Mijn lieve Rixt

Mijn lieve Rixt
Mijn nieuwsgierigheid word getrokken door het gelach van de meisjes. Ik sta bij de achterdeur en zie mijn dochter Rixt en haar vriendin Meraud een beetje stoeien. Het is een warme zomerdag en ze liggen in hun bikini’s lekker te chillen op de grote zitzakken op het terras. Meraud staat op en smeet de rug van Rixt in met zonnebrand. Het is een mooie meid die aanzienlijk groter is dan mijn eigen Rixt. Ze zijn beiden net 18, maar terwijl mijn Rixt nog prontige meisjes tietjes heeft, heeft Meraud al een paar volgroeide borsten die fier vooruit staan in haar krappe bikini. Terwijl ze voorover buigt om de rug van Rixt lekker in te smeren heb ik een goed zicht op haar heerlijke bollen, en ik genie van het beeld.

Mraud stopt met insmeren en zegt Rixt te gaan staan. Als ze opstaat zie ik een vochtige vlek in haar gele bikinibroekje. Mmm Rixt heeft zichtbaar genoten van de massage met de zonnebrandolie. Ik kan ze niet horen, maar vermoed dat Meraud haar de opdracht heeft gegeven om haar rug in te smeren. Meraud buigt voorover en leunt op een tuinstoel terwijl Rixt met haar tengere handjes over haar rug glimmende rug glijdt. Ik denk niet dat ze mij kan zien, maar ik zie haar borsten in het krappe bovenstukje hangen en haar tepels er lekker stijf doorheen priemen. Ik voel aan mijn eigen kutje, dat kriebelt van dit geile beeld.

Meraud gaat weer rechtop staan en draait zich naar Rixt. Doordat ze groter is, staan haar borsten vlak voor het gezicht van Rixt. Ze zegt iets tegen Rixt die haar armen om Mearud heen slaat en haar bovenstukje van Meraud los maakt. Meraud houdt het losse bovenstukje gerafineerd met één hand een beetje vast, terwijl de bandjes nutteloos naar beneden hangen. Meraud laat een borst bloot vallen en mijn opwinding stijgt als ik zie dat Rixt haar mond opent en haar lippen gulzig om die harde tepel heen zuigt. Mijn lieve schat is net als ik zelf een gewillig subje. Hmmm ik wordt er geil van en glijd met twee vingers langs mijn opgezwollen kutje. Ik moet hier weg en mijn lust de vrijde loop laten. Ik kan me lastig los trekken van het wulpse spel van de meisjes, maar draai me dan resoluut om de trap op te open naar naar mijn slaapkamer.

Ik schrik, met dat ik me omdraai sta ik oog-oog in met Marcel ( http://xhamster.com/stories/marcel-de-vriend-van-mijn-zoon-742205 ). Ik heb hem niet binnen horen komen en heb geen idee hoe lang hij daar al staat. Hij grijnst veel betekend “mmm twee subjes in huis hier. Ben je lekker geil van de eigen Rixt, lieverd? Kom hier en laat zien hoe geil mijn teefje is”. Ik laat mijn ogen langs zijn atletische lijf naar beneden glijden en zie zijn heerlijk lul klopend omhoog staan, zijn korte broek op de grond. “Ja ik sta hier al een tijdje mijn stijve paal te spelen”. Hij neemt hem in de hand en trekt de voorhuid nog verder naar achteren en beweegt zijn forse apparaat uitdagen op en neer. “Kom op”, zegt hij lachend, maar duidelijk dwingend, “laat die volle rode lippen van je over mijn pik glijden, lekker tot achter in dat gulzige keeltje van je. Ik weet dat je dat wilt, toch?”. Ik knik flauwtjes en ga door mijn hurken, hij heeft gelijk ik wil hem en hoe!

Terwijl ik Marcel pijp kan ik de meisjes niet meer zien, maar hij zorgt voor een live verslag. “Oohh wat kan dat meisje van jou geil beffen, ik zie dat tongetje lekker intens tussen de kutlippen van Meraud likken”. Zijn kloppende lul met het geile oogverslag in zijn woorden winden me enorm op. “Ik zou ze er hier wel bij willen hebben hoor, twee jonge meiden met een zo’n hoerige milf, mmm”. Ik laat zijn lul diep naar binnen glijden en vinger met mijn natte kut met de andere hand. “Kom hier” zegt Marcel, “ik wil dat je ook ziet hoe geil ze daar buiten bezig zijn”. Hij helpt me omhoog, draait me om en duwt me voorover op het kookeiland. Ik schrik even als mijn borsten het koude marmer van het bald raken. “Kijk teefje, kijk hoe Meraud wordt opgegeild door jouw lieve Rixt”.

Ik heb nu een goed beeld van wat er buiten gebeurt. Meraud staat met één voet op een tuinstoel en houdt met twee handen haar kutlippen wijd uiteen . Oooh Marcel ramt vanachter zijn lul ineens in mijn kut en neukt me met grote halen. Ik ben zo verschrikkelijk geil, “neuk me, neuk me diep en hard”. Buiten vingert mijn liever Rixt die hoerige Meraud met drie vingers in har wijd openstaande kut. OMG ik kom, intens schokkend terwijl ik krachteloos op het koele marmer zak, lijkt er geen eind aan te komen. Marcel neukt, beukt door en mijn lichaam schokt ongecontroleerd. Dan haalt hij zijn pik eruit en spuit zijn zaad krachtig op mijn billen. Ik zucht en ontspan een beetje als ik voel hoe hij met een vinger het zaad langs mijn bilnaad smeert. Langzaam nadert hij mijn kontgaatje en ik voel hoe een geile kramp door mijn onderlichaam flitst. Als hij mijn kontgaatje bereikt duw ik mijn billen begerig naar achteren en voel ik met wat zaad, het topje van zijn vinger naar binnen glibberen. Ja, ik wil, ik wil meer!

Lachend haalt Marcel zijn vinger terug en geeft me een ondeugende tik op mijn billen. “Mijn god jij bent echt een supergeile moeke hè?! Je krijgt nog veel meer en dat strakke kutje van dat meisje van jouw wil ik ook nog eens om mijn lul en daar ga jij voor zorgen. Maar nu niet, verlang nog maar een tijdje, maakt je alleen maar geiler. Raap je kledingstukken op en we gaan nu naar boven, lekker fris douchen. Ik kijk nog één keer verlangend naar buiten en kijk recht in de ogen van Meraud. Ze knipoogt naar me, ze heeft vast gezien hoe hard ik net genomen ben. Dan draai ik me resoluut om en loop achter Marcel naar boven.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir