Lerares Daniels

Lerares Daniels
Het was een mooie zomerse dag en we zaten al niet ver van de grote Schoolvakantie af. Ik ben Greg een jongen van 18, Ben slank, lang heb een Six pack en heb daarom ook veel aandacht van de meiden, maar om de 1 of andere reden konden ze me niet echt boeien.

Het was het laatste uur van school en we hadden Biologie van Juf Daniels. Ze zag er vandaag heel mooi uit viel me op. Ze droeg een paar mooie zwarte stiletto’s met chroomkleurige hakken, daarboven van die grove netkousen, een donkerrood lakleren kokerrokje. Erboven een witte blouse die een beetje doorschijnend was waardoor je kon zien dat ze een rode Bh droeg. Juf Daniels zelf was 1.85 lang, Slank, krachtige benen, Niet al te grote borsten en ze had zeer kort blond haar met een zwart kuifje.

Vandaag moesten we een kwis doen. Het ging over alles met geslacht. Ik ad een beetje moeite met de vragen te beantwoorden omdat ik met mijn hoofd al buiten liep met dit mooie weer. Juf Daniels liep steeds tussen de bureaus heen en weer en door hoe ze eruit zag begon er in mijn broek toch wat roering te ontstaan. Juf Daniels had dit bleek later ook gezien.

Ik had net de laatste vraag beantwoord toen de bel ging om aan te geven dat ze les was afgelopen en de schooldag erop zat. Juf Daniels zei dat ze iedereen een fijn weekend wenste, maar dat ik nog even moest blijven omdat ze wat met me te bespreken had. Ik baalde hier wel van, maar had met de warmte eigenlijk ook de fut niet om tegen te gaan lopen stribbelen. De klas liep leeg en ik bleef keurig zitten.

Ik moet het even met je over iets hebben zei ze. Maar daarvoor moet ik wel eerst even wat halen. Ze liep de klas uit en ik zag haar in de gang verdwijnen. Ik schrok een beetje dat ze wat moest halen en wist niet wat me stond te gebeuren.

Na een kwartier te hebben gewacht kwam juf Daniels weer terug. Echter er was iets geks. Ondanks dat het 26 graden was had ze nu een lange langharige dikke zachte witte bontjas aan, die tot de enkels rijkte en waarbij het bont bij de randen lekker bol stond. Op zich was het natuurlijk vreemd met deze temperaturen, maar omdat hij haar geweldig stond besloot ik er niks van te zeggen.

Ik wil dat je op alle vragen eerlijk antwoord geeft en dat je niet schrikt van mijn vragen. Ben je nog maagd Greg. Ik verslikte me bijna van de vraag maar blozend antwoorde ik toch dat dit het geval was. Ok zei Juf Daniels. En waar ging onze kwis nog maar weer over?. Over geslacht antwoorde ik. Oké, en welke 2 geslachten heb je. Man en vrouw antwoorde ik. Wist je dat je ook beide in een hebt vroeg juf Daniels. Ik zei nee.

Toen liet juf Daniels haar bontjas open vallen en daar stond ze in niks dan die netkousen met 2 mooie borsten en een stijve pik tussen de benen. Ja, Greg ik ben wat je noemt een Shemale. Dus borsten en een pik. Kom een s hier en op een sexy manier wenkte ze me. Pak hem eens beet. Ik pakte de pik beet en begon een beetje uit nature te trekken. Juf Daniels kreunde en begon met het bont een beetje te aaien wat heerlijk voelde omdat het bont heerlijk zacht was.

Op een gegeven ogenblik begon ze toch wat dwingender te drukken en drukte me op de knieën. Zuigen kreng commandeerde ze me. Ik schrok een beetje en toch wond het hele spel me ook op.
Ik besloot gewoon mee te werken en sloeg mijn lippen om haar pik. Eerst moet ik even wennen, maar begin het al snel geil te vinden. En zo te horen aan het gekreun word ik er ook steeds beter in.

Dan moet ik naast het bureau gaan staan en met mijn bovenlichaam voorover op mijn buik gaan liggen. Ik voel hoe juf Daniels met haar handen mijn billen uit elkaar trekt en ik voel haar natte warme tong over mijn anus likken. Op den duur is hij zo nat dat hij soppende geluiden begint te maken. Ik zie dat Juf Daniels over mij heen rijkt en een tube uit de la van haar bureau haalt.

Dan voel ik iets kouds en hards tegen mijn anus aan drukken. Juf Daniels fluistert met een supergeile stem in mijn oor dat ze me gaat neuken. Dan drukt ze haar lul in mijn anus. Ik voel een pijnscheut door mijn lichaam schieten en als ik weer een beetje bijkom drukt ze weer door. Dit herhaald zich tot ze helemaal in me zit. Juf Daniels begint mijn rug te kussen en te likken en vraagt of het weer gaat. Dan begint ze steeds heen en weer te gaan. Eerst is het nog pijnlijk maar dan begin ik het steeds lekkerder te vinden en voel ik een warme gloed over me heen komen. Ik word zelfs zo brutaal dat ik zinnen als ja juf neem dit stoute jongetje.

Opeens slaat de deur open en komt Gia binnen. Oh sorry was mijn. Hallo, wat gebeurt hiero. Ze ziet ons bezig. Gia draagt een paar gympen met de veters los, erboven grove netkousen waar ze zelf gaten in getrokken heeft. Erboven een vaal denim hotpants met rafelige randen. Erboven een wit naveltruitje met in oranje “Slet” erop, spikey halsbandje en riem. Ze heeft grote tieten en een knal oranje hanenkam.

Shit shit zegt juf Daniels.. niks tegen de directeur zeggen. Dan loopt Gia naar haar toe en begint lekker te tongen met haar. Nee, hoor ik zeg niks. Ga maar lekker door. Het wond me wel op. Dus u hebt ook een pik juf Daniels. U bent dus eigenlijk een Shemale. Nice.

Dan begint Gia zich uit te kleden en zie dat zij ook haar tepels gepiercet heeft. Gia trekt me omhoog zodat ik weer sta. Dan zegt ze tegen Juf Daniels dat ze me een kwart slag moet draaien. Gia zakt door haar knieën en begint me te pijpen terwijl juf Daniels me dus neukt in de kont. Ik begin me een slet te voelen en zwaar te hijgen bij dit genot.. dan staat Gina op doet al haar kleding uit gaat met haar rug voor me staan en drukt mijn pik bij haar naar binnen. Ik word nu dus genomen door Juf Daniels terwijl ik Gina weer neem.. na een poosje komt Gina gillend klaar. Dan zegt ze dat ze door ons allebei genomen wil worden.

Juf Daniels gaat op haar bureau liggen en Gina opent haar anus en laat deze over de pik van juf Daniels zakken. Als ze er lekker op zit stop ik mijn pik in Gina haar kut. Gina slaakt een grote kreet van genot. Ik en juf Daniels neuken haar als Duracell konijnen. Ook wisselen we een paar keer zodat we allebei in haar kut en kont zitten.

Dan hoor ik dat Juf Daniels harder begint te hijgen en ook ik sta op knappen. Gina zegt dat ze lekker goor ondergespoten wil worden. Ik haal snel mijn pik uit haar kut en Gina zakt snel op haar knieën op de grond en zowel ik als juf Daniels spuiten ons zaad met ferme krijsen in haar heerlijke face. Dan likken ik en Juf Daniels Gina haar gezicht schoon en tongen we met zijn 3en het sperma heen en weer.

We komen even bij en pakken dan onze kleren en gaan naar het gymlokaal waar we onder de douches ons opfrissen en we spelen ook nog wat met elkaar.

We zijn nu een paar maanden verder en ik en Gina hebben een relatie gekregen, wel een open want allebei dol op seks. Ook woonden we toen het gebeurde allebei op onszelf maar hebben op uitnodiging van Juf Daniels onze kamers opgezegd en bij haar ingetrokken. Ze voelde zich eenzaam in haar grote huis wat echt een villa was en zo konden we vaak lekker met elkaar spelen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir