Tante Els, 2

Anal

Tante Els, 2
Het was ondertussen juni geworden en elke dag neukten Els en ik. ’s Avonds in bed en soms overdag op het terras. Maar zoals gezegd, mijn nichtje, de dochter van Els zou komen logeren. Monique studeerde in Leiden en zou twee weken bij ons logeren voordat ze met collega-studenten een reis naar Italië ging maken. Ik baalde als een stekker want ik zou twee weken van Els af moeten blijven en de hormonen gierden door mijn lijf, continu resulterend in een erectie als ik Els aanraakte of alleen maar een blik wierp op haar borsten of billen.
Monique zou zaterdag begin van de middag arriveren en ik deed ’s ochtends de boodschappen voor het weekend en Els verschoonde onze bedden. Ik had al een tijd niet meer in mijn bed geslapen dus dat kon wel schone lakens gebruiken. We hadden het druk en een snelle vrijpartij voor Monique kwam, zat er helaas niet meer in.
Om half twee werd er aangebeld en Els deed open. Ik hoorde opgewonden gepraat in de gang en werd nieuwsgierig naar Monique. Omdat mijn ouders een tijd ruzie hebben gehad met Els, had ik Monique al jaren niet meer gezien en ik was benieuwd hoe zij tot vrouw was geworden.
Toen ze binnen kwam, kreeg ik een schok. Monique leek sprekend op Els. Zowel qua gezicht als qua lijf. Els was wat voller van vormen, meer “mature”, maar Monique had ook prachtige, grote borsten en stevige heupen. We kusten elkaar en besloten buiten wat te gaan drinken. Ik zag dat Monique mij aandachtig opnam en af en toe een blik met Els wisselde, waarbij ze elkaar veelbetekenend aankeken. Ik snapte er niets van en voelde me wat ongemakkelijk, zeker toen Els en Monique over mensen gingen praten die ik niet kende. De zon verscheen op het terras en Els zei dat ze haar bikini aan ging doen. Daar stemden we gelijk mee in en we gingen naar binnen. Ik droeg Monique’s bagage naar haar kamer en ging naar mijn kamer om mijn zwembroek aan te gaan doen. Monique verkleede zich in de kamer van Els en ondertussen hoorde ik ze druk praten en giechelen.
Ik was als eerste weer op het terras en schonk nog wat in, wachtend op de dames, die even later samen beneden kwamen. Het lijf van Els kende ik al door en door maar dat van Monique was ook schitterend. We kletsten nog wat maar door de warmte werden we doezelig en vielen we in slaap.
We werden door regendruppels wakker gemaakt. Snel ruimden we het terras op en vlak voordat de zomerse bui echt losbarstte hadden we alles binnen en keken Els en ik elkaar beteuterd aan. “We hadden een grote barbecue voor jou gepland”, zei Els, “Maar die kan nu niet doorgaan.” Ik stelde voor om wat in de stad te gaan eten. We kleedden ons aan en vertrokken naar de stad. Daar aten we zalig in een restaurant en om half 10 waren we weer thuis. Omdat Els en Monique geheimzinnig bleven doen, had ik er een beetje genoeg van en ik nam afscheid en ging naar mijn kamer om nog wat TV te kijken en te gaan slapen. Niet nadat ik me weer had afgetrokken, nu met twee paar borsten waar ik mijn zaad overheen stortte en twee monden die mijn pik schoonlikten. Vlak voor ik in slaap viel ,hoorde ik Els en Monique naar bed gaan, nog steeds kletsend en giechelend. Bah, de vakantie van Monique zou een bezoeking worden, dacht ik. Gelukkig liep alles anders.
De volgende ochtend was ik vroeg beneden en regelde ik het ontbijt, Els kwam naar beneden, korte tijd later gevolgd door Monique. Beiden hadden ze een dun nachthemdje aan met een dunnen kamerjas er over heen. Ik kon bij Monique duidelijk haar tepels zien. We begroetten elkaar en ontbeten. Els stelde voor om een stuk te gaan rijden om Monique de omgeving te laten zien. Aangezien het dreigend weer was, zou er van wandelen of zo toch niet veel komen die dag. We kleedden ons aan, dronken koffie en vertrokken waarna we lunchten in een ander stadje. Tot dusver vond ik de dag meevallen, het gegiechel was opgehouden en ik werd niet meer zo keurend bekeken door Monique.
Toen we thuis kwamen, begon het weer te regenen en Els stelde voor die middag met spelletjes door te brengen. Ik opende een fles wijn en we begonnen met spelen. Scrabble deden we en Monopolie. Ik opende de volgende fles wijn en toen ik terugkwam, stelde Els een ander spel voor. “Welk spel zullen we dan nu spelen, ik zit er een beetje door”, zei ik.
Lachend zei Els dat dit spelletje wat voor mij was en ze stelde voor te gaan strippokeren. Ik viel zowat van mijn stoel en snel keek ik naar Monique wat die er van zou denken. Maar die keek alsof het de normaalste zaak van de wereld was om bij een vreemde neef de kans te lopen naakt te zitten.
Ik pakte de kaarten en we begonnen het spel. De dames waren heel goed in het spel. Terwijl ik alleen nog mijn onderbroek aan had, had Els alleen haar bloes uit en zat Monique nog in haar BH en slip en had ze nu weer hele goede kaarten. De aanblik van mijn tante en nicht in BH leidde wel weer tot een fysiek probleem, namelijk een erectie en met alleen een onderbroek aan viel die lastig te verbergen. De ronde leek weer gewonnen te worden door Monique en dat zou betekenen dat ik verloor en dus naakt kwam te zitten. Ik begon te bluffen en verhoogde de inzet telkens. Els was al uit het spel en deed haar broek uit en Monique begon ‘m ook te knijpen. Ze wist dat ze goede kaarten had maar ik was ineens wel sterk bezig. Toen ik weer inzette, gooide ze de kaarten neer en zei, “dit red ik niet”. Ik sloot mijn kaarten aan bij het pak en wachtte tot Monique haar BH uittrok, haar volle borsten onthullend. Ik kende die van Els goed en moest zeggen dat die van haar dochter er niet voor onder deden. Bijna even groot en een vergelijkbaar tepelhof. Mijn erectie verergerde en ik lette niet goed op bij de volgende ronde die ik dus verloor, waarop ik mijn onderbroek moest uittrekken. Dat wilde ik zittend doen, mijn erectie nog hopende te verbergen onder de tafel maar de dames stonden er op dat ik mijn onderbroek staand uitdeed. Met moeite haalde ik de band over mijn stijve heen die al verend vrij kwam. “En, heb ik teveel gezegd?”, vroeg Els aan Monique. “Nee hij is inderdaad mooi en fors”, antwoordde Monique. Ik keek ze stomverbaasd aan. “We hebben het sinds Monique hier is continu over jou gehad”, zei Els lachend. “Ze weet allang dat wij samen vrijen en dat was ook de reden van haar komst, zij wilde jou ook wel eens zien.””En ik zie je nu in volle glorie en ik ben onder de indruk”, zei Monique, “En mams, ik denk dat we die arme jongen daar niet alleen in zijn blootje kunnen laten staan.” Ze stond op en trok haar slipje uit, een kutje onthullend waar ook een keurig bijgetrimd bosje op stond. Els kleedde zich ook uit en samen stelden ze zich voor mij op.
“En wat vind je van moeder en dochter?”, vroeg Els. Ik keek mijn ogen uit en zei dat ze sprekend op elkaar leken. “Jullie hebben allebei een prachtig lijf, nagenoeg identieke borsten en allebei schaamhaar in dezelfde vorm. “Dat hebben we gisteravond nog even bijgewerkt”, zei Monique. “Ik zat er wat ruimer in maar om gelikt te worden is een kortere bush wel lekkerder.” “Gelikt?”, vroeg ik, “Mag ik jou dan ook likken”. “Mogen, je moet”, zei Monique lachend, “Ik begreep van mijn moeder dat jij een natuurtalent bent. Kom op, aan het werk”. Ze ging op de bank zitten met haar billen laag zodat ik knielend haar kut kon likken. Els ging naast haar op de bank zitten en ze begon Monique te zoenen en over haar borsten te strelen. Ik knielde tussen de benen van Els en begon haar kut te bekijken. Ik verwachtte dat die ook hetzelfde eruit zou zien als die van Els maar er waren toch verschillen. De binnenste schaamlippen van Monique waren wat groter en lagen als een klein, gerimpeld gordijntje tussen de grote schaamlippen. En het kapje van haar clit was wat kleiner zodat ik al een deel van haar clit kon zien. Ze was door de behandeling van Els al goed nat en ik gleed met mijn tong eerst over haar buitenste schaamlippen en toen spleet ik haar kut open door mijn tong tussen haar binnenste schaamlippen te leggen en ze te scheiden. Ik proefde haar vocht dat wel weer op dat van Els leek. Ik likte stevig door en ze begon telkens harder te kreunen. Haar clit begon ook te groeien en doordat het kapje kleiner was, lukte het me haar clit tussen mijn lippen vast te pakken en met mijn tong er tegen aan te likken. Ik perste mijn lippen steviger op elkaar, daardoor meer druk op haar clit uitoefenend en ik voerde het liktempo op zodat het niet lang duurde voordat Monique klaarkwam. Ze wilde dubbelklappen maar Els had dat aan zien komen en gaf haar een enorme tongzoen, ondertussen stevig in Monique’s tepels knijpend. Aan alle kanten klem liggend kon Monique haar orgasme alleen maar over zich heen laten komen en nadat ze weer wat kon zeggen, kon ze alleen maar uitbrengen dat ze nog nooit zo lekker was klaargekomen. “En nu wil ik je pik in me voelen.” Die was ondertussen wel wat verslapt maar Els nam hem vakkundig in haar mond en pijpte hem weer snel stijf. Ik stootte in Monique’s kut en begon met een flink tempo haar te neuken, er op lettend haar clit goed te raken zodat het niet lang duurde voordat ik mijn zaad in haar spoot en zijn weer gierend klaarkwam. Uitgeput liet ik me op haar vallen en we zoenden elkaar hartstochtelijk.
Els stond op en zei: ”Als de jongelui wat tijd hebben, zal ik nog wat wijn inschenken en daarna wil ik een grote beurt hebben.” Lachend keken Monique en ik elkaar aan en we stonden op om rond de tafel een glas wijn te drinken.
Na ons drankje trok Els me mee naar de bank en positioneerde ze me tussen haar benen om haar ook een grote likbeurt te geven. Monique begon flink aan de tepels van Els te likken en ik liet mijn tong door haar drijfnatte gleuf glijden. Omdat de clit van Els wat meer omgeven werd door het kapje moest ik haar clit voornamelijk met likken stimuleren maar Els was al zo opgewonden dat het niet lang duurde voordat ze dubbelklappend klaarkwam. Monique begon mij vervolgens te pijpen en even later stootte ik mijn pik in Els’ kut, haar stevig nemend waardoor we al snel zalig klaarkwamen. Monique boog zich over mijn lul en begon deze schoon te likken, daarbij mijn zaad en het kutvocht van haar moeder inslikkend en vervolgens begon ze met haar vinger in de kut van Els te roeren waardoor mijn zaad wat naar buiten liep en dat begon ze ook weer op te likken. Door dat gerommel aan haar kut kwam Els nog een keer klaar en ik trok me bij het geile gezicht op zo’n creampie en een dochter die de kut van haar moeder uitlikt weer af en slingerde een paar stralen zaad in het haar van Monique.
We waren alledrie bekaf en besloten te gaan douchen en wat in de stad te gaan eten. Toen we om 10 uur ’s avonds weer thuis kwamen dronken we nog een glas wijn en gingen we naar bed, ieder naar zijn eigen bed.
Dat zou niet lang duren want na een uur slapeloos op bed gelegen te hebben, mijn hoofd nog malende van de indrukken van die dag en telkens weer een stijve krijgend bij het denken aan mijn tante en nicht die met elkaars lijf aan het spelen waren, hoorde ik stappen op de gang en de deur van Els’ kamer open gaan, Daarna hoorde ik gegiechel uit die kamer en ik vermoedde dat Monique bij Els in bed was gekropen. Dat wilde ik niet missen dus liep ik ook naar de kamer van Els en na het openen van de deur zag ik tante en nicht naakt in elkaars armen liggen, hevig zoenend en elkaar uitgebreid betastend. Ik werd met gilletjes begroet en ik wierp me tussen de dames in die er geen seconde over deden mijn boxershort uit te trekken en mij begonnen te pijpen. Mijn erectie liet niet lang op zich wachten en Els en Monique begonnen hun kutjes tegen mijn lul aan te wrijven, elkaar verdringend voor mijn eerste penetratie. Els was de eerste gelukkige en ik neukte haar stevig door. Ze was goed opgegeild door haar dochter en ze kwam snel klaar, nog voordat ik in haar kon spuiten. Ik wist me te bedwingen en ik penetreerde gelijk Monique’s kut. Toen bleek het toch teveel voor mijn pik was want na een paar stoten leegde ik mijn zak in haar kut. Els dook op haar kut toen ik mijn verslapte pik er uit trok en begon Monique’s kut te masseren en te likken. Ondertussen riep Monique dat ik haar stevig vast moest houden zodat ze zich niet kon bewegen. Dat was die middag ook gebeurd door Els toen ik haar befte en ik begon te begrijpen dat de onmacht, het zich niet kunnen bewegen, een extra prikkel was voor Monique om lekker klaar te kunnen komen. Ik zou het eens met haar over bondage moeten hebben, bedacht ik me terwijl ik haar armen vasthield en met mijn bovenlijf haar bovenlijf op het bed vastnagelde, haar hoofd middels een tongzoen op het kussen drukkend. Uit mijn ooghoeken zag ik dat Els haar benen vasthield, terwijl ze doorlikte aan Monique’s kut. Monique kwam weer gierend klaar en het kostte moeite haar vast te houden maar dat scheen extra bij te dragen aan haar genot. We zoenden alledrie en vielen snel in slaap, alle drie nog klevend van het zaad en kutslijm, maar dat zouden we morgen wel weer zien.

Wordt vervolgd.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir