “Wat?” vraagt hij fel. “Hoi!” zegt ze met een lach. Hij schud zijn hoofd. Hij draait zich terug maar ziet dat zijn gesprekspartner al met een ander in gesprek is geraakt. “Ik heb iets voor je…” hoort hij fluisterend in zijn oor. Hij ziet hoe ze haar hand richting de zijne schuift. Onopvallend neemt hij de inhoud van haar hand over en ziet hoe Lotte vervolgens zich richting een groepje vrouwelijke huisgenoten begeeft. Hij opent zijn hand. ‘Jij geil ding,’ denkt hij bij zichzelf. In zijn hand heeft hij de afstandsbediening van het trileitje wat ze enkele maanden geleden hadden gekocht. Helaas hadden ze het pas één keer kunnen gebruiken. Een glimlach verschijnt op zijn gezicht. Lotte kijkt vluchtig om en ziet hoe Bas in zijn gedachte de rest van de avond aan het plannen is. Stap één is gelukt.

Enkele seconden later voelt ze trage maar diepe vibraties vanuit haar kruis opkomen. Ze kijkt om en knipoogt vluchtig naar Bas. Hij schakelt hierop het eitje nog maar een standje hoger en loopt vervolgens alsof er niets aan de hand is richting de flessen drinken. De vibraties versterken en ondanks dat ze nog steeds relatief kalm zijn zorgen ze, in combinatie met de kans om betrapt te worden, ervoor dat Lotte nu al aardig opgewonden begint te raken. Bas beseft zich dit al te goed waardoor ook bij hem de opwinding al begint te komen. Vluchtig verplaatst hij zich weer richting één van de hangtafels om de fysieke uiting van zijn opwinding te verbergen.

Tijdens het verdere verloop van de avond speelt hij naar zijn voldoening met de afstandsbediening. Hoe verder Lotte zich van hem verplaatst hoe hoger het eitje wordt gezet. Hij kijkt toe hoe Lotte het moeilijk heeft maar toch in staat is om het gevoel te negeren. Dan schakelt hij het eitje uit en loopt naar haar toe. “Mag ik even je sleutels?” Lotte overhandigt hem de sleutels. “Even WC. Zo terug.” Hij loopt richting de deur en kijkt nog even om naar Lotte. Zij kijkt ook en ziet hoe hij knipoogt. Direct voelt ze hoe plots het eitje op de hoogste stand wordt gezet. Van de schrik zakt ze lichtjes door haar knieën en ziet hoe Bas uit het zicht verdwijnt. De vibraties gaan echter door. ‘Zak,’ denkt ze. Maar dan stoppen de vibraties en is ze weer in staat om geconcentreerd haar gesprek luid giebelend te vervolgen.

Vanuit de raam van de tweede verdieping kijkt Bas de tuin in terwijl hij het eitje ongezien uitschakelt. Hij was geïnspireerd. Hij had een plannetje. Dit kon toch nog wel eens een hele leuke avond gaan worden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir