Mijn eerste jeugdvriendje heb ik afgetrokken

Babes

Mijn eerste jeugdvriendje heb ik afgetrokken

Mijn eerste jeugdvriendje heb ik al weer een tijd geleden gehad. Maar die eerste keer is toch wel speciaal te noemen. We waren allebei nog jong. Maar ik was toch al wat verder in de vrijheid met seks dan mijn jeugdvriendje Piet.

Het was een mooie zomerdag en we gingen picnicken in het bos. We hadden wat broodjes, frisdrank en snickers bij ons. En een paar grote lakens om op te zitten. Dus dat zou helemaal goed gaan komen. Op een gegeven moment kwamen we aan op een open plekje in de zon verdekt tussen dennenbomen.

We gingen op onze manier picnicken en toen het op was gingen we op onze rug liggen. We hoorden de vogels fluiten en verder was het rustig. Geen mens in de buurt te bekennen. Maar ik begon me een beetje te vervelen. Piet was heel terughoudend en durfde niets. Maar ik had wel zin om een beetje de eerste seks technieken te gaan ontdekken. We waren hier nu toch en hadden de gelegenheid.

Ik draaide me naar hem toe en drukte mijn mond op die van hem. Maar allebei wisten we niet hoe we echt goed moesten zoenen. Dat was een aanfluiting. En Piet deed verder ook niets. Ik legde mijn hand op zijn buik. Voorzichtig ging ik richting zijn broek. Ik legde mijn hand op zijn bobbel en voelde hoe hard een pik kon worden. Piet durfde niets.

Ik maakte zijn broek open en deed zijn rits naar beneden. Toen mijn hand in zijn slipje gleed kwam zijn stijve boven zijn elastiek uit. Een glimmende top zag ik. Piet deed nog steeds niets maar liet me wel mijn gang gaan. Ik trok zijn broek iets naar beneden en legde mijn hand rond zijn stijve pik. Ik wist dat ik mijn hand eroverheen moest schuiven om hem te plezieren. Piet deed nu zijn ogen dicht en trok een gezicht alsof hij het erg lekker vond.

Ik zei dat hij mijn borsten wel mocht pakken en deed mijn truitje en bh uit. Ik pakte zijn hand en legde die op mijn strakke borsten. Vervolgens pakte ik zijn pik weer en trok er nu sneller aan. De ballen onder zijn pik werden heel strak en Piet voelde nu goed aan mijn borsten. Ik zei wel dat hij rustig aan moest doen. Zachtjes is lekkerder.

En terwijl Piet mijn borsten goed beet had kreunde hij en probeerde mijn hand van zijn harde pik te halen. Maar ik vond het veel te geil en hield hem goed vast en lied mijn hand nog eens extra goed heen en weer pompen. Ik wist wat er nu ging gebeuren. Maar nu deed ik het bij mijn vriendje in het echt. Dat is toch anders.
Mijn hand pompte en pompte en ineens een grote witte straal vocht kwam er uit hem. Gelijk kwamen er nog een keer of drie grote krachtige stralen uit zijn spuitende eikel. Zo op zijn shirtje. Hij raakte met de eerste straal zelfs zijn haar.

Ik vond het heerlijk om te doen. De macht te hebben over mijn vriend en hem te laten klaarkomen wanneer ik dat wil. Ik bleef doorgaan totdat zijn hele geval in elkaar zakte. Slap. Hij zei dat ik nu op moest houden. Het lekkere gevoel was bij hem weg.

Ik deed mijn borsten weer in mijn bh en het truitje er overheen. Piet poetste met wat water de vlekken op zijn shirtje weg. Maar dat ging niet zo goed. Uiteindelijk maar naar huis gefietst. De droogvlekken gaven duidelijk aan wat we hadden uitgespookt. Altans ik bij hem. Mijn eerste prille ervaring. Er zouden nog veel ervaringen volgen met een aantal verschillende vrienden. Maar dan meer op een volwassen manier. Waarbij ik wel aan mijn horny genot kwam.

Dank jullie wel voor het lezen,

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir