Naaktrekreatie

Blowjob

Naaktrekreatie
Het is een mooie warme zomerse dag als ik besluit om heerlijk naakt te gaan zonnen.
Spaarnwoude is een rekreatiegebied bij amsterdam/haarlem waar ik wel vaker kom. Het is nog rustig, en ik zoek een lekker afgelegen plekje in de zon en kleed me uit en smeer me lekker in met zonnebrandolie. Vanuit mijn ooghoek zie ik, niet heel ver van mij vandaan, verscholen tussen de bomen, struiken en het hoge gras een man wrijvende bewegingen maken op iets wat ik niet kan zien. Ik schenk er verder geen aandacht aan en ga lekker in de zon liggen. Maar toch knaagt er iets aan me; wat was die man aan het doen.

In mijn gedachten gebeuren de meest geile dingen en ik wordt vreselijk opgewonden van deze gedachten en dan ook nog die brandende zon op mijn naakte lichaam. Na tien minuten hou ik het niet meer, langzaam en zo stil mogelijk sta ik op en probeer dichterbij te komen zonder gezien te worden. Ja….ik had gelijk de man ligt naast een mooie donkere vrouw en beide zijn ze naakt en glimmen van de olie. Gelukkig hebben ze me niet gehoord althans ze blijven lekker naakt liggen. De man op de buik en de vrouw op haar rug. Langzaam wrijft ze met haar hand een spoor over haar borst naar haar buik om het zweet van haar af te vegen….dacht ik. Haar hand glijd echter langzaam verder over haar kale schaamheuvel en haar vingers bewegen zich langzaam over haar dikke schaamlippen.

Jezus….. wat ziet dat er geil uit ik……shit een takje breekt onder mijn voet, ik laat me snel een beetje zakken en wacht gespannen af. Gelukkig er gebeurd niks, sterker nog nu ik weer sta zie ik dat ze haar benen heel wijd uit elkaar heeft en echt serieus werk maakt van het strelen van haar kittelaar. Doet ze het nu expres of… ja daar ze kijkt me aan.. of niet. Ja dat moet wel ze draaid haar lichaam zodat ik het goed kan zien hoe ze 4 vingers diep in haar glimmende grot laat verdwijnen. Mijn kale lul staat tegen mijn navel en glimt van het geil. Ze praat zacht tegen haar man en ze beginnen heerlijk te vrijen ik zie de tongen heen en weer flitsen intussen glijden de vingers van de man diep bij haar naar binnen dan laat hij zijn vingers aflikken door zijn vrouw die daar zichtbaar van geniet.

Ik sta eerste rang, verdekt op nog geen 5 meter. En toch heb ik het idee dat ze weten dat ik kijk. De vrouw neemt het heft weer in handen en dwingt de man op zijn rug, ze speelt met zijn tepels en likt aan zijn lul en ballen. Dan zie ik dat ze opstaat en zijn armen uit elkaar legt dicht tegen twee jonge boompjes. Verrek ze bindt ‘m vast aan die boompjes. De lul van de man staat fier omhoog. Zodra hij goed vast zit gaat de vrouw in 69 op hem liggen en geeft hem een goede pijpbeurt. Ik sta op springen wat is dit een geil schouwspel.

Traag beweegt ze haar natte kut in de richting van zijn harde lul en gaat zitten met haar gezicht naar mij toe en haar rug naar haar vent zodat hij mij in ieder geval niet meer kan zien. Hij ligt vast en kan toch niet veel doen: nu durf ik wel iets meer in het zicht te komen. De prachtige halfboed vrouw kijkt mij gelijk aan en kreunt luid genoeg dat ik het hoor: ooohhhh wat geil die harde lul ik mijn kut. Met haar handen kneed ze haar borsten. Ik laat nu duidelijk mijn tot het uiterste gespannen lul goed zien. De vrouw kreunt: ik wil nog een lul ooohhhh ….mag ik nog een lul……..slet van me…….ik wil die lul daar pijpen mag het??.

De vast gebonde man laat een instemmend geluid horen. Dat laat ik me geen 2 keer zeggen en snel kom ik dichterbij ik buig door mijn knieen en word direkt tot aan de wortel af gezogen…. kolere… wat heet….. maar ik wil niet gelijk klaar komen en neem voor, de nog steeds lamgzaam rijdende vrouw, plaats. Ze kreund nu zachtjes en de lul glijdt steeds diep naar binnen. Met mijn vingers trek ik haar echt wel grote schaamlippen open en lik de vrijkomende grote kittelaar…. bijna direct beginnen de sappen weer te stromen nu over de ballen van de man. Ik lik haar natte kut en voel de ballen van de man langs mijn kin gaan.

Ze maken samen steeds meer kreunende geluiden en ik hoor: oooooohhhhhhhh ik ga komen…… nog intensiever lik ik haar kittelaar…jaaaaa ohhhh ik kommm….. ze komt spuitend klaar, het vocht schiet in het rond mijn hele gezicht is nat ik wrijf alles lekker uit dan hoor ik de man:…. ik kkkooommmm ooooooookkkk.
Hijgend en puffend valt de vrouw achterover op de vast gebonden man. HHehheh daar was ik aan toe zegt ze zachtjes. Ik wrijf over haar benen en zeg graag gedaan en wil weggaan.

Nee zegt ze hier blijven ik ben nog niet klaar met jou……………….

Het werd een lang geile uitputtende dag

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir