Uw sissy teefje Daddy

Uw sissy teefje Daddy
Ik parkeer de auto kriebels in mijn buik. Ik heb met hem afgesproken via bullchat. Hij houd van echt sissy sletjes. Een grote man doet open zo jij bent lila loop maar meteen naar boven. Er is een grote open trap in de huiskamer van een mooi huis in een nieuwbouw wijk in Nieuwegein.

Ik loop alleen naar zijn slaapkamer en op zijn bed liggen sletjes kleren. Lingerie, laarzen, een jurkje en een blonde pruik. Ik kleed me aan en kijk in de spiegel…..oei daar staat een slet een echt slet. De laarzen durf ik niet aan te doen ze hebben hoge hakken en ik moet nog naar beneden. Ik sta boven aan de trap en hoor daddy meteen zeggen…..terug slet je hebt je laarzen niet aan. Ik durf niet ongehoorzaam te zijn en trek de laarzen aan. Wiebelend loop ik de trap af hij geniet van mijn gestuntel. Kom maar hier meisje geef Daddy eerst maar eens een kusje. Ik loop naar hem toe en zie dat de gordijnen gewoon open zijn. Hij heeft een badjas aan die al open hangt ik zie zijn pik en ga naast hem zitten. Geef Daddy eens een kusje en hij pakt me vast en duwt zijn tong in mijn mond. Hij tongt me en legt mijn hand op zijn pik die niet zo heel groot is. Zo daar ben je dan eindelijk meisje je daddy opgeilen via bull en de cam hé maar nu ga je echt mijn sletje worden. Je ziet er lekker uit maar op hakken lopen kan je nog niet en hij duwt zijn tong weer in mijn mond. Laat maar eens zien of je snel leert en dans voor daddy. Laat maar zien of je een meisje kan zijn. hij zet muziek op en zegt dan voor me. Mogen de gordijnen dicht daad vraag ik verlegen, nee iedereen mag zien wat je bent. Voorzichtig begin ik te dansen en met mijn heupen te draaien hij kijkt naar me en trekt aan zijn pik. Je bent een geil teefje zo te zien en ik zie dat hij een grote dildo pakt…teefjes hebben een kutje ga op de grond zitten als een poesje hoer. Hij trekt mijn slipje omlaag en mijn billetjes uit elkaar en spuugt op mijn kontje. Meteen voel ik de top van de koude dildo tegen mijn kutje. Ik kreun als hij door duwt en met elke centimeter die in me komt voel ik me meer zijn hoer worden. Ik doe mijn ogen dicht en voel hoe hij me begint te neuken met de dildo midden in de kamer. Ik kreun meisjes achtig weet dat hij hier geil van word. Hij duwt gewoon door en vernedert me door te zeggen dat ik zijn vieze hoerige pissletje ben. Waarom ben je hier lila……om uw pisteefje te worden daddy kreun ik hoerig. hij trekt de dildo uit mijn kut en zegt naar boven hoer. Ik loop voor hem op de trap wiebelend hij pakt me ineens vast en duwt een vinger in mijn kutje. hij kust mijn kontje slaat er op en zegt doorlopen meis naar de badkamer.

Ik weet wat er gaat gebeuren dat hebben we afgesproken op bull. Ik zie mezelf even in de spiegel en zie een sissy hoer. Ga zitten in de douche zegt hij streng met je gezicht naar de muur. Ik gehoorzaam kwetsbaar en geil wacht ik wat gaat komen. het duurt even en ik merk dat hij een foto maakt dat was eigenlijk niet afgesproken. meisjes zijn nat en ruiken als een sletje wil je nat worden meis. Ja daddy zeg ik zachtjes en meteen voel ik hoe hij begint te plassen over mijn kontje. Mijn slipje is meteen klets nat hij plast door over mijn rug en hoofd. Weer is het stil hij maakt een foto en staat achter me te rukken. Ik durf niet om te kijken en zit in zijn plas. hij laat me zo een tijdje zitten ik durf amper te bewegen en dan hoor kom naar bed hoertje. IK sta op maar hij duwt me tegen de douche muur trekt mijn natte slipje omlaag en duwt een plug in mijn kutje. Zo nu voel je wat je bent ik hij trekt mijn broekje omhoog. hij legt een handdoek op bed waat ik op moet gaan liggen. Zo je bent braaf nu mag je laten zien dat jij doet wat je beloofd en hij gaat voor me liggen. Pakt me vast en duwt mijn mond naar zijn pik. Ik zuig, lik zuig hij duwt door en zo snel dat ik het niet aan zag komen heb ik zijn zaad in mijn mond.
Braaf meisje je mag niet douchen kleed je aan en tot volgende week.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir