Tanja & Helene

Tanja & Helene
Al op jonge leeftijd begon ik met het dragen van lingerie, eerst slipjes die ik van de waslijn bij de buren pikte of verder de wijk in en had een leuke verzameling.
Met twee werkende ouders was ik veel alleen thuis en had later ook jurkjes gepikt en verkleedde me altijd als meisje, als ik alleen thuis was.
Dat ging een tijd goed tot ik eens betrapt werd en had een goed gesprek met mijn ouders en mocht toen altijd in huis meisjeskleding aan, maar als er visite kwam, moest ik me weer als jongetje kleden en vond dat vervelend want ik voelde me meer een meisje.
Ook begonnen mijn borsten te groeien en had op mijn 21e een cup B en was er erg trots op.
Na mijn schooltijd begon ik als administratief medewerker op een accountbureau en werkte me door bijscholing en cursussen op tot registeraccount.
Op mijn werk wist iedereen van mijn voorkeuren en dat ik regelmatig thuis en naar bars in vrouwenkleding ging en als dragqueen regelmatig succes had en iedereen vroeg zich af waarom ik het niet op mijn werk droeg.
Het was een beetje laf van me want ik durfde gewoon niet, vooral omdat ik nog steeds met de vraag worstelde of ik een volwaardige vrouw wilde worden, ik was een versa en vond neuken met een gelijkgestemde veel te lekker om hem eraf te laten halen.

Zo ging het een paar jaar door en niemand vroeg er meer naar en iedereen wist dat ik lingerie onder mijn kleding droeg en sommigen hadden het ook wel eens gezien.
Op een dag kregen we een nieuwe collega en stelde zich voor als Joop en ik zag meteen dat hij van dezelfde club was als ik en ik vroeg me even af of het niet een vrouw in mannenkleding was, maar aan zijn stem te horen was het een man.
Een paar weken later liep ik langs zijn bureau en hij zat met een probleem en vroeg om raad en na wat uitleg van mij zei hij dat hij de oplossing had gevonden.
Ik gaf hem een vriendschappelijk klapje op zijn rug en wreef er even over en vroeg: “Welke cupmaat”?
Hij werd vuurrood en ik vroeg of hij meeging naar het archief, daar kwam bijna niemand want ik beheerde het een beetje omdat ik de enige was die er iets in kon leggen, wat door anderen weer teruggevonden kon worden.
Eenmaal binnen sloot ik de deur af en deed mijn bovenkleding uit en hij keek zeer verbaasd en ik zei trots: “Een volle cup B, helemaal natuurlijk”
Hij keek met grote ogen en trok nu ook zijn bovenkleding uit en zei dat hij ook cup B had en we lachten en ik liet mijn broek zakken en mijn slipje zien en de panty die ik aanhad.
Hij had ook een mooi slipje en panty aan en we kleedden ons weer aan en spraken af om na werktijd wat te gaan eten en drinken samen.

Na het werk gingen we naar een restaurantje in de buurt en dronken nog wat in de naastgelegen bar en ik vroeg of hij zin had mee te gaan naar mijn huis, dan konden we on verkleden en lekker tutten met elkaar.
Thuis aangekomen trokken we beiden een mooi jurkje aan en hij kreeg een van mijn pruiken en pumps met 10 cm hakken en we maakten ons lekker hoerig op en ik vroeg of hij zin had in wat spannends en dat hij ook wel.
Ik vroeg wat zijn naam was als travestiet en hij zei “Tanja” en ik stelde me voor als “Helene” en ik zette de computer aan en logde in op een chatbox als “Tanja & Helene” met een foto van ons samen en dat we op zoek waren naar 2 potente mannen “met goed gereedschap”.
Na een half uurtje mannen afgewimpeld te hebben die ons wel wilden pijpen of mochten neuken, kregen we een reactie van een vriendenpaar die wel een verzetje wilden.

Na wat gechat te hebben en een cam check van beide kanten, kregen we een telefoonnummer en spraken even met elkaar en al snel kregen ze mijn adres.
Gelukkig was het vrijdagavond en hadden alle tijd en tegen 12 uur ging de bel en kwamen twee stevige mannen binnen en we gingen naar de kamer en ze stelden zich voor als “Ben & Jerry” (Echt waar) (kuch) en maakten kennis met elkaar en al snel zagen we de bobbels in hun broek en gingen naar de slaapkamer.
Gelukkig had ik een kingsize bed en we kropen er met z’n vieren op en langzaam verdwenen onze kleren tot we helemaal naakt waren en ze verrast naar onze borsten keken.
Er werd hevig getongzoend en gestreeld en ik zoog op zijn tepels en zakte toen af naar beneden en liet mijn tong zachtjes over zijn eikel gaan en liet hem langzaam een stukje in mijn mond glijden.
Het was een lekkere 20×5 en na hem even zachtjes gepijpt te hebben, liet ik mijn hoofd in één keer over zij keiharde pik zakken en voelde hem helemaal achter in mijn keel.
Hij kreunde luid nu en ik haalde mijn hoofd met lange halen heen en weer, van bijna er uit tot hij er weer helemaal in zat.
Onder luide aanmoedigingen ging ik steeds sneller en met een harde brul spoot hij alles rechtstreeks mijn keel in en hoefde niet eens te slikken 😛
Ik zoog nog even de rest eruit en ging weer naast hem liggen en we kusten elkaar een paar keer en ik zei met zwoele stem dat ik hem ook nog in mijn kutje wilde hebben en hij zei dat ik hem even een paar minuten moest geven.
Intussen keken we naar Tanja en Jerry en Tanja werd flink geneukt en nee vijf minuten spoot Jerry alles in de kut van Tanja en kwamen ze bij ons liggen.
We dronken wat in de kamer en keken een pornofilmpje en werd het tijd voor ronde 2 en nu werd ik heerlijk geneukt en pijpte Tanja Jerry en kregen allebei weer dat heerlijke sperma, Tanja achter in haar keel en ik in mijn kutje.

We gingen nog even op de bank zitten, dronken wat en spraken af dat ze vaker mochten komen en bij het afscheid gingen we nog even op onze knieën en werden nog even in onze kelen geneukt en kregen we de laatste golf sperma in onze kelen gespoten.
Toen ze weg waren, zaten we nog even op de bank en ik vroeg of ze wilde blijven slapen, het was al 02:30 en het was hard gaan regenen.
We gingen samen naar bed en hadden allebei een enorme erectie en zo lagen we nog even in standje 69 en lagen lekker te “deepthroaten” en spoten elkaars kelen vol en gingen voldaan in elkaars armen slapen.
Rond 6 uur werd ik even wakker en schraapte mijn keel en proefde weer sperma, maar wist echt niet van wie dat was :P:P:P

We keken elkaar aan en ik zei dat ik hem lief en leuk vond, maar… Hij maakte mijn zin af door te zeggen dat hij mij ook leuk en lief vond, maar dat de “klik” er niet was.
Eerlijk gezegd voelde ik meer voor Ben, maar Jerry mocht me ook wel even “doorsmeren”…. en Joop had hetzelfde met Jerry en Ben wilde hij ook wel even “snuiten” 😛
We omhelsden elkaar en ik zei dat ik hem wel altijd in mijn leven wilde hebben en dat we moesten proberen Ben en Jerry binnen te halen, ze waren geen stel, maar wel hele goede vrienden van elkaar en zagen elkaar vaak in het weekend.
We kusten elkaar en ik draaide me op mijn andere zij en Joop kroop tegen me aan zo vielen we “lepeltje, lepeltje” in slaap.
Om tien uur werden we wakker omdat de telefoon van Joop ging en hij stond op en mompelde dat het waarschijnlijk zijn makelaar was (???)
Ik hoorde wat flarden zoals: “Prachtig……zou mooi zijn…..zo snel?….ik kom donderdag”

Na het gesprek zei Joop dat hij zijn huis te koop had gezet en dat er kopers waren, een gezin wat uit het buitenland terugkeerde en snel een woning nodig had en hij vertelde dat hij al een woning vlak bij mij had gekocht, al kon hij pas over 8 maanden er in.
Natuurlijk wilde ik weten waar en hij noemde een straatnaam en huisnummer en ik gaf een gil, het was het huis naast me!!!
Mijn woning is een “Twee onder één kap” woning en hij kwam in de tweede wonen.
Ik wist niet eens dat het te koop stond, de buren hadden nooit wat gezegd, maar dat kwam misschien wel omdat ik weinig contact met ze had, ze keurden mijn levensstijl af.
Natuurlijk was ik erg blij en hij vertelde dat zijn woning a.s. donderdag verkocht zou worden en dat die mensen er meteen in wilden en nu zocht hij tijdelijke woonruimte…..
Natuurlijk bood ik meteen aan om tijdelijk bij mij in te trekken en hij nam het graag aan en we besloten te gaan ontbijten en Joop bood aan om naar de bakker te gaan en ik dekte de tafel en zette een pot thee en toen hij terug was, gingen we ontbijten en vroeg ik wat zijn plannen voor dit weekend waren.
Hij had geen plannen en ik stelde voor dat hij tot maandag bleef en we deze avond samen naar de lokale gay-bar gingen, er was een travestietenavond en konden we mooi meedoen.

De rest van de dag brachten we samen door en ik liet de buurt zien en waar alles zat en in het parkje in de buurt hadden we nog een ernstig gesprek.
Ik vertelde dat ik vaak de wens had om iedere dag vrouwenkleding te dragen, maar eigenlijk alleen in het weekend een jurkje of een mooie rok met dito blouse aantrok, een pruik opzette en make-up opdeed.
Joop zou het ook wel willen en we besloten om het op ons werk er het eens over te hebben, bij de eerstvolgende personeelsvergadering bijvoorbeeld, de laatste vrijdag van de maand.
Maar eerst gingen we uit eten en gingen ons verkleden en opmaken voor de travestietenavond en stapten al vroeg de deur uit en kwamen een buurvrouw tegen en die riep ons binnen en zei dat we zó niet de straat op konden.
Ze was vroeger visagiste geweest en haalde onze make-up er af, maakte mijn wenkbrauwen kleiner en deed andere make-up bij ons op en deed vullingen in onze bh’s en hadden nu een volle cup “D”.
We keken in de spiegel en konden onze ogen niet geloven, wat een mooie vrouwen!….
Vol zelfvertrouwen liepen we naar de bar toe en we meldden ons bij de barman en die zei dat vrouwen niet mee mochten doen, ik pakte zijn hand, tilde mijn rok op en duwde zijn hand in mijn kruis en hij zei: “Jullie mogen meedoen”

Hij zei dat hij ons aan de eigenaar van de bar wilde voorstellen, voor deze gelegenheid was hij een keer hier en we zagen een man in zwart leer gekleed op de rug en ik kende die man….
De barman riep “John, mag ik je voorstellen…” hij draaide zich om en wij wisten wie hij was, maar hij herkende ons niet…
Het was de directeur/eigenaar van ons accountant kantoor…..

Wij herkenden John wel, met zijn lengte van tegen de 2 meter en zijn brede schouders, was hij moeilijk over het hoofd te zien en Joop/Tanja en ik fantaseerden wel eens hoe het was om onder hem te liggen en flink genomen te worden door hem, maar hij was getrouwd met een hele mooie vrouw, dus dat zou er wel niet van komen…

Maar wat deed hij hier, als hij hetero was????
Hij herkende ons niet, of liet het niet merken, en we praatten over van alles en hadden moeite om onze stemmen te verdraaien, zodat hij ons daaraan niet kon herkennen.
Na een paar minuten liepen we verder en zagen Ben en Jerry, we liepen op ze af, werden hartelijk begroet en bleven een tijdje kletsen en nodigden hun uit om vannacht de matras op te komen schudden en dat wilden ze maar al te graag.
De avond verliep heel gezellig en om 0:00 nam John de microfoon en kon men stemmen om de mooiste travestiet aan te wijzen.
Na het tellen van de stemmen hadden Tanja en ik de meeste stemmen en allebei precies evenveel stemmen en werden we gedeeld winnaar.
John nodigde ons en eventuele partners komend weekend uit op zijn landgoed om een gezellige avond te hebben en een bezoek aan “De Boerderij” te brengen.
De Boerderij was een sexboerderij, waar alles was toegestaan, als het maar volgens de wet was toegestaan en ik was er wel eens geweest vond het er heerlijk.

De avond stopte om 02:00 en we liepen samen terug naar het huis van mij, want ik woonde er het dichts bij en namen nog een paar drankjes en spraken over het besluit van Tanja om hierheen te verhuizen en ik zag Jerry blij en verliefd naar Tanja kijken.
Ben en Jerry stonden achter ons besluit om binnenkort 24/7 als vrouw te kleden en te leven en als Tanja donderdag hierheen kwam, zouden we op vrijdag met John praten om ons besluit mee te delen.
Na een uurtje gingen we naar bed, Tanja en Jerry in de ruime logeerkamer en aan de geluiden te horen, hadden ze net zoveel plezier als Ben en ik 😛
Voor we gingen slapen zei ik tegen Ben dat ik vlinders in mijn buik begon te voelen voor hem en dat was gelukkig wederzijds en we kusten elkaar langdurig en ik viel in zijn armen in slaap….

De volgende dag gingen Ben en Jerry weer weg en Tanja werd weer Joop en ging naar zijn eigen huis om zijn spullen eruit te halen, het huis zou verkocht worden, geheel gemeubileerd en dus hoefde hij alleen zijn persoonlijke dingen eruit te halen.
Die week was ik weer druk aan het werk en op woensdag was John er weer en besloot ik met hem te gaan praten en mee te delen dat Joop en ik voortaan als vrouw gekleed door het leven wilden gaan.
John keek er niet eens zo vreemd van op maar vroeg of we het nog niet tegen het personeel wilden vertellen, hij zou het volgende week vrijdag bij de “maandborrel” bekend maken op een originele manier, het was dan 29 maart en de volgende maandag 1 april en iedereen zou denken dat het om een grap ging.
Toen ik wegliep, zei hij nog: “Tot zaterdag, kom vroeg, dan eten we met zijn allen”
Verwonderd vroeg ik hoe hij wist dat Joop en ik daar waren en gewonnen hadden en hij zei dat hij ons al herkend had toen we binnenkwamen…

Ik ging weer aan het werk en wou dat het 1 april was, maar eerst kwam het weekend nog en daar had ik ook wel zin in….
Donderdag aan het eind van de middag kwam Joop weer terug en had zijn eigen kleding meegenomen en samen bekeken we zij jurken en rokjes en moest ik natuurlijk wat aan van hem 🙂
We hadden dezelfde maat en besloten dat we dingen van elkaar mochten aandoen en wisselden uit waar we welke kleding en lingerie vandaan hadden en ik bestelde meteen een leuk lingerie setje wat hij had, wel in een andere kleur.
We richtten een kamer in als een zitkamer, waar hij wat privacy kon hebben en de grote logeerkamer als zijn slaapkamer, voor als Jerry bleef slapen, anders sliepen we samen in mijn bed, of Ben kwam langs natuurlijk….

Die zaterdagmiddag gingen we rond 4 uur naar het landgoed van John en werden hartelijk ontvangen door John en zijn vrouw en ik raakte met haar aan de praat.
Ze vertelde dat ze vroeger voor John werkte op “De Boerderij” (en nu soms nog) en toen nog een man was?!?!?!….
Verbaasd keek ik haar aan en zei: “Vroeger een man? Maar je ziet er zo vrouwelijk uit” Ze lachte en zei dat ze in een goede kliniek was geweest.

Ze stelde zich voor als “Lisa” en heette vroeger Kees.
Ze was begonnen met werken op “De Boerderij” als een shemale en verdiende haar geld met seks met mannen en soms met vrouwen.
Toen John de zaak overnam, viel hij als een blok voor haar en werden ze een stelletje en John liet haar allerlei operaties ondergaan om er vrouwelijker uit te laten zien, grotere borsten, kleinere oren, van alles in haar gezicht, zoals haar neus en ogen en uiteindelijk, na lang met elkaar gepraat te hebben en hormonen enzovoort, kreeg ze de operatie voor een vagina en was toen helemaal vrouw.
Ik vertelde dat ik er ook wel eens aan dacht en de laatste tijd steeds vaker en binnenkort 24/7 in vrouwenkleding wilde gaan lopen en leven als vrouw.
Ze bood aan om mij en Tanja bij te staan als we vragen hadden en gingen bij de anderen zitten en hadden nog een leuke middag en na het avondeten, zaten we lekker in de tuin en om 23:00 stelde John voor om eens in de “Boerderij te gaan kijken en we liepen er naar toe via zijn landgoed, het lag op de rand ervan en wij gingen via de achterkant naar binnen.

John stelde voor om andere kleding aan te doen om niet uit de toon te vallen en Lisa, Tanja en ik kleedden ons aan als Parijse hoertjes en Tanja en ik kregen een bh met borsten met de maat cup H, Lisa hield het bij haar eigen borsten, wat een cup E was.
De mannen trokken lederen kleding aan en zagen er erg stoer uit en we gingen een grote ruimte in met een bar en het was al erg druk, de mensen betaalden vooraf een groot bedrag en kregen een polsbandje met een chip erin en konden dan drankjes afrekenen met het polsbandje, net als het gebruik van ehhhh de dames en heren van plezier.
Ook wij kregen een polsbandje, dezelfde als het personeel had en konden er gratis mee drinken en als een bezoeker seks wilde, werd dat ook geregistreerd en kreeg het personeelslid een bonus 😛
We spraken af dat we tot 02:00 gezellig meededen met de gasten en deden of we personeel waren en al snel had ik een leuke vent die wel even gepijpt wilde worden door mij en we haalden onze armbanden langs een terminal aan de wand en gaf aan dat ik hem ging pijpen.
Ik pijpte hem en hij pakte mijn hoofd beet en drukte zijn eikel tot in mijn keel en neukte mijn keel tot ik zijn zaad naar binnen voelde lopen en zoog nog even alles eruit en hij was ineens weg.

Terug in de ruimte zag ik Tanja met een man naar een kamertje gaan dat werd vast neuken, dacht ik met een glimlach en zag ook Ben met iemand de ruimte verlaten, John en Lisa waren ook weg en Jerry kwam net terug en dronk samen met hem een glas en we waren het er samen over eens dat we dit vaker moesten doen in de toekomst, als Be en Tanja er ook zo over dachten.
Die avond heb ik nog 2 mannen gepijpt en ben door 3 mannen geneukt en werd het tijd om weer terug te gaan.
We zochten elkaar weer op en verlieten de ruimte en gaven de armbanden terug en John scande ze in en keek goedkeurend naar ons en vroeg met een knipoog of we het niet vaker wilden doen.
In koor zeiden we “JAAAHHH” en John zei verrast dat we dat maar eens serieus moesten bespreken…

We deden onze gewone kleding weer aan en liepen terug naar de villa van John en Lisa en daar aangekomen dronken we nog wat en vertelden over onze ervaringen in “De Boerderij” en werden er weer geil van en al snel rolden we over elkaar heen en John stelde voor naar “De Speelkamer” te gaan en dat was een grote kamer met een groot bed en zag een enorm assortiment seksspeeltjes liggen/staan en we kleedden ons helemaal uit en John deed het licht uit en was het een darkroom en zo lagen we een uur of twee met elkaar te rollebollen en had ik Lisa ook een keer geneukt en mijn sperma in haar keel geloosd.
Voldaan gingen we slapen en hadden nog een heerlijk ontbijt, meer brunch en gingen weer naar huis.

De dagen erna moest er weer gewerkt worden en zagen we Ben & Jerry regelmatig en op vrijdag 29 maart, was de vergadering en John nam aan het eind het woord en zei: “Ik heb een trieste mededeling, Joop en Hans gaan ons per direct ons verlaten, maar vanaf maandag komen 2 nieuwe collega’s ons versterken, Tanja en Helene”
Iedereen keek geschokt, of was het gespeeld? En bij de borrel erna in ons stamcafé, werden we steeds omhelsd en ze vonden het jammer dat we zo plotseling weggingen maar keken ook uit naar Tanja en Helene en hoopten op een goede samenwerking.
Ik zei dat ik ze al ontmoet had en dat het aardige vrouwen waren en goed in het team zouden passen.
Aan het eind van de avond namen we in tranen afscheid, al verheugden we ons wel op de maandag, wanneer we als vrouw konden leven en werken….
We liepen terug van de bar en spraken onderweg over wat we nu gingen doen en ik zei dat we nu 24/7 als vrouw gingen leven, maar op zaterdag naar de bakker of zo, wel even snel wat mannenkleding kon aantrekken 🙂

Tanja was het met me eens en toen we thuis aankwamen om 23:50, zagen we in de deuropening van mijn huis Ben & Jerry staan en we werden hartelijk begroet met een hartstochtelijke kus.
Ze namen ons mee naar boven, naar mijn slaapkamer en zag alle kasten openstaan en wilde vragen wat dit moest betekenen, maar Ben gebaarde dat we stil moesten zijn en gebood ons om onze kleren uit te doen, inclusief onze horloges.
Toen we compleet naakt waren pakte Jerry onze kleding en deed die in een vuilniszak en vroeg of we gehecht waren aan onze horloges.
We zeiden allebei dat we er niet aan gehecht waren en Jerry stak ze in zijn zak en mompelde “Voor de kringloopwinkel” en Ben nam het woord en zei dat we 24/7 als vrouw wilden leven en dat daar geen mannenkleding in paste en op mijn gepruttel dat even naar de bakker of supermarkt toch wel kon in een spijkerbroek en T-shirt, hij zei dat dat in een damesmodel spijkerbroek moest en een dames-shirt.

We moesten knielen en Ben pakte een kommetje met water en sprak plechtig: “Vanaf 30 maart 00:00 zullen jullie niet meer naar de namen Hans en Joop luisteren, maar heten jullie Helene en Tanja” en met zijn rechterhand sprenkelde wij wat water over ons en van emotie sprongen de tranen in mijn ogen en huilde even.
Intussen had Jerry een fles champagne opengemaakt en vier glazen ingeschonken en we toosten op een gelukkig leven als vrouw en in zei: “En ik hoop samen met jou, Ben… en ook dat Terry en Tanja in mijn leven blijven”
Tanja begon nu te huilen en zei: “Ja lieverd, ik hoop dat wij met zijn vieren altijd samenblijven”
Ben en Jerry hadden wat jurkjes geregeld, want mijn andere jurkjes waren eigenlijk te kort en te hoerig en niet om iedere dag ermee naar buiten te gaan.
We kleedden ons aan en Ben en Jerry waren naar beneden gegaan en we deden ook make-up op, zoals mijn buurvrouw gezegd had te doen.
Toen we weer beneden kwamen kregen we ieder een langwerpig pakje en daar bleken 2 mooie dameshorloges in te zitten en deden hem meteen om en Ben zei dat we morgen met Lisa en de buurvrouw op stap gingen om een garderobe aan te schaffen, wat we hadden was niet zo geschikt om mee naar kantoor te gaan 😛
Jerry nodigde ons mee uit om wat te gaan drinken in de lokale gay-bar en dat deden we graag en kregen daar complimenten van een lesbische vrouw, maar ook wat opmerkingen en met een knipoog zei ze dat als we helemaal vrouw waren, ze wel eens met ons wilde daten.
We lachten en ik zei dat beloofd was bij deze…

Eenmaal terug thuis namen we nog een afzakkertje en gingen naar bed en hadden we weer een stevig potje seks, waarbij we ook van partner wisselde en vielen voldaan in slaap.
De volgende ochtend moest ik naar de bakker om brood enzovoort te halen en moest nu als vrouw gekleed naar de bakker en werd wel herkend, maar kreeg geen vervelende opmerkingen.
Na het ontbijt gingen we shoppen met de buurvrouw en haalden Lisa op en gingen naar een grote stad en shopten tot we erbij neervielen en hadden werkelijk alles, zelfs handtasjes, want waar moesten we anders sleutels enzovoort laten?
De zaterdagavond deden we rustig aan en de zondag ook…

Op maandagmorgen liepen we op onze hakken naar het kantoor en waren best wel zenuwachtig en bij binnenkomst zagen we een spandoek hangen met: “WELKOM TANJA EN HELENE”….

We liepen terug van de bar en spraken onderweg over wat we nu gingen doen en ik zei dat we nu 24/7 als vrouw gingen leven, maar op zaterdag naar de bakker of zo, wel even snel wat mannenkleding kon aantrekken 🙂

Tanja was het met me eens en toen we thuis aankwamen om 23:50, zagen we in de deuropening van mijn huis Ben & Jerry staan en we werden hartelijk begroet met een hartstochtelijke kus.
Ze namen ons mee naar boven, naar mijn slaapkamer en zag alle kasten openstaan en wilde vragen wat dit moest betekenen, maar Ben gebaarde dat we stil moesten zijn en gebood ons om onze kleren uit te doen, inclusief onze horloges.
Toen we compleet naakt waren pakte Jerry onze kleding en deed die in een vuilniszak en vroeg of we gehecht waren aan onze horloges.
We zeiden allebei dat we er niet aan gehecht waren en Jerry stak ze in zijn zak en mompelde “Voor de kringloopwinkel” en Ben nam het woord en zei dat we 24/7 als vrouw wilden leven en dat daar geen mannenkleding in paste en op mijn gepruttel dat even naar de bakker of supermarkt toch wel kon in een spijkerbroek en T-shirt, hij zei dat dat in een damesmodel spijkerbroek moest en een dames-shirt.

We moesten knielen en Ben pakte een kommetje met water en sprak plechtig: “Vanaf 30 maart 00:00 zullen jullie niet meer naar de namen Hans en Joop luisteren, maar heten jullie Helene en Tanja” en met zijn rechterhand sprenkelde wij wat water over ons en van emotie sprongen de tranen in mijn ogen en huilde even.
Intussen had Jerry een fles champagne opengemaakt en vier glazen ingeschonken en we toosten op een gelukkig leven als vrouw en in zei: “En ik hoop samen met jou, Ben… en ook dat Terry en Tanja in mijn leven blijven”
Tanja begon nu te huilen en zei: “Ja lieverd, ik hoop dat wij met zijn vieren altijd samenblijven”
Ben en Jerry hadden wat jurkjes geregeld, want mijn andere jurkjes waren eigenlijk te kort en te hoerig en niet om iedere dag ermee naar buiten te gaan.
We kleedden ons aan en Ben en Jerry waren naar beneden gegaan en we deden ook make-up op, zoals mijn buurvrouw gezegd had te doen.
Toen we weer beneden kwamen kregen we ieder een langwerpig pakje en daar bleken 2 mooie dameshorloges in te zitten en deden hem meteen om en Ben zei dat we morgen met Lisa en de buurvrouw op stap gingen om een garderobe aan te schaffen, wat we hadden was niet zo geschikt om mee naar kantoor te gaan 😛
Jerry nodigde ons mee uit om wat te gaan drinken in de lokale gay-bar en dat deden we graag en kregen daar complimenten van een lesbische vrouw, maar ook wat opmerkingen en met een knipoog zei ze dat als we helemaal vrouw waren, ze wel eens met ons wilde daten.
We lachten en ik zei dat beloofd was bij deze…

Eenmaal terug thuis namen we nog een afzakkertje en gingen naar bed en hadden we weer een stevig potje seks, waarbij we ook van partner wisselde en vielen voldaan in slaap.
De volgende ochtend moest ik naar de bakker om brood enzovoort te halen en moest nu als vrouw gekleed naar de bakker en werd wel herkend, maar kreeg geen vervelende opmerkingen.
Na het ontbijt gingen we shoppen met de buurvrouw en haalden Lisa op en gingen naar een grote stad en shopten tot we erbij neervielen en hadden werkelijk alles, zelfs handtasjes, want waar moesten we anders sleutels enzovoort laten?
De zaterdagavond deden we rustig aan en de zondag ook…

Op maandagmorgen liepen we op onze hakken naar het kantoor en waren best wel zenuwachtig en bij binnenkomst zagen we een spandoek hangen met: “WELKOM TANJA EN HELENE”….

Het welkom was werkelijk hartverwarmend, de vrouwen op de afdeling omhelsden en kusten ons en heetten ons van harte welkom in onze nieuwe baan (met een knipoog)
Bij de mannen verwachtte ik minder, vooral bij de eerste, die moest toch al weinig van mijn levensstijl hebben, die gaf me een hand en zei kort: “Welkom” en liep weg voor de volgende, maar keerde plots om, sloeg zijn armen om me heen en zei: “Wat maakt het ook uit, kom hier..van harte welkom Helene” en kuste me op twee wangen en de derde op mijn mond.
Ik was helemaal van de kaart, en kreeg vochtige ogen en de rest van de mannen deden hetzelfde….Toen moesten Tanja en ik onze Mascara een beetje bijwerken….
We gingen aan ons bureau zitten en ik zette de computer aan en wilde inloggen, de naam was altijd al voor ingevuld en automatisch typte ik alleen mijn wachtwoord in en kreeg de foutmelding: “Gebruikersnaam onbekend of wachtwoord fout”
Ik typte alles opnieuw in en weer dezelfde melding en snapte er niks van en vroeg aan Tanja of zij er wel in kwam.
Ze zei dat ze geen problemen had en zei met een vals lachje dat ik systeembeheer maar even moest bellen.

Na alles uitgelegd te hebben aan systeembeheer, vroeg hij om mijn gebruikersnaam, dat was daar voornaam.achternaam en was ook email-adres met @bedrijfsnaam.nl.
Ik kreeg te horen dat deze gebruiker uit dienst was en vroeg of ik één van de nieuwelingen was en toen viel het kwartje bij mij, niet met een ting op de grond, maar met een luide TOK.
Ik bedankte hem voor zijn moeite en tikte nu Helene.***** met mijn oude wachtwoord in en de computer startte verder op en begon van alles te kopiëren en aan te maken en wachtte rustig af.
Toen het klaar was kon ik bij mijn e-mail en zag dat alles er nog was, alleen nu heette ik daar ook Helene en het bedrijf had de klanten ingelicht over de wisseling van accountant en naar de directie van die bedrijven hoe het werkelijk in elkaar zat en kreeg alleen maar positieve reacties en uitnodigingen om snel langs te komen en hernieuwd kennis te maken.
Om 10 uur dronken we net als altijd koffie met elkaar en Tanja en ik hadden voor gebak gezorgd en toen ik net een hap had genomen zei een mannelijke collega plagerig dat ik nu als vrouw op mijn lijn moest letten, anders was ik straks ipv een mooie travestiet, een uitgezakte crossdresser 😛
We lachten er hartelijk om, maar het smaakte me toch minder….
John kwam er ook bij en hij zei dat we zo op de foto moesten voor de “Wie is wie” pagina van de website, ook wel smoelenboek genaamd door ons…
Het bedrijf was er mede op ons verzoek, erg open over de naamswijziging en het stond er ook gewoon bij.

De rest van de week gingen we gewoon aan het werk en ‘s avonds kwamen Ben & Jerry bij ons eten en Jerry kookte steeds, hij was kok geweest voor hij eigenaar van een restaurantketen werd en nu wat meer tijd had om leuke dingen te doen en weer te koken.
Ben had een groothandel in keukenapparatuur enzovoort voor de horeca en leerde zo Jerry kennen en zijn vrienden geworden, maar er was niet genoeg tussen hun om een relatie te beginnen, net als tussen Tanja en mij.
John had gevraagd of we dit weekend weer zin hadden om naar “De Boerderij”, er waren mensen die naar ons gevraagd hadden en we stemden ermee in.
Het was een thema avond en deze keer: “Deepthroat” en daar deed ik graag aan mee, net als de anderen en kan echt niet vertellen hoeveel keer ik een pik achter in mijn keel gehad heb die avond en nacht, maar wist wel dat we daar wat vaker naar toe moesten, het verdiende ook lekker….
We verdienden zoveel geld dat we niet goed wisten wat ermee te doen, de belasting moest er natuurlijk geen lucht van krijgen…
We besloten om wat aan ons te laten sleutelen, kleine cosmetische operaties om er vrouwelijker uit te zien en in de vakantie gingen we voor een borstvergroting, we gingen beide naar cup D.

Dit alles in een privékliniek op een landgoed van een kennis van John en Lisa en kon contant afgerekend worden zonder bon 🙂
We lieten uiteraard ook ons haar groeien en hoefden geen pruik meer op en lieten ook baardhaar enzovoort weg laseren, maar de laatste stap, een geslachtsoperatie durfden we nog niet aan, al gingen onze gedachten wel langzaam meer die kant op.
We spraken er regelmatig met Ben & Jerry over en die zeiden steeds dat ze van ons innerlijk hielden en met een knipoog dat de achterkant altijd nog beschikbaar was 😛
De buren verhuisden en Tanja kwam naast me wonen en was ik weer alleen, al was Ben wel zo’n vier dagen in de week bij me en niet alleen om te eten……
De jaren verstreken en ik wist niet beter dan dat ik vrouw was, maar die piemel zat er nog en was bijna zover om van geslacht te veranderen.

We speelden al jaren met zijn vieren in de Staatsloterij mee en kochten met z’n vieren elke keer een straatje en het onverwachte gebeurde, Ben sprong op van de bank en riep 10.000 Euro!!!!
Tanja controleerde het winnende lot en bevestigde dat we 10.000 euro hadden en ze viel plotseling hijgend op de vloer en riep alleen maar: “De jack, de jack, de jack…”
We hielpen haar overeind en gaven wat water te drinken en vroegen wat er met Jack was en wie was Jack in hemelsnaam…
Ze kon niks uitbrengen en wees alleen maar op het lot naar het woord “Jackpot” we hadden de jackpot van 27,5 miljoen gewonnen!!!
Mijn emoties zaten in een achtbaan, het ene moment huilde ik van geluk en het moment daarna weer uitbundig lachend en Tanja was er niet veel beter aan toe, Ben en Jerry zaten een beetje wezenloos vooruit te kijken en langzaam begon het tot ze door te dringen.
We trokken een fles champagne open dronken er een glas op, de rest van de fles ging over ons heen, we spoten elkaar drijfnat en rukten elkaar de kleren van het lijf en ook de sperma vloeide rijkelijk 😛
We maakten wilde plannen om het geld uit te geven en toen we weer wat rustiger waren, stuurde ik een sms’je naar John om te zeggen dat Tanja en ik ivm omstandigheden, een dagje vrij namen.
Ben en Jerry stuurden gelijke berichten naar hun zaak om te melden dat ze die dag niet aanwezig waren, maar wel konden bellen bij problemen.
Ben en Jerry liepen even weg en toen ze terug waren nam Ben het woord en zei: “Lieve Helene, dit besluit heb ik al een tijdje geleden genomen en heeft niets met onze feeststemming te maken”.
Hij knielde voor me en zei: “Helene, wil je met me trouwen”? tegelijk knielde ook Jerry voor Tanja en vroeg haar ook ten huwelijk.
Maar ik zei geen direct ja, maar zei: “Lieve Ben, ik wil met je trouwen maar Tanja en ik hebben het besluit genomen om ons te laten opereren en krijgen er een kutje bij, we veranderen dan in echte vrouwen”
En kwam met de vraag of ze ons dan nog steeds wilden, maar nog voor ik uitgesproken was, zeiden beiden dat we niet zo raar moesten doen, natuurlijk wilden ze nog steeds met ons trouwen dan en Ben zei met een knipoog: “Ach, dam heb je twee kutjes en als ik op je lig, duw ik je benen wat omhoog en dan glijd hij zóó je andere kutje in”

Ik vroeg toen met een knipoog: “Hoe doe je dat dan”??
en hij tilde me op, droeg me naar de slaapkamer, gooide me op bed, deed mijn benen wijd, kroop op me en zei: “Normaal pak ik je straks zo” en duwde zijn eikel tegen de plek waar straks een kutje zit en stootte een paar keer.
Daarna duwde hij mijn benen omhoog en gleed zijn heerlijke pik soepel in mijn achterkutje en begon me heerlijk te neuken en na een paar minuten kwam hij grommend klaar en en spoot zijn zaad naar binnen en ik kreeg een anaal orgasme…
We bleven even zo liggen en ik kuste hem teder en zei: “Als je belooft dit vaker zo te doen, is mijn antwoord JA, ik trouw met je”
We kusten elkaar een paar minuten en stonden op, Tanja zei uitdagend tegen Jerry: “Lukt jou dat ook”?
Jerry pakte haar beet, gooide haar op het bed en kreeg ook de beurt van haar leven en kwamen beide kreunend klaar.
We gingen weer naar de kamer en ik stelde voor om een groot landhuis te kopen, waar we met z’n vieren konden wonen, maar eerst wilden Tanja en ik geopereerd worden, dan trouwen en dan kwam het landhuis wel een keer.
Ben zei dat hij zijn huis wilde verkopen en bij mij intrekken, als ik dat goed vond en plagerig vroeg ik: “voor we getrouwd zijn, wat moet de paus er wel niet van denken”
We schoten allemaal in de lach en ik sloeg mijn arm om Ben heen en zei dat ik niets liever zou willen en Jerry wilde bij Tanja intrekken.

Jerry vroeg wat of Tanja en ik nog bleven werken en ik zei dat ik in ieder geval ontslag wou nemen, maar pas als John een goede opvolger gevonden had en Tanja schaarde zich achter mij.
Ben en Jerry wilden hun zaken gewoon aanhouden en misschien elk een directeur aanstellen, zodat we dan met z’n vieren leuke dingen konden doen.
Ik had wel een idee… er was een bedrijf wat op het punt stond failliet te gaan en we het dan voor een prikkie konden over nemen, ongeveer 15 miljoen, schatte ik….
Verbijsterd keken ze me aan 15 miljoen….
Ze keken me aan of ik gek geworden was en zei dat ik later deze week met een gedetailleerd plan zou komen, het bedoelde bedrijf was nagenoeg failliet en had nog maar een waarde van 10 tot 12 miljoen en was twee jaar geleden nog 30 miljoen waard.

“Maar” zei ik “Laten we eerst feestvieren” en we trokken weer een fles champagne open en werden aardig dronken en werden steeds geiler.
Ben had net mij weer geneukt en zijn sperma in me gedumpt en ik zat nog voorovergebogen op mijn knieën en mijn kutje stond nog open, Tanja pakte een fles en goot een flinke hoeveelheid naar binnen en en daarna spoot ik alles over hun heen.
Ik stond op en likte de sperma en champagne van hun lichamen en vroeg wie de volgende wilde zijn en meteen dook Tanja op het bed en toen ze ook gevuld met champagne was, stopte ik snel mijn keiharde pik bij haar naar binnen en neukte haar snel en spoot de champagne tussen ons door en na ik mijn zaad in haar gedeponeerd had, vulde ik haar bij met champagne en spoot ze ons onder.
Dit ging door tot iedereen gevuld was met champagne en het bed doorweekt was en na echt straal bezopen te zijn geworden, wilden we gaan slapen.
Omdat het bed drijfnat was, besloten we maar bij Ben te gaan slapen en de volgende morgen ontdekten we dat we weliswaar bij Ben waren, maar een deel van onze kleding lag nog bij mij thuis.
Van mij lag er een rokje, van Tanja een slipje en panty en van de heren ieder een jasje van hun pak en we hadden een collectieve hoofdpijn en deden die dag niet meer.

De volgende dag moesten we weer werken en vertelden John wat ons overkomen was en dat we ontslag zouden nemen, als hij vervangers voor ons had.
Tot onze verrassing zei hij dat hij de hele toko verkocht had en de nieuwe eigenaar ging de kantoren samenvoegen en had al laten weten dat er eigenlijk te veel mensen waren en dit kwam nu goed uit voor hun.
John had een krant liggen en ik zag staan dat het bedrijf, waar ik oog op had, vandaag failliet verklaard zou worden en vertelde John wat mijn plan was en tot mijn schrik zei hij dat hij al bezig was om het te kopen, gezond te maken en voor veel geld weer te verkopen.
Ik vertelde dat wij dat ook van plan waren, maar hij zei dat het snel moest gebeuren, want er was meer belangstelling en we moesten zeker 19 miljoen neertellen om het te krijgen en John had het niet en ik zou de anderen nooit zover krijgen om zoveel te investeren.
Tanja, John en ik spraken de hele ochtend met elkaar en toen de rechtbank het faillissement had uitgesproken en we wisten wie de curator was, namen we contact op om onze interesse te tonen.
We vertelden John ook nog dat we het besluit hadden genomen om helemaal vrouw te worden en John feliciteerde ons en wenste ons veel succes en bij vragen konden we altijd bij Lisa en hem terecht.
Ook zeiden we dat we een landgoed zochten, waar we met ons vieren konden wonen en John zei: “Mag het ook met z’n zessen zijn, Lisa en ik willen graag in jullie leven blijven.
Ik zei dat als Ben & Jerry het ook goed vonden, het heeel gezellig zou worden en John zei dat hij een landgoed wist, wat te groot voor hem en Lisa was, maar ideaal voor ons zessen.
Die avond bespraken we het met Ben en Jerry en die hadden geen bezwaar, als er maar wel een boerderij bij was om wat plezier te maken.

We begonnen met hormonen te slikken en kregen spraaklessen om een wat vrouwelijkere stem te krijgen en wat meer als een vrouw te bewegen en kledingtips.
De operatie zou nog wel even duren, we kregen ook nog gesprekken met een psycholoog om vast te stellen of we het echt wilden en hoorden toevallig dat de eigenaar van dat landgoed het wilde verkopen, de kliniek zou dan ook weggaan, maar de rest bleef, ook een aantal SM kamers, brrrr.
We liepen samen over het landgoed en zagen ook een grote boerderij, met een grote schuur, die niet meer in gebruik was en dus mooi als sexboerderij kon dienen.
We lieten de eigenaar weten dat we belangstelling hadden om het te kopen en maar aan Ben en Jerry moest laten weten wat de prijs was en wanneer de overdracht kon plaatsvinden.

Intussen werden we met zij allen eigenaar van een bedrijf, voor 20 miljoen en hoopten dus 10 miljoen te kunnen verdienen.
We bekeken de administratie en ik dook het archief in en vond een kluis achter archief stelling en lieten een specialist komen om hem open te maken/breken.
Toen hij open was, vonden we helaas geen stapels geld, maar een paar mappen en ik las “Patenten Telecom”

Ik opende een map en zei luid: “Krijg nou de ^%$^%^$%$&”……
Tanja sprak boos: “Foei Helene, zo praat een dame niet” en keek ook in de map en na even gelezen te hebben schreeuwde ze: “*(^%&^$$” en “@!##%@#@!!%#$%^&^%”
Verbaasd kwamen Ben en Jerry ook kijken wat er aan de hand was en keken ook in de map en ook zij vloekten en vroegen of ze het goed lazen.
Er zat een briefje bij van een werknemer, die had blijkbaar de patenten gevonden en had erbij geschreven welke telecom en telefoonfabrikanten gebruik van die patenten maakten en welk bedrag ze ongeveer moesten betalen.
Het was meer dan tientallen miljoenen…….
We belden John op en die kwam er direct aan en we overlegden wat te doen.
We besloten eerst uit te zoeken wie die persoon was en waarom het in een kluis achter een stelling stond, maar bij HR vertelden ze dat hij er niet meer werkte, maar hadden wel een adres van hem en telefoonnummer.
Snel belden we hem en hij had een mooie baan met dito salaris en voelde er weinig voor om nog wat te maken te hebben met zijn vorige bedrijf, maar wilde op mijn verzoek wel met ons praten bij een etentje en mocht zijn partner meenemen.
Tanja en ik zouden samen met hem en zijn partner informeel praten.

We maakten kennis met een knappe man en zijn vrouw (?) Er was wat met haar en pas nadat ze wat zei, merkte ik dat het een man was, een travestiet.
Hij stelde zich voor als Peter en zijn “vrouw” als Suzanne en we dronken wat samen voor we aan tafel gingen en Peter vertelde dat hij administratief medewerker was van het bedrijf geweest voor de vorige eigenaren het overnamen.
Hij had eens een papier ontdekt van een kluis, met de code erop en ging op zoek daarnaar en toen hij hem opende, zag hij een map met oude patenten voor de telecom en ontdekte dat ze allemaal nog geldig waren en misschien wel meer dan honderd miljoen waard waren.
Toen hij het uitgezocht had en het aan zijn leidinggevende wilde melden, werd hij op kantoor geroepen en kreeg te horen dat hij ontslagen werd en vervangen door een neefje van de eigenaren.
Hij besloot niks te zeggen en zette de stelling weer voor de kluis en gooide de code weg.

We gingen aan tafel en besloten na het eten verder te praten.
Onder het eten, tussen 2 gangen in, ging Suzanne naar het toilet en ik ging met haar mee en nadat we wat doorgespoeld hadden, wasten we onze handen en raakten aan de praat.
Ik merkte voorzichtig op dat ze wel wat mannelijks had en zij zei dat ik dat ook had en ik tilde mijn rok op en ze zag mijn half harde penis in mijn slip.
Ze zei met een lag dat ze ook zo’n “ding” had en tilde haar rok ook omhoog en wreef over haar harde pik en zei dat ze zin in wat actie had en ik zei dat ik ook zin had, maar straks, later op de avond.
we wreven even over elkaars pik en gingen terug.

Na het eten dronken we wat samen en boden we hem aan om ons te helpen met ons bedrijf, maar hij zei dat hij het naar zijn zin had daar.
Ik bood aan dat als hij het deed, we hun allergrootste wens in vervulling lieten gaan en een flinke bonus tegemoet kon zien.
Ze keken naar elkaar en de blik in de ogen van Suzanne sprak boekdelen en tenslotte zei Peter dat Suzanne eigenlijk Albert heet
en hij bi-seksueel is maar hem als travestiet tegenkwam van het een kwam het ander en werden ze verliefd op elkaar en nu houden ze echt van elkaar.
Hun grootste wens is dat Suzanne helemaal in een vrouw getransformeerd word en ze waren al aan het sparen, maar dat viel niet mee.
Nu vertelden wij dat wij net aan het begin van onze transformatie zaten en wij hem/haar graag meenamen en zouden veranderen in de mooiste vrouw die hij ooit gezien had.
Nu nam Suzanne het woord en zei resoluut: “We doen het” en Peter zei: “Goed schat, ik zal morgen ontslag nemen”.

We liepen naar buiten en nodigden hun bij ons thuis uit en na kennis gemaakt te hebben met Ben en Jerry, dronken we wat en Suzanne zat tussen Tanja en mij op de banken en we konden onze handen niet van haar afhouden en al snel waren onze slipjes uit en niet lang daarna was alles uit en zagen we dat ze A cup borsten had en ik streelde haar borsten en zei dat we er een mooie D cup van zouden maken en een mooi kutje tussen haar benen.
We gingen naar de slaapkamer en pijpten elkaar en kwamen de mannen binnen en neukten ons wild en weet niet wie mij nu neukte, het kon me ook niet schelen.
Het was 02:30 voor Suzanne en Peter weggingen en we maar gingen slapen en dromen van de miljoenen…..

De maanden erna maakten we langzaam vorderingen en kregen we een idee wat de waarde was van die patenten.
We hadden een gespecialiseerde advocaat in de arm genomen en was druk aan het werk om de waarde vast te stellen en stuurde brieven naar de bedrijven die gebruik maakten van die patenten om inzicht te krijgen in hoeveel telecomzenders, routers en telefoons die patenten gebruikt werden.

Tanja, Suzanne en ik zaten midden in ons transformatie traject en waren meer met dat bezig dan die patenten, maar na een half jaar kregen we een voorlopige raming van de achterstallige betalingen te horen.
Peter en de advocaat schatten voorzichtig dat alle bedrijven samen ongeveer 835 miljoen moesten betalen aan ons….

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir