De totale onderwerping. hfst.14. Ontmaagd

De totale onderwerping. hfst.14. Ontmaagd
14.ontmaagd

In paniek spring ik van het bed en ren naar de deur. Vanaf het bed hoor ik een geïrriteerde zucht. De deur is op slot maar ik blijf er als bezeten aan trekken. “Dit kan goedschiks of kwaadschiks, de keuze is aan jou” hoor ik luid vanaf het bed. Ik begin om hulp te roepen en dan valt mijn oog op een grote dubbele deur snel ren ik er naar toe. Yes open! Als ik de deur open zie ik een grote luxe badkamer. Geen verdere deuren, shit. Ineens krijg ik een harde klap achter tegen mijn hoofd en struikel ik de badkamer in. Op de grond draai ik mij om en zie ik meesteres Davina boven mij uit torenen. Haar geslacht is groot en er hangt een sliert voorvocht aan de glanzende eikel. “Het wordt dus kwaadschiks” zegt ze terwijl ze op mij afkomt. Ik probeer haar te schoppen maar ze pareert gemakkelijk en pakt mijn been vast bij de enkel en draait met haar andere hand aan mijn voet. Het doet pijn en ik weet dat als ik niet meedraai er iets gaat breken. Als ik op mijn buik op de verwarmde marmeren vloer lig voel ik hoe ze op mij gaat zitten. Ze wringt haar vingers tussen de achterkant van mijn nek en de metalen halsband en pakt deze stevig vast hierdoor wordt mijn keel dicht geknepen. Ze staat op en trekt mij zo aan de halsband omhoog. Met mijn beide handen probeer ik de halsband van mijn keel te trekken maar ik krijg geen grip. Ze sleept mij mee naar een groot bad en legt mij alsof ik niets weeg over de rand. Dan gaat het allemaal heel snel. Terwijl ik vecht om weer adem te krijgen. Voel ik ook meteen iets tussen mijn billen dringen. Een harde schok en een mij ongekende pijn volgen als de grote pik in mij dringt. In snel tempo wordt de pik steeds dieper in mij gestoten. Als mijn nek niet dicht geknepen zat had ik het uitgeschreeuwd nu komt er niet meer uit dan een zacht gegrom en gehijg. Ik voel hoe haar bekken tegen mijn billen slaat en weer snel verdwijnt om daarna weer brut en hard terug te komen. Ik heb het gevoel dat ik open scheur. Ik krijg nog steeds geen lucht en merk dat het zwart wordt voor mijn ogen, ik wil niet dood en zeker niet zo, niet zo! Gaat er door mijn hoofd als de halsband ineens weer ruimte geeft. Gierig haal ik adem. Mijn armen worden aan de polsen vast gepakt en naar achteren gedraaid. Ik kan geen kant op terwijl de grote pik hard in en uit mijn pijnlijke kont geramd wordt. Ik huil, smeek en jammer maar weet dat er maar een iets een einde kan maken aan deze verkrachting en dat is niets wat ik in mijn macht heb. “Nu ben je helemaal van mij” hoor ik meesteres Davina boven mij steunen. “Mijn slet, waar ik mee kan doen wat ik wil! Mijn hoer! Mijn slavin! Mijn bezit!” Bij elke zin ramt ze haar pik diep in mij. “Met mijn zaad dat ik dadelijk in jouw spuit, plant ik mijn vlag diep in jou en neem ik bezit van jou lichaam en geest! Je bent van mij en ik laat jou nooit meer gaan!” Ze kreunt en gromt en ramt haar pik nog harder in mij. Houd stil en ik voel hoe de pik in mij pulseert en klaar komt. Ze trekt haar pik uit mij en laat mij los. Ik zak in elkaar op de vloer rol mij tot een bal en begin te huilen. “Ik ga nu ontbijten als je ook wil weet je waar je moet zijn.” Zegt ze zakelijk en verdwijnt dan richting de slaapkamer. Ik blijf liggen huilen op de vloer de pijn in mijn anus is niets vergeleken met de vernedering die ik voel. Ik weet niet hoe lang ik er al lig als ik door een paar sterke armen opgepakt wordt. Ik voel me net een kind dat door zijn moeder gedragen wordt. Ik druk mij tegen het sterke warme lichaam aan en wil het liefst er in verdwijnen. Dan zak ik samen met het lichaam in warm naar rozen ruikend water. Ik lig nog steeds tegen het grote sterke lichaam aan en voel hoe ik zacht gestreeld en gewassen wordt. Ik wordt overmand door emoties en begin weer te huilen. Ze fluistert bemoedigende woordjes en wast mij met een spons geeft mij kusjes op mijn hoofd en is gewoon heel erg lief voor mij. Als ik door mijn betraande ogen naar haar op kijk lacht ze vriendelijk naar mij. Ik weet niet wat er over mij heen komt maar ik voel de sterke drang om haar te kussen. Als vanzelf richt ik mij op en kus haar op haar mond. Ze kust mij terug en we raken verstrengelt in een gepassioneerde tongzoen wat vreemd pijnlijk maar ook lekker voelt met al die nog verse piercings. Ik voel een geilheid over mij komen die ik nog nooit gevoeld heb. Mijn geringde tepels worden stijf en gevoelig en mijn pik drukt tegen het kleine kooitje. Ik druk mij tegen het grote volle lichaam pak met beide handen een van haar grote borsten vast en lik aan haar grote beringde tepel. Ze steunt en streelt mijn kale hoofd. Uiteindelijk eindigen wij in bed. Ze ligt op haar rug met haar pik diep in mij en trekt aan mijn bevrijde pik. We komen tegelijk klaar zij in mij en ik over haar grote buik en borsten. Moe vlij ik mij op haar neer en leg mijn hooft op haar grote borst. Ik voel hoe ze de deken over mij heen trekt en zak weg in een diepe slaap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir