Mijn eerste biseks ervaring

Mijn eerste biseks ervaring
Mijn eerste ervaring was ook direct de fijnste en dat is iets wat je niet vaak hoort. Het was voor mij niet alleen de eerste ervaring met de heteroseks maar ook was het mijn inwijding in seks met hetzelfde geslacht. Mooier kan niet natuurlijk want door die ervaring heb ik al bijna mijn hele leven het genoegen te kunnen genieten van beide geslachten en dat verruimt de kansen op seks met 100 procent! Vaak hoor je dat de biseks gevoelens zich op latere leeftijd pas naar boven komt maar door die eerste ervaring was dat bij mij op mijn 17e jaar al!

Maar laat ik jullie eens vertellen hoe dat ging…

Het was in de jaren dat naakt nog niet zo gewoon was als nu en daardoor werd je er ook nog niet zo vaak mee geconfronteerd buitenshuis op bijvoorbeeld stranden of parken. Het blootste wat je buiten zag was hooguit een bikini en een mini-rok. Helemaal naakt bleef beperkt tot een enkel stukje strand (ver van mijn woonplaats verwijderd) of een afgesloten terrein waar je eerst lid van moest worden. Vandaar dat ik mijn voorkeur tot het naakt zijn, wat ik mijn hele leven al heb tot die bewuste dag alleen nog maar thuis had beoefend op momenten dat ik alleen thuis was. Maar dit terzijde.
Het was op een dag dat ik vrij had van school en nog lui in bed lag, ik had me net even lekker afgetrokken en lag daar nog een beetje van na te genieten. Mijn moeder had me al een paar keer geroepen maar omdat ik geen plannen had voor die dag kon ze roepen wat ze wilde maar bleef ik liggen waar ik lag. Pas toen ze zei dat ze een paar klusjes voor me had te doen vond ik het tijd om heel zachtjes mijn bed uit te gaan en zo snel mogelijk er vandoor te gaan. Het weer was te mooi voor vermoeiende klusjes, ik kon wel wat beters verzinnen. Ik schoot in een sportbroekje en shirt, pakte uit de badkamer een badlaken en op het moment dat ik mijn moeder in de huiskamer hoorde ging ik er via de keuken vandoor. Zachtjes opende ik de schuur en sprong op mijn fiets. Bij het plaatselijke bakkertje haalde ik een paar broodjes en wat drinken en ging zonder echt doel op weg. Terwijl ik het dorp uit fietste in een rustig tempo werd ik ingehaald door 2 jongens van school die zoals ze zeiden op weg waren naar een riviertje niet ver verwijderd van ons dorp om wat te gaan zwemmen. Ze vroegen of ik zin had om mee te gaan maar ik voelde daar niet zoveel voor omdat het niet echt vrienden van me waren en ik op dat moment liever alleen was. Ik had al een tijdje zin om iets verder te gaan met de gevoelens die ik had om graag naakt te zijn en daar was dit een perfecte dag voor. De jongens hadden me trouwens wel op een idee gebracht want ik wist bij het riviertje een paar leuke plekjes waar bijna nooit iemand kwam. Om daar te komen moest ik via een smal pad boven op een dijk wel langs het plekje waar de jongens gingen zwemmen en daarom besloot ik even te wachten tot ze in het water zouden zijn zodat ik ze ongezien kon passeren want ik had immers gezegd dat ik niet mee ging. Achter een paar struiken zag ik dat ze zich aan het uitkleden waren. Toen hun slip uit ging zag ik tot mijn verbazing dat een van hen een stijve had die meteen door de ander vast gepakt werd en dat hij hem begon af te trekken. Ik had nooit verwacht dat er jongens bij ons op school zouden zijn die zulke dingen deden met elkaar. Het deed wel wat met mij want ook mijn pik was er stijf door geworden en graag had ik nog wat langer gekeken. Na een paar rukjes weerde de eigenaar van de stijve de hand wel af maar ik zag aan zijn gezicht dat hij het niet echt erg vond om daar gepakt te worden.
Ik merkte dat ze niet gewend waren om naakt te zijn want ze deden snel hun zwembroek aan en gingen het water in. Dat was voor mij de gelegenheid om onder de dijk langs naar een van de rustige plekjes te gaan waar ik naakt wilde gaan zonnen. Op de plek waar dat was is er in de rivier een kleine zijarm waarlangs wat struiken staan en een klein grasveldje. Perfect om de zon zijn werk te laten doen op mijn huid dus. Ik kleedde mij snel uit en na mijn badlaken uitgespreid te hebben en van mijn kleren een kussentje gemaakt te hebben ging ik liggen. Eerst op mijn rug want het was toch nog wel even wennen om helemaal naakt te zijn buiten. Al snel gingen mijn gedachten terug naar de twee jongens en wat die misschien wel aan het doen waren met elkaar. Zelf had ik totaal geen ervaring met seks, het enige wat ik had was mezelf aftrekken. Hoe het moest en was had ik van oudere vriendjes gehoord en over seks met hetzelfde geslacht wist ik helemaal niets. Wel vond ik het altijd leuk om na het voetballen te gaan douchen en de andere jongens naakt te zien. Dat leverde me zelfs wel eens een erectie op die ik dan snel verborg met mijn washandje.
Zo terugdenkend werd op dat moment ook mijn pik weer hard en kwam doordat ik op mijn buik lag knel te zitten. Ik besloot me daarom om te draaien en op mijn rug te gaan liggen. Mijn pik werd er niet slapper door maar had hij had wel lekker de ruimte. Ook kon ik er beter bij en na even naar links en rechts gekeken te hebben of er iemand aan kwam kon ik het niet laten om me even te gaan strelen. In een rustig tempo en met in een hand mijn ballen begon ik te trekken. Mijn gedachtes waren op dat moment hoe het zou zijn om eens te neuken met een vrouw. Net op het moment dat ik mijn tempo wat opvoerde hoorde ik wat achter me. Toen ik omkeek zag ik een jongen en een meisje van ongeveer 22 jaar mij hand in hand passeren. Als door een bij gestoken draaide ik me snel op mijn buik om mijn stijve te bedekken. Ik stamelde iets van “hallo” maar kreeg er geen antwoord op. De confrontatie met elkaar was voor hen net zo onverwachts als voor mij waarschijnlijk. Heel even overwoog ik om mij weer aan te kleden en weg te gaan maar toen ik hoorde dat ze terwijl ze doorliepen zachtjes lachten bleef ik liggen zoals ik was. Ze vonden het toch wel leuk blijkbaar. Toen ik na een paar minuten overeind kwam om te kijken of ze weg waren zag ik tot mijn verbazing dat ze voorbij de struiken op zo’n 15 meter afstand ook waren gaan liggen. Ze hadden zich ook uitgekleed maar alleen hun ondergoed hadden ze nog aan. Ze zagen er goed uit. Het meisje had een paar flinke borsten die maar met moeite in haar beha pasten en bij de jongen zag ik in zijn strakke slip een grote bobbel, misschien kwam dat wel doordat hij mij zo bezig had gezien.
Ik hield me een beetje verscholen achter de struiken om te zien wat ze gingen doen. Ze lagen eerst wat te praten maar al snel ging de jongen op zijn zij liggen en begon het meisje te strelen. Die was op haar buik gaan liggen en dat gaf hem de gelegenheid om de sluiting van haar beha los te maken. Ze probeerde het hem nog te beletten maar echt tegen houden deed ze hem ook weer niet. Toen ze op haar ellebogen ging steunen viel de beha verder van haar armen en zag ik voor het eerst in mijn leven een paar naakte borsten. Mijn pik reageerde daar direct op en kwam weer helemaal overeind. Ik zag dat ik niet de enige was met een stijve want het broekje van de jongen kon nog maar met moeite zijn lul verbergen. Hij was ook echt geil want hij liet zijn hand bij het meisje haar slip in gaan en begon haar achterlangs te vingeren. Aan de bewegingen van zijn hand zag ik dat hij in en uit haar lichaam gleed met een of meer vingers. Welke opening hij aan het verwennen was, was me niet helemaal duidelijk.
Zo half verscholen achter de struiken begon ik weer te trekken aan mijn op springen staande lul. Op het moment dat het meisje ook in actie kwam en de lul van de jongen bevrijdde keek hij mijn kant op en zag mij staan trekken. Ik zag dat hij het tegen het meisje vertelde en die keek ook meteen mijn kant op. Heel even deed ik een stapje naar achter maar door wat ik van hen had gezien was ik nu ook zo ver dat ze mij wel mochten zien. Sterker nog… het wondt me wel op om met mijn pik in mijn hand bekeken te worden.
Terwijl ze naar me keken draaide het meisje zich om en begon nu haar vriend ook openlijk af te trekken. Ik kon nu zijn pik en haar borsten goed zien . Ik wist niet wat ik meemaakte op dat moment! En het werd nog mooier want nadat ze nog wat hadden gepraat met elkaar zei het meisje bij hun te komen zitten als ik wilde. Nu was ik eigenlijk wel verlegen maar dit liet ik me toch niet ontgaan. Ik pakte snel mijn kleding en badlaken en liep snel naar ze toe en ging aan de andere kant van het meisje op mijn zij liggen. Ik durfde op dat moment niets anders te doen dan met mijzelf te spelen terwijl het meisje nog met haar vriendjes pik bezig was. Hij had een mooie grote pik en ik had hem ook best aan willen raken maar zover was het nog niet. Het was het meisje die het initiatief nam en mijn hand pakte waarmee ik mezelf aan het aftrekken was, ze lag die op haar rechterborst. Terwijl ik die wat onwennig begon te strelen pakte ze met haar vrije linkerhand mijn pik. Ze lag ons nu gelijktijdig af te trekken. Haar vriend had ondertussen zijn slip uitgedaan en was ook die van zijn vriendin aan het verwijderen. Ze was nog bezig om hem van haar enkels te krijgen toen ik mij niet meer in kon houden en mijn hand al strelend naar haar kutje liet gaan. Ook dat voelde vreemd maar ook geil aan voor me, zeker toen ze haar benen spreidde en ik met een vinger tussen haar schaamlippen kwam. Het was er nat en glad, daardoor gleed die vinger dan ook bijna vanzelf haar warme kutje in. Wat moest het heerlijk zijn om daar je harde pik in te mogen hebben.
Ze draaide iets waardoor ze met haar gezicht bij de pik van haar vriend kon die ze dan ook meteen in haar mond nam. Het enige pijpen wat ik op die leeftijd wel eens gezien had was in seksboekjes maar bij de eerste aanblik er van wist ik dat dit het voor mij was. Ik werd er bloedgeil van om die lekkere lul steeds maar weer tussen haar lippen te zien verdwijnen, tot aan zijn zak verdween hij in haar mondje. Ik wist op dat moment ook meteen dat ik dat ook wilde, Ik wilde ook voelen hoe het was om een harde pik in mijn mond te hebben, hoe het was om een man zo te bevredigen. Dat mijn verlangen daarnaar snel vervuld zou worden wist ik toen nog niet.
Doordat ze wat gedraaid was kwam ze met haar onderlichaam half op mij te liggen waardoor mijn pik in de buurt van haar kutje kwam en ik haar eigenlijk al zou kunnen neuken. Omdat ik niet wist of ze dat zou willen besloot ik het niet te doen en verplaatste mij ook iets waardoor mijn mond bij haar kut kwam en ik haar kon likken. Ook daarmee was mijn enige ervaring de foto’s uit de seksboekjes. Ik kwam er wel snel achter na wat sturen door haar waar haar klit zat, tussen het pijpen door gaf ze me aanwijzingen waar ik moest zijn met mijn tong,. Dat ik het goed deed merkte ik aan de geluiden die ze maakte ondanks haar mond vol. Tijdens dit likken draaide ik onbewust steeds verder met mijn lichaam zodat ik uiteindelijk bijna in de 69-houding kwam te liggen met haar. Daardoor kwam ze ook weer in de gelegenheid om mijn pik te verwennen. Ze begon weer aan mijn staaf te trekken terwijl ze nog steeds aan het pijpen was bij haar vriendje. Wat het was weet ik niet maar ondanks mijn onervarenheid merkte ik toch dat ze begon klaar te komen. Ik werd daar zo door in beslag genomen.dat ik niet eens merkte dat ze niet meer aan het aftrekken was. Dat had ik pas door toen ik een warme mond om mijn lul voelde die helemaal opgeslokt werd. Het trekken was overgegaan in pijpen en omdat ik dat toch wel graag wilden zien en stopte ik met likken. Ik verplaatste me zo dat ze er goed bij kon en alles goed kon zien. Haar vriendje kwam naast me liggen en rustend op zijn zij nam hij het pijpen van zijn vriendin aan mijn lul in zich op. Ik zag dat hij er bijna net zo van genoot als ik zelf om mijn harde pik diep in haar keel te zien glijden. Na zo ongeveer 5 minuten gezogen te hebben stopte ze er mee en zei tegen haar vriend dat hij het over moest nemen, ze wilde haar vriend zien pijpen!!! Wat was ik blij dat ik me die morgen in bed al een keer afgetrokken had, anders had ik al lang gespoten natuurlijk. Heel even twijfelde hij maar toen hij in haar ogen keek en zag dat ze het echt meende kwam hij met zijn gezicht naar mijn lul, die ze nog steeds bij de wortel vast had en liet zijn mond er over heen glijden. Hij pijpte me heerlijk diep en met lange halen begon hij me leeg te zuigen. Daar was ondertussen niet zo veel meer voor nodig en na een paar minuten zuigen en gelijkertijd een spelende hand van het meisje aan mijn ballen spoot ik me leeg in zijn mond. Met moeite kon hij het al mijn geil binnen houden. Het meisje trok hem naar zich toe en met mijn zaad nog in zijn mond begonnen ze te tongen. Heel erg vreemd voor me maar wel een erg geil idee. Het tongen van hen gaf mij wel de gelegenheid om nu te doen wat ik graag wilde, ik nam zijn nog altijd harde pik in mijn hand en bracht mijn lippen naar zijn paarse eikel die er op leek te wachten. Alsof ik het al jaren deed zoog ik hem naar binnen. Dan weer snel, dan weer langzaam en dat alles afgewisseld met veel gelik aan zijn lul en ballen begon ik hem leeg te zuigen. Doordat het meisje ook al zo bezig was geweest was ook daar niet veel bij nodig. Mijn eerste geil in mijn mond was na een paar minuten een feit, er zou nog veel volgen in de jaren er na!
Omdat de jongen na dat orgasme wat bij moest komen begon ik weer werk van het meisje te maken, ik speelde en zoog wat aan haar borsten en tepels en ging langzaam met mijn mond en handen naar haar weer gespreide benen. Weer ging mijn tong naar dat heerlijke geile geslacht van haar. Brutaal zag ik haar klit als een speldenknopje boven haar lipjes uit steken, het puntje van mijn tong werd er als een magneet naar toe getrokken. Toen ik na een paar minuten likken weer even omhoog was gegaan om haar tepels te verwennen fluisterde ze zachtjes tegen me dat ik in haar moest komen, ze vroeg me om geneukt te worden door me! Het was echt de mooiste dag van mijn leven op dat moment!

Ik ging boven op haar liggen en ze bracht zelf mijn weer stijve pik voor haar open staande kut. Ik hoefde mijn bekken maar een klein beetje naar voren te doen om voor het eerst te neuken. Ik genoot van het moment door met mijn lul diep in haar even stil te blijven liggen, even het fijne gevoel wat het gaf te verwerken. In een rustig afwisselend tempo begon ik haar te neuken. Met haar benen om mij heen geklemd kwam ik heerlijk diep in haar, iets waar ze zichtbaar van genoot. Bijtend op haar onderlip genoot ze van elke stoot. Haar vriend lag naast ons te genieten van ons spel met zijn ook weer harde pik in zijn hand. Ik vroeg hem om voor mij te komen zitten zodat ik terwijl ik zijn vriendin neukte hem kon pijpen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd want meteen voldeed hij aan mijn verzoek. Met zijn lul in mijn mond en die van mij neukend in het meisje kwam ze klaar. Mijn lichaam werd bijna geplet door haar benen die me strak omklemden en mijn pik zo geen gelegenheid gaven om uit haar kutje te ontsnappen. Nat van mijn geil en dat van zijn vriendin hield ik mijn pik bij de jongen voor die hem driftig en vol genot begon schoon te likken.

Mijn ontmaagding was een feit, en wat voor een!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir