dokter 2

Follow

dokter 2
Dekker denkt dat de volgende stap moet worden gezet en dat het genootschap moet kunnen profiteren van hun investeringen. Mooie jonge meisjes zouden ze moeten……….chippen! Het was weer druk in de wachtkamer, met in zijn hoofd nog steeds de beelden van de geslaagde testen met zijn assistente Marion. Begon hij aan zijn dagelijkse bezigheden, waar ook wel veel minder leuke….

Marion zat zo als gewoonlijk, bij de ingang in een kantoortje waar ze de telefoon gesprekken beantwoorde en de patiënten zag binnen komen. Aan het loket kon ze hen nog helpen als ze vragen hadden. Het was een brede glaspui zodat iedereen haar kon zien zitten als ze binnen kwamen.

De gsm kon nu inmiddels al op grotere afstand de code activeren!

Dekker kon het niet laten, te spelen met zijn assistente…ook al zag hij er zelf niets van. Hij wist natuurlijk wel wat er ongeveer gebeurde. Terwijl hij bij meneer Peters naar een smerige huidafwijking zat te kijken. Drukte hij code 2 in voor Marion.

Marion voelde plotseling zeer geile scheuten, door haar kutje vibreren, verdorie Harrie was weer bezig, wist ze, maar ze kon er niets tegen doen. Ze lag met haar hoofd op het bureau, haar mond iets los en ze kreunde zachtjes, ‘’mmmmmm…mmmm,’’ en beet op haar tong om het geluid te smoren.

Marion voelde haar kut lippen op zwellen en het geil al langs haar dijen….maar! Ze kwam nog net niet klaar, ‘’oohh wat is dit geil,’’ fluisterde ze zachtjes.

Mevrouw Deters stond voor het loket, ze belde en Marion stond noodgedwongen op, ‘’W..waar.. Waarmee kk kan ik u helpen?’’ Weer een geil scheut, door haar kutje. Besefte de dokter eigenlijk wel hoe moeilijk hij, het haar maakte.

Mevrouw Deters zag Marion verkrampen en trillen. Maar had natuurlijk geen idee wat er aan de hand was. Marion kreunde zachtjes, ‘’huh..sorry mev..mevrouw Deters..z..zz..zou u tt…tegen de dokter willen zeggen, dat h….aagh..dat hij..mm..moet ophouden!’’

Dekker liet haar zeker tien keer bijna klaar komen en zat met een stijve in zijn broek achter zijn bureau de patiënten te woord te staan.

‘’Wat is er met u assistente aan de hand?’’ Vroeg, mevrouw Deters.

‘’Hoe bedoelt u?’’ Vroeg hij.

‘’Nou ze staat te grimassen en te zuchten.’’

Dekker zijn lul stond op ploffen. Maar ook deze dag kwamen ze weer door.

Marion, zei wel, ‘’Harrie, dat moet je niet doen met de patiënten er bij, ik schaam me dood!’’

Marion’s slip was drijfnat, van al het geil dat er uit haar kut was gelekt, door het steeds weer opnieuw bijna klaar komen en plakte aan haar vast. Harrie kon de geile lucht die ze afscheidde ruiken.

‘Vanavond, heb ik een belangrijke bijeenkomst en jij zou mij als assistente goed kunnen helpen!’’

Marion vond dat prima.

‘’Vanavond om acht uur, bij het Beauty-welness en sport centrum. Zijingang en meld je dan aan via de intercom.’’ Beiden gingen hun eigen weg.

Dekker kwam thuis en vertelde zijn vrouw, dat hij vanavond weer een vergadering had.

‘’Alweer?’’ Mopperde..ze. ‘’Waar gaat dat over, waarom mag ik dat niet weten?’’ Dekker reageerde niet, maar dacht ach mens zeur toch niet zo en dat gaat jou geen flikker aan.

Dekker was al om half acht aanwezig en vertelde de leden, dat hij van plan was om een demonstratie te geven, om te laten zien wat de gsm gestuurde chip bij vrouwen deed en dat zijn assistente Marion, niet wetende, dat hij haar voor zijn geile karretje ging spannen, de demonstratie zou geven. Gemompel steeg op in de zaal. Ze kenden Marion en wisten dat het een verrukkelijke mooie vrouw was, erg lekker om te zien met haar lange zwarte haren.

Acht uur. De intercom kraakte. ‘’Hallo? Ik ben er Marion!’’ De deur zoemde en ze hoorde, ‘’gaat u maar even naar de wachtkamer u wordt zo op gehaald!’’

Marion gaat de wachtkamer in en net dat ze wil gaan zitten, krijgt ze weer een geil gevoel in haar onderlichaam…Code 1. Een camera registreert de beelden. De mannen van het genootschap zien haar trillen.

Dekker activeert Code 2. Ze zien haar ogen wegdraaien, haar mond gaat iets open en ze horen haar kreunen. Ze komt BIJNA klaar….het geil loopt langs haar dijen.

Marion kan het niet laten, van geilheid beroert ze haar klit, ‘’aaaagggg..oooohh…!’’ Ze vingert zich, zachtjes glijden drie vingers in en uit haar kutje. Ze kleven van het geil, maar de chip houdt zelfs nu ze probeert klaar te komen…dit tegen, verdorie…dacht ze, toen ze weer bijna klaar kwam.

Marion keek een beetje glazig van geilheid rond en zag een deur. De deur waar ze naar binnen was gekomen, beetje vreemd vond ze het wel. Maar weer een geilscheut door haar kutje en ze was weer afgeleid.

Harrie Dekker, kwam plotseling binnen en hoorde Marion kreunen, ‘’mmmmm..ooohhh!’’

Marion trok snel haar vingers uit haar kut en fatsoeneerde haar slipje en rokje. Snel veegde ze het geil van haar vingers aan haar blouse.

Harrie zag dat en had binnen pret.

‘’Je bent geil, He!’’ Zei hij.

‘’Ja verdorie! Je moet mij wel laten klaar komen, dit is zo frustrerend!’’

‘’Kom maar mee!’’ Ze liepen de deur uit en stonden in de gang, daar was alleen nog maar de buiten deur? Zag Marion wel. Ze snapte er niets van, een wachtkamer die alleen maar naar buiten leidde?

Dekker had de GSM, nu op Code 1 staan. Hij zag aan haar gezicht, haar ogen straalde geilheid uit, ze wilde klaar komen dat was duidelijk.

‘’Oké, als je meewerkt, dan zal je klaar komen!’’

Hij haalde een zwarte doek uit zijn zak en bond haar ogen ermee af, haar lange haren liet hij zorgvuldig over het doek heen hangen.

Marion liet hem maar begaan, ze was gewoon te geil.

Marion hoorde wat zoemen, maar ze zag natuurlijk niets, aan het eind van de gang, schoof een kast gewoon omhoog en werd er een tweede deur zichtbaar.

Dekker pakte Marion bij de arm en liep er met haar naar toe en nadat ze binnen waren en de deur weer gesloten werd, ging automatisch de kast weer naar beneden. De leden zagen en binnen komen.

Dekker zette gelijk Code 2 aan en Marion kromp van geilheid in elkaar. ‘’Neeeeee..niet weer… aaahh neeee..och..laat me klaar komen ooohh nnee ik wordt er gek van!’’

‘’Kleed je uit, geile hoer!’’ Horde ze, Dekker roepen.

Marion kleed zich uit, het maakte haar niets meer uit. Ze wilde maar een ding en dat was klaar komen. Ze hoorde opeens een goedkeurend gemompel. Ze wist nu dat er meerdere mensen aanwezig waren.

‘’Zo heee, dat ziet er ff lekker uit!’’ Hoorde ze van links, wie waren dat? De mannen zagen geile glinsterende strepen over haar dijen lopen, haar kutje stond al wat open en de lipjes waren behoorlijk gezwollen, ook zagen ze nu de extra grote klit.

Marion bleef kreunen en trillen en kwam bijna weer klaar. Ze kreeg leren polsboeien om en haar handen op de rug, zodat ze niet zelf bij haar kutje kon komen en ook niet haar blinddoek verwijderen.

Marion liet alles maar over zich heen komen, ze was veels te geil.

‘’Zo, het hoertje is er klaar voor, om flink genomen te worden,’’ hoorde ze Dekker zeggen. Marion voelde vreemde handen aan haar tieten en diverse handen die haar gezwollen grote dikke klit tussen de vingers namen. Ze werd er gek van.

‘’Zo dat klitje is echt wel een stuk groter.’’ hoorde ze weer iemand anders zeggen.

‘’Geil wijf,’’ schreeuwde er iemand. Vingers gleden in haar kut, ze hoorde de man zuchten en even later slobberde hij haar geil van zijn vingers en kreeg ze weer een aantal andere vingers in aar kut. Ook nu zorgde Code 2 ervoor dat ze net niet klaar kwam.

‘’Ik wil KLAAR..KOMEN??’’ Riep ze dan ook en er werd om gelachen.

‘’Het geile teefje wil klaar komen!’’ Hoorde ze weer iemand anders roepen, er waren duidelijk meerdere mannen, wist ze nu wel.

Marion werd ruw betast en staande kreeg ze een pik naar binnen. Ze werd stevig geneukt…de man hield haar billen goed vast en kwam vrij vlot klaar. Zijn sperma spoot in dikke stralen naar binnen en even later drong er weer een andere pik haar kutje binnen. Het ging maar door, ze raakte de tel kwijt… de ene na de andere pik drong ruw haar gleuf in, ervaren mannen, beginnelingen…dikke forse pikken…kleintjes, dikke lagen sperma kolkten uit haar kut langs haar dijen, maar ze bleef maar net niet klaar komen. Ze werd op haar schouders gedrukt en zakte door haar knieën en kreeg een harde lul voor haar mond, die zachtjes haar lippen uit elkaar dreef en haar in de mond begon te neuken.

Ze begreep dat ze haar bewust net niet klaar lieten komen, ze wilden haar scherp en geil houden. De man pompte zijn geil diep in haar mond en ze slikte voor de tweede keer sperma..een lange geile sessie van neuken..neuken..neuken…neuken en geneukt worden!

‘’Prima Dekker, dat werkt perfect. Boven verwachting perfect, is de investering dubbel en dwars waard!’’

‘’Zal ik haar nu klaar laten komen?’’ Vroeg, Harrie.

‘’Ja, please…please..laat me klaar komen. Ik ben zo geil, ik houd dit niet langer vol…please laat mij komen!’’ Smeekte ze, terwijl ze nog op haar knieën lag.

Dokter Dekker drukte Code 3 in en wat de heren toen zagen.

Ze zagen Marion helemaal verkrampen, ze kon niet bij haar kutje, haar kreunen werd heviger en met een intense brul en vloekend kwam ze enorm klaar, ‘’huhhuh..huhhuhhuhmmmm..huh..oooohh oohh ein eindelijk, godverdomme oooooohh….ooohhggg!!!’’ Het geil spoot uit haar kut, haar orgasme was zo hevig, dat ze echt spoot….de klodders geil ketste een meter of twee verder over de vloer. Ze lag met haar hoofd nu op de grond, haar kutje krampte en het orgasme hield aan. Zo hevig was ze nog nooit klaar gekomen.

Marion lag in haar eigen geil te hijgen en te kreunen, ‘’och..huhhuhhuh..wat wat is dit lekkerrrr!’’

‘’En hoe was dit?’’…, ‘’hoe kwam dit over?’’ Vroeg Dekker.

‘’Pffffffff….,’’ hijgde ze nog.

‘’Ik denk dat je hiermee elke vrouw gewoon kan neuken en gebruiken, als ze maar mag klaarkomen, als ze eenmaal zo is klaar gekomen wil ze dat wel vaker en hebben jullie ons hiermee onder controle!’’

Ze besefte, dat wat ze zei ook voor haar gold, dit was echt mega klaarkomen.

Dekker nam haar weer mee, deur open, kast automatisch omhoog en even later stonden ze in de wacht ruimte en verwijderde Dekker de polsboeien en de blinddoek en gaf haar kleding weer terug.

‘’Wij zullen jou vaker gaan gebruiken!’’

‘’En je moet meewerken aan het chippen van vrouwen, vooral jonge langharige geile straatsletjes!’’

Marion knikte, haar geilheid was nog steeds niet helemaal weg getrokken, haar klit was nog behoorlijk gezwollen.

De volgende dag, maakte Marion de eerste uitnodigingen klaar, voor de vrouwen en meisjes, zodat ze op tijd waren voor hun jaarlijkse controle. In de brief werd gelijk vermeld, dat er dit jaar een nieuwe methode werd gebruikt. Waarbij een kleine ingreep met lichte plaatselijke verdoving nodig was.

Ze maakte dit op de computer in orde en bracht zelf de brieven naar de brievenbus. Het was mooi weer dus wat wil je nog meer.

Dekker drukt heel even op Code 2 en Marion kreeg buiten op straat een paar enorme trillende geil scheuten door haar kutje. Ze verkrampte op straat en kreunde, ‘’mmmmmmm..klootzak!!..ooohhhh!!’’

Marion was inmiddels bij de brievenbus en gooide ze er in. Ze stond met haar dijen tegen elkaar gedrukt, zich vast te houden aan de brievenbus en kwam nog net niet klaar, ‘’aaaahhggg… Gotv.. Kl oot..zakk?’’

‘’Wat is er mevrouw? Kan ik u ergens mee helpen? Hebt u pijn of zo!’’ Vroeg een vriendelijke man. Wist hij veel wat die arts met haar uit spookte! Het liefst wilde ze aan haar kut zitten en zich wild vingeren, ook al wist ze wel dat ze niet zou klaar komen. Zelfs hier buiten ter plekke laten neuken zou niet helpen. Hij had haar in haar macht en wie weet nog wel meer mannen?

‘’Nee, meneer u kunt mij niet helpen…aaahh..huhhuh.’’

Marion haastte zich, dauw weer terug naar de praktijk.

‘’Harrie, verdorie, dat moet je niet doen! Ik sta helemaal voor gek buiten!’’ Dekker lachte.

‘’Wat een mooie uitvinding, He!’’ zei hij.

‘’Mijn vrouw komt zo,’’ ‘’die ga ik ook chippen en injecteren!’’

‘’He? U vrouw, maar die is toch…..?’’

‘’Ja, ze is lelijk en klein en dik en ik neuk haar ook niet, maar dan kan ik haar is haar bek laten houden, als ze weer zeurt!’’

‘’O? hahaha,’’ lachte, Marion. Ze kende Bertha wel, was een beetje een stug mens.

Bertha kwam binnen, ‘’hallo Marion, ik kom voor het uitstrijkje en heb geen zin in wachten.’’ Bertha kon gelijk doorlopen, is toch wel een voordeel als je man huisarts is.

Dekker telefoneerde net met zijn vriend Swift, de Dierenarts, hoe die het gisteren vond met Marion en of zo een chip bij mannen ook wat zou doen? In dit geval doelde hij op zijn hond Bruno.

‘’Geen idee, ik wil hem wel chippen hoor? Kan geen kwaad als er niets gebeurd, verwijderen we het toch weer.’’ Oké, ze maakten een afspraak en dan zou hij wel een chip meenemen.

Bertha kwam binnen en Dekker verbrak de verbinding. Ze kon gelijk haar kampeer tent, He ik bedoel haar onderbroek uit trekken en in de stoel plaats nemen, met haar benen in de beugels. De arts keek tegen een vreselijk struikgewas aan, tja zo heeft huisarts zijn ook wel zijn mindere kanten.

Marion kwam binnen ter assistentie, de arts frunnikte een slangetje door de haren heen en spoot de koude verdoving vloeistof in haar kut.

‘’KOUD, bbbrr,’’ mopperde ze.

Dekker plaatste het speciale chip apparaat, boven haar klit en schoot de chip naar binnen.

‘’AU, verdorie,’’ riep ze. De arts had net niet lang genoeg gewacht tot de verdoving volledig was. Hij smeerde wondspray over de kleine insnede en zette even later een injectie naald in haar klit en spoot de groei hormonen er in.

Bertha verliet het pand net, toen Maria van de Tempel binnen kwam. Ze kenden elkaar en spraken wat af om ergens een kop koffie met gebak te nuttigen. Bertha wachtte buiten wel op haar en zat op een bankje in de zon.

Maria kon ook gelijk door lopen. Logisch, de vrouw van de burgemeester liet je niet wachten. Even later zat ze sliploos in de stoel met haar benen in de beugels. Ze was dan wel een geblondeerde van tweeënveertig jaar. Maar ze mocht er wel wezen. Ze had zelfs een kale kut, ze schoor zich dus glad en kaal.

Dekker wachtte nu wel tot de verdoving…Kon hij lekker een tijd naar haar kut kijken. Dat arrogante bekakte wijf, wilde hij graag op de knieën krijgen. Het speciale pistool werd boven haar klit gezet en tik..klaar, injectie naald in de toch al forse klit, groei hormonen er in….. Maria trok haar slip weer aan en liep naar buiten.

Maria en Bertha liepen al kletsend naar het restaurant, er was er maar een in het stadje. Dus kwamen ze automatisch bij Kees de Boer.

‘’Hallo dames, wat zal het zijn?’’

‘’Twee maal koffie en een flink stuk slagroom gebak, niet zo een klein stukje als vorige week,’’ mopperde, Bertha.

Kees werd gelijk gebeld door Dekker en kreeg te horen dat de dames aan het gebak zaten, ‘’druk Code 2 maar in bij dat viswijf van mij!’’ zei hij, lachend.

Kees tikte Code 2 in op het schermpje waar Bertha stond.

Bertha begon op haar stoel te schuiven, zag hij. Ze kneep haar benen bij elkaar, verdorie wat was dat dan? Ze voelde zich geil worden. Haar kut zwol op, dat had ze nog nooit meegemaakt. De laatste keer dat ze geil werd, als er al sprake van geweest was van geil worden. Was ruim dertig jaar geleden.

‘’Ai…,’’ riep ze, toen er weer een geile scheut door haar kut trok.

‘’Wat is er?,’’ vroeg Maria, die haar vriendin zag schuiven op haar stoel. Bertha kreeg een rood hoofd als een biet, ‘’ik heb…aaahhhh…Geen idee wat er aan de hand is, mmmmm….ik ga….even naar het toilet!’’ En weg was ze.

Kees de restaurant eigenaar, had op alle toiletten camera’s verborgen. Bertha trok snel haar onderbroek naar beneden en stak wat vingers in haar kut. Dit was de eerste keer dat ze vingerde. Ze schaamde zich dood. Hoe kon dat zomaar opeens? De camera registreerde haar gevinger.

Kees drukte Code 3 in en Bertha kreeg op het toilet een giga orgasme. Ze kwam kreunend op de pot klaar op haar vingers. In het restaurant zat nu Maria op haar stoel te schuiven. Ze was niet vies van seks, maar deze geil scheuten waren nieuw voor haar.

Maria haastte zich ook snel naar het toilet en zag dat haar klit en kut lippen enorm waren op gezwollen, automatisch stak ze vier vingers in haar kut en porkte ze diep naar binnen., toen ook daar Code 3 in ging kwam ze schreeuwend klaar.

Kees kon haar horen schreeuwen, de beide dames werden nog een tijd geplaagd met Code 2 en kwamen dus een paar maal net niet klaar, na hun heftige orgasme.

Maria wist niet hoe snel ze moest afrekenen en verliet met een rood hoofd het restaurant. Even later kwam Bertha en ze zag haar vriendin al een eind verder in de straat lopen. Ze keek Kees aan. ‘’Er is al betaald hoor!’’ Zei deze, met een glimlach.

Kees belde Dekker en vertelde hem, dat de chip en de GSM perfect werkte. De video en dvd’tjes bracht hij later naar Dekker en ze printen er wat foto’s van af. De beide vrouwen zouden die met een brief er bij, deze week in de bus krijgen. Nu waren er drie vrouwen gechipt en dat zouden er veel meer worden.

De leden van het genootschap ontvingen de drie codes van de vrouwen via hun computer. De GSM die elk lid had heeft een bereik van duizend meter, maar er werd hard gewerkt om die afstand te vergroten.

Ze konden bijvoorbeeld vanuit hun luie stoel de vrouwen activeren, maar ja dan zag je er zelf niets van, alleen de lol had je dan!

Zou pas echt leuk en geil zijn, als er mooie geile jonge meisjes gechipt werden, maar dat was een kwestie van even geduld hebben.

Die avond liep Dekker langs het huis van de burgemeester en hij kon het niet laten om even Code 2 in te drukken.

Maria die TV zat te kijken en naast haar man op de bank zat, voelde zich als door een wesp gestoken, toen er geile scheuten door haar kut trokken. Ze liep rood aan en zat te schuiven en kneep haar dijen vast tegen elkaar.

Karel haar man keek haar aan, ‘’wat is er liefje?’’ Vroeg hij.

Maria zei niets. Ze wist niet wat ze hier nou over moest zeggen. Haar slip werd nat en ze kwam bijna klaar! Ze hield haar mond goed gesloten en beet op haar tong, ‘’pfff…mmm..ooohhh.. Gussie.mm!??’’ Kreunde ze, zo zacht mogelijk. Stond op en liep de gang in en ging naar boven. Ze liet een natte plek achter op het leren bankstel.

Karel tipte dat aan, rook er eerst aan en daarna likte hij zijn vinger af, ‘’wat..the fuck?’’ Dat is geil. Zijn Maria zat te soppen in haar eigen geil op de bank net! Met een groeiende erectie in zijn broek liep hij ook naar boven en even later gleed zijn harde lul in de zeik natte gleuf van zijn vrouwtje.

Dekker die al lang weer weg was en het apparaat had uit gezet, veroorzaakte wel een wilde verhitte neuk partij en Maria kwam gillend en kreunend klaar op de pik van haar man en stootte haar kut wild omhoog, om zo diep mogelijk genomen te worden door hem.

Karel wist niet wat hem overkwam.

Maria was niet vies van seks, maar nu was ze toch wel bezig als een echte hoer vond hij. Ze smeekte gewoon. ‘’Dieper..kom op pik van me…..dieper mmmm,’’ en hij spoot maar wat graag, haar kut vol met zijn sperma, ‘’aaagghhh..aaagggg!’’ Wild stotend leegde hij zijn volle zak in haar.

In dit stadje, zou als dat zo door gaat. De seks hel los breken!

Einde deel 2.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir