Jij en ik gaan samen neuken!

Jij en ik gaan samen neuken!

Ja daar zit ik dan. Ik ben thuis en ontzettend opgewonden. Ik zou graag seks hebben op dit moment. Ik ben echt voor veel in. Ongewoon zo heet als ik me nu voel. Mijn poesje staat al open. Mijn schaamlippen staan al bol om een fijne man hartelijk te verwelkomen. Gelukkig heb ik jou gebeld. Ik weet dat jij nu naar mij onderweg bent.

Ik heb een sexy lingerie setje aan en de temperatuur in huis is heerlijk warm. De bel gaat, daar zal je zijn. Ik kijk door een kier, zie dat jij het ben en doe de deur verder open. Je komt binnen en ik geef je een zoen op je wang. We hebben via XHamster al kennis met elkaar gemaakt. En je leek me wel wat. Nu je voor me staat val je zeker niet tegen. Je lijkt me een mooie lieve man. Net zoals in de chat wisseling.

Ik hang je jas op de kapstok en neem je mee naar binnen. Je bent, volgens mij, best een beetje verlegen. We zien elkaar nu echt voor de 1e keer. Maar ik zal je wel ontdooien. Je gaat op de bank zitten en ik ga naast je zitten. Ik leg mijn hand op je bovenbeen. Ik kijk je aan en ik zie dat je nog steeds een beetje verlegen bent. Ik ga met mijn hand naar je overhemd en maak 1 voor 1 de knoopjes los. Langzaam zie ik je bovenlichaam tevoorschijn komen. Ik doe het overhemd uit en streel je over je lichaam. Je zegt dat je het nog een beetje onwennig vind. Ik zeg: “Geeft niets, laat mij maar mijn gang gaan, dan komt het allemaal goed.”

Ik ga naar de knoopjes van je broek en maak die los. Ik doe alles naar beneden en plotseling zit je naakt naast me op de bank. Ik kijk naar je lul en zie dat hij hals stijf staat. Ik kijk je lachend in je ogen en pak je lul nu vast. Heel teder en soft beweeg ik mijn hand nu super zachtjes heen en weer. Met mijn andere hand pak ik jou hand en leg die op mijn borst. Door mijn sexy setje voel je nu mijn zachte borst. Je durft nu wat meer en met je andere hand pakt je mijn tweede borst. Ik lag naar je en ik zeg: “Dat doe je goed, het gaat lekker”.

Nu staat je lul als een fiere vuurtoren recht overeind. Je eikel komt voor een grootdeel bloot. Ik pak hem nu wat steviger vast en laat je genieten. Dan buig ik naar voren en neem je lul in mijn mond. Met langzame diepe halen pijp ik je lul genadeloos. Ik hoor je goedkeurend een beetje kreunen. En langzaam beweeg je ritmisch je onderlichaam in het juiste ritme in mijn mond. Ik voel aan je volle ballen die strak in de zak staan. Ik plaag je door de gerimpelde zak met mijn nageltje heerlijk te prikkelen. Je hijgt goedkeurend.

Dan pak ik je hand en trek je mee naar mijn slaapkamer. Ik gooi je naakt op je rug op het bed en kom over je heen zitten. Met mijn kutje hang ik nu boven je mond. Met een rode kop kijk je nu recht in mijn vrouwelijkheid. Langzaam zak ik richting jou mond. Ik zeg: “proef en ruik mijn geile poezenlucht. Ervaar hoe een geile hitsige vrouw ruikt en proeft” Je zegt niets maar ik zak en je lippen liggen nu tegen mijn kutje aan. Dan voel ik je tong over mijn super natte openstaande kut lipjes gaan. Hmm ik geniet volop en draai met mijn lipjes cirkeltjes over jou tong. Daardoor wordt alles nog natter en gladder. Ik voel met mijn hand naar achteren om te kijken hoe je lul er bij staat. Die staat pal omhoog.

Ik ga nu van je af en ga iets naar onderen. Mijn natte openstaande poesje hangt nu boven je lul. Ik pak hem vast en zet hem tegen mijn openstaande lipjes aan. En dan laat ik mij zakken. Mijn gladde lippen glijden over jou stijve lul. Ik voel je naar binnen komen en ik geniet. Heerlijk om jou in mijn hete poesje te verwelkomen. Als ik beneden ben ga ik niet op en neer bewegen. Ik draai rondjes over je lul. Dus je lul kan nu alle hoekjes van mijn hete gewillige kutje ontdekken.

Je kijkt me geil aan. Ik herken die blik van mannen als ze heel geil worden. Ik merk het ook aan je manieren. Door de geilheid laat je je verlegenheid gaan. Je pakt mijn borsten en masseert die heerlijk. Je handen glijden onder mijn setje en ineens ben ik ook helemaal bloot.

Nu is het tijd voor actie. Ik ga nu pompen op jou lul. En probeer ook een beetje te knellen met mijn kutje om jou lul. Maar omdat ik zo nat ben is het moeilijk. Maar mijn kutje heeft zich aan jou formaat lul aangepast en jij ervaart nu het zachte gevoel van een echte geile hete vagina. Die helemaal is opgewarmd en bereid is om alles te geven aan een heerlijke harde indringer. Ik pomp nu op en neer en het geile kut sap doet jou lul helemaal glinsteren in het zachte schemerige licht. Zelfs je ballen beginnen al nat te worden. Ik lek geil over je lul en balzak.

Dan hou je het niet meer. Je verlegenheid is nu weg. Je pakt me bij mijn heupen, gooit me op mijn bed op mijn rug. Dan pak je mijn bennen, doet die uit elkaar en komt met een gevaarlijk stijve lul richting mijn kruis. Onmiddellijk gaat je lul nu in mijn kut. Als een wilde hond begin je me krachtig te neuken. Je bent zo geil dat niets je meer tegen kan houden. Mijn benen in de lucht zo wijd mogelijk uit elkaar. Jou beukende onderlichaam laat je lul diep in mijn donkere vochtige warme kutje verdwijnen. Je hijgt en je zweet. De eerste zweetdruppeltjes vallen op mijn borsten. Dit is zo geil om een man he-le-maal gek te maken.

Ik kijk je aan en weet dat het niet lang meer gaat duren. Speciaal voor jou heb ik mijn geheime wapen ingezet om je ongelooflijk lekker te laten klaarkomen. Ik kijk je verleidelijk aan en begin een ‘dirty talk’ conversatie met je. Ik lach naar je en zeg: “Zo stoute jongen, je bent mij goed aan het neuken schatje. Dat doe je goed. Vind je het lekker in mijn geile kut? Ja, zeg het maar hoor. Ik weet dat je wil klaarkomen stoute boy. Dat mag hoor. Kom maar, geef het me maar. Nancy wil het hebben. Ik ben gek op zaad in mijn gretige kutje. Voel je het als ik mijn kutje een beetje klem? Ja? Lekker he? Kom maar schat, geef het me. Ik wil dat je je leegspuit en mij vol pompt. Kom maar. Ik wil je zaad. Maak je zak maar leeg en laat je harde lul mij maar vol spuiten. Kom nu….”.

Op dat moment kan je niet meer stoppen om je ontlading aan mij te geven. En ik hoor je kreunen en je beweegt als een trillend geil dier. Je onderlichaam zet zich vast op mijn onderlichaam en ik voel dat je spuit. Hmmmm heerlijk. Ik kom vol met je zaad te zitten. Je geeft mij het witte spul. Ik geniet als vrouw. En op dat moment kom ik ook klaar. Ik tril en voel een grote siddering door mijn lichaam gaan.

Dit is toch het mooiste wat er is. Een man zo geil krijgen dat hij zijn zaad bij mij vol naar binnen spuit. Mijn borsten schudden volop heen en weer door jou harde stoten. En langzaam ga je nu rustiger pompen en blijf je uitgeput op mij liggen. Ik sla mijn armen liefdevol om je rug en zeg, terwijl ik je zacht streel: “Dat was erg lekker hete jongen”.

Na een drankje ga je weer weg. We bedanken elkaar. En terwijl jij met de auto weer naar je eigen huis rijdt duik ik nog even met mijn vibrator en glijmiddel mijn bed in. Heerlijk om het nog even heerlijk af te maken. Mijn vingers brengen mijn poesje weer in de hoogste stemming. Dan maakt mijn trillende vibrator het af. Terwijl ik heerlijk nog een aantal keren een heerlijk hoogtepunt bereik denk ik aan jou. Met je harde geile lul die mij een heerlijke “beurt” gegeven heeft. Hartelijk dank daarvoor.

Groetjes van Nancy.
XHamster profiel = ‘BBWvrouw’.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir