Cinsel Hayat-3 (Lise)

Cinsel Hayat-3 (Lise)
http://xhamster.com/user/amanbea/blog/1.html

Bu linkten ilk iki hikayemi okuyabilirsiniz arkadaşlar. Uzun zamandır yoğun olduğum için yazamıyordum bekleyenler olduysa affola. Kaldığım yerden devam ediyorum. O yüzden önceki hikayelerimi okumanızda yarar var. Bir de önceki yazılarımda ingilizce konuşmaları olduğu gibi yazmıştım ama mesaj atan bi kaç arkadaş oldu türkçe çevirerek yaz diye. Bu yazımda ingilizce konuşmaları türkçe yazacağım.

Bütün gün yaşadıklarımı, ilk seximi düşünerek mutlu huzurlu bi uykuya yattım salonda. Uyurken bir elin üstümde dolaşmasıyla uyandım. Zorda olsa gözlerimi yarım yamalak açtığımda elenayı bana bakıp gülerken buldum. Uyan bebeğim diyordu. Yavaşça doğruldum saat öğlen 1 olmuştu. Leş gibiydim ağzımın koktuğunu terlediğimi anladım. O yüzden kötü kokmamak için elenaya bir şey demeden kalktım. Kostas piçi çoktan kalkmıştı yoktu salonda. O sırada pelin geldi içeri uyan artık dedi gülerek. Daha kendime gelememişken kostasın sadece belinde bir havluyla banyodan çıktığını gördüm. Pelin istiyorsan sende gir duşa eve gitmekle uğraşma bugünde gezeriz takılırız dedi. Tamam diyebildim iyi olurdu da zaten. Banyoya ben girdim bu sefer elimi yüzümü yıkamadan direk soyunup duşa girmeyi düşünüyordum. Üstümü çıkarttım. Boxerlayken suyun sıcaklığını ayarlamaya çalışıyordum kapı açıldı. Elena geldi havlu getirmişti. Kapıyı kapayıp içeri girdi. Arkamdan sarıldı. Sırtımı omzumu öpüyordu. Dönüp yapışmak istemiyordum çünkü kokuyo olabilirdim. Rezil olmanın anlamı yok. Boxerıma uzandı elleri. Üstünden aletimi sıvazladı okşadı. Boxerımı indirdi . Sol eliyle taşaklarımı kavradı sağ eliyle aletimi. Ellerinin yumuşaklığı, o şehvetle aletimi okşayan eller ereksiyon olmama yetmişti bile. Önüme geldi. Eğildi. Ağzına açtı dilini çıkardı. Başını ve çevresini diliyle ıslattıktan sonra ağzının içine aldı. Yavaş yavaş ilerledi. Kafası artık tamamen ağzının içindeydi. İleri geri yaparak güzel bi saxo seansı sunuyordu bana. Tam zevklenmeye başlamışken durdu. Kahvaltım dedi güldü ve çıktı gitti. Amk azgın karısı azdırdı azdırdı gitti. içimden söve söve duşumu aldım. Giyindim ve çıktım banyodan. Kahvaltı hazırlamışlardı. Oturduk. Annesi işe gitmişti pelinin. Kahvaltı sonrası sigaralarımızı yaktık. Kostas rahatsız olup içeriye gitti. Yunanca bir şeyler söylüyordu Elenada onla birlikte gitti aralarında neler diyolardı bilemiyordum.

Pelin gece rahat uyuyabildin mi dedi. Bi an ne diyeceğimi bilemedim. Duymuş muydu bizi yada gördü mü hatta gece kalçalarını ellediğimi hissetmiş miydi. Aklımda bunlar varken. Uyudum ya niye sordun dedim. Hiiç dedi ve ekledi elena yaptığınızı anlattı dedi. Kadın milleti değil mi ağızları durmuyor. Ya kusura bakma kanka dayanamadım falan diye saçma saçma açıklama yapmaya çalışıyordum. Boşversene olum iyi çaktın mı bari falan dedi. Tamam iyi geçiniyorduk iyi anlaşıyorduk yakın arkadaştık sırlarımızı özelimizi biliyorduk birbirimizin ama hiç böyle erkek abazan muhabbeti yapmamıştık. İyidi iyi dedim sadece. Helaal be benim kardeşime dedi güldük eğlendik. Kahvaltıdan sonra oturduk ne yapalım nereye gidelim diye karar verip dışarı çıktık. Gezdik takıldık eğlendik artık eve gitme vaktiydi ama bu sefer pelinlere değil kendi evimize gittik ne yazıkki. 23 nisana kadar elena ile görüşsekte dışarıda olduğumuz için bir şey yaşayamamıştık. 23 nisan günü sabahtan gösterileri vardı.Pelinlerin evi gösteri alanına yakın olduğu için gösteri dalgası bittikten sonra pelinlere gittik. Kostasın eşyaları da orayadaydı zaten gitmeden önce dönüşte buraya geliriz diye bırakmıştık. Onlar üstlerini değiştirirken pelinle oturuyorduk bizde. Kanka bugün evde takılalım annem ananeme gitti yarında gündüzden işe ordan gidecek gelmez bu gece burda kalırsınız gene dedi. Olabilir dedim. İçimden dans ediyordum o ayrı. Sonra kanka yarın gitcekler zaten bugünde halledin dedi güldü. Bu kızı işte bundan seviyordum. Çok rahattı. Al kanka çak diyordu resmen. Bu hareketinden sonra sana ne istersen ismarlıcam dedim. İçki ısmarla anlaşırız dedi. Bu gece gene içecektik. Oturduk tekrar boş muhabbetler ediyorduk. Akşama doğru Pelin kostasa içki almaya gidelim ikimiz dedi. Yalnız bırakcaktı bizi. Kalktılar gittiler giderken para verdim peline benden diye sonuçta söz vermiştim.

Kapı kapanır kapanmaz yapıştık birbirimize ikimizde deli gibi saldırıyorduk. Elena da benim gibi azmış belliydi. sevişerek salona geldik. Direk üstümdekini çıkardı.Ben de onunkini çıkardım.Sütyenini kendisi çıkardı. Tekrar yapıştık. Diller dudaklar konuşurdu sadece.Ayaktaydık. Çıplak vücutlarımız birbirine değdikçe ateşimiz artıyordu. Eli aletimde pantolon üstü okşuyordu. Bende kalçalarını sıkıyordum. Düğmelerimi açtı boxerla beraber indirdi. Kendi şortunu da indirdi. Çırılçıplaktık. Şevişmeye başladık tekrar. Beni koltuğa ittirdi.Üstüme oturdu. Bu sefer oral seansını atlamıştık. Aletimi tuttu. Nişanladı ve içine aldı.Ipıslaktı. Gene yavaş hareket ediyordu. Zorlanıyordu ama almaktanda geri kalmıyordu içine. Alışınca hızlanmaya başladı. Bende kalçalarından tutarak kucağımda zıplatıyordum. İkimizde zevkin doruklarındaydık.Deliler gibi çığlık atıp inliyordu elena. Sonra titremeye başladı. Nefes alış verisi arttı orgazm oluyordu. Yarım saniye 1 dakika kadar orgazm oldu sanırım. Kendine gelemedi bi süre ama hala içindeydim ve ufak ufakta olsa girip çıkıyordum. Kendine geldikten sonra indi üstümden yere oturdu ve saxo seansına geçmişti. Ağzının içine tamamını almaya çalışırken kapı çaldı. Hemen toparlanmaya başladık. Üstümüzü giyinip kapıyı açtık. Boşalamamıştım bir türlü . Pelinle kostas geldi ama aletim hala dikti ve pantolunun içinden zorluyordu. Pelinin aletime baktığını yakaladım. Sonra göz göze geldik güldü bişey demedi.

Pelin yemekler yaptı yemeklerimizi yiyip içki içmeye başlamıştık gece olmuştu artık. Kafam hafiften iyi olmuştu ama aklımda sexten başka bişey yoktu elenayla yaptıklarımızı düşünmekten konuşulanları dinlemiyordum bile. Nasıl olduğunu anlamadan şişe çevirmece oyununda buldum kendimi tekrar. Geçen gün oynadığımız için tekrar oynamak istediler heralde. Kostasda bu sefer daha aktifti. Elena ise uçuyordu içkinin verdiği etkiyle sürekli diğerlerine çaktırmadan aletime dokunmalar, kucağımda oturmalar falan baya azgın görünüyordu. Şişeyi pelin çevirdi elenaya geldi doğruluk dedi. Biz yokken ne yaptınız diye sordu sanırım tam anlamadım. Elena gülerek sex dedi. Şimdi oyun cinselliğe yönelmişti işte.Elena çevirdi bana geldi doğruluk dedim. Benimle değilde pelinle yapmak ister miydin diye sordu. Kitlenmiştim. Ne diceğimi bilemedim bi süre. Pelinle göz göze geldik tekrar. O hep gülümseyen suratından eser yoktu vereceğim cevabı bekliyordu bu belli idi. Evet dedim eğer sonradan bişey derse kafam güzeldi diyip sıyrılırım düşüncesiyle. Gözlerinin içine baktım tekrar pelinin o gülümseme geri gelmişti. Rahatlamıştım. Oyun biraz sakinleşti. Elena içmeyi abartmıştı kafası güzel olmuştu sallanıyordu sürekli. Elena sakinlenen oyunu tekrar hareketlendi. Çevirdiği şişe Kostasa geldi. Kostasdan cesaret lafı duyunca. Aletini göstermesini istemişti. Kızmak istiyordum ama sonra siktir et yarından sonra bidaha görmem zaten diyerek salmıştım elenayı. Kostas direk altındakileri çıkardı. İstemsizce baktım aletine. Kalkık değildi sünnetsiz ufak bi pipi gibi duruyordu. Benimkinden ufak olmasına sevindim açıkcası. Kostas çevirdi bu sefer elenaya geldi. Yunanca konuştular cesaret demiş olmalıki kostasın sözlerinden sonra thsirtünü ve sütyenini çıkartıp attı.Dolgun ve yumuşak göğüsleri ortaya çıkmıştı herkesin içinde. Kostasın aletine gözüm çarptı hafif kalkmıştı. Pelinle ikimiz şaşkındık. Pelin biraz tedirgin gibiydi ama gözleri de kostasın aletine kayıyordu sürekli farketmiştim. Elena çevirdi peline geldi. Pelin hep doğruluk dediği için elenanın zorlamasıyla cesaret demek zorunda kaldı. Ve aynı tarifeyi uyguladı. Üstünü çıkarmasını istedi. Pelin mırın kırın ettikten sonra sadece tshirtünü çıkardı. İnanamıyordum aylardır hayalini kurduğum aşık olduğum pelin karşımda sadece siyah sütyeni ile duruyordu. Sütyenden dolayı şeklini tam anlayamasamda süt beyazı teni göğüslerinin üstünü harika gösteriyordu. .

Biraz daha devam ettik. Pek bir şey olmadı kostas ile benim gözlerim elenanın göğüslerinde, elena ile pelinin ise yarı kalkık kostasın aletindeydi. Kimin nereye baktığı çok belli oluyordu. Pelin çevirdi bana geldi. Cesaret dedim. Herkes çıkardı sende çıkar diyerek pantolonumu çıkarmamı istedi. Kırmadım tabik**e ama boxerımı çıkarmadım. Benim karşımda pelin solumda elena , sağımda kostas vardı. Elena sağ elini uzatarak boxerın üstünden kalkık olduğu belli olan aletimi ellemeye başladı. Pelin hemen uyardı yaramazlık yok diye. Sonra oyuna ara verip içmeye devam ettik. Kostas sakin elena uçmuş pelin ve bende çakır keyiftik. Oyuna devam edelim dediler. Kostas çevirdi bana geldi. Bundan sonra sürekli cesaret diyecektim. Cesaret dedim kostas da boxerımı çıkarma mı istedi. Bi an acaba gay mi bu çocuk diye tırsmadım da değil. Elenada hadi diyince ayağa kalktım indirdim. Taş gibi olmuş aletim fırladı. Elena ile seximiz yarım kalmıştı zaten azgınlıktan ölmek üzereydim. Aletim kafası direk peline karşıydı. Peline baktım. Ağzı açık kalmış bi şekilde aletime bakıyordu. Elena da sinsi sinsi gülüyordu. Oturdum yerime. Çevirdim elenaya geldi. Cesaret demesini bekliyordum ve beklediğim şekilde de oldu. Cesaret dedi. Herkes elenanın altını çıkartmamı bekliyordu ama ben öyle yapmadım. Saxo çekmesini istedim. Pelin ve kostas şaşkınlıkla bakıyordu. Sevindiği çok belli idi elenanın. Hemen geldi yanıma eliyle kavradı aletimi. Ağzına aldı ve yalamaya başladı. Utanma falan kalmamıştı hiç birimizde. O harika saxo seanslarından birini daha yapıyordu bana. Kostasa baktım aleti kalkmıştı tamamen. Kalkmış halide ufak sayılırdı. Sonra peline baktım. Elenanın yaptıklarına ve aletime gözünü dikmiş ona baktığımı anlamamıştı. Kostas araya girdi yeter devam edelim dedi. Aletim elenanın tükürükleri ile ıslanmış parlıyordu resmen. Elena çevirdi. Peline geldi. Doğruluk dedi. Kostasınki mi Cenkinki mi dedi. Cenk dedi. Çıldırmıştım pelinde benimkini istiyordu biliyordum. Pelin çevirdi tekrar elanaya geldi.Pelin hariç herkes cesaret seçiyordu. Pelin beklemediğim bişey diyerek elenanın kostasa da saxo çekmesini istedi. Bozulmuştum ama ortamı bozmamak adına ses çıkarmadım. Elena benden onay bile almadan kostasın aletine yeltenmişti. Bu sefer kostas zevk dünyasına girmişti. Elena bana yaptıklarının aynısını kostasa yapıyordu. Pelin onları ben pelini izliyordum. Kostasın hırıltıları artınca yeter dedim. Elena çevirdi kostasa geldi. Kostas malı doğruluk seçti . Beğendin mi diye sordu. Beğendiğini söyledi. Kostas çevirdi. Peline geldi. Tekrar cesaret dedirttik zorla. Kostas sütyenini çıkarmasını istedi. Kabul etmedi. Şortunu istedi sonradan tamam diyerek ayağa kalktı ve çıkarttı. Altındaki iç çamaşırı mor kenarları dantel işlemeliydi.

Pelin sadece iç çamaşırlarıyla karşımda duruyordu tedirgin olduğu belliydi. Peline saldırmamak için kendimi zor tuttuğumu söyleyebilirim. Pelin çevirdi elenaya geldi. Elena cesaret dedi. Pelin, altındakileri de çıkarmasını istedi. Zaten onu bekler gibi küloduyla birlikte çıkardı. Pelin biraz iğrenerek baktı elenanın özeline. Pelinin aksine kostas yiyecek gibi gözlerini açmış bakıyordu. Elena çevirdi kostasa geldi. Cesaret lafının ardında kostasa amını yalamasını istedi. Ben artık elenayı saldığım için umrumda bile değildi. Elena açtı bacaklarını. Kostas bacak arasına girerek yalıyordu. Benden iyi yaladığını gözlemledim. Elenanın aldığı zevk çıkardığı seslerde bunu onaylıyordu. Elenanın çığlıkları gittikçe arttı. Bacaklarını kapatarak kostasın kafasını sıkıştırdı ve titremeye başladı. Elena orgazm oluyordu. Durdular. Kostas kafasını kurtardı. Ağzı sırılsıklamdı. Elena doymamış gibi şimdi de eliyle masturbasyon yapıyordu. Sonra doğruldu. Gülüyordu sürekli. şişeyi aldı çevirdi. Herkes tekrar oyuna odaklandı. Çevirdiği şişe peline geldi. Doğruluk ve cesaret sormadan direk cenke saxo yap dedi. Göz göze geldik. Pelin izlediklerinden ve içk**en dolayı azmış olabilir diye düşünüyordum. Bişey demedi yanıma doğru geldi. Eliyle aletimi kavradı. Heyecanım tavan yapmıştı. Hayalini kurduğum yakın arkadaşım pelin aletimi tutuyordu. Biraz sıvazladıktan sonra. Kafasını eğdi. Ufak ufak öpücükler atıyordu. Ağzını açtı kafasının yarısını aldı. Elenaya göre çok ama çok acemiydi dişleri battı ama sesimi çıkarmadım tabiki. Kafasını geri çekerek çıkarttı ağzımdan yapamadı. Elenaya doğru dönerek. O benim en yakın arkadaşım yapamam dedi. Ağlicaktım resmen. Ben onun için ölürken o yapamıyordu. Aletim inmeye başladı. Moralim aşırı bozulmuştu. Elena inen sikimi tekrar kavradı. Bırak ben yaparım dercesine ağzına alarak kaldırmaya çalışırıyordu. Biraz uğraştıktan sonra başarmıştı. Kalkmıştı aletim tamamen. Elena doğruldu. Kucağıma çıktı. Eliyle hizalayarak. İçine aldı. Herşey bi anda geliştiği için pelin hemen yanı başımda iç çamaşıları ile kalmıştı. Kucağımda elena zıplarken peline doğru baktığımda kostas ayakta pelin hemen yanımda oturmuş bi şekilde kostası aletini eliyle sıvazlıyordu. Kucağımdaki elenayı unutup tamamen pelini izliyordum. Pelinin iştahlı bir şekilde kostasın aletini ağzına alıp saxo çekmeye çalışıyordu.Bana yapmayıp kostasa yapması bozuk olan moralimi darma duman etmeye yetmişti. Bütün o azgınlığım içimdeki ateş sönmek üzereydi. Aletim tekrar küçülüyordu. Elena farketmiş olmalıki üstümden indi inen sikime baktı. Sonra kostasın elinden tuttu ve kendine çekti pelin öylece kalakalmıştı. Elena kostası kendine doğru çekerek üstüne yatırdı. Sevişmeye başladılar. Elena uçmuştu gözü yaraktan başka bişey görmüyordu. Kostas eliyle hedefi buldurttuktan sonra elenaya çakmaya başladı. 4 5 günlük sevgilim demiyeceğim takıldığım kız gözlerimin önünde sikiliyordu. Bense aletim iyice inmiş moralman çökmüş bi şekilde onları izliyordum. Pelin tam yanımdaydı noldu sana dedi. Sence dedim. Neden devam etmediniz , neden indi bu dedi tekrar sence dedim. Benim yüzümden mi dedi sesimi çıkarmadım. Elenayı ve kostası izliyordum. Açıkçası kostas çok kötü çakıyordu yada bana öyle geliyordu. Pelin sana yapamadığım için mi bozuldun sen diyerek arkamdan tekrar sordu. Bir şey demedim. Anladım dedi. Neyi dedim. Sen benim en yakın arkadaşımsın arkadaştan da öte kardeş gibisin o yüzden yapamadım özür dilerim dedi. Bu beni biraz rahatlatmıştı. Peline döndüm güldü. Ulan bendeki de salaklık elin adamına yapıyorum kardeşime mi yapmicam bee diyerek eliyle aletimi yakaladı, kafasını aletime doğru götürerek diliyle başını yalamaya başladı. Benim sertleşmem 10 saniyede gerçekleşti. Gülerek bana baktı. Beni mi istiyomuş bu tatlı şey. Bunu yerim diyerek iştahli bir şekilde ağzına alıp emiyordu resmen. Uçuyordum. Elenaya göre daha acemiydi ama bu bana daha çok zevk veriyordu. Gündüzde beri dolu olan aletim fazla dayanamadı. Bebeğim boşalıcam dedim. Çıkardı ağzından. Eliyle göğüslerine doğru nişanlayarak elleriyle boşalttı beni. Nefes nefeseydim. Boğazım kurumuş düğümlenmişti resmen. Rüyada gibiydim son 1 haftadır hem ilişkiye girdim hem hayalimdeki pelin saxo çekmişti. İnanılmazdı. Kafamı kaldırdığımda kostas elenanın üzerinde debeleniyordu. Sonra çekti kendini ve üzerine doğru boşalmaya başladı.Elena kalktı sallana sallana savrularak banyoya doğru gitti. Peşinden pelinde gitti.

Pelini arkadan ilk defa görüyordum. Harika süt beyazı teni iç çamaşırlarıyla incecik beli , yuvarlak poposu mükemmel görünüyordu. Annesinin kalçalarına benziyordu ama selülit yoktu. Boşalmıştım ama o görüntü azgınlığımı tekrar arttırmıştı. Temizlenmişler geri geldiler. Kostas koltukta uzanmıştı pelinle elena yanıma oturdular. Elena göbeğime doğru yattı. Eliylede inik olan sikimle oynuyordu. Pelinde yanımdaydı. Çok azgın bu kız gene istiyo baksana şuna dedi güldü. Aynen dedim. Elena kafasını biraz daha aşağı indirerek aletimi tekrar kaldırmaya çalışıyordu. Ağzının sıcaklığı pelininde yanımda oluşu kalkmasına yetmişti. Elena artık kopmuştu gözleri yarı açıktı. Yarı açık olan gözüde sadece sik arıyordu. Gene üzerime oturdu. Kafası o kadar iyidiki bi türlü deliği tutturamadı.Elimi sokarak ben buldurttum deliği. Derin bi oh çekerek hepsini bi anda aldı.Amı sırılsıklamdı hala elenanın. Pelin hemen yanımda bizi izliyordu. Rahat 10 15 dakika üstümde debelendi elena. Kafası düşüyordu bayılcak gibiydi ama sikişmektende geri kalmıyordu tabi. Pelin elini uzattı. Elenanın sürekli düşen kafasını kaldırıyordu. Sonra pelinin elleri boynuna indi ordan da memelerine. Harika manzaraydı. Pelin elenanın göğüslerini elliyor ben elenayı sikiyordum. Cennet bu olsa gerekti benim için. Göğüs uçları çok farklı ya şekli çok değişik ya dedi. Neden diye sordum. Ben ve bizim kızlar olsun hepimizin göğüs uçları daha büyük. Bunun ufacık garip geldi, Yunanlılar da böyle demekki dedi. Hem pelinle konuşuyor hem elenaya alttan vuruyordum. Seninki nasıl merak ettim dedim. Daha büyük işte dedi. Göstersene dedim. Olmaz dedi. Bi süre ısrar ettim şimdi olmaz sonra demişti. Fazla da üzerine gidip bu anı bozmak istemedim açıkçası. Ama en son sonra söz dimi diye sormadan edemedim gülerek söz demişti. Pelinle bu konuşmalarımız bitince. Elenayı kucaklayıp yere yatırdım. Pelinin daha iyi izlemesini istiyordum.Elenanın altına bi yastık koyduktan sonra üstüne yatmadan aletimi içine soktum. Pornolarda gördüğüm her şeyi yapmaya çalışıyordum. Elena bacaklarını kaldırmış ben bacakları arasında elenanın içindeyken kostas izlediği yerden doğruldu. Aleti kalkıktı. Önce pelinin ağzına doğru yeltendi ama pelin istemedi. Sonra elenanın başına geldi yarı baygın elena suratının önünde bi alet görünce hemen aldı ağzına. Şimdi grup sex deneyimi yaşıyorduk hepimiz ilk defa. Ben pompalarken kostas da ağzını sikiyordu elenanın. Pelin hemen dibimde giriş çıkışlarımı izliyordu.Yoruldum bu pozisyonda içinden çıktım. Çıkmamla birlikte kostas hemen yerimi doldurdu. Bu sefer kostas sikiyordu elenayı. Bende sikimi ağzına götürdüm elenanın. Boşalmam yaklaşmıştı. Peline elenanın ağzına boşalıcam izlemek ister misin diye sordum. Hemen geldi yanıma. Elena sadece kafasını ağzına alabiliyordu. Yakındı ama böyle de boşalamıyordum. Pelinin elini tutup aletimi tutturdum. Güldü sadece. Bir şey konuşmadan aletimi sıvazlamaya başladı gövdesinden, kafası hala elenanın ağzındaydı. Kostasda pompalamaya devam ediyordu. Elimi pelinin beline doğru attım. Ses çıkarmadığını görünce yavaş yavaş aşağılara indirdim. Kilodunun üzerinden mincıklamaya başlayınca irkildi. Yapmaa dedi ama sinirli değildi sadece naza çekiyordu kendisini. Duymamazlıktan gelip devam ettim. Harika bi götü vardı yumuşacıktı. Daha fazla dayanamadım zaten o yumuşaklığa soluk soluğa resmen inliyerek boşalmaya başladım. Döllerim elenanın ağzının içine akti gitti. Hem hafif sarhoşluk hem yorgunluk hemde boşalmanın verdiği rahatlıkla kafamı koyduğum gibi uyuyabilirdim. Peline çok uykum geldi dedim benimde hadi gel elenanın yatakta uyursun bunlar takılsın dedi. Tamam dedim. Pelinle aynı oda da uyuyacaktım.

İlk önce banyoya girip temizlendim çıplak bir şekilde geldim. Pelin pijamalarını giymişti. Beraber yatalım mı dedim. Şaşırdı ilk önce bilmemki dedi sonra bana baktı. Hala çıplaktım Giyinmeyecek misin dedi. İyidik böyle ya sen niye giyindin dedim piçliğe vurarak. Hadi giyinde öyle yatalım dedi. İstemsizce tamam ama sadece boxer giyerim diyiverdim. Tamam dedi. İçeri gittim. Elena üstte kostas altında yatıyolardı. Elena bayılmış gibi uyuyordu kostasda uyumak üzereydi. sadece boxerımı giydim ve çıktım. Odaya girdim. Pelin üstünü örtmüş yatıyordu. Geliyorum yanına dedim gel dedi. Pikeyi kaldırıp yanına girdim bana dönük yatıyordu. Gergin bir şekilde bu gece yaşananlar sadece ikimiz arasında sır olarak kalacak kimseye çıkmicak söz ver dedi. Ne zaman senle ilgili bişeyi birine anlattım hele bunu hiç anlatmam dedim. Teşekkür ederim bebeğim dedi. Rahatlamıştı biraz. Arkasında sarılıp uyumak istedim .Hayalllerim bir bir gerçek oluyordu. Pelinle sarılıp uyuma hayalimi gerçekleştircektim. Sol elimi üstüne atarak sarıldım. Sarıldığımda pijamalarını çıkardığını farkettim. Fakat iç çamaşırları hala üzerindeydi. Çıplak teni. O güzel kokusu mest etmişti. Uykum hemen kaçmıştı. Bu fırsatı değerlendirmeliydim. İyice sokuldum. Dudaklarım boynunda aletim poposuna dayalı bir şekilde yatmaya başladım. Aletim kalkmıştı tekrar. O sert şey benim tatlış mı dedi. Komik gelmişti bu söz. Hoşuma da gitmişti. Evet seninki dedim. Güldük biraz. Bana kalkması çok hoşuma gidiyo dedi. Hımm dedim. Poposunu harekete geçirdi. O da sol elini arkama atarak ittirdi bu esnada da. Resmen poposunu dayamış baskı yaptırmasını sağlıyordu. Sol elimi göğüslerine doğru çıkardım sütyen üzerinden göğüslerini okşuyordum. Dudaklarım boynuyla buluştu boynunu yalıyordum emiyordum. Pelinin hırıltıları artmıştı. Dudaklarına hiç çıkmadım sadece boynunu ve göğüslerinin üstünü yalıyordum. İniltileri artınca yeter çok kötü oluyorum dedi. Tam tava getirmişken bırakamazdım. Elimi göğüslerinden çekip aşağıya indirdim. Külodunun tam üstündeyken elimi tuttu. Yapma lütfen dedi. Neden diye sordum. Senle olmaz arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum dedi. Bozulmicak yemin ederimki sadece seninde boşalmanı istiyorum dedim. Olmaz lütfen dedi. Israr etmedim ama kendimi çekmedim de. Dayayarak yatmaya devam ettik sessizce. Sessizliği pelin bozdu. Hala taş gibisin boşaltmamı ister misin diye sordu. Ya sen? diye sordum. Bir şey demedi. Birşeyler düşünüyordu. Ne düşündüğünü çok merak ediyordum. Bana doğru döndü göz göze bakışıyorduk. Ben seni en yakınım olarak gördüğüm için durdurdum kusura bakma dedi. Önemli değil sadece bu yüzden arkadaşlığımızın bozulcağını sanmıyorum sonuçta sadece zevk için yapıyoruz dedim. Haklısın o yüzden sana sözümü tutucam dedi.Yatakta doğruldu sadece onu izliyordum. Sütyeninin kopçasını çözdü ve çıkardı ama elleriyle kapattı. Işık kapalı olduğu için bir şeyde görünmüyordu. Kalktı sonra ışığı açtı tek eliyle de hala kapatıyordu. Yanıma geldi tekrar yatmadı ama sadece oturdu. Ellerini çözdü. Gözlerimin içine bakıyordu tepkimi merak ediyordu. Harikaydı göğüsleri. Uçları elenanınkinden büyüktü gerçektende. Süt beyaz göğüs üzerinde kahverengi göğüs ucu. Sadece bakarak bile boşalabilirdim. Çok güzel aşık oldum diyebildim sadece. Güldü. Güzel mi gerçekten dedi. Harika dedim. İki elimi birden uzatıp kavradım tepki vermedi beni izliyordu. Önce ellerimle mıncıkladım sonra doğrulup kafamı uçlarını ağzıma aldım.Aynı anda ohh sesi çıktı pelinden. Emiyordum şimdi ellerimlede mıncıklıyordum. Bi onu bi onu. Sonra çekti kendini. Boxerıma doğru hareketledi. Boxerımı aşağıya çekmesiyle zaten taş gibi olan aletim fırladı. Saxo çekcek tekrar diye beklerken üstüme çıktı. Altında külodu vardı. Ne yapıcağını merak etmeye başlamışken. Küloduyla birlikte ileri geri yapıp sürtünmeye başladı. Sürtünme ilişkisi bu olsa gerek. Sadece bakıyordum pelin ileri geri hareket ettikçe daha da zevkleniyordu soluk alıp vermesi artıyordu. Ellerimi tekrar göğüslerine uzattım mıncıklamaya başladım. Külodu da olsa aletimdeki sıcaklığı hissediyordum. Pelin hızlandıkça hızlandı ve birden durdu üzerime doğru yıkıldı. Elenadan farklı olarak orgazm oluyordu. Sadece hızlı hızlı nefes alıp veriyordu. Durduk bi süre kendine geldi üzerimden indi. İşte buna bütün gece çok ihtiyacım vardı teşekkür ederim kanki dedi. Güldük beraber. Hadi sıra bu koca tatlışta diyip sikime doğru hareketlendi. Elleriyle sıvazlamaya başladı. Ağzının içine aldı bi süre sonra. Dişleri çok batıyordu ama harika bi zevk veriyordu bu bana. Yarısına kadar alabiliyordu sadece. Yarısındayken durdu. Elini taşaklarıma doğru attı onlarla oynayıp kafasıyla ileri geri yapıyordu. İnanılmaz bi zevk almaya başladım. O gün 3. ve son kez boşalmak üzereydim geliyorum dedim. Hemen çekti kendini. Elleriyle sıvazlayarak üstüme doğru boşalttı gene nefesim kesildi. Boğazım düğümlendi. Göbeğime doğru boşalmıştım. Elena bunu nasıl ağzına alıyo hatta nasıl yutuyo tadı nasıl acaba diyerek. Parmaklarına bulaşmış olan spermlerinin birazını yaladı. Biraz tuzluymuş ama sevdim dedi güldü. hadi kalk temizlenelim dedi kalktık banyoda temizlendik geldik. Üstünü giyinmek istedi. giyinme dedim böyle çok güzel görünüyorsun dedim. Tamam kanki sen iste yeter dedi. Sadece onda külot vardı ben çıplak bi şekilde yattık. Ona sarıldığım anda fazla dayanamayarak uyumuşum.

Sabah kalktığımda pelin uyanmış ama kalkmamıştı yatıyordu yatakta. Günaydıın dedim. Günaydın dedi soğuk bi sesle. Akşam olanlar kafamız güzeldi diye oldu bak sakın beni yanlış tanıma arkadaşlığımızı bozma utanıyorum çok diyodu. Pişman olacağın bir şey yapmadık sen hala benim en yakınım kardeşimsin olanlar ikimizin bir sırrı olacak dedim. Rahatladı teşekkür etti. Hadi kalk koca yaraklı kankim dedi gülerek. Bende gülerek kalktım süt beyaz memeli kankim dedi utandı ama hoşuna da gitmişti. Kalktık sonra. Elenayla kostasın üstünden düşmüş ikiside hala çıplak bir şekilde uyuyordu. Onları da uyandırdık. Elena dün gece yaptıklarını hayal mayal hatırlıyordu. Benden binlerce kez özür diledi. Çok sallamadım açıkçası nasıl olsa gidicekler ve bi daha görmeyeceğimi düşünüyordum. (Tabi öyle olmadı gördüm neyse sonraki hikayelerde anlatıcağım 😀 ) Kahvaltı faslından sonra duşa girip çıkacaktık ve fazla bi süremiz yoktu çünkü gidicekleri saate yetişmeleri gerekiyordu. Banyolarını yaptıktan sonra çıktık hemen evden. Otobüslerine bindiler giderken. Kostasa güle güle bile demedim o da zaten yüzümüze bile bakmadan otobüse bindi. Elena ise deli gibi ağlıyordu. Hocaları zar zor ayırdıktan sonra bindi otobüsüne cama dayandı ve hala ağlıyordu. Otobüs çalıştı ve gittiler. Harika bir hafta geçirmiştim. Milli olmuştum pelinle sevişmiştim ötesi yok. İnanılmazdı.

Bu anımı biraz geç yazabildim birazda uzun oldu farkındayım kusura bakmayın. Anılarım daha bitmedi tabiki devam ediceğim. Eğer yazımda bi hata bi değişiklik isterseniz yorumlarınız bekliyorum. Şimdilik hoşçakalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir