Spanning in het pashokje 1

Anal

Spanning in het pashokje 1
Vanmorgen zijn mijn vrouw en ik op avontuur gegaan. Vooraf bespraken we dat mijn vrouw zich door andere mensen zou laten bekijken in het pashokje van een kledingwinkel. Dit is iets wat ze graag doet en erg opgewonden van wordt.

We zijn naar de kleedkamers van een bekende winkelketen gegaan, maar eerst zochten we samen lingerie uit die ze zou gaan passen. De afdeling was op de tweede verdieping. Na enige tijd zijn we samen naar een kleedhokje gegaan waar we eerst even lekker gingen zoenen. Terwijl we zoenden pakte ik haar stevig bij haar flinke 80D borsten en streelde haar kut over haar spijkerbroek heen. Haar adem klonk opgewonden in mijn oor. Na een tijdje begon ze zich te ontkleden. Ze begon met haar strakke shirtje, trok het over haar hoofd uit en deed daarna haar bh uit en hing het over een haakje. Ik word altijd zo geil van haar tieten en kon er niet vanaf blijven. Ik pakte een tiet een zoog haar tepels diep naar binnen. Terwijl ik dit deed streelde ze mijn haar. Ik knoopte de knoop van haar broek los en probeerde de broek naar beneden te doen, maar die bleef steken op haar lekkere heupen. Ik had een beetje hulp nodig en die gaf ze graag. Haar sneakers schopte ze onder het bankje van het pashokje en deed haar broek uit. Nu stond ze met haar prachtige lijf bijna bloot in het pashokje. Ze had alleen nog haar zwarte string aan. Ze trok de string net nog even hoger op en glimlachte geil naar me. Samen keken we welke bh ze eerst zou gaan passen. Het was een rode met een voorgevormde cup. Ze deed hem aan en stelde de bandjes goed. Haar borsten kwamen er naar mijn mening lekker in uit, maar ze vond de pasvorm niet goed en ik werd op pad gestuurd om een beter passende te zoeken. Ik deed zonder te kijken het gordijn ver open en stapte door de opening van het pashokje. Helaas stond er niemand voor het pashokje anders had diegene echt haar borsten wel gezien. Een beetje jammer wel. We hadden vooraf bedacht dat we het gordijn van het pashokje een centimeter of 10 open zouden laten staan en dat deed ze ook. Ik hoorde het gordijn achter me dichtschuiven en ik keek of mijn lekkere vrouw haar tieten te zien zouden zijn. Dit was zeker het geval. Ze lachte stout naar me en ik draaide me om en liep weg. Ik zag wat mensen op de afdeling lopen, maar het was helaas niet zo druk. Een net stel van een jaar of 40 vertrok met een stapeltje spijkerbroeken richting de kleedkamers en mijn hart bonsde in mijn keel. Ik zocht snel de juiste bh op en liep terug naar de kleedkamers. Ik vertraagde vlak voor de ingang naar de kleedkamers. Ze waren een hokje schuin tegenover die van ons ingegaan. De man kwam al snel naar buiten en bleef daar staan wachten en keek wat om zich heen. Waarschijnlijk om te kijken of er wat te beleven viel. Ik kwam quasi nonchalant voorbij en hield de bh zo vast dat hij het goed kon zien. Ik liep de man voorbij een zag door het iets geopende gordijn dat mijn schatje ook haar broekje uit had gedaan. Ik zag haar half vanaf de zijkant, haar lekker heupen, de contouren van haar borsten. Ik deed het gordijn net wat te ver open voor het goede en stapte naar binnen. Het gordijn bleef daarna weer een stukje open. Ze draaide zich richting de opening van het gordijn en deed de bh aan. Met haar handen in de cups deed ze haar lekkere tieten goed, maar keek niet of de man keek. Ik streelde haar ondertussen vanachteren over haar lekkere kut. Ze bukte een klein beetje zodat ik er beter bij kon. Deze bh zit beter zei ze hoopte dat de man het zou horen. Ze draaide zich met haar kut richting het gordijn maar zag nog net dat de man alles zou kunnen zien. Ze deed haar kontje wat naar achteren en deed het bijpassende stringetje aan. Ze bukte net even verder dan nodig was en trok het weinig verhullende gevalletje in haar bilnaad. Ze draaide een rondje om zich aan mij en die man te laten zien. Deze neem ik zei ze. Even later werd ik er op uitgestuurd om een soortgelijk zwart setje te zoeken. Ik liep weg en hoorde achter mij het gordijn openen. Ze kwam er een stukje uit en zag dat ze de bh al had uitgedaan. Met haar onderarm bedekte ze haar borst die hierdoor flink omhoog werd gedrukt. Ze zag er heerlijk uit en ze deed het fantastisch. De man bekeek haar rustig en deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat hij een blote vrouw in de opening zag staan. Op dat moment deed ze haar arm naar beneden en was haar hele borst voor hem te zien. Ze wees naar de te kleine bh die ik mee terugnam en zei dat ik van de zwarte variant maar even twee verschillende groottes mee moest nemen. Terwijl ze wees schudde haar borst zachtjes heen en weer. Ik was zo trots op haar. Ze leunde iets voorover waardoor ze haar tiet ook nog eens langs de rand van het hokje duwde. Het zag er zo geil uit. Ze bewoog haar heup iets naar buiten en hierdoor was haar heup en string te zien. De haakte haar duim om het stukje elastiek wat om haar heup zat en trok het iets los van haar lijf. Doe ook maar verschillende soorten broekjes, glimlachte ze. Ze keek even naar het gezicht van de man en glimlachte naar hem. Hij draaide zich naar mij en glimlachte en keek vervolgens naar de grond. Ik wist nu dat ze zich op dit moment lekker zou laten bekijken en zocht op mijn gemak de zwarte set en bijpassende string en broekjes bij elkaar. Ik gaf haar zodoende even de tijd. Toen ik terug kwam was de man een meter opgeschoven zodat hij mijn schatje beter kon zien. Het gordijn was een stukje verder open mijn vrouw zat een berichtje te appen op het bankje. Ze lette dus niet op de kijkende man. Dat is haar manier om hem te laten kijken en genieten. De man deed weinig moeite om te verbergen dat hij keek en genoot. Hij kon zo goed als alles van haar zien. Toen ik binnenkwam maakte ze haar appberichtje af en ging staan. Ze duwde haar tieten uitdagend naar mij toe en ik pakte ze beet. Ze keek over mijn schouder naar de kijkende man. Ik verplaatste wat waardoor ik achter haar kwam staan. Ik pakte vanachter haar geile tieten beet en duwde ze flink omhoog. De man keek met volle aandacht naar haar heerlijke tieten die zo heerlijk omhoog geduwd werden. Ze duwde haar kontje wat naar achteren en duwde tegen mijn hard geworden lul. De vrouw uit het andere pakhokje klonk ontevreden en deed het gordijn een beetje open. Er werd een spijkerbroek in zijn handen gestopt en hij werd op pad gestuurd. Daar ging hij…
Mijn meisje deed haar stringetje uit en stond nu helemaal naakt in het pashokje, het gordijn zeker 20 centimeter geopend. Ze stak haar hoofd weer om het hoekje van het pashokje maar ditmaal waren er twee tieten te zien. Haar benen een beetje uit elkaar. Ik voelde haar kut vanachteren en wat was ze nat. Ik stopte twee vingers in haar natte kut en begon mijn hand heen en weer te bewegen. Ze sidderde van genot en dit deed haar tieten buiten het hokje opveren. Ze duwde haar kont naar achteren en haar hoofd omhoog. De man kwam terug gelopen en zag haar staan met haar blote borsten en harde tepels. Ze ging weer rechtop staan en wilde voor het zwarte setje gaan. De man kwam tegen ons hokje aan staan, maar keek nog niet naar binnen. Hij had de spijkerbroek nog in zijn handen. Hij aarzelde en gaf de broek door het gordijn aan zijn vrouw. Toen draaide hij zich om en keek het pashokje in en zag mijn sletje in al haar naaktheid staan. Ze stapte een stap naar voren en legde haar hand op zijn schouder. Hij keek haar onzeker aan. Ze pakte zijn hand en zette hem in haar zij en begeleide hem naar haar lekkere tiet. Zijn hand lag op haar borst en ging met zijn duim over haar tepel. Mijn duim streelde haar kontgaatje terwijl er twee vingers door haar kut woelde. Dat was haar trigger en dat wist ik. Haar hand dwaalde af naar de gulp van de man en kneep in zijn kruis. De man keek een beetje benauwd. Ze ritste zijn gulp open en haalde met enige moeite zijn harde pik door de gulp naar buiten. Het was een behoorlijke pik en hij was groter dan die van mij. Ze nam hem heel even in de hand en boog vervolgens naar voren om zijn harde, grote paal in haar mond te nemen. Als ik mijn duim niet op haar kontgaatje had gedrukt, was ze die man nooit gaan pijpen. Ze had zijn pik ook in zijn broek gelaten. Ik vond dit zo geil om te zien. Ik geniet als ze zo geil is. Met stevige halen pijpte ze de man. Dit had ze nog nooit gedaan en ze ging vandaag verder dan ooit. We hadden dit soort spelletjes al eens vaker gedaan, maar het was vooral de voorpret geweest die zo spannend was. Dit was echt. Ik drukte mijn duim steeds een beetje dieper in haar kontje. De man gaf aan dat hij zo klaar zou komen door haar als het ware een beetje weg te duwen. Ik haalde mijn vingers terug. Ze nam enige afstand van zijn harde paal, ging op haar hurken zitten en trok hem in een paar stevige rukken klaar. Zijn zaad kwam in haar gezicht, op haar schuddende tieten en op de grond. Toen hij uitgespoten was nam ze zijn nog steeds harde pik weer in haar mond en zoog zo de laatste druppels er voorzichtig uit. Ze keek naar boven en keek de man recht in zijn tevreden gezicht. Hij haalde zijn pik snel terug en deed hem in zijn broek. Ondertussen ging ze staan en gaf de man een zoen op zijn wang. Hierdoor bleef er wat zaad achter op zijn gezicht. Ik gaf haar eigen bh aan en ze veegde met de binnenkant van de cup het zaad van zijn wang. De plek waar normaal haar lekkere tiet met tepel zat. Met haar eigen onderbroekje veegde ze het zaad van haar gezicht en likte er aan terwijl ze de man aankeek. Die zag zijn kans schoon en kneep nog even snel in haar lekkere tiet. Daar stond mijn schatje, helemaal naakt, ondergespoten en nog steeds heel erg geil. De man deed voorzichtig het gordijntje dicht. Niet lang daarna kwam de vrouw het pashokje uit en bekeek haar man. Wat is er?: vroeg ze… De man zei niets en de twee vertrokken. Zij met een paar broeken en hij met een lege zak.

Mijn vrouw keek glunderend naar mij met glimmende ogen. Ze likte het zaad uit de cup van haar bh. Zijn zaad uit zijn dikke paal. Ze was nog lang niet klaar. Dat wist ik wel…

Wordt vervolgd

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir