Een super middag

Anal

Een super middag
Na vele heerlijk opwindende chats, foto’s, bellen, haal ik haar van het station vlakbij haar woning.
Gekleed in een zwarte jas, zenuwachtige glimlach, stapte ze snel in de auto, we reden een stukje en onderweg toonde ze haar verrassing, onder de jas een stel kousen, leren rokje, heel sexy topje met half open bh, ik was al opgewonden maar mijn manlijkheid nam gelijk vorm aan. Ze zag me iets verzitten en voelde onder het rijden in mijn kruis, mmm ook jij hebt er erg zin in…..
We stopten vrij snel, echter was het druk hier, zoenen, tongen, strelen, voelen, het verlangen was groot bij beide, ik voelde haar doos super nat en het kruisje van haar slipje was verre van droog, ze kreunde toen ik haar lipjes raakte en reed gelijk op mijn vingers, heerlijk haar zo tegen me aan te hebben terwijl ze reed met haar natte doos, en vrij snel kwam ze klaar. Ze haalde mijn paal te voorschijn, aangezien er iemand stond te kijken ben ik gaan rijden, al rijdend pijpte ze me, super was een genot, heerlijk, na een poos zo te hebben rondgereden, haar lippen om mijn paal, haar vingerend intussen, kwam ze weer, ik hield het eigenlijk niet en stopte snel, fel zoog ze door en ik spoot ongelovelijk haar mond vol, het droop langs haar kin, ze likte het weg, en glimlachend, dankjewel.
Een rustiger plek gezocht, onderweg haar strelend, soms zagen mensen haar gewoon wijdbeens zitten, maar ze genoot en kwam 2 keer klaar, op een rustiger plekje samen het bos in gelopen, iets uit het zicht was mijn opwinding dermate groot dat ik haar voorover liet bukken wijdbeens tegen een boom en stootte in 1 felle stoot toe.
Mijn paal stond enorm hard en groot en verdween diep in haar, de langdurige opwinding zorgde voor een wild, hard en fel samenzijn en terwijl ze voor de 5e keer klaarkwam spoot ik haar ongelovelijk vol in haar doos. Hijgend fluisterde ze, ik moet zo nodig plassen, ik hield haar billen vast zodat ze niet in het gras zou vallen en genoot van het uitzicht op haar plassende doos met aardig wat zaad wat meekwam.
Ik likte haar doos droog en ze reed gelijk met de beweging mee, ik kan niet niet meer henk fluisterde ze, het is zo lekker maar omarmd liepen we samen terug naar de auto.
Een stukje rijden, en op een parkeerplaats wat zoenen, strelen, nee nee zei ze ik wil zo graag maar alles is super gevoelig nu, ze zag hoe ik mijn broek losmaakte en mijn paal te voorschijn sprong, ik haalde haar borsten te voorschijn en zoog haar tepels, heerlijk is dat, het geil liep mijn pik uit, zuig me leeg fluisterde ik, en ging achterover liggen, haar zuigende mond, haar tong, haar hand over mijn ballen, mijn vingers in haar door, spelend met haar kontje, niet lang erna golf naar golf ontving ze in haar mond en slikte het weg, met lieve ogen keek ze me aan, waar haal je het weg, zo lekker, zo fijn, maar helaas ook tijd haar weer naar haar fiets te brengen bij het station
daar gaat ze, een heerlijkheid in haar zwarte jas, wel iets moeilijk zittend op het zadel, een zwaai een handkus, wat een dame !

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir