2018’e GİRERKEN

Ass

2018’e GİRERKEN
2017’i bitirip yeni yıla girmemize 3 gün kalmıştı. Her evde olduğu gibi bizim evde de yeni yıl hazırlıkları başlamıştı. Ben 17 yaşındaydım. Ve her sene olduğu gibi yine ailemle kalmak zorundaydım. Tüm arkadaşlarım kendi kafasına göre takılırken ben annem,babam ablam ve süpriz! Misafirlerimizle kalacaktım. Annemler yeni yıla gireceğimiz gün saçma sapan noel ağacı süslemeleri gibi salak şeylerle mutlu oluyorlardı. Ablam ise tam bir saptı. Bi bok varmış gibi en güzel şekilde giyinmiş ve yaklaşık 2 saattir aynanın karşısındaydı. Ablamın üstünde lacivert mini bir etek ve üstten beyaz bir gömlek giymişti. Benim ona bakıp güldüğümü görünce uyuz uyuz dil çıkarıp tekrar işine döndü. Annemin de ondan aşağı kalır yoktu. Hadi ablam 21 yaşındaydı ama annem 40 yaşındaydı biraz daha olgun giyinmeliyken ablamınki kadar mini üstelik bol yani dalgalanan cinsinden koyu renklerden oluşmuş bir etek giymiş ve ablamın gömleği gibi ama mor bir gömlek giymişti. Annem bana da zorla “yılbaşılık” kıyafetimi giydirmeye çalışıyordu .Ben istemeyince araya peder bey girdi ve …Babam tamamen annem ve ablamın kontrolüne girmişti. Ne deseler sadık bir hizmetkar gibi yerine getiriyordu.

Ablamın “ricası!” üzerine babam beni markete fazladan rakı almaya yolladı. Allahtan bu sene içmeme bir şey dememişlerdi. Aslında pek fazla içmem ama bu kadar sıkıntıdan sonra iyi gider diyordum.Akşam 20.00 gibi ‘özlemle beklediğim’ süpriz misafirlerimiz gelmişti. Gelenler Üst komşumuz Rıfat amca ile karısı Necla teyzeydi. Şimdiden akşamı hayal ediyordum. Önce yemekler sonra içkiler. Rıfat amca ve babam içkiyi fazla kaçıracak ve çocukluk arkadaşları olduğu için anıları ile yeni yıla gireceklerdi. Annemle Necla teyze televizyonda sabaha kadar müzik dinleyecek ve çekirdek yiyecelerdi. Salak ablam ise kendi kendine tombala oynayacaktı. Akşam yemeği için masaya geçtik. Babamla Rıfat amca karşı karşıya oturmuştu. Benim yanımda ablam vardı. Karşımızda ise annem ve Necla teyze vardı. Yemek servisi yapıyorlardı. Ben masada dalmış babam ve Rıfat amcanın konuştuklarını dinliyordum. Necla abla bana servis yapmak için doğrulduğu zaman birden kendime geldim. Necla ablanın memeleri fırlayacak gibiydi. Kıpkırmızı olmuştum. Kendime gelmek için bir bardak su içtim. Gözüm yemek masasında hep Necla ablanın memelerine kayıyordu. Bu arada ablamın sürahiyi versene demesiyle irkildim. Elimdeki kaşık yere düştü ona sürahiyi verip kaşığı almak için yere eğildim. Masanın altına girmemle iyice aptallaştım. Annem bacaklarını açmış ve eteği sıyrılıp iç çamaşırı tamamen ortaya çıkmıştı. Sarı iç çamaşırı yarığını belli ediyordu. Başımı kaldırıp anneme baktım o Necla ablayla derin bir sohbete girmişti. Bu arada ablamın bana baktığını gördüm. Umursamadan yemeğime döndüm .Yemek yerken aklıma ablamın da mini etek giymiş olduğu geldi. Göz ucuyla şöyle bir baktım ve ablamın da bacaklarının açıldığını gördüm .

Ben acaba annemi uyarsam mı diye düşünüyordum. Çünkü annem benim karşımda idi ama yanında Rıfat amca vardı.Zaman uygun olmadığı için vazgeçtim.Yemekler yenmişti annemle Necla teyze yemek masasını kaldırıyordu. Ben koltukta oturmuş yediklerimi sindiriyordum. Ama aklım hala demin gördüğüm anneminkindeydi. Karşımda oturan Rıfat amcanın büyük bir dikkatle ablama baktığını fark ettim. Ablamın bacakları açıktı ama niye bu kadar çok baktığını merak ettim. Annemlere yardım ederim bahanesiyle masadan birkaç bardak alıp mutfağa geçtim. Elimdekileri bıraktım ve içeri girerken ablamın iç çamaşırlarının fora olduğunu gördüm. Siyah mini eteğinin altından kırmızı renkli kilotunun hafif üçgenimsi görünümü heyecan vericiydi. Ama ablam olması beni bazı düşüncelerden korkutuyordu. Rıfat amca da artık ara sıra bakıyordu. Ablam ise televizyona dalmıştı. Ben iyice çileden çıkmıştım. Şu Rıfat’ın kemiklerini kırmak geliyordu içimden.Yaklaşık bir saat sonra içki servisine başladılar. Yine masadaydık ama bu sefer masayı odanın ortasına getirmiştik. Masalara oturur iken annemin ve ablamın Rıfat ayısının yanına oturmamasına dikkat etim. İçkilerimizi içip muhabbet ediyorduk. Yeniyılın ilk dakikalarında herkes iyice sarhoştu. Bir ara Necla teyzenin anneme garipçe baktığını fark ettim .Annem gözlerini hafif kısmış ve alt dudağını ısırıyordu. Yavaşça masanın altından baktım ve babamın elinin annemin kilotunun üstünde olduğunu fark ettim. Babam eteğini sıyırmış annemin amına masaj yapıyordu. Bu arada yanımda oturan ablamın bacaklarını hareket etirdiğini fark ettim. Rıfat ablamın bacaklarını okşuyordu. Ablam ise önceleri istemedi ama sonra oda kendini serbest bıraktı. Rıfat işi ileriye götürmüş ablamın eteğinin altından amına dalıyordu. Ben hızlıca eline vurdum Rıfat elini hemen çekti. Yerimi aldım ve Rıfata bakıp bakıp kafa salladım Rıfat bunu anladı ürkmüştü ama hemen bana karısını gösterdi. Çok şaşırmıştım ama Necla ablada boş değildi. Ablama karşılık Necla. Aslında şimdi kabul etmesem nolacak sanki belliki ablam da istiyordu.Ben niye bu fırsattan yararlanmıyayım ki diye düşündüm. Rıfatla yer değiştirdim. Şimdi Rıfat annemle ablamın ortasına oturmuştu. Benim bir yanımda ablam diğer yanımda ise Necla vardı. Ben hemen elimi alttan Necla nın bacaklarına attım. Kahretsin Necla pantolon giymişti. Nasılda oyuna gelmiştim .Ama ben ona baktığımda tatlı bir tebessümle bana bakıyordu. Bu beni biraz yatıştırmıştı .

Ben pantolon fermuarını açıp elimi zorda olsa Necla nın peteğine değdirdim ama çok zor oluyordu. Masanın örtüsünü kaldırıp ablama baktım. Ablam eteğini tamamen sıyırmış ve kilotunun üstünde oturuyordu. Kilotu kırmızı renkli yeniyıl kilotuydu.Amının kılları yeni kesilmişti ve Rıfat bu güzelliği adeta ezberliyordu. Ben elimi yavaşça ablamın bacaklarına attım ve okşamaya başladım ablam bana sadece bakıp güldü ve elini aletime attı .O sırada zaten Necla eline aletimi almış oynuyordu. İkisinin eli aletimde dolaşıyor ve sanki kutsal bir hazineymiş gibi yavaşça okşuyorlardı. Rıfat annem ile babam arasındaki durumu fark etmiş babama çaktırmadan sandalyenin arkasından annemin sırtını okşuyor ve elini yavaşça aşağı kaydırıyordu.Birden ablam hayır dedi ve masadan kalktı ben hemen toparlandım annem ve babam ablama bakıyorlardı annem ne oldu diye bana sorarken ben aletimi yerine koymaya çalışıyordum.Şimdi bakarım dedim ve odadan çıktım.Ablamın yanına gittim.Ona ne oldunu sorunca bana Rıfatın elini amına sokmak istediğini ve bundan korktuğunu söyledi.Ona bunun mutlaka olacağını söyledim.ve rahat ol dedim.Sonrada istersen kremleyelim dedim.Başını evet anlamında salladı.Ablam o zaman bana çok seksi geldi.Yavaşça eteğini sıyırdım ve kilotunu indirdim önceleri utanıyordu ama sonra ben elimi kremliyip amına sürdüğümde rahatladı ve kendini bana bıraktı.Ben şimdi ablamı kremliyodum.Bu çok garip ama bi okadar heyecanlı bir şeydi Ablam kısık inlerken ben parmağımı hafifçe bastırdım ablam kısa ama tiz alçak sesle bir çığlık attı.Kan geliyordu. Ben ne yapmıştım ablamı bozdum ablam ise hala inliyordu olan bitenin farkındaydı ama hiç sesini çıkarmadı.Heyecandan ölecek gibiydim. Elimi çıkarıp banyoya git dedim .Banyoya gidip temizlenip geldi ama iç çamaşırını değiştirdi.Kırmızı çamaşırın çıkarıp pembe bir çamaşır giydi. Bu olay benim fetişimdi.Açık renkli iç çamaşırların üzerinden kadınların kadınlığını ellemek öpmek hatta görmek bile beni çok ateşlendiriyordu.O halde ablamın amına kilotun üstünden bir öpücük kondurdum ve üstünü düzeltirken içeriye Necla abla girdi.Ve ablamdan rahat bir şeyler istedi..Ablam ona bir tayt uzattı.Ben arkamı döndüm o üstünü değiştirdi.Tamam dediği zaman ben ona baktım ablamla odadan dışarı çıkıyorduArkadan beyaz taytının üzerinden siyah dantelli çamaşırı belli oluyordu.Eli ablamın kalçalarının üstündeydi.Ben tüm bu olanlara bir anlam vermeye çalışıyordum.Babamın ulu orta annemi ellemesi ablamın Rıfata ses çıkarmaması dahası Rıfatın bana karısını göstermesi tüm bunlar sanki bir film gibiydi.Sonra benim ablamı bozmam onun hiç birşey yokmuş gibi davranması ..Bütün ışıklar kapanmış sadece mum ışığında oturup şarap içyorduk.

Saat 03.00 gibiydi.Annem yere oturmuş hertarafı açıktaydı.Arkasını bir koltuğa yaslamış bacaklarını kendine doğru çekmiş ve sarı kilodu sanki fosforluymuş gibi parlıyordu.Ben annemin karşısında oturmuştum.Ama arada Rıfat vardı ve oda anneme bakıyordu.Necla teyze ablamın beyaz taytından fırlayan kalçalarını babamın dizlerinin üstüne koymuş ablamla muhabbet ediyordu.Babamın Necla teyzeyi okşadığını farkettim.Necla Babamın aletini üstten okşuyordu.Rıfat birden yere uzandı ve elini uzatıp annemin bacaklarını okşamaya başladı.Annem babama baktı.Babam hiç oralı bile değildi.Rıfat ise annemin bacaklarından yukarı çıkmış artık amının üstünü okşuyordu.Annem zevkle inlemeye başlamıştı.Annemin bu hali beni çok heyecanlandırmıştı.Babam Necla teyzeyi alıp odadan çıktı ablam peşleri sıra gitti.Annemin bir ara bana baktığını anladım o ışıklı tarafta olduğu için ben onu çok rahat görebiliyordum.Ama o beni göremiyordu.Rıfat annemin yerine oturup aletini çıkarmıştı.Annem onun aletini ağzını aldı ve vakumlamaya başladı.Rıfat yavaşça kilotunun altından annemina amına masaj yapıyordu.Daha sonra annemi ayağa kaldırdı ve eteğini çıkarmadan aletinin üstüne oturtturdu.Annem kilotunu bile çıkarmamış kilotun yanından yarrağı amcığına almıştı.Fakat hiç zorlanmamıştı zaten onun yarrağıda 16 cm kadardı.Annem ise iki çocuk doğurduğu ve erken yaşta evlilik yaptığı için tabiri caiz ile folloş olmuştu.Ama annem sanki 18 lik bir kızmış gibi iştahlıydı.Rıfatın üzerine öyle bir inip kalkıyorduki adamcağız ölecek gibiydi.Annemin çığlıkları artmıştı artık ikiside geliyordu ama Rıfat annemden önce geldi ve aletini çıkarıp annemin ağzına verdi.Rıfatın fışkırttıklarını annem büyük bir itina ile emiyordu.Rıfat benden bukadar dermişcesine kalkıp kanepeye uzandı.Annem yere uzanmış kendikendini tatmin etmeye uğraşırken içerdende babam ve Neclanın sesi geliyordu.Biraz sonra necla içeriye girdi.Üzerinde sadece siyah kilotu vardı.Benim yanıma oturup aletimi çıkarıp ağzına aldı.Benimki zaten kazık gibi olmuştu neclanın ağzına almasıyla hemen patladı.Necla gülerek bunu saymam dedi ve yaptığı işe devam etti.Annem yanımıza geldi ve gülerek seni hınzır dedi.Bu arada ablam çırılçıplak odaya daldı.Annem onu yanına alıp amına baktı kim yaptı dedi.Ablam umursamaz bir şekilde annemin harap bitap olmuş amına bakıp sen kendininkine bak dedi.Annem onu çekip sen ne anlarsın dermişcesine amını ağzına verdi.Anne kız inanılmaz bir biçimde yalaşıyordu.Necla beni bırakıp ablamın daracık davetkar göt deliğine masaj yapıyordu.Rıfat da gelmiş annemi kaldırıp yarrağını ablamın ağzına vermişti.Necla ve rıfat ablamı almış zevkini çıkarıyordu.Zavallı ablam biraz sonra götüne girecekten habersiz isternilen her şeyi yapıyordu.Ben olan bitene bakıp mastürbasyon yapıyorken annem gelip kucağıma oturdu Kazık gibi aletim annemin sarı kilotunun üstünden kendine yol arıyordu.Annemi kaldırıp koltuğun önüne getirdim.Annem bir ayağını koltuğun yanına atmış yüzü bana dönüktü.O ana kadar annemin memeleri açılmamıştı gömleğini açıp memelerine saldırdım.Eteğini aşağıya çektim.Kilotla önümdeydi..Arkasını çevirdim.Ayağı yine koltuğun yanında elleriyele masadan destek alıyordu.Ben arkadan kilotu parçalyıp amına girdim.Annem inlemeye başlamıştı.Amının içi gemi kazanı gibi yanıyordu.Sikim eriyecek gibi oluyordu.Ama annemin inlemelerini duyan herkes bize bakıyordu.Bir ara neclaya baktım gıptayla anneme bakıyordu.21 cm lik sikimi anemin amından çıkarıp götüne doğrultunca ablamın gözleri faltaşı gibi olmuştu.Annemin götüne girince annem artık inlemiyor adeta böğürüyordu.Annemi götünden siktikten sonra altıma sırayla necla teyzeti ve ablamı aldım.En sonunda ablamın ağzına patladım Ablam boğulacak gibi oldu.Ve yeniyıl başladığı gibi gitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir