Squash

Squash
Al enige tijd squash ik om mijn conditie een beetje op peil te houden. Ben erg druk, voor een vriend of vriendin geen tijd en ik moet toch een beetje mijn figuur behouden.

Ondertussen werd het wel steeds moeilijker een goede tegenstander te vinden. Vandaar dat ik op de squashclub maar een briefje ophing met de vraag of er een leuke tegenstander was die wel tegen me wilde squashen. Niet veel later had ik twee nieuwe tegenstanders. De eerste had een te laag niveau en na 1 game zijn we gestopt.

De tweede, Johan, bleek ik al vaker gezien te hebben. Hij was inderdaad erg goed zoals ik hem kende. Hij was ouder (ik denk eind 40) en groter dan ik (185, ik 170). Maar goed, ik wilde het toch eens tegen hem proberen.

De eerste twee sets vielen niet tegen. Ik rende voor wat ik waard was en pakte nog behoorlijk wat punten, alwas ik na die sets al doodop en bezweet en hij nauwelijks. We namen na die set wat rust en praten over koetjes en kalfjes. Hij vertelde me al snel dat hij vrijgezel was en niet veel later ook dat hij gay was. Hij vroeg me of ik dat erg vond en natuurlijk kan ik dan niets anders dan nee zeggen. Niet veel later vroeg ik of we weer verder zouden gaan. Hij zei tot mijn verbazing dat hij eigenlijk geen zin had, ik was niet goed genoeg. Hij wilde onder voorwaarden doorgaan, toen ik vroeg welke dat waren zei hij dat het er drie waren:

1. Ik moest zonder slip gaan spelen
2. Als ik in de komende drie sets minder dan 8 punten zou pakken wilde hij samen douchen
3. Ik moest die avond bij hem komen eten

Hoewel ik het nogal wat vond stemde ik toch toe (ik werd er toch opgewonden van). Na een kort bezoek aan de kleedkamer stond ik klaar om weer te spelen. Voordat we begonnen ging Johan eerst even controleren of ik inderdaad wat uit had gedaan. Zonder het te vragen trok hij me broek uiteen en keer naar beneden. “heel goed slet” zei hij.

De drie sets waren een marteling, Johan ging beter spelen en ik had werkelijk geen kans. De drie punten die ik pakte waren er eigenlijk nog drie teveel maar Johan was tevreden en zei na de drie sets dat hij stopte en ging douchen, ik moest dus mee.

In de douche van onze club zijn er allemaal kleine privé douches, daarvan koos Johan er 1 uit en ik moest mee. Hoewel ik dacht dat we gewoon zouden douchen en strelen had Johan wat anders bedacht, hij vroeg me me uit te kleden en mijn pik hard te maken. Het kostte wat moeite maar uiteindelijk lukt het en stond ik naakt met een stijve. Hij voelde er even aan en keek me in de ogen. “Trek je af slet” zei hij behoorlijk dominant. Ik begon te trekken en hij keek toe. “Zeg het voor je klaarkomt sletje” Toen ik bijna kwam nam hij het trekken over en richtte al mijn zaad op de muur. “Likken slet” was vrij duidelijk. Ik ging op de knietjes en begon te likken. Ondertussen was hij ook uit de kleren en ik voelde op mijn hoofd en schouders wat warms, hij was op me aan het pissen. “Als je klaar bent met je sperma ga je door met mijn pik” wederom duidelijk en dominant waren de woorden. Ik gehoorzaamde meteen en begon zijn pik te likken ik voelde dat hij nog wat piste in mijn mond en daarna stuurde hij mijn hoofdje de juiste richting op en neer.

Net voor hij kwam haalde hij zijn grote pik uit mijn mond en spoot over me heen, mijn gezicht en haar waren vol met sperma.

Heerlijk moet ik eigenlijk bekennen. “Douchen maar blijf op je knieën” was de volgende opdracht. Zo douchten we samen en eigenlijk dacht ik er voor die middag vanaf te zijn. Helaas bleek dat niet zo te zijn want toen we ons aan het aankleden waren gooide hij wat naar me toe, het bleek een damesstring te zijn. “Dit moet je maar aandoen zei hij, alvast voor vanavond…” Ik wist dus dat het nog niet klaarwas.

Die avond kwam ik op de afgesproken tijd naar hem toe. Ik was gewoon gekleed en hij ook toen hij open deed, hij lachte en zei: “welkom sletje, je kleding ligt klaar in de kamer, kleed je om, ik kom er zo aan”. In de kamer lag inderdaad kleding, maar dan wel dameskleding. Ik trok ze toch maar aan, vanwege de dominantie van Johan, maar ook omdat ik het wel een geil idee vond. Niet veel later was ik een meisje. Johan kwam terug om zijn sletje te zien en hij was erg in zijn nopjes. Hij vertelde het programma voor de avond. Eerst zou hij wat spelen met me voordat hij aan het eind van de avond nog even een parking wilde bezoeken.

Ik schrok wel maar veel tijd voor verweer was er niet, een blinddoek werd omgedaan en een gag in mijn mond. De uren die volgende waren er van vernedering pijn en ook wel genot. Het begon met me weer eens melken. Al het sperma vloog eruit en weer mocht ik het opeten. Daarna werd het tijd voor mijn kutje. Ik moest het jurkje ophouden, hij ging met een paar dildo’s aan de slag, omdat ik nogal strak en draaierig ben, bond hij me maar vast op tafel en ging rustig zijn gang. Na een tijdje ging zelfs de grootste er gemakkelijk in. Ik was een slet geworden volgens Johan en dus klaar om geneukt te worden. Hij neukte me diep en hard en nadat hij in me was gekomen ging de lul in mijn mond om schoon te maken. Ondertussen had hij me op diverse plekken voorzien van klemmen, tepels ballen buik en dijen stonden onder.

Ik moest me weer trekken en daarna weer alles opeten. Hij vond het tijd worden om ook zijn zaad aan me voor te stellen en dus werd ik weer zijn pijpslet, ik had flink wat moeite alles te slikken maar het bleef binnen zeker ook omdat Johan meldde dat als hij een druppel zou zien er flinke straf zou volgen. Die volgde er toch, naakt (voor het eerst die avond) werd mijn lichaam onder het kaarsvet gezet. Vooral op mijn lul deed het pijn maar dat was goed voor me werd er gemeld. Een stevige spank met een zweep zorgde ervoor dat het kaarsvet er weer afging.

Nu was ik klaar voor het tweede deel, een parking, ik kreeg een nieuw setje aan, (hoge hakken, jarretels, rode string en bh en een klein rokje) en op mijn buik schreef Johan (die ik Meester moest noemen) met een stift: “Spuit me onder”. Dat laatste heb ik geweten. Aangekomen op de parking werd ik uit de auto gezet en niet veel later werden diverse ladingen op me gespoten ik zat werkelijk volledig onder. Ik had op de parking geweigerd me te laten neuken maar toen Johan erbij kwam zei hij tegen de eerste die het vroeg: “tuurlijk” Daarmee was het bal geopend en ik een neuk pijp en spermahoertje van de parking.

Toen Johan er genoeg van had, ontkleedde hij me geheel en zette me terug in de auto. Bij hem thuis mocht ik douchen en daarna naar huis, we spraken af (althans hij deelde mee) dat we volgende week weer gingen squashen. Hij gaf me een roze string en een bh-tje. Die doe je volgende week bij het squashen aan.

De volgende dag ontving ik een paar foto’s van mezelf, “voor het geval je niet meer wilt sletje” stond erbij.

Wilt U me vernederen, mail me [email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir