Ontmoeting met een knappe Braziliaanse.

Creampie

Ontmoeting met een knappe Braziliaanse.
Ik loop met je door de smalle straten van een Mediterraans kustplaatsje. We hebben net een prachtig fort bewonderd en lopen hand in hand weer naar beneden. De straatjes worden steeds smaller en op een gegeven moment moeten we zelfs achter elkaar lopen. Heel veel meer ruimte is er niet. Als ik de hoek omloop sta ik opeens oog in oog met een beeldschone vrouw. Ik smelt haast in haar prachtige donkere ogen en excuseer me snel als ze staat te wachten om me te passeren. De jonge dame lacht lief als ze langs me stapt. Je botst bijna tegen me aan als ik nog even achterom probeer te kijken. Je lacht hardop en geeft me een por in de rug. Je bent bi en we winden er geen doekjes om, dus geregeld kletsen we over personen die we aantrekkelijk vinden. Ik hoor je gniffelen, “Hier hoor ik je vast de hele dag nog over.”

Als we weer beneden zijn kiezen we een leuk terrasje uit en bestellen wat te drinken. Zo zitten we wat te praten en onze plannen voor de komende dagen door te nemen. Opeens tik je me aan, “Wout, je gaat het niet geloven.” En je wijst achter me. Ik draai me voorzichtig om en zie haar een paar tafeltjes achter ons zitten. De ober brengt net een ijskoffie en zet het koude glas voor haar neer. Ze brengt haar lippen naar het rietje en neemt een slok, waarna ze content achterover leunt. Ik draai me terug en wil iets zeggen. Maar je bent al opgestaan en zegt, “Ben zo terug schat.”

Ik geniet rustig van mijn biertje en draai een beetje in mijn stoel zodat ik jullie kan zien. Je bent al aangeschoven in de stoel naast haar. Het lijkt dat jullie het goed kunnen vinden. Je spreekt vloeiend Spaans, veel beter dan ik, die nog maar net een biertje kan bestellen. Een tweede pilsje wordt voor me neergezet. Als ik omkijk zie ik opeens dat je staat. Ze omhelst je en dan loopt ze weg. Eenmaal terug op je stoel doe je je verhaal. Ze is Braziliaans en verblijft hier voor een congres. Vandaag heeft ze een dagje voor haarzelf. Morgen moet ze presenteren voor een zaal als vertegenwoordiger van haar werkgever. Je kijkt me met glinsterende ogen aan. Ik merk dat je nog iets achterhoudt. “Ze is er best wel zenuwachtig van. Ik zei dat ik wel iets weet. Ze heeft me haar nummer gegeven en vanavond komt ze langs op onze hotelkamer.” Ik staar je in ongeloof aan. In al die jaren dat we samen zijn blijf ik me verbazen. Een kort gesprek. Een paar woorden en je kan iedereen overhalen.

De rest van de dag kan ik niet van je afblijven. In de winkelstraat gaat mijn hand over je rug en je billen. Op bijna elke straathoek grijp ik je vast en geef je een zoen. In de lift van het hotel kan jij je ook niet beheersen en wrijft over de bobbel in mijn spijkerbroek. Eenmaal op de kamer vliegen de kledingstukken uit. Je laat je voorover op het bed vallen en ik ruk het ondergoed van je lijf. Je klemt je vast aan een kussen en ik duik tussen je benen. De hele dag ben je flink opgegeild en binnen no-time ben je lekker nat. Ik slurp en zuig aan je kutje en breng je meermalen tot een orgasme. Tussendoor wisselen we af en zuigt je aan mijn pik. Maar laat mij telkens net niet tot een hoogtepunt komen. Dat maakt mij alleen maar geiler en als je op mijn gezicht zit laat ik je zo hard komen dat je mijn buik onderspuit. De tijd zijn we volkomen vergeten en als we uitgeput in elkaar armen liggen zie ik de tijd op de klok. We douchen en kleden ons vlug aan om nog even te dineren voordat onze gast komt.

Als we weer boven zijn stopt je in de deuropening. Ik keer me om en je geeft me een kus. “Ik kom er zo aan. Ik heb afgesproken in de lounge. Wacht jij maar lekker hier.” Zegt je als ze mijn hotelkaart uit de handen vist. Met een vlugge tred loopt je naar de lift. Nog geen tien minuten later wordt op de deur geklopt en een kaart die door de gleuf wordt gestoken. Ik heb de lichten gedimd en druk de TV uit. Ik stap naar de deur maar sta stil als ik haar zie. Ze ziet er beeldschoon uit. Een lange zwarte jurk en rode hakken. Ze sluit de deur zachtjes en draait naar me om. Een geil verlangen is af te lezen in haar grote donkere ogen. Ik pak haar hand als ze een stap dichterbij zet en breng haar naar me toe. Ik leg mijn vingers aan haar kin en ze opent haar lippen. Onmiddellijk belanden we in een innige zoen. Haar handen gaan over mijn schouders en ik pak haar bij haar smalle taille. Ze reikt naar me toe. Zo’n lange Hollandse kerel is ze vast niet gewend. Mijn blouse is al snel verdwenen. En ze begint nu aan mijn riem te trekken. Als we een tijdje lekker staan te zoenen zakt ze door haar knieën. Als ik omlaag kijk zie ik haar welgevormde kontje in de strakke jurk. Mijn broek hangt op mijn enkels en ze wrijft over de dikke lul in mijn onderbroek. Ze kijkt me aan als ze mijn eikel tussen haar lippen neemt.

Ik moet haar manen het rustig aan te doen. Anders spuit ik gelijk haar prachtige gezichtje onder. Ze likt onder mijn eikel en speelt met mijn ballen. Dan sluit ze haar mond om mijn eikel en neemt me een paar keer diep in haar keel. Dan moet ik haar echt tegenhouden anders is het gebeurd met de pret. Ze komt omhoog en stapt uit haar hoge hakken. Die zet ze keurig neer naast het dressoir en doet dan haar oorbellen en andere sierraden af. Ze reikt achter haar rug en ritst de jurk open. Nadat haar schouders zijn bevrijdt valt de stof van haar lichaam. Ze draait zich om en voor het eerst zie ik haar naakte borsten. Vol trots leidt ik haar naar het bed.

Ze zit op de rand en ik wil voor haar knielen. Maar ze kruipt verder op bed en nestelt zich tussen de dekens. “No. Fuck me instead,” fluistert ze hees. Dat laat ik me niet nogmaals zeggen en klim bij haar op bed. Ik leun over haar heen en kus haar glanzende huid. Ze krioelt onder me als ik haar borsten lik en haar handen strijken door mijn haar. Ze slaat haar benen om mij heen en trekt me dichter naar haar toe. Ik kom op haar liggen en haar warme kutje vindt moeiteloos mijn kloppende penis. Ze zucht als ik eerst een stukje in haar kom. Dan draait ze met haar heupen waardoor ik gelijk diep in haar stoot. Ze klampt zich aan me vast en bijt in haar lip. Haar geile gesteun wakkert me aan en ik begin gelijk door te stoten. Ze ontvangt me met open mond en laat zich gaan. Ze kreunt in mijn oor. Ik raak overmeestert door een drang om diep in haar nauwe kut klaar te komen en bekommer me vanaf dat moment alleen nog om mezelf. Haar kreunen worden harder en ook ik begin te grommen. Ik voel haar benen trillen maar blijf in haar duwen. Dan kom ook ik en ik voel hoe ze me leeg melkt. Bezweet kom ik omhoog en zie haar dromerige naar het plafond staren. Ze gloeit en heeft blosjes op haar wangen en rode vlekken in haar hals. Ik leg een hand op haar voorhoofd en kus haar openstaande mond. Mijn pik glijdt over haar klitje daardoor weer een siddering door haar lichaam gaat. Ik voel het bed bewegen en een hand op mijn bil. “Zo. Lekkere dekhengst van me,” klinkt het achter me.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir