Met zun twee + 1

Blowjob

Met zun twee + 1
De winter in Nederland is weer duidelijk van start. Het wordt met de dag eerder donker en de nachten worden kouder en kouder. Vandaag is er zelfs al wat lichte sneeuw gevallen. De kou zorgt ervoor dat we vandaag maar lekker binnen zijn gebleven. De verwarming een tandje hoger, filmpje op en lekker samen op de bank.

Tegen het einde van de middag gaat de telefoon. Een van mijn vrienden hangt aan de andere kant van de lijn. Jij luistert half mee naar het nogal algemeen klinkende gesprek. Maar je bent vooral geconcentreerd op de film die zich voor je afspeelt. Je bent zo gefocust dat je niet eens merkt dat het telefoongesprek al lang ge-eindigt is.

“Wie was dat?” vraag je. “Eva, ze vroeg of we plannen hebben voor vanavond. Ik heb gezegd van niet en gevraagd of ze gezellig wat komt drinken.”. Enigszins verrast dat deze beslissing zomaar genomen is reageer je met een kort “ok”.

Zodra de film is afgelopen wordt er een snelle maaltijd bereid en begin ik de huiskamer enigszins klaar te maken voor het bezoek van die avond. Alle rommel aan de kant, wat snack-jes op tafel, kaarsje hier en daar en een rustig muziekje op. Je kijkt toe ik wel erg veel moeite doet, maar negeert het.

Ik zakt weer naast je op de bank en begin tegen je aan te kroelen. Zachte kusjes landen overal waardoor binnen no time het strakke gezicht plaats maakt voor een lieve glimlach. Mijn hand glijdt over je buik terwijl de kussen steeds intenser worden. En zodra de kus veranderd in een passionele zoen glijdt mijn hand omhoog en omvat je borsten. Stevig kneed ik ze één voor één terwijl onze tongen om elkander draaien. Onze ademhaling wordt duidelijk heviger.. vooral wanneer ik mijn hand tussen je benen laat glijden en daar stevig begint te masseren. Ik voel de warmte van je opwinding door je broek heen en voelt de warm lucht van je gehijg langs mijn wang strelen.

*Ding dong*.. De bel. We waren al bijna weer vergeten dat we bezoek gingen krijgen. Ik voelde al spijt dat ik de vriendin had uitgenodigd. Tot zover dit spannende spelletje.

Ik open de deur en kijk enigszins verbaasd. De sneeuw daalt neer in de straat, maar zij staat aan de deur in een rokje (met maillot), een net iets te strak shirt-je en daarover heen een spijkerjasje. Eva is een mooie meid. Niet al te groot, mooi golvend haar, grote borsten en erg mooi kontje. Ik ken haar al sinds de basisschool, en in de jaren heb ik al vaak over haar gefantaseerd. Ik ben heel open over mijn fantasieën tegenover jou, dus het was geen geheim. Ze begroet mij met 3 kussen en stapt snel binnen. De deur sluit achter haar en ze hangt haar jas aan de kapstok.

Ook de twee dames begroeten elkaar. Waarna Eva plaats neemt op de bank. Jij vraagt of ze wat wil drinken en uiteindelijk komt de fles wijn op tafel. Het casual gebabbel begint. Het blijkt nu dat Eva eigenlijk die avond een date zou hebben, maar deze had net voor het moment daar was afgebeld.

De uren vlogen voorbij. De muziek stond inmiddels al weer wat harder en de 3e fles wijn verscheen op tafel. Ik zelf zit al hele avond aan de frisdrank maar ruil die nu in voor water. Ik bladder een beetje door mijn telefoon terwijl de dames duidelijk enorm veel plezier ergens om hebben. Ik volg het gesprek niet want het klinkt als een hoop meiden gegiebel. Vanaf de andere bank kijk ik toe hoe de dames met hevige gebaren een verhaal aan elkaar duidelijk proberen te maken. Ik ga maar even naar de wc. Er wordt niet eens opgekeken als ik opsta.

Eenmaal terug van de wc is de muziek zachter. Vreemd. En als ik doorloop kijk ik op van wat ik aan tref. Jij ligt samen met eva op de bank, hevig kussend. Jullie lijken mijn aanwezigheid niet te hebben opgemerkt. Ik neem weer plaats op de bank en kijk enigszins ongemakkelijk toe naar het ontzettend opwindende schouwspel. Ik weet niet goed wat te doen dus laat jullie maar gaan. Plotseling draaien de 2 gezichten mijn kant op en kijken met de zelfde geile glimlach naar mij. “Je kijkt alsof je een spook ziet lieverd” zeg je tegen mij. Ik kan niet echt iets anders uitbrengen dan: “Ik ben gewoon verbaasd.. maar ik hou jullie zeker niet tegen”. Je lacht, staat op en komt naast me op de bank zitten. Eva neemt aan de andere kant van mij plaats.

“Eva zij dat ze soms wel eens nieuwsgierig was naar zoenen met een vrouw, en ik wist dat jij er geen problemen mee zou hebben als we het eens zouden proberen.” Je legt je hand op mijn been en begint langzaam wat te strelen. “Maar ben niet bang.. je hoeft niet alleen maar toe te kijken hoor..” giebelt Eva en legt ook haar hand op mijn been. Even kijk ik haar verschrokken aan maar dat veranderd al snel in een geile blik.

Op enkele centimeters afstand zie ik het hoofd van Eva en jou weer tot elkaar komen en een hevige tong zoen is het gevolg. Daarna draai jij mij kant op en zoent mij om vervolgens mijn hoofd richting Eva te draaien welke mij ook direct een hevige zoen geeft. Dit is mijn eerst fysieke contact met Eva en mijn broek begint dan ook direct erg krap te worden.

Jullie handen masseren stevig mijn bovenbeen terwijl ik jullie om ste beurt zoen. Ik voel hoe eva haar hand omhoog glijdt en daarbij mijn t shirt meeneemt. Deze vliegt over mijn hoofd en jullie handen glijden over mijn borsten. Om ste beurt trek ik jullie shirts uit waardoor ik plots omringd ben door 4 prachtige borsten. Zelf knopen jullie de bh’s los waardoor ik niet meer weet waar ik moet kijken. Wat een hoop moois.

Jij staat op en Eva volgt jou voorbeeld. Ik zit maar kijk toe hoe Eva stevig je borsten masseert terwijl jullie weer met elkaar zoenen. Jou hand glijdt over Eva haar buik en kruipt langzaam richting haar rokje. Je maakt de knopen los en duwt het rokje over haar stevige kontje naar beneden en neemt daarbij de maillot direct mee. Eva staat nu in enkel haar string in onze woonkamer. Ze ziet er echt fantastisch uit. Het duurt niet lang tot ook Eva jou van je broek ontdoet waarna ook jij enkel in je string in de woonkamer staat. Eva haar hand masseert je kruis door de string heen terwijl ook jou hand die kant op gaat.

Ik zie langzaam aan de stof van beide strings natter en natter worden. Ik begin mijn broek los te knopen maar plots kijkt Eva boos mijn kant op. “Stoute jongen” zegt ze en wenkt dat ik op moet staan. De meiden zoenen weer met mij terwijl ze samen mijn broek losmaken en deze tegelijk met mijn boxer tot de grond trekken. Mijn pik staat fier overeind door al het geils om me heen en de hand van Eva vouwt zich direct om mijn pik en begint me af te trekken. Jij trek ondertussen Eva haar string omlaag en begint haar geknield te vingeren. Je laat direct twee vingers diep in haar glijden. Eva lijkt het er moeilijk mee te hebben want ik zie hoe ze staat te schudden op haar benen van genot. Het glinsterend vocht loopt over haar dijbenen terwijl jou vingers nog steeds met de nodige kracht in en uit haar glijden. Eva begint mij steeds sneller af te trekken tot ze plots en onverwacht hevig klaar komt. Jij glimlacht en kijkt mij van onderaf aan.

Eva verstijft even van het hevige orgasme dus je neemt het van haar over. Je trekt me hevig af en laat daarbij mijn eikel op je tong rusten. Je kijkt me aan alsof je niet kunt wachten om mij te laten klaarkomen. Eva zakt nu ook haar knieën en begint met haar tong over mijn ballen en eikel te gaan. Jullie raken verstrengeld in een hevige tong zoen met mijn eikel in het midden. Het wordt bijna teveel. Dat merk je want je laat mijn pik even met rust en jullie zoenen samen verder.

Eva laat nu haar hand de weg vinden naar jou kruis en glijdt daar bij je string binnen. Ze begint snel en stevig je clit te masseren. Al het geluid dat daarbij voort komt en de beelden die mijn ogen zien maken het moeilijk om niet de hand aan mijzelf te slaan. Maar terwijl het zoenen bij jou plaats heeft gemaakt voor hevig kreunen neemt Eva mijn pik in haar mond en begint me hevig te pijpen. Je kreunt steeds harder en ik zie hoe je plots klaarkomt. Dit is voor mij de druppel en ook ik kom klaar. Gulzig begint Eva nog sneller te likken tot de laatste druppel in haar mond is. Jullie zoenen en ik zie het zaad tussen jullie monden verdeeld worden. Simultaan slikken jullie het door.

Helemaal uitgeput zakken we op de bank. “Zeg me alsjeblieft dat we dit vaker gaan doen” zegt Eva. Ik lach en jij lacht mee. “Als het aan mij ligt .. “ zeg je terwijl je mij aan kijkt en ik kan niet veel meer dan lachen. Dit is nog lang niet het einde van de avond.. maar dat.. is voor een volgende keer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir