KARIM 3

KARIM 3

Az sonra karım ve Nüket ellerinde biraları olduğu halde memeler meydanda kıkırdayarak geldiler..
Karım Betül çakırkeyif olmuş her şeye gülüyordu..Saat akşam üzerini bulmuş kumsal tenhalaşmıştı..Güneş batmak üzere idi..
Nüket, -Hadi dedi, şu kayalığa kadar yürüyelim..
Betül daha bizim cevabımızı beklemeden hemen doğruldu..Dick bana bakıp sanki olacakları sezmiş gibi göz kırptı..
-Hanımlar herhalde bir program yaptılar dedi sırıtarak..
Nüketin iri kalçaları ve iri memelerinden gözümü ayıramıyordum.. Betül ile ikisi önümüzde yürüyor kalçalarını abartılı oynatarak bizi tahrik ediyorlardı.. Az sonra kumsal bitmiş kayalara gelmiştik..Biraz daha suyun içinde yürüyünce otel gözden kayboldu..Kayaların arasında ufak bir koya ulaştık.. Manzara çok güzeldi.. Güneş batıyordu..
İki kadın ellerindeki biraları bize bırakıp suya atladılar..
Az sonra Nüket mayosunun altını çıkarıp bize doğru fırlattı.. Dick in suratında hınzır bir gülümseme belirdi ve karıma dönerek,
-Hadi Sibel sıra sende diye seslendi.. (Karımın adını Sibel, benim adımı da Hasan olarak biliyorlar) Karım bana bakıyordu.. Ben de sen bilirsin gibi başımı salladım.. Karım mayosunun altını çıkarmaya cesaret edemedi..

Biraz sonra Nüket denizden çıktı..Bronzlaşmış vücudunda mayosunun altı bembeyaz bir iz bırakmıştı..Traşlanmış amı ortadaydı.. Çok tahrik edici gözüküyordu..Az ilerimde birayı yudumlayan Dick in yanına havluyu serdi..Elini Dick in sikinin üzerine koyarak karıma seslendi;
-Sibel hadi denizden çık, bu adamların canı bir şeyler istiyor..
Bir taraftan adamın mayosunun üzerinden görünen kabarıklığı okşamaya başladı..
Karım denizden çıkmadan olanları izliyordu..
Az sonra Nüket, Dick in önünde eğilip onun mayosunu sıyırdı..
Adamın henüz kalkmamış sünnetsiz siki meydanda idi.. Gözlerime bakıp elinle sikini ovuşturup onu dimdik yaptı..Adamın siki benimkinden ince ve uzundu..Taşaklarına kadar traşlanmış ortada belli belirsiz tüy bırakmıştı..
Karım beline kadar denizde. gözünü adamın sikine dikmiş büyülenmiş gibi bakıyordu.. Hayatında benden önce flörtleri olmuş ama ilk gördüğü sik benimki idi..Karşısında ilk defa canlı yabancı sik duruyordu..
Nüket eğilip adamın taşaklarına dil atmaya başladı.. Kadın, karımla önümüzde sevgilisine oral sex yapıyordu..Uzun ince siki boğazına kadar sokup çıkarıyor ara sıra dışarıya çıkarıp taşaklarına kadar yalıyordu..Dick gözlerini kapatıp arkasına yaslanmış Nüket’in ağzını sikiyordu..
Biraz sonra karım denizden çıkıp yanıma geldi..Gözleri hala Nüket le Dick’in üzerinde idi..
Belinde çekip dizime oturttum.. Memelerinin uçları heyecandan dimdik olmuştu..Onları teker teker avuçlayıp dilimle yaladım..Sikim mayomdan fırlayacak gibiydi.. Elim, mayosunun içine kaydığı zaman yavaşça inledi..Gözleri bir metre ötemizde Dick’e Oral sex yapan Nüket te idi..
Karım bu manzaradan cesaret alarak ayağa kalktı ve yüzü bana dönük olarak eğildi.. Show yapma sırası karımda idi.. Mayomu sıyırdı.. Adeta kazık gibi olmuş sikimi onlara bakarak avuçladı..Dick ten biraz kısa ama onun iki katı kalın sikim karımın dudakları arasında kaybolmuştu..Onun en çok severek yaptığı şey buydu..

Yanımızda Nüket, yalamayı bitirip adamın kucağına tünedi..Arkası bize dönük vaziyette, amının dudaklarını ince uzun sike aralayıp yavaşça onu içine aldı.. Dick sikinin üzerinde inip kalkmaya başladı..Benim sikim karımın ağzında, gözlerim Nüketin götünde manzaranın tadını çıkarıyordum.. Dick, ara sıra Nüket’in arka deliğini de parmaklıyordu..
Dick Nüketi sikerken gözlerini Betül’ün geniş kalçalarından alamıyordu..
Betül ün arkası onlara dönük saksafon çekmeye devam ediyor sanatını konuşturuyordu..Nüket adamın sikinden kalkmadan eğilip Betül’ün kalçasın ufak bir şaplak attı.. Karım ağzından sikimi çıkarmadan geniş kalçalarını salladı..Sarı mayosunu altı iyice ıslanmıştı..Az sonra D,ck hırlamaya benzer sesler çıkarınca boşalacağı belli olmuştu..Nüket sikin üzerinde hızla inip Dikin sikini iri memelerine yasladı ve onun boşalmasını bekleyip gözlerini yumdu..
Adam, eliyle sikini sıvazlayıp komik bir şekile haykırarak Nüket’in yüzüne, memelerine saşlarına doğru boşaldı..
Karım adamın haykırmasına dikkat kesilip geri döndü ve yakın plandan olaya şahit oldu..
Dick sikini başını kadını ağzına iyice sıyırıp temizletti.. Sonra bize dönüp, -Devam, devam diye seslendi..
Karımın kalçaları onlara dönük olduğu için mayosunu hafifçe sıyırıp amının dudaklarını onların bakışlarına sundum.. Betül bundan rahatsız olmamıştı, sikimi tekrar ağzına alıp onlara show yapmaya devam etti.. Biraz sonra bende karımın ağzına boşalmaya başlamıştım..Betül son damlasına kadar eliyle sıyırdı..Sonra onlara dönerek ağzındakileri gösterdi ve ağzını kapatıp tüm sıvıları mı yuttu..Dick ve Nüket karımı alkışlayarak kutladılar..
Odalarımız doğru dönerken karım kulağıma seninkinden başka ilk defa bir sik gördüm diye fısıldadı.. Bende ona,-Hemde sünnetsiz, şanslısın dedim..
Sonra kulağına,-Ttadına bakmak ister misin diye fısıldadım.. Cevap vermedi sadece kıkırdadı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir