verandering van plannen….

verandering van plannen….
Ik bel bij je aan en enkele seconden later licht de deurcamera op en zoemt het deurslot indringend.

Ik loop snel in het donker langs de trap naar boven tot ik bij je deur aankom. Ze is nog steeds gesloten, wat echter niet van je gewoonte is. Even aankloppen dan maar.

Ik hoor het tikkend geluid van hakken op het parket naderen. De deur zwaait open en daar sta je dan… Wat een verschijning!

Een mooie glimmende zwarte avondjurk met een paar mooie zwarte pumps eronder!

“Wow… Wat zie er mooi uit” stamel ik een beetje verrast, meteen een brede glimlach op je gezicht toverend.

“Dit had ik niet direct verwacht” bekende ik eerlijk. “We gingen toch even gewoon iets eten in het dorp?”

“Verandering van de plannen” antwoord je lachend. “We nemen het aperitief hier bij mij”

“Mauro en Keano zijn al deze morgen naar Luc vertrokken en dus heb ik wat meer tijd gekregen om te winkelen deze namiddag. En de winkels hadden deze outfit voor me in petto…. Dus besparen we maar op het aperitief”

“Klinkt als een doordacht plan” antwoord ik snel

“Je blijft toch niet de hele avond in de hall staan neem ik aan” en je neemt me bij de hand. We zoenen elkaar… geen kort kusje…. hier hebben we beiden wat te lang op gewacht denk ik…

Je lippen voelen zacht en warm aan als ze de mijne raken. Onze tongen vinden mekaar moeiteloos en enkele momenten later staan we vurig kussend in je woonkamer…. Dit is pas wat je een warm welkom kan noemen.

Je neemt me verder mee aan je hand naar de huiskamer waar de cd speler een romantisch nummer van Phil Collins door de luidsprekers laat galmen

Overal branden er kaarsjes die de kamer omtoveren tot een romantisch liefdesnestje.

“Glaasje cava om de avond in te zetten?”

“Graag” en terwijl je de fles uit de koelkast neemt zoek ik mezelf alvast een lekker plekje uit in de sofa.

Je komt naast me zitten met 2 glaasjes bubbels.

“Op wat klinken we?” Vraag ik

“Op een fijn diner met z’n tweetjes”

In het licht van het kaarslicht zie je er verrukkelijk uit. Terwijl we honderduit praten over koetjes en kalfjes kan ik mijn ogen maar niet van je afhouden. Je diep uitgesneden decolleté laten je mooie borsten goed zien…. Ineens vraag je me of het bevalt wat ik zie…. Schaamrood op mijn wangen… “Valt het zo op dan?”
“Je kijkt al de hele avond verlekkerd naar mijn borsten dus…”
“Ok… Ik geef het toe…” Lach ik terug… “Je ziet er best verleidelijk uit vanavond en ik wil wel eens zien of de inhoud even mooi is als de verpakking”

Je glimlacht even maar zegt niets. Je staat op en loopt richting cd speler en zet de muziek iets luider

Je loopt langzaam heupwiegend op me af en begint voor me te dansen… Langzaam aan. De blik in je ogen is nu helemaal veranderd. Net een roofdier…en ik ben de prooi…

Je kronkelt om me heen als een slang…sierlijk maar als een echte rover…als ik je even wil aanraken ,geef je me een ondeugende pets met je hand.

” uhu….nog niet…” je draait je om met je heerlijke kontje naar me gericht.

Je kijkt even schalks over je schouder met die mooie ogen van je en duwt één voor één de bandjes van je jurkje van je schouders af waardoor het langs je mooie vormen naar beneden glijdt en tenslotte op de grond valt.

Je nieuw bordeaux lingerie setje van prima donna staat je geweldig. Je stevige borsten strak verpakt in de kanten cups en een bijhorend slipje waarin je kontje mooi tot zijn recht komt. Een jarretelgordel met zwarte nylons vervolledigen het geheel stijlvol.

Terwijl je onverstoorbaar verder danst vraag je me of ik het mooi vind….

Ik kan mijn ogen haast niet geloven… mijn mond word droog en krijg het warm. De adrenaline giert door mijn bloed…

Je danst sensueel en je handen glijden nu over je hele lichaam…. Vingers gespreid… Over je benen…. Dijen… Borsten…

Je lichaam verraadt je opgewondenheid… De tepels priemen mooi vooruit tegen de kanten cups en een donkere vlek begint zich nu ook af te tekenen op het slipje tussen je dijen

Je komt dichterbij en strijkt met je vingers door mijn haar…. Mmmmm…. Ik denk wel dat je het mooi vindt alluderend op de bobbel in mijn broek….

Je buigt voorover…je geile billen in m’n gezicht drukkend. je legt je handen op je kontje en spreidt je billen.

Met een hese stem die duidelijk opwinding verraadt fluister je “toe maar….je mag eens voelen” en als een klein kind in n speelgoedwinkel begin in ik je te betasten.

Je huid is als fluweel zo zacht,de rondingen van je billen, de vorm van je taille en de glooiing van je borsten zullen in m’n geheugen gegrifd zijn na vandaag.

Ik sta op uit de zetel en laat mijn handen over je lichaam glijden…. Je krijgt er zowaar een beetje kippenvel van hoewel het aangenaam warm is in de kamer.

Terwijl je me recht in ogen blijft kijken begin je mijn broek open te knopen en laat hem op mijn enkels glijden. Ik schop mijn schoenen weg en knoop mijn hemd los.

En hier sta ik dan…alleen m’n strakke zwarte boxer die duidelijk de aftekening van m’n harde kloppende pik laat zien…
“ik ben zo geil…” zeg ik “al de hele de dag…. al heel de week… Al sinds we afgesproken hadden eigenlijk. je geilt me altijd weer op met je berichtjes… je uitdagende selfietjes in mooie lingerie….”

Je lacht nu breed…. ” Is dit nu niet veel beter dan die berichtjes?”

Nog voor ik kan antwoorden leg je je vinger op mijn lippen

“Ik weet wel wat je nu zou willen…” Zeg je je bh losmakend. Je forse borsten floepen bevrijd uit hun verpakking. Ik raak ze aan…. Streel ze waarbij mijn handpalm je tepels verder verstijven tot harde knopjes, diamantjes bijna….

Zonder blikken of blozen zoen je m’n nek…sabbel je heel even aan mn oorlelletje en zakt verder af.
Je zachte warme lippen kussen m’n borstkas, speels kijk je me aan en bespeelt mn tepel met je tong. Mmmm… Ik sidder van de opwinding….

Ik voel hoe je handen zich over m’n dijen naar boven bewegen. je pakt m’n boxer beet…en terwijl je lippen zich verder een weg naar beneden banen moet ook die er aan geloven.

Fier springt mijn lul overeind…ik voel nu zo’n spanning in m’n onderbuik,want ik weet…ik weet dat je mijn staaf in je mondje gaat stoppen.

Ik tril zelfs een beetje …je handen sluiten rond m’n pik. en langzaam maar zeker begin je mijn voorhuid heen en weer over mijn glans te schuiven. Ik sta op springen!

Al na enkele rukjes rollen de eerste druppels voorvocht langs mijn glimmende eikel naar beneden. Dit laat je echter niet gebeuren,en speels lik je het zoete vocht van mijn kopje af

Voorzichtig stop je m’n pik in je mond en begint er op te zuigen…heerlijk draaiend met je tong over m’n eikel terwijl je linkerhand m’n pik masseert en rechter mijn ballen. Je tong gaat op en neer langs mijn schacht om hem dan helemaal in je mondje te laten verdwijnen. Af en toe duw je een vinger bij me naar binnen waardoor het sap in mij begint te borrelen en je me op de rand van een orgasme laat balanceren

Ik sluit m’n ogen, en voel je heerlijke volle borsten tegen de binnenkanten van mijn dijen schuren.

Mijn vingers nemen je haren vast…ik stuur je niet….je weet verdomd goed wat je doet.

Je slipje heb je zelf al vakkundig verwijderd tijdens je heerlijke pijpbeurt.

Ik til je op en zoen je intens… Ik proef de smaak van mijn geil terwijl onze tongen zich verwoed verstrengelen

Je voelt hoe mijn kloppende paal al tegen je kutje drukt..en zelfs even al een stukje in je glijdt.

Je bent zelf ondertussen al kletsnat van de opwinding …maar ik neuk je niet voor ik je kutje geproefd heb.

” Eerst mag je op mijn tong klaarkomen voor ik bezit van je neem” zeg ik uitdagend

Ik zet je voorzichtig met je kontje op de eettafel en loop naar de zijkant, je draait je hoofd al want je voelt verdomd goed aan wat ik wil. gewillig neem je mijn pik in je mondje, terwijl mijn handen je lichaam verkennen. Geen plekje laat ik ongemoeid.

Je kronkelt als je voelt hoe mijn vingertoppen zich tussen je dijen begeven.

Ik hoor je nu zachtjes kreunen. ik neuk je met 2 vingers…. Je begint met je bekken te stoten… Je ademhaling verzwaart nu…mijn vingers glijden makkelijk diep op en neer in je neukgrotje waarbij de draaibewegingen je doen kronkelen. Ik ga nu met mijn hoofd tussen je benen en je trekt je benen op.

Mijn tong duwt je lipjes van mekaar en gaat op zoek naar je liefdesknopje. Je slaakt een gilletje als ik met het tipje van mijn tong over je klitje fladder. Ik lik je lipjes, neem ze tussen mijn lippen en zuig erop terwijl ik mijn vingerwerk verderzet…

“kom schatje… Lik me.. Lik mijn kutje… lik me klaar…….laat me klaarkomen op je tong…” Smeek je me haast

Je duwt je flamoesje tegen mijn gezicht en ik duw mijn tong zo diep mogelijk bij je naar binnen. je ademt nu zwaar en ik voel je lichaam verkrampen…

“Laat me komen schat… Laat me komen….”

Je lichaam schokt nu oncontroleerbaar en met een luide kreun kom je klaar

Ik omhels je en we kussen mekaar lang en innig terwijl je de laatste naschokken uit je lichaam wegsluipen

Als je een beetje bekomen bent van je eerste orgasme sla je je benen rond me

” ik wil je neuken schatje… ik wil je kutje… ik verlang al zo lang om bij je naar binnen komen…” Zeg ik je in je oor. Naar dit moment heb ik gehunkerd… Al dagen kijk ik hier naar uit…het gevoel van je warme poesje dat om mijn pik sluit..je blik in je ogen als ik mijn speer diep in je drijf.

Ik zet mijn pik tussen je kletsnatte gezwollen lipjes die glinsterend en uitnodigend openstaan…

Zonder enige moeite glijdt hij bij je naar binnen, niet omdat je geen lekker strak kutje hebt..maar je bent oh zo nat….

Je sluit je ogen en geniet net zoals ik van dit uniek moment van versmelting tussen 2 geliefden

Heerlijk…. ik versnel gaandeweg mijn tempo , de tafel gaat heen en weer. het geluid van mijn ballen die tegen je kontje aanslaan en ons gekreun vullen de kamer.

Ik pak je bij de enkels en stoot nog iets dieper in je terwijl ik je benen volledig spreid.

“Ik wil je….op de bank…..nu!” zeg je gebiedend je tegen me…

Ik til je op en loop terwijl m’n pik nog diep in je zit met je naar de bank.

Ik plof mezelf neer in de bank en aanschouw hoe je jezelf vakkundig bovenop mijn staaf plant.

Je spekglad geschoren kutje schuift heerlijk over mijn lul …. ik pak je kontje vast…. denkend dat ik de touwtjes in handen heb maar niets is minder waar…je pakt mijn handen en drukt ze achter me op de bank. ..”nu ben je van mij” zeg je ondeugend
En je begint me als een ware amazone te berijden…net zo hard en diep als jij mijn geslacht in je schoot wilt voelen.

Ondertussen kneed je je volle borsten en af en toe verwen je je klitje daarbij terwijl je onvermoeibaar op en neer gaat op mijn pik. Je bezweet lichaam glimt helemaal in het schijnsel van het kaarslicht

Je zoent me hijgend …bijt zachtjes op mn lip en beweegt je borsten zo dat ik precies bij kan met mn tong.

Ik lik ze en neem ze in mijn mond ….je tepels staan keihard rechtop ..en ik voel je liefdesgrot aanspannen op het moment dat ik dat doe.

Met een diepe zucht kom je nogmaals klaar en je perst daarbij je grotje hard tegen de wortel van mijn roede …daardoor houd ik het nu ook niet meer. ik voel dat ik mijn ga klaarkomen… ohhhhh. Schatje ….je kutje melkt mij gewoon leeg..en met een oerkreet spuit ik mijn zaad diep in je nauwe kutje..

Terwijl we beiden nagenieten voel ik het warme sperma overvloedig langs mn ballen druppen wanneer mijn lul uit je flamoesje glipt

Ik strijk je haartjes die bezweet voor je ogen hangen opzij en we beginnen spontaan te lachen…. Mmmm. Dat was een heerlijk diner….

“Maar een echt diner sluit je altijd af met een lekker dessertje” zeg ik

“Mmmm. Klinkt goed lach je maar welk dessertje had je dan wel in gedachte lieveling?”

“Wel… er is een gaatje dat vanavond nog niet verwend is geweest”

“Mmmm…. Klinkt “spannend” Wil je me ook nog eens nemen in mijn kontje misschien?”

“Dat lijkt me de kers op de taart om in de sfeer te blijven” lach ik

je lacht ondeugend terug en gewillig spreid je je billen voor me. “Geniet dan maar van je dessertje”

Met mijn vinger neem ik wat zaad uit je liefdesgrot en gebruik het om je sterretje klaar te maken

Langzaam begin ik je kringspiertje te verwennen…je geniet er zichtbaar van…

“make it 2″ hoor ik je zachtjes in mijn oor fluisteren…. ” rek me maar lekker op voor je me in mijn kontje neemt …”

terwijl ik zo met je speel voel ik hoe mijn nog met zaad besmeurde pik weer keihard wordt.

Je gaat op je knieën zitten en legt je hoofd op het kussen voor je.

” neem me helemaal nu…. “zeg je zachtjes. “Ik wil je diep in me voelen. Vul me helemaal op met die pik van je…. Ik wil dat je me in mijn meest intieme plekje neukt….” mijn hart bonst nu bijna uit mijn borstkas. Je geeft je helemaal over aan mij
“Doe het voorzichtig schatje….”

Ik zet mijn opgezwollen lul tegen je reeds half openstaand rozetje en duw mijn eikel zachtjes naar binnen.
Een beetje weerstand voel ik nu en je blijft me aankijken terwijl ik nog een beetje verder duw. Even is er pijnlijke grimas op je gezicht merkbaar….
Ik wacht even en dan schuift mijn geaderde lul dieper in je
Een lichte zucht komt uit je half geopende mond….
“Ja schat… mmm….. Dit voelt lekker… Ik voel me helemaal gevuld… Neuk me zachtjes…”

Je kontje is zo spannend.. Zo nauw…

voorzichtig begin ik te stoten, je neemt me bij mij voorarmen en voel hoe je tegen gaat stoten..je wil het ook echt….
je wil dat je kontje geneukt wordt…

“Neem me…. Neem me helemaal… Ik ben de jouwe ” kreun je luid

Je handen nemen mijn billen vast en trekken me naar je toe… Dieper….

Ik neuk je nu met lange halen..

De kamer is vervuld met ons gekreun en gehijg terwijl ik in je warme kont neem

Ik voel het orgasme naderen. Diep in mij komt het op…. Mijn lichaam verkrampt helemaal… Je ziet het dat ik op punt sta om mijn geil diep in je te spuiten

” Kom maar schat…. Geef het me…. Spuit je lekkere geil in me!”

Het wordt nu zwart voor mijn ogen. Ik duw mijn lans tot aan de wortel in je kontje en spuit mijn sap in je…..

je draait je om en ploft op de bank…ik kom naast je liggen en zoen je terwijl mijn liefdessap nog uit je openstaand kontgaatje loopt

Na enkele minuten stilte en mekaar strelen verbreek je de stilte:” En? Komt er na het dessert nog een koffietje?”

We moeten er beiden nog om lachen want niemand van ons beiden lust koffie en dus vallen we dan maar moe en voldaan -met een lege maag weliswaar – in slaap, (koffie)lepeltje lepeltje…..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir