Mijn allereerste keer

Mijn allereerste keer
Als tiener was ik al een liefhebber van dameskleding, het gevoel van kousen aan mijn benen vond ik geweldig, maar kon niets veel doen wonend bij mijn ouders.
toen ik op mezelf ging wonen werd het makkelijker ,de wehkamp gids …. je kon alles bestellen ne niemand kwam het te weten en ze hadden echt hele mooie spullen.
Later kwam er ook make-up en een pruik en zelfs lange mooie rode nagels

Na steeds een stapje verder op travestie gebied vond ik dat het er toch maar eens van moest komen en vond ook dat ik er klaar voor was. Ik had een advertentie gezet op een site en er reageerde een waterpoloër die een wedstrijd moest spelen hier in Rotterdam en vroeg of hij erna bij me langs mocht komen, zenuwachtig bevestigde ik de afspraak voor de aankomende zaterdag erna. ik kocht nog snel een mooi setje wat ik speciaal voor hem zo dragen , hij had me geschreven dat hij van witte lingerie hield. Zelf had ik al een mooie lange glimmende witte jurk met hoge split, lange handschoen, en uiteindelijk werd het zaterdag, snel nog wat boodschappen doen, en dan lekker lang in een heet bad na en half uurtje eruit afdrogen, lekker veel bodylotion zodat ik lekker zacht aanvoel. Dan mijn nieuwe witte kousen aan , corsetje met jarretels.

En een golf van lust maakt zich meester van mij, hoewel ik erg nerveus ben voor deze eerste date kijk ik er vreselijk naar uit om eindelijk een harde pik in me te voelen.dan kleed ik me verder aan, jurk aan , maak ik me een beetje hoerig op , felrode lippenstift, smokey eyes en om af te toppen wat chanel nummer 5 als parfum. Dan nog even snel mijn haar doen, hij staat al bijna voor de deur.
dan gaat ook daadwerkelijk de deurbel snel mijn hoge hakken aan en ik ben helemaal klaar voor hem,Hij doet de deur open mijn adem stokt een beetje en dan staat hij voor me. een beetje brede aardige goed lachse man Hoi , ik ben Jaap, mooi zeg ik en ik ben Michelle Hij pakt me beet en zoent me vol op mijn mond, ik smelt in zijn armen MMMMMMmmmmmm, we lopen naar de kamer en ik vraag of hij wat wil drinken, en loop naar de keuken om het in te schenken, terwijl mijn hakken op de keukenvloer klikken komt hij achter me aan en terwijl ik zijn drankje inschenk kust hij mijn nek oooooohhhhhh heerlijk,we lopen weer terug naar de huiskamer en ga tussen zijn benen zitten rits zijn gulp open en begin hem te pijpen, ik had nog nooit een kerel gepijpt dus deed gewoon maar zoals ik het zelf gedaan zou willen hebben.

En dat beviel hem na een tijdje vroeg hij of ik met hem naar de slaapkamer wilde gaan want hij wilde me helemaal. we liepen naar de slaapkamer en hij kleedde zich uit gooide zijn kleren op een hoopje, toen deed ik mijn jurk uir stroopte hem van boven naar beneden , stapte eruit en daar stond ik in vol ornaat voor hem , OOOhhh MIchelle zei hij Wat ben je mooi Ik ging gelijk weer op mijn knieën om hem verder te pijpen, mmmmmmm ik kon er geen genoeg van krijgen. dan pakte hij me op zette me op zijn hondjes voor het bed neer, pakte een condoom van het nachtkastje, bracht hem aan en duwdeme voorover , zette zijn eikel tegen mijn sterretjeen duwde zichzelf in mijn kontje OOOOOOOHhhhhhhh Jaap !!!!! heerlijk
Rustg en met lange halen neukte hij me klaar hij pakte mijn heupen en neukte me zolekker in en uit , in en uit MMMMMMMmmmmmmmmm tot hij klaar kwam
MIjn eerste keer was zeker een hele mooie en zal hem nooit vergeten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir