Als Travoteef gefist

Amateur

Als Travoteef gefist
Vandaag zou het dus echt gaan gebeuren…. Ik had al eens eerder met Erica gedate en ze had wel door wat voor SLOERIE ik kan zijn, en ik had gemerkt dat ze naast haar eigen sletterige kant ook wel wat meer de baas wilde spelen nog. Dus nu was het tijd voor mij om de touwtjes eens uit handen te gaan geven.
Zoals altijd bij een date, a.k.a. ‘sletnachtje’ had ik me weer goed voorbereid. Hoerige kleding aan, mijn lijf helemaal glad, een lange blonde pruik en wat make-up om het af te maken. Mijn travokutje zoals altijd diep gespoeld en alvast ook wat voorgerekt met wat toys dus ook daar zou het niet aan liggen.Op bed natuurlijk weer mijn rode laklaken. Deze keer ook wat extra speeltjes bij de hand, wat boeien, touw, diverse blinddoeken en maskers, tepelklemmen een halsband met ketting etc. Via de mail had Erica me vooraf instructies gestuurd, kort samengevat waren die als volgt:
– zorg dat je er hoerig uitziet
– zorg voor een goed voorbereidde travokut
– zorg dat je waus bent
– wees geblinddoekt, en leg boeien, halsband met ketting klaar
– lig vanaf 20u klaar op je buik op bed, geblinddoekt
– zorg dat de deur niet op slot zit en ik zo naar binnen kan
Het was bijna 20u dus lag ik klaar in afwachting wat ging gebeuren. Een mix van spanning en geilheid voelde ik al in mijn lijf….
Toen hoorde ik iemand binnenkomen, voordat ik ook maar veel kon uitbrengen werden mijn polsen gepakt en op mijn rug geboeid met metalen boeien, aan mijn leren halsband werd een ketting gedaan waar ook de polsboeien aan vast gezet werden. Mijn blinddoek werd nog even gecontroleerd en nogmaals stevig vastgezet, kortom ik was vrij machteloos. Toen werd er ook nog een plastic bal in mijn mond geduwd en met een riempje achter mijn hoofd vastgezet. En dat alles zonder dat er iets gezegd was. Ik had dan wel aangenomen dat Erica binnengekomen was maar nu begon ik toch een beetje te twijfelen. Lang had ik niet om na te denken, mn strakke (nep)leren rokje werd een beetje omhooggetrokken en daar lag ik in mijn blote kont. PATS gevolgd door een klap met een vlakke hand, auw kreunde ik zachtjes en met moeite door de bal in mijn mondje heen. Direct gevolgd door nog een flinke PATS. Ik voelde een beetje een brandend gevoel in mijn billetjes ontstaan. Blijkbaar kreeg diegene er nog geen genoeg van en steeds opnieuw werd mijn kontje onder handen genomen. Alhoewel ik het flink begon te voelen moest ik stiekem toch ook wel toegeven dat ik er geil van werd. Toen stopte het, maar echt rust kreeg ik niet want vrijwel direct voelde ik dat mijn kutje gepenetreerd werd. Eerst een maar al vrij snel een tweede en ook een derde vinger werden erin geduwd. Niet al te voorzichtig en ik voelde wat olie over mijn kontje lopen.
Met wilde halen werd me kut gevingerd, het was maar goed dat ik zelf al wat voorbereidend werk gedaan had, nu kon ik er tenminste nog een beetje van genieten….. Maar blijkbaar was het niet om mijn genot te doen want net nu ik er geiler van werd stopte ook het vingeren van me kut. Opnieuw werd er wat in me kut geduwd. Eerst vroeg ik me nog even af wat het was maar lang duurde dat niet, ik hoorde het geluid van een oppompende blaasbalg en meteen voelde ik ook hoe het ding in mijn kut opzwelde. Oei dit was me opblaasbare buttplug realiseerde ik me meteen. Opnieuw kreeg me hoerige travokutje het zwaar en begon ik te kreunen. Het oppompen stopte even maar direct kreeg ik opnieuw een klap om mijn sletterige kontje. Geen vlakke hand dit keer voelde ik, maar wat was het dan wel? Veel tijd om na te denken kreeg ik weer niet en opnieuw werd mn kontje goed onder handen genomen met een serie flinke klappen. Net toen ik bedacht dat het wel pijnlijk begon te worden stopte het weer. Ik voelde een brandend gevoel om mijn nu vast vuurrode billetjes. Opnieuw werd de buttplug weer wat opgepompt voelde ik, oef.
Toen werd de plug uit me kut getrokken, het lukte maar nauwelijks zo dik was ie opgepompt. Ik voelde hoe me kutje nog een beetje open bleef staan. Maar ik wilde maar een ding merkte ik, ik wilde opnieuw gevuld worden. Toen voelde ik hoe er iemand op me kwam liggen, een dikke pik gleed zo me kutje in mmmmmm. Zonder te weten door wie werd ik geneukt. Niet voorzichtig, maar met harde diepe stoten. MMM dit vind ik altijd zo geil, en bij elke stoot genoot ik en begon ik harder te kreunen. Blijkbaar was dat naar de zin van me neuker want hij ging stevig door. Bij elke stoot probeerde hij zo diep mogelijk te komen. Nu weten jullie vast wel dat ik een hele gewillige diepe kut heb, dus zijn pik ramde elke keer totaan zijn ballen in me kutje mmmm. Mijn heupen werden beetgepakt en bij elke stoot zette ik me schrap zodat die lekkere lul elke keer zo diep mogelijk in me kut verdween.Eigenlijk wilde ik roepen hoe lekker ik het vond en dat ik meer en dieper geneukt wilde worden, maarja met die bal in me mondje kon ik weinig anders uitbrengen dat wat gekreun en gegrom. Terwijl die lekkere lul mijn kutje verwende werd het steeds natter in me kut, ook begon het te soppen met bijbehorende geluidjes. Dat maakt me altijd bloedjegeil. In combinatie met de g die ik eerder genomen had en me waus maakte wilde ik maar een ding; hard geneukt worden. Zo lang mogelijk, en zaad ontvangen, veeel zaad ontvangen. Om me neuker nog beter me kutje te laten voelen kneep ik me travokut regelmatig goed strak om zijn paal. Zodat me strakke travokut dan nog beter gevoeld wordt en uitgewoond. Het enige nadeel is dat de meeste van mijn neukers daar megageil van worden en snel beginnen te spuiten, zoook nu. Ik hoorde wat gekreun van me neuker, nog een paar harde stoten en toen werd het nog natter in me kut en voelde ik hoe hij zijn zaad zo diep mogelijk in me pompte. Mijn gewillige kutje werd weer lekker gevuld met dikke klodders mmmmm. Hij gleed uit me. Mijn grote verlangen is dan altijd dat direct een volgende pik erin schuift, maar helaas…. Ik hoorde nog wat gerommel en toen werd het stil. Stil, terwijl ik eigenlijk net goed opgewarmd en ingereden was. Het liefst zou ik roepen om meer, maarja dat ging niet. Ik hoopte maar dat er snel een vervolg zou komen, terwijl de geilheid door mijn lijf gierde.
Maar het bleef stil en terwijl ik op mijn buik lag met mijn zojuist volgespoten kutje wachtte ik af. Ik weet niet meer hoe lang het duurde totdat ik (eindelijk) een voor mij bekende stem hoorde. Zo SLOERIE was het lekker? Ik begon wat te grommen maar veel geluid kwam er verder niet uit door de bal die nog steeds vastzat in mijn mondje. Geef antwoord teef, hoorde ik. Opnieuw kon ik niet veel meer uitbrengen dan wat gekreun. O sorry zei ze lachend en toen werd het riempje waarmee de bal vastzet losgemaakt en kon ik hem uitspugen. Nou teef, hoe was het? Lekker schat, lekker maar ik wil meer van je! zei ik.
O je vond hem wel lekker dus. Hem? vroeg ik. Ja, ik heb een van mijn vriendjes op je afgestuurd zei Erica. Ik was het niet die je geneukt heeft, ik ga nu pas beginnen dus maak je borst maar nat, of beter gezegd je kut maar nat zei ze lachend. Ik heb je even laten inrijden en smeren maar nu ben je van mij! Ik ben geil schat, ik wil dat me je neukt en me kut uitwoont. riep ik, Ik ben waus en geil en wil pikken en zaad, en jouw klit in me voelen. Ik wil meer van die vriendjes van jou die me komen neuken nu. Erica begon te lachen, kijk SLOERIE zo ken ik je weer. Eens kijken of als ik met je klaar ben nog meer wil. Ik wil altijd meer schat, riep ik nog maar Erica stopte de bal snel weer in mijn mond. Doe je kont eens een beetje omhoog slet, en daarna schoof ze een kussen onder me zodat me kut hoger kwam en beter toegankelijk was. Ze trok me billetjes een beetje uit elkaar en toen voelde ik haar tong over me kutje. Ik kreunde zacht, o wat lekker weer. Terwijl Erica me travokut begon te likken kwam de geilheid al snel weer omhoog. Ik voelde haar tong zo diep mogelijk me kut inglijden mmm wat deed ze dat weer lekker. Je bent goed volgespoten zus, zei Erica, ik proef zijn zaad al, en ze lebberde nog eens goed mijn kutje uit. Haar tong gleed me kutje weer uit en opnieuw was me kutje verlaten…
Maar niet voor lang, zonder enige waarschuwing werd er opnieuw me kut gepenetreerd met een flinke plug. Mmmm kreunde ik, maar Erica riep, bek dicht slet! Oei dit was een toon die ik nog niet eerder van haar gehoord had.De plug werd nog even verder opgeblazen, oef dat zat strak, maar ik was geil en waus en ik genoot ervan.Toen kreeg mijn kontje het er opnieuw van langs, opnieuw werd er stevig op mijn billen geslagen.De opblaasplug werd opnieuw in een keer uit me kut getrokken, wauw, even voelde ik wat opluchting en ontspanning nu die dikke prop uit me travokut was. Maar lang duurde die opluchting niet. Vrijwel direct begon ze me kut te vingeren, niet voorzichtig met een vinger maar direct meerdere vingers. Ik voelde hoe ze probeerde diep me kut in te komen maar op de een of andere manier lukte dat nog niet. Je hebt dan wel een grote bek, zei Erica, ik ga nu ook eens kijken of je ook een grote kut hebt, TEEF!. Opnieuw stootte ze hard met haar vingers, ontspan slet, ik ga je fisten. Alhoewel de gedachte eraan me nog geiler maakte, en mijn zweverige hoofd probeerde te ontspannen voelde ik hoe me kutje zich nog bleef verzetten.Erica voelde de weerstand ook en werd iets rustiger.Met vier vingers vulde ze me kutje en probeerde de toegang te bewerken en wijder te krijgen. Het pijnlijke zakte weg en de geilheid kreeg weer de overhand.
Nadat ze me kutje enige tijd bewerkt had gleden haar vingers er weer uit en fluisterde ze in mijn oor, ik ga je even losmaken, maar blijf gewoon liggen schat. De handboeien achter mijn rug kwamen los. Je moet nog iets meer ontspannen schatje, wat dacht je van een half buisje g? Ze hielp me even rechtop en reikte een glas aan. Nadat het glas leeg was ging ik weer liggen. Ik heb ook nog wat poppers schat, neem straks een snuifje om je kut verder te ontspannen als ik je weer vinger. Ik ga zo weer verder schat, ontspan. verzet je niet. Alhoewel ik in mijn hoofd wel wist wat ik moest doen bleef mijn lijf zich blijkbaar nog een beetje verzetten. Ga maar even rustig op je rug liggen schat. En terwijl ik weer achterover lag begonnen haar handen een beetje met mijn lijf te spelen. Al snel vonden haar vingers mijn tepeltjes mmmm zachtjes kneep ze erin, ik kreunde. Ze kwam op me liggen en begon eraan te likken. Eerst zachtjes maar ineens beet ze erin. Een sensatie van pijn en geilheid trok door mijn lijf. Zie je nu schat, pijn en geilheid gaan prima samen. Ontspan en geniet. Ze ging weer van me af en even later voelde ik hoe ze een klem op mijn tepeltjes zette. Twee klemmetjes verbonden door een kettinkje. Het was even pijnlijk maar de pijn verdween snel en maakte plaats voor meer geilheid. Langzaam trok ze aan het kettinkje waardoor het pijngevoel weer terugkwam. MMmmm lekker schat kreunde ik weer. Ondertussen voelde ik hoe mijn hoofd lichter werd. Ga je me kut weer bewerken schat, vroeg ik, ik wil gevuld worden door je. Ik ging weer op me buik liggen, op het kussen zodat me kut opnieuw goed beschikbaar lag met mijn benen een beetje wijd. Kom schat pak me maar kreunde ik. Erica lachte weer even, zooo de tweede dosis begint te werken volgens mij. Is je kut er klaar voor? Probeer maar schat, me kutje is voor jou. Terwijl ik met mijn hoofd op het matras lag stak ik me kut uitnodigend omhoog. Kom maar schat, woon die gewillige zaadkut van mij maar uit. Vul die hoerenkut maar! Zozo je wil nogal wat . Erica reikte me een flesje poppers aan, voor straks schat. En begon opnieuw me kutje te vingeren. MMm het voelde nog lekkerder dan de vorige keer nu en ik genoot opnieuw met volle teugen. Je gaat lekker slet, goedzo, geniet maar hoorde ik Erica nog roepen. Ik hield het flesje onder mijn neus en nam een goede snuif, ontspande en net op dat moment voelde ik nog hoe ze doorduwde en de sensatie van een volle kut. Je hebt hem helemaal teef, riep Erica, O wat voelde ik me een slet op dat moment. Ja schat woon me kutje maar uit, laat maar voelen kreunde ik nog. Meer aanmoediging had ze niet nodig. Met me kont omhoog, voelde ik het vuistje van Erica in me kut soppen.Zie je wel slet dat je het aankan goed zo! Ik liet Erica haar gang gaan in me kut, golven van geilheid gingen door mijn lijf. Toen trok ze hem er weer uit. Wow wat een sensatie, maar me kut was nog niet leeg of ik wilde weer gevuld. Pak me schat kreunde ik weer. Opnieuw voelde ik haar vingers me kut openduwen. Komt ie weer schat, opnieuw nam ik een snuif poppers, en voelde vaag hoe ze doorduwde. Neuk me met je vuist schat, neuk me maar. hijgde ik nog. Erica begon me kut nu echt te gebruiken voelde ik. Ze kwam ook langzaam steeds dieper o zo diep was ik nog niet eerder gefist volgens mij.
Opnieuw trok ze haar vuistje uit me, en nu is net mijn beurt slet. Ze klom op me en ik voelde hoe ze haar harde travoklit direct naar binnen stootte. Me kut stond nog half open dus echt strak was het allemaal niet meer. Knijpen teef, riep ze, maak je kut weer strak voor me. Terwijl Erica me neukte probeerde ik zo goed als mogelijk me kut weer samen te knijpen. MMm ja zo gaat ie beter schat, hoorde ik haar hijgen. Zo ja laat maar voelen hoe strak je kutje weer kan. Ik voelde hoe Erica wild in me stootte en met lange halen werd ik geneukt. O ja schat ga door, neuk me, ik heb zaad nodig, neuk me maar hijgde ik. Ik was nu zo geil en waus dat ik dat onverzadigbare gevoel kreeg en me kut door iedereen zou laten vullen. Erica neukte me steeds ruiger, en ik, ik genoot en wilde alleen maar meer en dieper. Toen begon ze te kreunen en spoot ze haar zaad diep in dat hoerige kutje van me. Langzaam gleed haar klit weer uit me.
Genoeg gehad SLOERIE? Nee,, kreunde ik, ik wil meer! Het werd wel steeds vager in mijn hoofd. Ik voelde geil, zeer hoerig geil maar wat er nu precies gebeurde? ik kreeg het niet helemaal meer mee. Van de rest van die nacht staan me alleen nog maar wat flarden bij. Geblinddoekt en (opnieuw) geboeid lig ik op mijn orgiebed. Ik wordt geneukt, waarschijnlijk door mannen die Erica heeft geregeld. Het zaad zit langs mijn benen billen en in mijn gezicht. Me kut tintelt aan alle kanten. En de flarden in mijn hoofd kreunen alleen maar meer en harder schat.
Dan wordt het stil. De volgende herinnering die ik heb is dat ik weer wakker wordt. Ik lig op bed, mijn laarzen zijn uit. Mijn lijf plakt. En naast me ligt Erica te slapen. Toch eens aan haar vragen wat er die nacht nog meer gebeurt is…..
Vond je bovenstaande geil en/of zou je ook wel eens met me willen spelen? stuur dan zeker een berichtje xxx
Petra

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir